- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
:))) eveeeeeeeet sırf o yüzden işten ayrıldım ben rahat rahat doğurcam diyeeeeee.uzan canım yaaa..ne güzel evdesin işte...
:))))))))))) ay çok güldürdünbenimelikem bak bölee böleee ......
ikna etmeye çalış sen yolculuk stresinden iyidir bişiler bulurum yapacak de yokmu yanın agelebilcek birisi.normalde olması lazımdı ama olmadı kuzu sen ne yapcan evde tek basına diyooo ben kararlıyım gitmek istemiyorumm
git diyene kadar gitmez ..ama bu kez kılımı kıpırdatmam valla ..bu hafta sonu arkadaşlarım gelmişti iş için bizde kaldılar herşeyi onalr yaptı kahvaltıdan bulaşığa servise kadar kendilerine beni hiç yormadıkları halde ne kadar da olsa insan farketmeden yoruluyo..ve 3 gündür bel ağrısından duramıyorum...kii bu değil iş yapmak elinden suyumu bile içir der...diş tedavisinde daha i hassa olur onu yemem bunu yemem diye...valla dedimya inşallah vaz geçerde gelmez..eşim benden yana olur genelde ama o kendini üste çıkarmakta geri kalmaz...
.
zor yaa böyle zamanlarda...misafir olunca ne kadar zorlasakda yapılması şart oluyo bazı şeylerin...allah yardımcımız olsun ne diyim...
yapma yaaaa. Hay Allah hakkaten zor numara yap bence eşine iyi diilim annenlede şimdi iyi ilgilemicem çok üzülüyorum filan de :) yokla bakalım ne dicek