- 16 Kasım 2008
- 1.728
- 1
selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.
senin ve bebeklerin için en hayırlısı olur inşallah.iyi haberlerle dön.
slm tatlım sen ne zaman gitcen kalp atsını dinlemeye bizde 6 da inşallahhh
biz kalp atışını duymuştuk çok şükür.bir terslik var mı yokmu ondan emin olabilmek için çağırdı tekrardan.ilk gittiğim 24 kasımdı.şimdiki 9 aralık.
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:
hele bi alışsın bebeğe.gör bak sen onu.alışmamıştır.
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...
sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:
göüs ağrısı ilk üç ay devam edermiş.doktor öyle söylemişti.
doktor önlem için çağırdı canım.ya inşallah babalar hep ilgili olurlar.ben yemek yapmayı pek bilmiyorum.sebze yemeklerini hep eşim yapar.bebek oluncada yardım eder hep böyle gider inşallah.valla hepimizde o duygu var sanırsam...bende öyle dürekli görmek istiyorum ama sıksık ulturasonda tehlikli sonuçta kimi yerlerde 3-4 defa alıyolar ulturasona sadece...önceki doktoruma devam etseydim 15 günde bi gel derdi ama bu doktorum anladığım kadarıyla gerektikçe çağıracak....ama önemli olan sağlıklı gelişmesi..kocişlerimiz şimdi her saniye görmek duymak istiyolar ama doğduktan sonrada hiç öyle olacağını sanmıyorum fırsat buldukça kaytaracaklardır..ağlaması mamamsı kakası derken zor günler bekliyo onları ben iş görevimi yaptım sadece karnını doyurmak bana ait onun dışında hepsi kocişin olsun.....