Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arinamm senle bende olanlar hep aynı bacım hapsuruk var :2: kasıntı var:44: bide ne vardı kuzu unuttumm
amin bitanem...bende hepinizi çok seviyorum...
:))) arkadaşlar hapşuruk neyin nesi yaaa üşütmüş olmayın siz hapşuran hamile ilk defa duydum :)))
imrendim şimdi sana...bende evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim canım yaaa...
afiyet ossun yarasın bebişe annesine ....
esraya bende 2 gündür ölee bakıyom aysel le öztürk vardı
benim ki son seviyede artık yaw
:))) arkadaşlar hapşuruk neyin nesi yaaa üşütmüş olmayın siz hapşuran hamile ilk defa duydum :)))
kızlar size örmek istediğim battaniyeyi göstereyim oğlanada kıza da gider
benim ablamın bayaa büyümüşlerdi ama hiç sütü yoktu birde üstüne humana, ısırgan otu çayı falan içiyordu sütü olsun diye...inşallah biizmkiler gerçekten süt dolar...nasıl beslenirsek o şekilde oluyo...tabiri caizse inekler ot yedikçe daha verimli sütü olurya o misal bol bol sebza yeşillik yemekte yarar var süt için...ayrıca protein ve kalsiyumda bebek için önemli hatırlatmakta yarar var...
yumurta yiyeyemeyenler bende sizdenim yarım yumurtayı zor bitiriyom...sabah eşim saana hazırlayım dedi kahvaltı ben hazırlarım dedim ama canım yemek istemediği için öyle dedim uyudu o geri...bende peynir ekmek yedim...hafta sonu 2 gün yemeye çalışıyom artık yumurtayı yada hafta içi akşamları da kaynatıp yyiyebilirim sabah iştah pek almıyo...yumurta çok önemli...ne yi nasıl yersekk bebekte doğduktan sonra aynı oluyormuş yani bizim tiksindiklerimizden o da tiksiniyoruş...
selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.
slm tatlım sen ne zaman gitcen kalp atsını dinlemeye bizde 6 da inşallahhh
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...
sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:
doktor önlem için çağırdı canım.ya inşallah babalar hep ilgili olurlar.ben yemek yapmayı pek bilmiyorum.sebze yemeklerini hep eşim yapar.bebek oluncada yardım eder hep böyle gider inşallah.valla hepimizde o duygu var sanırsam...bende öyle dürekli görmek istiyorum ama sıksık ulturasonda tehlikli sonuçta kimi yerlerde 3-4 defa alıyolar ulturasona sadece...önceki doktoruma devam etseydim 15 günde bi gel derdi ama bu doktorum anladığım kadarıyla gerektikçe çağıracak....ama önemli olan sağlıklı gelişmesi..kocişlerimiz şimdi her saniye görmek duymak istiyolar ama doğduktan sonrada hiç öyle olacağını sanmıyorum fırsat buldukça kaytaracaklardır..ağlaması mamamsı kakası derken zor günler bekliyo onları ben iş görevimi yaptım sadece karnını doyurmak bana ait onun dışında hepsi kocişin olsun.....
kızlar size örmek istediğim battaniyeyi göstereyim oğlanada kıza da gider
Valla he
Bende başka kasık batması da var bak. Sende varmı
Ayyyyyyyyyyyyy dün Esra Erol'da bir kız vardı 18 yaşında 2 kez evlenmiş. İçim acıdı ya
Google'da araştır canım. Var böyle bir şey.
Bak böyle bir yazı buldum mesela;
Ayrıca ;
kadınlar âdet dönemlerinde
ha*milelikte hormon düzeyindeki deği*şiklikler nedeniyle hapşırmaya daha yatkın oluyorlar.
Ay çok şeker birşey bu; ama ben örgü bilmiyorum. :26:
senin ve bebeklerin için en hayırlısı olur inşallah.iyi haberlerle dön.
biz kalp atışını duymuştuk çok şükür.bir terslik var mı yokmu ondan emin olabilmek için çağırdı tekrardan.ilk gittiğim 24 kasımdı.şimdiki 9 aralık.
hele bi alışsın bebeğe.gör bak sen onu.alışmamıştır.
göüs ağrısı ilk üç ay devam edermiş.doktor öyle söylemişti.
doktor önlem için çağırdı canım.ya inşallah babalar hep ilgili olurlar.ben yemek yapmayı pek bilmiyorum.sebze yemeklerini hep eşim yapar.bebek oluncada yardım eder hep böyle gider inşallah.
Google'da araştır canım. Var böyle bir şey.
Bak böyle bir yazı buldum mesela;
Ayrıca ;
kadınlar âdet dönemlerinde
ha*milelikte hormon düzeyindeki deği*şiklikler nedeniyle hapşırmaya daha yatkın oluyorlar.
Ay çok şeker birşey bu; ama ben örgü bilmiyorum. :26:
ayyyyy yetişemiorum hızınıza
maşallah sizeeee
kaynatmışsınız yine
ama şu 46 muhabbetine çok güldüm
ben iim çok şükür
üşenmeyipte yermden kalkarsam fotosunu ekliim bende bebişimin
olmazmı canım bel agrısı felanda oluyo
arastırmaların için saol canım benimm
bende aman aman bilmiyorum ama annem gösterecekAy çok şeker birşey bu; ama ben örgü bilmiyorum. :26:
örebilirsem inş. melikemgüle güle kullan canımmm
:))))))))))) aaaaa çok ilginç yaaaa Allah kolaylık versin valla size.
ben bir kere hapşurdumda geçen gün ölüyorum sandım sancıdan bi kaç saniye kıvrandım sizi düşünemiyorum.
asilmavi bu arada battaniye çok güzelmiş gerçekten :)
Hatta hapşurmayla ilgili hatta bir konu bile açılmış bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/306982-hamilelikte-hapsirmak.html