ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleeeHoşgeldin canımcım
benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diyeSıkıldıkça dinlicekmiş
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...saol leyloşummm çokmu özledin beni bacımmm oyyy yerim ben seniiiii
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:
hee evet leylamm oda varrr dokunamıyom ama kaşınıyoo napimm dayanamıyomm kaşımım diom yokk daha beter kaşınıyoo:94:
hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.
amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.
slmm canım.
busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız.görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...saol leyloşummm çokmu özledin beni bacımmm oyyy yerim ben seniiiii
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:
hee evet leylamm oda varrr dokunamıyom ama kaşınıyoo napimm dayanamıyomm kaşımım diom yokk daha beter kaşınıyoo:94:
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...
sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:
ve aleyküm selam sekerler naber nasılsınız
kızlar bu arada gögüsü kaşınan varmı büyüyo ya ondan oluyo sanırımmm
hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.
amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.
slmm canım.
busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız.görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.
selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:
hoşheldin melike bende tam seni düşünürken gördüm
diyodum baya oldu yattığı ... gece uyuyamayacak sonra
evet canımm sütler dolsun taşsın inşallahh ta bizim bebelerde ac kalmasın dimii kuzuuuu
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...
sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:
çok saol tatlım benim inanki hepinizi çok seviyorum hemde özlüyorum iyiki tanımışım sizleri arkadaslıgımız daim olur inşallahhh
Bende de var. Karnımda kaşınıo ama :26:
Amin canım
hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Seninki daha babalık fikrine adapte olamadı sanırım canım. Meraklanma şöyle o da hissetmeye başlasın meraklanır.
kuşum yok uyumadıkk eşim geceden cıkmıştı ya görevden uyuyodu o uyandı bende kalkimde koca bebegemi doyurayım dedim kahvaltı hazırlamadım yogurt çorbası yaptım onu yedik tekrar oda pc basında bende leptapımın basına gectim esra erolde baslasaydı hiç fena olmazdı
afiyet ossun yarasın bebişe annesine ....kuşum yok uyumadıkk eşim geceden cıkmıştı ya görevden uyuyodu o uyandı bende kalkimde koca bebegemi doyurayım dedim kahvaltı hazırlamadım yogurt çorbası yaptım onu yedik tekrar oda pc basında bende leptapımın basına gectim esra erolde baslasaydı hiç fena olmazdı
benim ki son seviyede artık yaw
erkeklerin hepsi aynı takma canım yaaaa...
arinamm senle bende olanlar hep aynı bacım hapsuruk var :2: kasıntı var:44: bide ne vardı kuzu unuttumm
amin canım inşallah...kuzularımız için dolsun taşsın sütlerimiz inşallah...
evet canımm sütler dolsun taşsın inşallahh ta bizim bebelerde ac kalmasın dimii kuzuuuu