2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ha bide onuda sordum sütmü içicez çürümesin diye dedim oda güldü. sütü kemiklerin için içicen dedi. dişlerimziin kalsiyumları sabitmişmiş. onlara bişi yapamıyomuşuz. sadece bakımını iyi yap temiz tut yapabileceğin başka bişi yok dedi

geçen hafta doktora gittiğimde bana ilaç vermişti kabızlık ve idrar yolu enfeksiyonu için.aldım bugün.içicem artık çok zorlanıyorum kabızlık konusunda ....idrar yolunda iltahap olduğu için bebeğe zarar verebilir zaten 1 tane toz sadece tek içimlik... eczaneye sordum çatlak için ne önerişrisiniz diye..ençok doktorların önerdiği liarac dedi...bende onu almayı düşünüyordum ...eşime söyledim alacak...şimdiden kullanmaya başlıyım göğüsler acayip ağırlaştı ve vüudum çatlağa elverişli eğer o ilaç sayesinde en az şekilde çatlakla kurtulsam bile mucize derim ben kendim için..

siz neler yapıyosunuz bugün pek giremedim...ben pek yoğun değilim ama bugün müdür daire başkanı vediğerlerinde bi telaş var süreki bişeyler hazırlayıp duruyolar valla bana bişi demedikleri için hiç oralı olmadım zaten hiç halim yok...

hıımmmmm e olalım o saman :)

canım çatlak için doğal zeytinyağı çok iyiymiş benim bir arkadaşım 40 yaşında şimdi 36 haftalık hamile o öle yapmış çatlamamışta hiç.

Ay ne güzel ya hadi kocaman sevgi yumağı oluşturalım sevelim sevelim.

:118::118::118::118::118:

Anaaaaaaa öylemiymiş yani

Ben hergün fıröalarım; ama diş ipi falan kullanmam. kullanmak lazım aslında.

Lierac bende düşünüyorum almayı; ama şimdilik sadece bebe yağı ile idare ediyorum. :13:

Benim göğüsler normalde küçük olduğu için, şuan da öyle pek bir ağırlaşma yok tabii. Çatlak falan da olmadı henüz. Umarım olmaz:97:

Aman boşver işleri. bende salladım zaten. Bbaam yakında kovarsa şaşırmam

Senin yine 8 günün kalmış. Kalp atışları için mi gideceksin canım?

Kızlar bu arada Prima, Milupa oralara üye oldunuz mu?
bende üye olmadım .. hediye gönderiyolarsa hemen olalım
ben hemen mother & baby dergisine üyelik başlattım bu hafta gelir ilk sayı

Arina sütü çok severdim ama şimdi canım hiç istemiyo
yumurtayıda ölee ama sütü az ısıtıp az şekerde atarsam
içebiliyorum birazda.....
iş yerinde nerde yapçan

yumurta çok önemli tatlım ya hiç bi şekildemi yiyemiyosun. ne bilim krep filan yap içine koy mutlaka günde bi tane yemeye çalış.

Bende hediyeler için oldum; ama daha birşey gelmedi. Sanırım 6. aydan itibaren geliyormuş.

Ya ben zaten sevmiyordum süt. Şimdi zorla içiyorum işte.:78:

Biizm eski işyerinde hamile olan kızlar. Sinbo'nun kahve mak. var ya, ondan almışlardı. Onda ısıtıyorlardı:)

Lierac bende düşünüyorum almayı; ama şimdilik sadece bebe yağı ile idare ediyorum. :13:

Benim göğüsler normalde küçük olduğu için, şuan da öyle pek bir ağırlaşma yok tabii. Çatlak falan da olmadı henüz. Umarım olmaz:97:

Aman boşver işleri. bende salladım zaten. Bbaam yakında kovarsa şaşırmam
[/QUOTE]

valla beni iştende kovamazlar...bende zaten oluşmuş çatlak olduğu için önceden öle yağla falan hallolacak gibi değil...yani her türlü çatlayacağım kesin ama en aza indirmek niyetim..popomda falan var ama diğer taraflarımda olsun istemiyorum birde gebelik çatlakaları çok derin ve pürüzlü oluyo...kime sorduysam liarac ı önerdi..bende onu alacak gibiyim....:94::78:

Anladım canım. O zaman al bakalım. Ben daha doktora danışmadım. Bakalım o ne önerecek.

Asilmavi, sen mother&baby hangi fiyata abone oldun? 19,99 ve 39,99 var. Kararsız kaldım

Senin yine 8 günün kalmış. Kalp atışları için mi gideceksin canım?

Kızlar bu arada Prima, Milupa oralara üye oldunuz mu?

bebeği öğrenidğim ilk an kalp atışlarını duyduğum andı zaten.tekrar kontrol verdi doktor.bebişi birdaha görecğeim.özledim şimdiden.

ah canım benim :) keseyi görmeyemi kalp atışımı. kaç haftalıksınız.
keseyide gördüm kalbinin atışınıda gördüm duydum şükür ilk öyle öğrendim zaten.24 kasımda 6 haftalık 4 günlük demişti doktor.şimdi 7 hafta 4 günlük oluyo minik.

Ay ne güzel ya hadi kocaman sevgi yumağı oluşturalım sevelim sevelim.

sarılalım sıkı sıkı

bende üye oldum.bakalım ne olacak.gelmedi daha bişey.

tatlım zeytinyağı duydum.iyi geliyomuş.normal nemlendiricilerde işe yarar galiba.
şimdi bile çatlağım çok var.doğuma yakın ne halde olurum kimbilir.
aman boşver salla işleri.

canım çatlak için doğal zeytinyağı çok iyiymiş benim bir arkadaşım 40 yaşında şimdi 36 haftalık hamile o öle yapmış çatlamamışta hiç.

bende duydum bunu.bademyağını eltim kullanmıştüylenme yapmış.bana da sakın kullanma onu diyo.zeytinyağı ve nemlendirici krem en iyisi diyo.

babanlamı çaılışıyorsun oh ne güzel. ne iş yapıyorsunuz kızlar çalışanlar?

yumurta çok önemli tatlım ya hiç bi şekildemi yiyemiyosun. ne bilim krep filan yap içine koy mutlaka günde bi tane yemeye çalış.

canım kahve makinasında süt ısıtmayın tehlikeli olur yazıyordu kullanma talimatında.dikkatli olun.

aslında yumurta
yiyebilirim ama canım istemediği için
kendimi zorlamıyorum
artık zorlamam gerek :95:

slm kızlar okuldan geldim
bi geçmişi okuiiim geliorum hemen

Anladım bitanem. Umarım bir sonraki görüşmenizde güzel geçer bebeğinle.

Bizim de 18 Aralık'ta daha kavuşmamız.

Babamla çalışıyorum canım İhracat yapıyoruz kuru gıda. Rahatım iş açısından Allah'a şükür.

aslında yumurta
yiyebilirim ama canım istemediği için
kendimi zorlamıyorum
artık zorlamam gerek :95:

Arinam 19 liraya 6 aylık

Sağol birtanem.

Ben yumurtadan nefret ediyorum. Kaynamış hayatta yiyemiyorum. Birkaç kez yiyeyim dedim. Mide bulantısından mahvoldum

Ben menemen olarak tüketiyorum genelde.

aman maşallah darısı bizlere olsun duymayanlara :) e peki tekrar neden gidiyosun erken değilmi.

bi şekilde yede önemli değil.

aman maşallah darısı bizlere olsun duymayanlara :) e peki tekrar neden gidiyosun erken değilmi.

doktor bu sıra düşükler çok oldu(kendi hastaları için diyo ) uygunsa erkenden gelde tekrar bakalım dedi.o nedenle gidiyorum.doktorun kendi aldığı bir önlem yani.benim içinde iyi oldu.tekrar göreceğim miniği.öbür türlü eşim ultrason cihazı alacakmış eve.akşamları görmek istiyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…