2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum :kk77::kk77:

Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu:KK69:

Bugünde yine annemden geçiniyorum.:KK49:

İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı :KK16:

Bu arada afiyet olsun canım :KK49:

şimdi evde olmak vardı ah.üşüyorum biraz.sıcacık yatağıma girer uyurdum.:KK43:

Son düzenleme:
Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum :kk77::kk77:

Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu:KK69:

Bugünde yine annemden geçiniyorum.:KK49:

İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı :KK16:

Bu arada afiyet olsun canım :KK49:
evet anneler iyiki varlar Allah onları
başımızdan eksik etmesin ... ben evlenince anladım annemin
kıy*****i bekarken çok üzerdim :KK14:

evet ya annelerimiz iyiki varlar.bu arada canım acayip turşu çekti. midem fena oluyo ama dayanamıyorum.

Ben o turşu aşermesini ne kadardır çekiyorum bir bilsen:)

Ye canım bol bol. :21:

Bende Aslanla hiç anlaşamam zaten eşimin uyuzluğu yükseleni Aslan ondan kaynaklanıyor aslında 4. hamileliğimde ki kalbi durmasaydı Aslan olacaktı hayırlısı bakalım.

Ay ben aslan burcuyum ama :78::78:

bende geldim.:KK76: napıyorsunuz

şimdi evde olmak vardı ah.üşüyorum biraz.sıcacık yatağıma girer uyurdum.:KK43:

Hoşgeldin......:KK3:

Ah ah sorma evde olsam keşke.... Bende uyurdum valla, heleki yemekten sonra :KK19:

Amin canım. Aynen bende ya. Evlenmeden önce felaket kavga ederdik. :76::76:

hg bitanem...valla laflıyoruz işte....karnımızı doyurduk geldik topice canım...sen neler yapıyorsun?:nazar::KK19:

Hoşgeldin leylacımmmmmmmmmmmm :KK3::KK3:

Ya kızlar 20lik dişimin ucu çıkmaya çalışıyor.:KK25::KK25: Acıyorda az. Başıma iş çıkarmasa bari. Tüm diş tetkiklerimi de olmuştum oysa :KK31:

Arina o bazen ölee kendini gösteriyo
kayıplara karışıyo falan .. umarım yine öleedir
takılma çok

Ah ah sorma evde olsam keşke.... Bende uyurdum valla, heleki yemekten sonra :KK19:

Ya kızlar 20lik dişimin ucu çıkmaya çalışıyor.:KK25::KK25: Acıyorda az. Başıma iş çıkarmasa bari. Tüm diş tetkiklerimi de olmuştum oysa :KK31:

deme yaaa :KK43: diş işi kötü olmuş tühh neyse artmaz inş. artarsada bi müddet çekeceksin. inş. artmaz hamilikte 20 likler çıkmaya çalışırlarmış.

ana kuzusu seniiiiiiii....heheheheh....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: öyle gerçekten...bende özlüyorum annemi...:nazar::KK74::KK74::KK74:
afiyet olsun tüm anne adaylarına.:KK56: üşüyorum ben nedense.
saol bitanem...kalın giyin canım...hastalanma sakın...:nazar::KK71::KK70:

hb bitanemmmmmm...nasılsın arinacım benim?dişin ağrıyor sanırım...aman canım dikkat et..geçmiş olsun...:nazar::KK70::KK71::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Son düzenleme:
Arina o bazen ölee kendini gösteriyo
kayıplara karışıyo falan .. umarım yine öleedir
takılma çok

Umarım yine öyle birşeydir.

deme yaaa :KK43: diş işi kötü olmuş tühh neyse artmaz inş. artarsada bi müddet çekeceksin. inş. artmaz hamilikte 20 likler çıkmaya çalışırlarmış.

Hamileliğin de ne çok etkiis oldu bende :KK64: Hapşuruk, 20lik :KK49:

ana kuzusu seniiiiiiii....heheheheh....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: öyle gerçekten...bende özlüyorum annemi...:nazar::KK74::KK74::KK74:

saol bitanem...kalın giyin canım...hastalanma sakın...:nazar::KK71::KK70:

hb bitanemmmmmm...nasılsın arinacım benim?dişin ağrıyor sanırım...aman canım dikkat et..geçmiş olsun...:nazar::KK70::KK71::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

İyiyim canım. Yemeğimi yedim, tef gibi geriniyorum şimdi :KK9::KK9:

Sağol birtanem. Bakalım umarım geriye kaçar beni uğraştırmadan. :97:

zamanda hiç geçmiyo gibi.9 aralıkta doktor randevüm var.gelemedi bi türlü o gün.

Son düzenleme:
Umarım yine öyle birşeydir.

Hamileliğin de ne çok etkiis oldu bende :KK64: Hapşuruk, 20lik :KK49:

İyiyim canım. Yemeğimi yedim, tef gibi geriniyorum şimdi :KK9::KK9:

Sağol birtanem. Bakalım umarım geriye kaçar beni uğraştırmadan. :97:

:))))) diş hekimim çürüyecek olan dişlerinde birden çürüdüğünü söylemişti o yüzden üç ay dolduktan sonra düzenli kontrole gel demişti. bu arada hapşuruk ne iş :KK52:

Arinam sen üzülme anam aynı evi paylaşmayacağımız için hiç sorun değil hangi burçtan olmamız ben hepinizi seviyorum.

Ya kızlar 20lik dişimin ucu çıkmaya çalışıyor.:KK25::KK25: Acıyorda az. Başıma iş çıkarmasa bari. Tüm diş tetkiklerimi de olmuştum oysa :KK31:[/QUOTE]

canım benim dikkat et diş çok zor ...bende hamile kalmadan önce muayeneye gitiim doktor bişi yok dedi tezmizledi florür verdi o kadar birde diş minen çok zayıf dedi..ama benimde bugün dişetlerim çok acıyo..20 likde zordur bazen şiddetli bazen hafifler o tarafından yememeye çalış...

:))))) diş hekimim çürüyecek olan dişlerinde birden çürüdüğünü söylemişti o yüzden üç ay dolduktan sonra düzenli kontrole gel demişti. bu arada hapşuruk ne iş :KK52:

Ayyy çürümesin valla :KK9::KK9:

Ben hepsini yaptırtmıştım. Diş taşlarıma kadar. :78:

Bunun için bol bol kalsiyumlu yiyecek ve içecekler tüketmemiz lazım aslında. Ama süt içemiyorum ya :18:

Arinam sen üzülme anam aynı evi paylaşmayacağımız için hiç sorun değil hangi burçtan olmamız ben hepinizi seviyorum.
Canımsın. Bende sizleri çok seviyorum vallahi :KK16::KK16:

Ayyy çürümesin valla :KK9::KK9:

Ben hepsini yaptırtmıştım. Diş taşlarıma kadar. :78:

Bunun için bol bol kalsiyumlu yiyecek ve içecekler tüketmemiz lazım aslında. Ama süt içemiyorum ya :18:

Canımsın. Bende sizleri çok seviyorum vallahi :KK16::KK16:

Ay ne güzel ya hadi kocaman sevgi yumağı oluşturalım sevelim sevelim.

canım benim dikkat et diş çok zor ...bende hamile kalmadan önce muayeneye gitiim doktor bişi yok dedi tezmizledi florür verdi o kadar birde diş minen çok zayıf dedi..ama benimde bugün dişetlerim çok acıyo..20 likde zordur bazen şiddetli bazen hafifler o tarafından yememeye çalış...

Bende hepsini yaptırtmıştım canım da dünden beri uç vermiş. Zor olduğunu da biliyorum. Umarım ilerlemez.

Dişetleri ile ilgili sorun çok olurmuş evet. Sende dikkat et:KK54:

yuuuooo olmadım ben niye olcasski, ne var oralarda

Milupa sanırım hediye paketleri yolluyormuş. Birde hafta hafta gelişimlerinizi takip edebilirsiniz üye olunca sitesinden. :KK49:

X