slm kızlar okuldan geldim
bi geçmişi okuiiim geliorum hemen
doktor bu sıra düşükler çok oldu(kendi hastaları için diyo ) uygunsa erkenden gelde tekrar bakalım dedi.o nedenle gidiyorum.doktorun kendi aldığı bir önlem yani.benim içinde iyi oldu.tekrar göreceğim miniği.öbür türlü eşim ultrason cihazı alacakmış eve.akşamları görmek istiyormuş.
doktor bu sıra düşükler çok oldu(kendi hastaları için diyo ) uygunsa erkenden gelde tekrar bakalım dedi.o nedenle gidiyorum.doktorun kendi aldığı bir önlem yani.benim içinde iyi oldu.tekrar göreceğim miniği.öbür türlü eşim ultrason cihazı alacakmış eve.akşamları görmek istiyormuş.
Hoşgeldin canımcım
benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diyeSıkıldıkça dinlicekmiş
oranje nerde çalışıyorsun?geçen hafta doktora gittiğimde bana ilaç vermişti kabızlık ve idrar yolu enfeksiyonu için.aldım bugün.içicem artık çok zorlanıyorum kabızlık konusunda ....idrar yolunda iltahap olduğu için bebeğe zarar verebilir zaten 1 tane toz sadece tek içimlik... eczaneye sordum çatlak için ne önerişrisiniz diye..ençok doktorların önerdiği liarac dedi...bende onu almayı düşünüyordum ...eşime söyledim alacak...şimdiden kullanmaya başlıyım göğüsler acayip ağırlaştı ve vüudum çatlağa elverişli eğer o ilaç sayesinde en az şekilde çatlakla kurtulsam bile mucize derim ben kendim için..
siz neler yapıyosunuz bugün pek giremedim...ben pek yoğun değilim ama bugün müdür daire başkanı vediğerlerinde bi telaş var süreki bişeyler hazırlayıp duruyolar valla bana bişi demedikleri için hiç oralı olmadımzaten hiç halim yok...
slm canlarrrrrrrrrr :81:
aslında ilk muayeneye kamerayla gitmek lazım :))))
sllllllllllmmmmmmmmm
Selammmmmmmmmmmm
Mantıklı
ve aleyküm selam sekerler naber nasılsınız
kızlar bu arada gögüsü kaşınan varmı büyüyo ya ondan oluyo sanırımmm
oranje nerde çalışıyorsun?
slm melikecim hg tatlım..iyiki geldin?:87::87::87::87:
Hoşgeldin canımcım
benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diyeSıkıldıkça dinlicekmiş
hımmm iyi ne güzel gör için rahat eder hem. inş. güzel haberlerini alırsın yavrunun :).
bütün erkekler aynı galiba benimkide eve ultrason cihazı alıcam diyodu geçen gün :))) daha şimdiden endişeleniyoruz dünyaya geldikten sonra nolacak haaalımız Allah yardımcımız olsun valla.
aslında ilk muayeneye kamerayla gitmek lazım :))))
hem kaşınma hem acıma ne ararsan var canım...ehheheeheh...
hem kaşınma hem acıma ne ararsan var canım...ehheheeheh...
hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.
amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.
slmm canım.
busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız.görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.
aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:
selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.