2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar okuldan geldim
bi geçmişi okuiiim geliorum hemen

Hoşgeldin canımcım

benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diye Sıkıldıkça dinlicekmiş

hımmm iyi ne güzel gör için rahat eder hem. inş. güzel haberlerini alırsın yavrunun :).
bütün erkekler aynı galiba benimkide eve ultrason cihazı alıcam diyodu geçen gün :))) daha şimdiden endişeleniyoruz dünyaya geldikten sonra nolacak haaalımız Allah yardımcımız olsun valla.

oranje nerde çalışıyorsun?

Hoşgeldin canımcım

benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diye Sıkıldıkça dinlicekmiş

hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.

amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.

slm canlarrrrrrrrrr :81:

slmm canım.

aslında ilk muayeneye kamerayla gitmek lazım :))))

busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız. görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.

selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.

slm tatlım sen ne zaman gitcen kalp atsını dinlemeye bizde 6 da inşallahhh

aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:

sanırım canım bende sabah uyanınca böle bi geriliyo bi çekiliyo anlamıyom noluyoo :2: :44:

güle güle bitanem benim hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh bebişlerinde saglıcakla gelsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…