Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum
Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu
Bugünde yine annemden geçiniyorum.
İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı
Bu arada afiyet olsun canım
evet anneler iyiki varlar Allah onlarıBende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum
Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu
Bugünde yine annemden geçiniyorum.
İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı
Bu arada afiyet olsun canım
bende geldim.napıyorsunuz
hg bitanem...valla laflıyoruz işte....karnımızı doyurduk geldik topice canım...sen neler yapıyorsun?
evet ya annelerimiz iyiki varlar.bu arada canım acayip turşu çekti. midem fena oluyo ama dayanamıyorum.
Bende Aslanla hiç anlaşamam zaten eşimin uyuzluğu yükseleni Aslan ondan kaynaklanıyor aslında 4. hamileliğimde ki kalbi durmasaydı Aslan olacaktı hayırlısı bakalım.
bende geldim.napıyorsunuz
şimdi evde olmak vardı ah.üşüyorum biraz.sıcacık yatağıma girer uyurdum.
evet anneler iyiki varlar Allah onları
başımızdan eksik etmesin ... ben evlenince anladım annemin
kıy*****i bekarken çok üzerdim
hg bitanem...valla laflıyoruz işte....karnımızı doyurduk geldik topice canım...sen neler yapıyorsun?
Ben o turşu aşermesini ne kadardır çekiyorum bir bilsen:)
Ye canım bol bol.
Ay ben aslan burcuyum ama :78::78:
Hoşgeldin......
Ah ah sorma evde olsam keşke.... Bende uyurdum valla, heleki yemekten sonra
Amin canım. Aynen bende ya. Evlenmeden önce felaket kavga ederdik. :76::76:
Hoşgeldin leylacımmmmmmmmmmmm
Ya kızlar 20lik dişimin ucu çıkmaya çalışıyor.Acıyorda az. Başıma iş çıkarmasa bari. Tüm diş tetkiklerimi de olmuştum oysa
ana kuzusu seniiiiiiii....heheheheh....evet anneler iyiki varlar Allah onları
başımızdan eksik etmesin ... ben evlenince anladım annemin
kıy*****i bekarken çok üzerdim
saol bitanem...kalın giyin canım...hastalanma sakın...afiyet olsun tüm anne adaylarına.üşüyorum ben nedense.
Ben o turşu aşermesini ne kadardır çekiyorum bir bilsen:)
Ye canım bol bol.
Ay ben aslan burcuyum ama :78::78:
Hoşgeldin......
Ah ah sorma evde olsam keşke.... Bende uyurdum valla, heleki yemekten sonra
Amin canım. Aynen bende ya. Evlenmeden önce felaket kavga ederdik. :76::76:
Hoşgeldin leylacımmmmmmmmmmmm
Ya kızlar 20lik dişimin ucu çıkmaya çalışıyor.Acıyorda az. Başıma iş çıkarmasa bari. Tüm diş tetkiklerimi de olmuştum oysa
Arina o bazen ölee kendini gösteriyo
kayıplara karışıyo falan .. umarım yine öleedir
takılma çok
deme yaaadiş işi kötü olmuş tühh neyse artmaz inş. artarsada bi müddet çekeceksin. inş. artmaz hamilikte 20 likler çıkmaya çalışırlarmış.
ana kuzusu seniiiiiiii....heheheheh....öyle gerçekten...bende özlüyorum annemi...
saol bitanem...kalın giyin canım...hastalanma sakın...
hb bitanemmmmmm...nasılsın arinacım benim?dişin ağrıyor sanırım...aman canım dikkat et..geçmiş olsun...
Umarım yine öyle birşeydir.
Hamileliğin de ne çok etkiis oldu bendeHapşuruk, 20lik
İyiyim canım. Yemeğimi yedim, tef gibi geriniyorum şimdi
Sağol birtanem. Bakalım umarım geriye kaçar beni uğraştırmadan. :97:
zamanda hiç geçmiyo gibi.9 aralıkta doktor randevüm var.gelemedi bi türlü o gün.
zamanda hiç geçmiyo gibi.9 aralıkta doktor randevüm var.gelemedi bi türlü o gün.
Arinam sen üzülme anam aynı evi paylaşmayacağımız için hiç sorun değil hangi burçtan olmamız ben hepinizi seviyorum.
Senin yine 8 günün kalmış. Kalp atışları için mi gideceksin canım?
Kızlar bu arada Prima, Milupa oralara üye oldunuz mu?
:))))) diş hekimim çürüyecek olan dişlerinde birden çürüdüğünü söylemişti o yüzden üç ay dolduktan sonra düzenli kontrole gel demişti. bu arada hapşuruk ne iş
Canımsın. Bende sizleri çok seviyorum vallahiArinam sen üzülme anam aynı evi paylaşmayacağımız için hiç sorun değil hangi burçtan olmamız ben hepinizi seviyorum.
Ayyy çürümesin valla
Ben hepsini yaptırtmıştım. Diş taşlarıma kadar. :78:
Bunun için bol bol kalsiyumlu yiyecek ve içecekler tüketmemiz lazım aslında. Ama süt içemiyorum ya :18:
Canımsın. Bende sizleri çok seviyorum vallahi
canım benim dikkat et diş çok zor ...bende hamile kalmadan önce muayeneye gitiim doktor bişi yok dedi tezmizledi florür verdi o kadar birde diş minen çok zayıf dedi..ama benimde bugün dişetlerim çok acıyo..20 likde zordur bazen şiddetli bazen hafifler o tarafından yememeye çalış...
yuuuooo olmadım ben niye olcasski, ne var oralarda