Çorbayla doyulur mu hiç.
Evden birşeyler getir sende canım
kızlarrrr uykum geldi bende kacıyom öptüm hepiciniziiiiii
sl kızlar keyifler nasıl :)
patronlar tasarruf yapıolar.deli ediyolar beni ya boşverin.bugün yanımda tuzlu kraker ve ceviz getirdim.bulantıya iyi geliyor tuzlu kraker umarım yeterli olur.bol bol ceviz yemek gerekiyormuş.
iyi uykular.
sağol şeker.iyiyiz işte.yemeği bekilyorum acıktık bebişle
patronlar tasarruf yapıolar.deli ediyolar beni ya boşverin.bugün yanımda tuzlu kraker ve ceviz getirdim.bulantıya iyi geliyor tuzlu kraker umarım yeterli olur.bol bol ceviz yemek gerekiyormuş.
iyi uykular.
sağol şeker.iyiyiz işte.yemeği bekilyorum acıktık bebişle
hoşbulduk tatlım. iyi olmana sevindim. bende iyiyim canım çok saol, sabah sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için bu arada üstten ultrasona aldı. bir tane kese gördü birde yumurtalığımın birinde kist olduğunu söyledi minik bişi. korktum biraz cuma günü kendi doktorumla randevum var bakalım o ne dicek. gerçi bu önemli bişi değil rahimde değil yumrtalıkta hormon aldığın için olabilir dedi ama işte kafama takılduı.
saol tatlım inş. önemli bişi değildir. kayıt yaptır bence iyi olur benim hemen yakınımda olduğu için bebişi özledikçe giderim artık :)) doktoruda pek sevdim . tatlı bi kadındı.
Halledeyim bir ara yine işi ekip
slm kızlar biz geldikkkk....
benim bebişte yengeç olacak
bende yengeçim
yeğenim yengeç
yengem yengeç
evet kabul ediyorum biraz manyaklık var
ama ben seviyorum burcumu
bebişimde yengeç olacağı için mutluyum
Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum
Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu
Bugünde yine annemden geçiniyorum.
İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı
Bu arada afiyet olsun canım
Valla beni de deli eder Yengeç burcunun içine kapanıklığı durup durup kırılmaları inatçılıkları ama napacan başa gelen çekilir eşim Yengeç kızdığımda derdim ki ah bir çocuk olucaktın da dövecektim seni şimdi bebikim Yengeç olacak kısmetse bende Akrebim tam su grubu ailesi.
Valla beni de deli eder Yengeç burcunun içine kapanıklığı durup durup kırılmaları inatçılıkları ama napacan başa gelen çekilir eşim Yengeç kızdığımda derdim ki ah bir çocuk olucaktın da dövecektim seni şimdi bebikim Yengeç olacak kısmetse bende Akrebim tam su grubu ailesi.
:))))))) her yengeç öööle diildir yaww genelde erkekleri öööle. bende yengeciiiimmm meselaaaa ama bebeeem aslan olucak bende aslanları sevmem :))))))))))bu arada yengeçle akrep çok iyi anlaşırlar hem
metukam inşallah haftaya test yapacaksın ve inşallah sonuç pozitif olursa hep bu topicte kalacaksın...hangi ay doğurursan doğur...başka yere yollamayız seni tatlişim...
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin :)) du bende yicek bişiler hazırlayım gelim hemen.
tamam söz burda dizinin dibinde kalacağım...