2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
adı...........................................................SAT.......................muhtemel dogum tarihi
leyla_81.................................................25 eylül.............................2 temmuz:nazar:
kar topu.................................................26 eylül..............................3 temmuz:nazar:
limon kabugu.........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
zeytin gözlü..........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
evdefnaz...............................................29 eylül..............................6 temmuz:nazar:
taf...........................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
asudem...................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
arina........................................................3 ekim..............................10 temmuz:nazar:
tahmina..................................................5 ekim................................12 temmuz:nazar:
melike ecesuu........................................8 ekim...............................15temmuz:nazar:

bu gibi bir liste olabilirmi ayın sonuna kadar cogalırsak insallah excell de hoş bişi hazırlayabilirim:)​

günaydın benimde SAT ım 8 ekim.....ultrasona göre 12 temmuz:nazar::KK49:

günaydın kızlar....
dün akşam doktora gittim..doktor ilk önce görünmeyebilir dedi ama ultrasonda bakınca göründü kese..miniccik bişi yaa...24 kasımda tekrar gideceğim..kalp atışları için....

bu arada tam 5 haftalıkmış...o şekilde göründü yani..birde bana yiyim içim diye kendini ço zorlama dedi süt balık için çok erken daha şimdiden tiksinirsen içmeni yemeni istediğim zaman yiyemezsin dedi ama istersen iç ye dedi ama zorlama dedi..eşime bu ilk aylar eşini mutfaktan uzak tut burada sana çok iş düşüyo dedi..eşimde seve seve yaparım dedii... 4 . aydan sonra yememe dikkat etmem gerekiyormuş ...

limonkabugu çok sevindim keseyi görmenize.korkuyordun ya aklımda kalmış devamlı takip ediyordum.çok sevindim canım.Allah hepinizin bebişlerini kucagınız almayı nasip etsin
canım beni unutmayıp gelişmemi takip ettiğin için çok teşekkür ederim...korkularım daha bitmedi canım,3 ay dolana kadar da bitmeyecek heralde...
duana yürekten amin diyorum Rabbim senin yavruna da sağlıklı uzun ömür versin inşallah
canim sagolasin, gittim cok sükür keseyi gördük, iki hafta sonra kendisini görürürüz insallah :))
bel agrim icin doktor agri kesici kullanabilirsin dedi, suanda henüz bebek olusmamis cünkü dedi, ama ben kullanmayi düsünmüyorum, rapor aldim ise gitmiycem, evde istirahat etmek istiyorum cok mecbur kalmadikca agri kesici kullanmak istemiyorum... bakalim insallah dinlendikce gecerrr
çok sevindim canım,inşallah kalp atışınıda duyarsın..doktorun ağrı kesici kullanabilirsin derken ilaç ismi vermedi mi???her ağrı kesiciyi kullanamazsın çünkü...mesela minoset ve parol kullanabilirsin..
çok zorda kamadıkça bende ilaç kullanma taraftarı değilim aslında...
kesenin gelişimine göre benimkiyle aynı gidiyor gibi söyleyebilirim cumartesi benim kese 6,5mm di hergün yaklaşık 1mm büyürmüş kese bugün 10,5 mm gibi birşey olmalı benimki de:nazar::KK19: bakalım bana da 2 hafta sonra gel demişti ayın 20sinde gideceğim ben de inşallah minik kalbini duyabiliriz:KK69:
canım kese mm olmaz kesenin çapı ancak cm olur..senin ki embriyonun çapı...
Selam kızlar,

Doktorumuza gittik. Kesemizi gördük. 9,9 mm. :nazar: Yolk sac oluşmuş. Bu da sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik olduğunu gösteriyor dedi. :nazar:Bayram sonrası da kalp atışları için gideceğiz. :emir_bebek:

Gebeliğim SAT tarihimle aynı uyumluymuş.:nazar:

Dilerim hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.:KK16:
yolk sac ne diye sorucaktım ama sonraki mesajında açıklamışsın...peki bişey sorucam yolk sac usg görüntüsünde görünebiliyor benim araştırmalrıma göre elinde yolk sacın göründüğü usg varsa koyabilirmisin karşılaştırma yaparız bizlerde, çok merak ettim...

evet canım bugün gittim kalp atışını gördüm böyle titrek bişeydi yav.çok küçük olduğundanmış ama kafama bişey takıldı şimdi;dr bana 2 milim dedi ama siz 9 milimlerden bahsediyosunuz.bende saf gibi ne kadarlık diyede sormadım unuttum.ama nete baktığımda 6+4 diyor ve nasıl 2 milim oluyoki dr mu yanlış söyledi acep?? yada netten mi yanlış bilgi aldım:26:
canım arkadaşların bahsettiği kese değil embriyonun çapı..9 mm 1 cm bile değil,bu haftalarda kesenin çapı 5 ila 8 cm arasında olmalı mm olmasının imkanı bile yok..10 mm 1 cm yapıyor arkadaşlar 9 mm demişler yani 1cm bile değil,1 cm bile olmayan şey sence kese olabilir mi? mm olsaydı keseyi göremezlerdi zaten..sen boşuna moralini bozma

sağol arina baktım şimdi şaşırdım yani yazıyorum 2mm ve ekranın üzerinde 5w5d yazıyo yani bebiş 5 hafta fgünlük oluyo demekki nette 1 hafta büyük görünüyo demekki.paki 5 haftalık bebeğin kalp atışı görünebiliyormuyduki valla kafam karıştı ya neyse zaten tahlil istemişti o zaman sorarım

canım ben 5+6 günlükken kalp atışını duymadım ama gördüm..doktorum daha yeni atmaya başlamış bir dahaki kontrolunde duyarız ama kalp atışı var dedi..kesende 5 cm dedi..
benim tüp bebek olduğu için tam tarih belli ama sen doğal yolla hamile kaldığın için mutlaka geç döllenme olmuştur..sen adetine göre 5+5 olabilirsin ama geç dölleme olduysa bundan daha küçük olabilir ve kalp atışı görülmeyebilir..bazen kalp atışını 7-8.haftalarda duyan var..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
adı...........................................................SAT.......................muhtemel dogum tarihi
leyla_81.................................................25 eylül.............................2 temmuz:nazar:
kar topu.................................................26 eylül..............................3 temmuz:nazar:
limon kabugu.........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
zeytin gözlü..........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
evdefnaz...............................................29 eylül..............................6 temmuz:nazar:
taf...........................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
asudem...................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
arina........................................................3 ekim..............................10 temmuz:nazar:
tahmina..................................................5 ekim................................12 temmuz:nazar:
melike ecesuu........................................8 ekim...............................15temmuz:nazar:

bu gibi bir liste olabilirmi ayın sonuna kadar cogalırsak insallah excell de hoş bişi hazırlayabilirim:)​

cnm bebişlerin durumlarınıda yazsamıydık acaba mesela kese görüldü kalp at5şı duyuldu falan gibi​

amin zeytin gözlü..
benimde 6+1 oldu bugün...:nazar: sende bulantı falan başladı mı benim 2 sabahtır midem tuhaf..yataktan kalkınca bulantı başlıyor..çok değil ama yinede bulanıyorum..aslında buna seviniyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyor...

canım beni unutmayıp gelişmemi takip ettiğin için çok teşekkür ederim...korkularım daha bitmedi canım,3 ay dolana kadar da bitmeyecek heralde...
duana yürekten amin diyorum Rabbim senin yavruna da sağlıklı uzun ömür versin inşallah

çok sevindim canım,inşallah kalp atışınıda duyarsın..doktorun ağrı kesici kullanabilirsin derken ilaç ismi vermedi mi???her ağrı kesiciyi kullanamazsın çünkü...mesela minoset ve parol kullanabilirsin..
çok zorda kamadıkça bende ilaç kullanma taraftarı değilim aslında...

canım kese mm olmaz kesenin çapı ancak cm olur..senin ki embriyonun çapı...

yolk sac ne diye sorucaktım ama sonraki mesajında açıklamışsın...peki bişey sorucam yolk sac usg görüntüsünde görünebiliyor benim araştırmalrıma göre elinde yolk sacın göründüğü usg varsa koyabilirmisin karşılaştırma yaparız bizlerde, çok merak ettim...

canım arkadaşların bahsettiği kese değil embriyonun çapı..9 mm 1 cm bile değil,bu haftalarda kesenin çapı 5 ila 8 cm arasında olmalı mm olmasının imkanı bile yok..10 mm 1 cm yapıyor arkadaşlar 9 mm demişler yani 1cm bile değil,1 cm bile olmayan şey sence kese olabilir mi? mm olsaydı keseyi göremezlerdi zaten..sen boşuna moralini bozma

canım ben 5+6 günlükken kalp atışını duymadım ama gördüm..doktorum daha yeni atmaya başlamış bir dahaki kontrolunde duyarız ama kalp atışı var dedi..kesende 5 cm dedi..
benim tüp bebek olduğu için tam tarih belli ama sen doğal yolla hamile kaldığın için mutlaka geç döllenme olmuştur..sen adetine göre 5+5 olabilirsin ama geç dölleme olduysa bundan daha küçük olabilir ve kalp atışı görülmeyebilir..bazen kalp atışını 7-8.haftalarda duyan var..

canım yolk sac görüntüsünü sormuşsun elimde yok ama benimkini tarif edeyim.

çizgileri çok belirgin bir tektaş düşün ama bunun tek taşı içeriye doğru.

o içeriye doğru olan kısım sonradan göbek bağını yani kordonu oluşturacak...

Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı, sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin inş...

bu arada tam 5 haftalıkmış...o şekilde göründü yani..birde bana yiyim içim diye kendini ço zorlama dedi süt balık için çok erken daha şimdiden tiksinirsen içmeni yemeni istediğim zaman yiyemezsin dedi ama istersen iç ye dedi ama zorlama dedi..eşime bu ilk aylar eşini mutfaktan uzak tut burada sana çok iş düşüyo dedi..eşimde seve seve yaparım dedii... 4 . aydan sonra yememe dikkat etmem gerekiyormuş ...
senle aynı gündeydik dimi canımmm 8 ekimdi sanırım hakkında hayırlısı olsun bitanem benim banada doktor hiç bakmadı kan testiye gittigimde cok küçüktür bayramdan sonra gel bakalım demişti bende balık süt yogurt felan yiyorum :KK19: :KK16:
selam bende yeni hamile oldugumu ögrendim aranızdayım yaniiii:emir_bebek:

hoşgeldin canımcım senide aramızda görmek ne güzelll yaaaaaaa ne yaptın kan testine gittin demek doktor ne dedi kuzusumm:KK19: :KK16:

selam canlarımm bende bu sabah idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim :nazar: :KK49: :KK49: aranıza katılabilir miyim? :KK54: :KK54:

canım yolk sac görüntüsünü sormuşsun elimde yok ama benimkini tarif edeyim.

çizgileri çok belirgin bir tektaş düşün ama bunun tek taşı içeriye doğru.

o içeriye doğru olan kısım sonradan göbek bağını yani kordonu oluşturacak...

Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı, sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin inş...
çok güzel tarif etmişsin,hemen elime usg görüntümü aldım ve baktım tıpkı anlattığın gibi..çok teşekkür ederim :KK71:
selam canlarımm bende bu sabah idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim :nazar: :KK49: :KK49: aranıza katılabilir miyim? :KK54: :KK54:
tebrik ederim..:nazar: hoşgeldin aramıza

evdefnaz ellerine sağlık liste süper olmuş:nazar::KK71::KK71:

X