- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
evet canım...çok şükür...ben mühendisim...bakanlıkta çalışıyorum...
benim tam tersine acayip iştahim Açıldı özellikle sabah uyandığımda açlıktan ölcekmiş gbi oluyorum,,
hayırlı olsun çizelgen ...güzel olmuşş..canım ilgine ve yardımına çok teşekkür ederim. ama ben de bişeler yaptım.
sadece şuan linki nasıl alcem onu ayarlamaya çalışıyorum .
şükürler olsun ya.senin adına çok sevindim.
biz de ayın 5 inden sonra gideceğiz inşallah.
çok merak ediyorum nasıl bir duygu....
canım bu sabah kalkamadan biraz tuzlu kraker yedim daha iyi uyandım benimde sabhaları çok bulantım oluyo kahvaltıda yapamıyorum... geçiştiriyorum mecburen...kızlar sabah olmasını hiç istemiyorum sabahları çok midem bulanıyo yaaa.kimse de yok ki yanımda bana kahvaltı hazırlasın.eşim gececi sabah 9 da geliyor.kurabiye aldı pastaneden sabah yiyeyim diye ama onlar bana bakıyo ben onlara bakamıyorum ıyy
canım benim bilgilerini ver sende istersen öğleden sonra sana hazırlayım ben...bende iki saatdir cizelge yapmaya calisiyorum yapamadim yoruldum artik gidiyorum
Oranje, canım benim hayırlısı olsun canım. Kucağına aldığın zamanları da göstersin Allah.
amin canım allah hepimize o günleri nasip etsin...
Asilmavi, valla benden başka iğneden korkan bilmiyorum. Ben aldırdığıma göre sende hayli hayli aldırırsın. Pazartesi gününden bu yana tam tamına 5 tüp kan aldırttım
Ve kan sürekli vereceğiz hamileliğimiz boyunca, alışmak lazım :13:
Bu arada bizim kızımız olursa; Yazel, oğlumuz olursa da Berkin düşünüyoruz. Ama aslında erkekte kararsısız
amin canım...inşallah darısı başınıza olsun...oooo güzelmiş kuzuuu adi darısısa bize olsun inşallahhh
neyse teyzeleri biz biraz cıkalım dinlenelim yine geliriz inşallah hepinizi cok öptükkkk
günaydın kızlar şimdi uyandım. ve dr. a gidiyorum şöyle bir topiğe uğramak istedim .:)
kendinize iyii bakın
hayırlı olsun çizelgen ...güzel olmuşş..
çok güzel bir duygu yaa tarifi yok..allah hepinize tek tek nasip edecektir inş...ilk önce çok korktum doktor göremedi kalp atışlarını...kese görünüyo bbekte görünüyo ama kalp atışları yoktu...sonra bide alttan bakalım dedi...elim ayağım titredi..küçük diye görememiştir dedim ama bir yandanda ya bi sorun varsa diye düşünüyo insan...sonra alltan bakınca pıt pıt attığını görünce rahatladım...eşimde diyo ben çok orktum doktorda susunca dedi...sonra doktor çok küçük olduğu için belli etmedi ondan alttan baktık dedi...
sonuç olarak mükemmel bişi hele o ses hala kulaklarımda...
doktorda iyiiydi baya...memnun kaldım...bayan olmasıda işime gldi normalde bi erkek doktorun eşimin yanında alttan muayne etmesi çok utandırırdı...o yüzden bayanda daha rahat ettim...bundan sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li taramayapılacak..
canım bu sabah kalkamadan biraz tuzlu kraker yedim daha iyi uyandım benimde sabhaları çok bulantım oluyo kahvaltıda yapamıyorum... geçiştiriyorum mecburen...
canım benim bilgilerini ver sende istersen öğleden sonra sana hazırlayım ben...
ben iğneden korkmuyorum ama kan alır ben..4 tüpp kan aldılar benden de ama alan kişi iyi aldı ki hiç farketmedim...
günaydın kızlar şimdi uyandım. ve dr. a gidiyorum şöyle bir topiğe uğramak istedim .:)
kendinize iyii bakın
ense kalınlığını ölçmek için yapılıyo canım...10 ve 14 hafta aralığında yapılıyo test...doktorun dediğine göre 4 defa ayrıntılı tarama yapacak...en sonda şeker yüklemesi oluyo dedi...8. ayda galiba...birde bu arada sağlık ocaklarına kayıt olmayı unutmayın kızlar aşılarda aksama olmasın sağlık ocağı zmanı geldikçe aşıların arıyormuş...hayırlısıyla kucağımıza aldığımızı da görürüz inşallah.
ikili tarama nasıl oluyor?ne için yapılıyor?doktor 9 aralıkta beni tekrardan çağırdı.son zamanlarda düşükler çok oluyormuş.kontrollerini aksatma dedi.9 aralıkta benim 8 haftam bitmiş oluyor.ikili tarama oazman mi oluyor?
Oranje, yeniden hayırlısı olsun canım.
er_ca hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
melikecim görüşürüz tatlım
bakmışsın arinaHiç duymadım canım.
Şu bioritimi yaptım; ama birşey anlamadım grafikten
Bakalım yazdım. Orda ne çıkacak
Ama herşeyden önce sağlıklı olması kız, erkek farketmez.
bakmışsın arinabioritimde tutmayana denk gelmedim henüz
ama bioritimde erkek günü var, kız günü var, nötr var, erkeğe yatkın ya da
kıza yatkın var mesela ilişki tam erkek gününde olduysa
o zaman çok yüksek ihtimal erkek çıkabiliyor
ama nötr ya da yatkın günlerde olursa
tahmini zor .. tabiki sağlıklı hayırlı olduktan sonra
kız erkek fark etmiyor ama insan bilmek istiyor
mesela dün annemle nako ip almaya gittik annem yelekle hırka başlayacaktı
renge karar veremedik bi türlü sonra beyaz la uçuk sarı
aldık ikisinede gider die ama bilmiş olsak cinsiyeti
ona göre alınır .. hazırlıklar ona göre olur vs.
neyse güzel sağlıklı bi gebelik geçirelim Allahın izniyle hepsi olur
bu arada sayfalarda baya ilerlemiş
ben bankaya falan gitmiştim ...
daha çevreye haber vermeyen olmuş ben
daha kan tahlili yaptırmadan çift çizgiyi görünce
tanıdık tanımadık yaydım çünkü beni çok
bunalttılar hal hatır sormadan daha çocuk
soruyorlardı 2 yıllık evliyim
eşim 5 ay askerdi zaten düşünün
o yüzden bende reklamı yaptım
kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de
okyanus bebeğin anneden aldığı kalsiyum ve demir
bu kez annede eksilmesine neden oluyor
mesela annemin 8 gebeliği oldu 4ü yaşıyor 4ü düşük,
hastane doktor ihmali yüzünden ölüm, ters geliyor die
sapasağlam çocuğu kesip çıkarmalar gibi nedenlerden 4ü gitti
neyse konu saptı annem gebeliklerinde beslenmesine hiç
dikkat etmediği için 6. gebeliğinde diş miş kalmamıştı yaşı 30 du o zaman.
şimdi 45 yaşında ağzı komple damak.. ve ileride kemik erimesi çıkar annemde die
ödüm kopuyor.. Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin
annem herşeyim benim ....
yani kısaca kalsiyum, demir çok önemli
aynen benimde ağzımın tadı yok sütaşın yoğurdundan bile yiyemedim akşam
ne biçim koktu yaw... mis gibi ev yoğurdu istiyor insan :128:
Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamışgecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...