2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

neyse teyzeleri biz biraz cıkalım dinlenelim yine geliriz inşallah hepinizi cok öptükkkk

canım ilgine ve yardımına çok teşekkür ederim. ama ben de bişeler yaptım.
sadece şuan linki nasıl alcem onu ayarlamaya çalışıyorum .
hayırlı olsun çizelgen ...güzel olmuşş..
şükürler olsun ya.senin adına çok sevindim.
biz de ayın 5 inden sonra gideceğiz inşallah.
çok merak ediyorum nasıl bir duygu....

çok güzel bir duygu yaa tarifi yok..allah hepinize tek tek nasip edecektir inş...ilk önce çok korktum doktor göremedi kalp atışlarını...kese görünüyo bbekte görünüyo ama kalp atışları yoktu...sonra bide alttan bakalım dedi...elim ayağım titredi..küçük diye görememiştir dedim ama bir yandanda ya bi sorun varsa diye düşünüyo insan...sonra alltan bakınca pıt pıt attığını görünce rahatladım...eşimde diyo ben çok orktum doktorda susunca dedi...sonra doktor çok küçük olduğu için belli etmedi ondan alttan baktık dedi...
sonuç olarak mükemmel bişi hele o ses hala kulaklarımda...
doktorda iyiiydi baya...memnun kaldım...bayan olmasıda işime gldi normalde bi erkek doktorun eşimin yanında alttan muayne etmesi çok utandırırdı...o yüzden bayanda daha rahat ettim...bundan sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li tarama yapılacak..

canım bu sabah kalkamadan biraz tuzlu kraker yedim daha iyi uyandım benimde sabhaları çok bulantım oluyo kahvaltıda yapamıyorum... geçiştiriyorum mecburen...
bende iki saatdir cizelge yapmaya calisiyorum yapamadim yoruldum artik gidiyorum
canım benim bilgilerini ver sende istersen öğleden sonra sana hazırlayım ben...

ben iğneden korkmuyorum ama kan alır ben..4 tüpp kan aldılar benden de ama alan kişi iyi aldı ki hiç farketmedim...

günaydın kızlar şimdi uyandım. ve dr. a gidiyorum şöyle bir topiğe uğramak istedim .:)

kendinize iyii bakın

hayırlısıyla kucağımıza aldığımızı da görürüz inşallah.
ikili tarama nasıl oluyor?ne için yapılıyor?doktor 9 aralıkta beni tekrardan çağırdı.son zamanlarda düşükler çok oluyormuş.kontrollerini aksatma dedi.9 aralıkta benim 8 haftam bitmiş oluyor.ikili tarama oazman mi oluyor?

günaydın kızlar şimdi uyandım. ve dr. a gidiyorum şöyle bir topiğe uğramak istedim .:)

kendinize iyii bakın

güzel haberlerle gel inşallah.

Oranje, yeniden hayırlısı olsun canım.

er_ca hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

melikecim görüşürüz tatlım

ense kalınlığını ölçmek için yapılıyo canım...10 ve 14 hafta aralığında yapılıyo test...doktorun dediğine göre 4 defa ayrıntılı tarama yapacak...en sonda şeker yüklemesi oluyo dedi...8. ayda galiba...birde bu arada sağlık ocaklarına kayıt olmayı unutmayın kızlar aşılarda aksama olmasın sağlık ocağı zmanı geldikçe aşıların arıyormuş...

Hiç duymadım canım.

Şu bioritimi yaptım; ama birşey anlamadım grafikten

Bakalım yazdım. Orda ne çıkacak

Ama herşeyden önce sağlıklı olması kız, erkek farketmez.
bakmışsın arina bioritimde tutmayana denk gelmedim henüz
ama bioritimde erkek günü var, kız günü var, nötr var, erkeğe yatkın ya da
kıza yatkın var mesela ilişki tam erkek gününde olduysa
o zaman çok yüksek ihtimal erkek çıkabiliyor
ama nötr ya da yatkın günlerde olursa
tahmini zor .. tabiki sağlıklı hayırlı olduktan sonra
kız erkek fark etmiyor ama insan bilmek istiyor
mesela dün annemle nako ip almaya gittik annem yelekle hırka başlayacaktı
renge karar veremedik bi türlü sonra beyaz la uçuk sarı
aldık ikisinede gider die ama bilmiş olsak cinsiyeti
ona göre alınır .. hazırlıklar ona göre olur vs.
neyse güzel sağlıklı bi gebelik geçirelim Allahın izniyle hepsi olur

bu arada sayfalarda baya ilerlemiş
ben bankaya falan gitmiştim ...
daha çevreye haber vermeyen olmuş ben
daha kan tahlili yaptırmadan çift çizgiyi görünce
tanıdık tanımadık yaydım çünkü beni çok
bunalttılar hal hatır sormadan daha çocuk
soruyorlardı 2 yıllık evliyim
eşim 5 ay askerdi zaten düşünün
o yüzden bende reklamı yaptım

Son düzenleme:
kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de

bizim bebek erkek olacakmış gibi geliyo sanki.çin takvimi,rus takvimi denedimi kiside öyle çıktı.ama ben kız tercih ederdim.hayırlısı gerçi sağsalim gelsinde.öğreceğin kazak renkleri içinde su yeşili,turuncu beyaz veya sarı kullanabilirsin.her iki cinsede gider.zaten yakın zamanda da cinsiyetini öğrenirsin.hem inşallah yaz bebeği olacaklar.kazak yelek kışa kadar olduğunda örülür dimi.:)
sen hemen haber vermişsin.benim içimde bişey var kesin emin olmadan söylemeyi nedense istemiyorum.sanırım 10 hafta olana kadar da söylemeyi düşünmüyorum.nasıl saklarım bilemiyorum.
kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de

bende tam olarak bilemiyorum.6. haftasıymış bizimkinin kalp atışını duyduk biz.ama alttan ultrasondan daha net duyulup görülüyormuş galiba.göbekten olanda kalp atışı biraz zor duyuluyomuş ilk zamanlar.

Son düzenleme:
Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamış gecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...

asilmavi arkadaşım tamamen sana katılıyorum ben 9 ay boyunca süt içmesenizde beslenmenize dikkat etmesinizde olur demedim ilk 3 ay genelde bulantılardan dolayı süt peynir yumurta pekmez vs yenilmediği için 2.3ayda zaten içmeye başlıyosun bebekte o zaman gelişmeye başlıyo zaten bulantı olanlar kendisini zorlamasın diye dedim yanlış anlaşılmasın 4.aydan snr zaten demir ilacına başlıyosun yanında tabiki yeşil sebze süt peynir tüketilcek beslenme çok önemli ama ilk 3 ayda değil tabiki annenizin yaptığı çok yanlış hiç dikkat etmemiş çok geçmiş olsun arkadaşım

oranjececim gözün aydın canım darısı bizlere bende çok heyecanlanıyorum hayırlısı olsun
melikem bulantının geçmiş olmasına çok sevindim benimde dün hiç yoktu o yediğim şeyden sonra gene başladı:44: bugün bi tuhafım
ne çini ne rusu sallayın kızlar allah bilir sağlıklı sıhatli hayırlı olsun da ne farkeder kızı erkeği evlat bu
leylacım şöyle yapalım mı cnm ayetel kürsii 313 den hatim oluyoo hatim olarakda okuyabiliriz 10 ar 10 ar okusak 3 güne biter sanırım

geçmişte amma uzun oku okuı bitmedi yane

limon kabuğu seninle satımız aynıymış kıs bakalım hangimis önce doğurcazz

darısı bizlere cnm hayırlısı olsun bizde senin gibi 2012lere yazarız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…