58le başladık şuan 14 + 5teyiz ve 63 kiloyum. Kendime maşallah demek istiyorum
resimdekinin sen olduğu düşünülürse , normal bence, çünkü zayıf kişilein ilk aylarda daha fazla kilo aldığını duymuştum.
sen boşver keyfine bak tatlım...
görünüşe bakılırsa topik olarak genelde iyi i çıta ile ilerliyozruz..aşırı bi kilo alan yok gibi...1-3 kilo normal zaten artık olacak o kadar...
canim biz aliyoruz sen vermissin bile :))) masallah, bende senin gibi yüksek kiloyla basladigim icin muzdaribim yaniii keske hic almasaydim ama oldu bikere :)))slm kızlar benide ekleyin listeye
88.5 ile hamile kalmıştım şuan 16+3 deyim ve 84 kiloyum ben daha kilo almadım
cokmu azmi anlamadim ama sen cok almak istemiyordun yaa, ya heryerdeki tarti farkli geliyor benim hem dijital hemde normal baskülüm var 10 dakikada bir dijital olan beni yaniltiyor o yüzden diger normllle tartilicam artik, ama onunla dijital arasinda bir kilo fark var, simdiye kadar dijitalle tartiliyordum o bozuldu son günlerde normal tartiyla tartiliyorum moralim yerinde :))) cünkü dijitalden 1 kilo eksik tartiyor hahahahah (kendimimi kandiriyorum acep :)))15+5 m hastanede tartıldım toplam 2.5 kg almışsın dedi dr m şuan 69 kiloyım
ben evde dijital tartımla tartılıyorum. ve 16. haftada 51.5kg olmuşum.
ama haftasonu doktora gittiğimde saat 5e geliyodu. kendi doktorumuz yoktu, aynı klinikteki başka bi doktora muayene oldum.
akşama kadar yediklerim içtiklerim...üstümdeki kıyafetler... bi de bu ara bağırsaklarım yavaş çalışıyo.... neyse lafı uzatmayım. 53.800 çıktım. doktor gebe kaydının tutulduğu dosyaya 16.haftaya 54 yazıyorum dedi. ve bi ton azarladı. şimdiden böyle olursan, işimiz zor. hamilelikte kilo almak hem anneye hem de bebeğe zararlı....vs bi ton nasihat. moralim bozuldu
ve aynı tartıda eşim de tartıldı, eşim de gayet kilolu çıktı....
neysee, bu bahaneyle üşengeç eşime dedim ki, doktorun dediklerini duydun. sadece beslenmeye dikkat etmekle olmaz, biraz da yürüyüş yapalım dedim. tamam dedi ama inş. hayata da geçiririz bunu.
inşallah 10-12kg ile tamamlarım hamileliğimi
zazez boşver , bende 80 ile başladım, 83 tüm en son, cuma günü ak koyun kara koyun belli olacak bakalım...kızlar bende bu sabah tartıldım veeee 1 kilo almışımmm (15+3)
biraz üzdü beni
yanlş anamayın kilolu başladığm için baştan fazla almak istemiorum
zeytin gözlü evet kilo vermişsin bence bu gayet iyi nasıl olsa tekrardan kilo alacaksın, ama acaba neden verdin, çok bulantın kusman mı oldu?slm kızlar benide ekleyin listeye
88.5 ile hamile kalmıştım şuan 16+3 deyim ve 84 kiloyum ben daha kilo almadım
evet muayene saati geç oldumu gün boyu yenilen ve içilenler hep sende kalıyor ne yazık ki...ben evde dijital tartımla tartılıyorum. ve 16. haftada 51.5kg olmuşum.
ama haftasonu doktora gittiğimde saat 5e geliyodu. kendi doktorumuz yoktu, aynı klinikteki başka bi doktora muayene oldum.
akşama kadar yediklerim içtiklerim...üstümdeki kıyafetler... bi de bu ara bağırsaklarım yavaş çalışıyo.... neyse lafı uzatmayım. 53.800 çıktım. doktor gebe kaydının tutulduğu dosyaya 16.haftaya 54 yazıyorum dedi. ve bi ton azarladı. şimdiden böyle olursan, işimiz zor. hamilelikte kilo almak hem anneye hem de bebeğe zararlı....vs bi ton nasihat. moralim bozuldu
ve aynı tartıda eşim de tartıldı, eşim de gayet kilolu çıktı....
neysee, bu bahaneyle üşengeç eşime dedim ki, doktorun dediklerini duydun. sadece beslenmeye dikkat etmekle olmaz, biraz da yürüyüş yapalım dedim. tamam dedi ama inş. hayata da geçiririz bunu.
inşallah 10-12kg ile tamamlarım hamileliğimi
aynen...bkıyafetler ayakkabılar...bi de ben bu ara 3 günde bir WCye çıkıyorum. bağırsaklarımda tembellik var yani. rezene çayı içiyorum günde 1 kere. az önce şişkinlikten yemek bile yiyemedim.bi çorba içtim o kadar. evde rezene bitmiş, yeşil çay içiyorum şimdi de.evet cnim ya cok farklilik gösteriyor, biz normalde sabah ac karina tartiliyoruz ve o bizim gercek kilomuz, tabi doktorda ayakkabilar üst bas birde genelde gün ortasi oldugu icin farkediyor, bence sen kilo takibiini evde yap doktoruna söyle, ben bile yüksek kiloyla basladim 79 kilo ile suanda 82,5 doktorum bile baa iyi dedi, yani o bile moralimi bozmadi seninki niye öyle dediyse bende bugün 16+0 im yani cok farklilik gösteriyor doktorlar yaaa takma güzelim bence gayet iyi kilon
zaten saat 5 gibi muayene oldum. haliyle o saate kadar yiyoruz içiyoruz. az önce de yazdım sindirim sistemim iyi diil bu ara.evet muayene saati geç oldumu gün boyu yenilen ve içilenler hep sende kalıyor ne yazık ki...
ama niye azarlıyor ki canım, zaten hamile psikolojisi.... bak kızdım o doktora...
ama mevsim gereği şimdi pek yürünecek mekan ve zaman yok ki....
ama eşlerde kilo alsın yaaaaabiz kilo alırken onlar filinta gibi olmasınlar, hem sonra berabr diet ve spor yaparız dimi ama... bir anne bebek dergisinde okumuştum, bazı eşlerde hamile eşleri ile kilo alıp doğum sonrası veriyorlarmış yaaaaaaaa............
zazez boşver , bende 80 ile başladım, 83 tüm en son, cuma günü ak koyun kara koyun belli olacak bakalım...
zeytin gözlü evet kilo vermişsin bence bu gayet iyi nasıl olsa tekrardan kilo alacaksın, ama acaba neden verdin, çok bulantın kusman mı oldu?
evet muayene saati geç oldumu gün boyu yenilen ve içilenler hep sende kalıyor ne yazık ki...
ama niye azarlıyor ki canım, zaten hamile psikolojisi.... bak kızdım o doktora...
ama mevsim gereği şimdi pek yürünecek mekan ve zaman yok ki....
ama eşlerde kilo alsın yaaaaabiz kilo alırken onlar filinta gibi olmasınlar, hem sonra berabr diet ve spor yaparız dimi ama... bir anne bebek dergisinde okumuştum, bazı eşlerde hamile eşleri ile kilo alıp doğum sonrası veriyorlarmış yaaaaaaaa............