2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

ya moralim cok bozukkkk, bugün salak bi kadin zaten genelde insanin moralini bozan bir insan :))) bana dediki sen bu gidisle 100 kg ile dogum yaparsin peki dedim simdi kac kiloyum sence dedim, oda bana dediki 65-67 sin, hmmmm dedim sana söre yaklasik 30 kg alicam öylemis dedim, o kaniya nerden vardiysa salak, halbuki ben zaten 79-80 idim hamile kalmadan önce simdi 3 kg aldim diye milllet demeye basladi bile, önceden tembel artik dogur diyorlardi simdide kilolarima taktilar.... Baska isleri yokmus gibi Allah selamet versin baska birsey demiyorum ama moralim cok bozuldu

Asudecim hic canini sikma, onemseme
Nedense insanlarin yorumlari hic bitmek bilmez.Bekarken daha evlenmiyor musun diye sorarlar,evlenirsin bebek yok mu diye baslarlar:KK53:Dogumdan sonra eminim ikinci ne zaman diye soracaklar.
Bosver.. yorumlar, meraklar hiic bitmez:KK19:
Hamileyiz haliyle kilo tabiki alacagiz,bebeklerimiz saglikli olsunlarda zor yada kolay veririz kilolarimizi

Son düzenleme:
ya moralim cok bozukkkk, bugün salak bi kadin zaten genelde insanin moralini bozan bir insan :))) bana dediki sen bu gidisle 100 kg ile dogum yaparsin peki dedim simdi kac kiloyum sence dedim, oda bana dediki 65-67 sin, hmmmm dedim sana söre yaklasik 30 kg alicam öylemis dedim, o kaniya nerden vardiysa salak, halbuki ben zaten 79-80 idim hamile kalmadan önce simdi 3 kg aldim diye milllet demeye basladi bile, önceden tembel artik dogur diyorlardi simdide kilolarima taktilar.... Baska isleri yokmus gibi Allah selamet versin baska birsey demiyorum ama moralim cok bozuldu

sıkma canını ya boşver banada diyorlar iş yerinde salak kızlar aay 9 aya kadar kal burda nasıl bi sey olucan bu gidişle cok merak ediyoruz die kıskanclıklarından yapıyorlar hayır zaten hamileyiz duygusalız alınganız bile bile üzerimize geliyorlar seker:) boş koy ye iç keyfine bak sonra inş.1 sene vaktimiz var genis genis yürürüz bol su içeriz bi yaz terler terler eririz:)

ben 14+3:emir_bebek:
54 kg ile hamile kaldım...suan 57 kg..ama sabah -ogle -aksam cok buyuk farkla degısıyor kılolarım..anlamadım acıkcası:44::44:
benimde değişio aynen acaba su mu topluyoruz

elin ağzı torba değil maalesef. onlara vericeğin en iyi cevap bebeğim sağlıklı önemli olan bu.kendini düşünen bi insan olsan zaten baştan çocuk yapmazssın:

ya kızlar bende 3 kilo aldım şimdilik.allahtan hamile kalmadan önce biraz diyet ve spor yapmıştım normalde 63tüm yani.bari biraz vereyim arayı kapatayım dedim şimdi 66 olcaktım nasıl hesap ama :KK54::44:

ya kızlar bende 3 kilo aldım şimdilik.allahtan hamile kalmadan önce biraz diyet ve spor yapmıştım normalde 63tüm yani.bari biraz vereyim arayı kapatayım dedim şimdi 66 olcaktım nasıl hesap ama :KK54::44:
4 aylıksın canım artık normal alıcaz yavaş yavaş..
ben 1 kilo fafaln ya aldım ya almadım ama hergün farklı çıkıyo bu kilom...ama galiba bende şişlikte var popom özellikle şişiyo gibi..valla bol su içmeye çalışıyorum hamilelik başından beri fazla içemedim ama içmedende ödem oluşuyo..zorlamak gerek...:KK15:

asudecim bence hiç canını sıkma biizm burdaki arkadaşta hem boyu uzun hem kiloluydu hamile kaldı herkesin lafından kilo almamak için uğraşmış olmalı ki bebek 2,5 kilo doğdu birde tansiyon vardı ...yani küçük bebeğide büyütmek zor..önemli olan sağlığın..çok takma..ama bişi diyen olursada kalbini kıracam diye korkma en güzel cevap sizene demek ben bunu anladım....
ben bile bu kadar minyonken 2 kilo alsam aaa kilo aldın diyolar bi ara 5 kilo verdim ve bariz belli idi karnım belime yapışık gibiydi eşime diyom ki 2 kilo alsam hemen kilo aldın diyolar yazıflayınca kimse zayıflamışsın demiyo dedim...insanların hali bu malesef..ben kimsenin kilosuna boyuna dikkat etmem ama malesef hep ölçü olarak kullanılmışımdır..biri yanıma gelir aa ben senden uzunmuyum der...biri gelir senmi kilolusun benmi der. :95::95:ve bu acayip moral bozucu oluyo ama artık onlara aynı anneden çıktıklarım bile benle aynı değil senlemi ölçüşecem diyorum...:KK37::KK37:

tatlım adı üstünde salak demişsin sende. ne dediğini bilmiyor demek ki. sen ne kafaya takıyosun ki dünyanın en güzel şeyini taşıyosun içinde duba bile olsan hahayt de geç:76:

zaten sıpalar doğduktan sonra iliğimizi kemiğimizi kurutcak boşverr :)

Asudecim hic canini sikma, onemseme
Nedense insanlarin yorumlari hic bitmek bilmez.Bekarken daha evlenmiyor musun diye sorarlar,evlenirsin bebek yok mu diye baslarlar:KK53:Dogumdan sonra eminim ikinci ne zaman diye soracaklar.
Bosver.. yorumlar, meraklar hiic bitmez:KK19:
Hamileyiz haliyle kilo tabiki alacagiz,bebeklerimiz saglikli olsunlarda zor yada kolay veririz kilolarimizi

sıkma canını ya boşver banada diyorlar iş yerinde salak kızlar aay 9 aya kadar kal burda nasıl bi sey olucan bu gidişle cok merak ediyoruz die kıskanclıklarından yapıyorlar hayır zaten hamileyiz duygusalız alınganız bile bile üzerimize geliyorlar seker:) boş koy ye iç keyfine bak sonra inş.1 sene vaktimiz var genis genis yürürüz bol su içeriz bi yaz terler terler eririz:)

benimde değişio aynen acaba su mu topluyoruz

elin ağzı torba değil maalesef. onlara vericeğin en iyi cevap bebeğim sağlıklı önemli olan bu.kendini düşünen bi insan olsan zaten baştan çocuk yapmazssın:

asudecim bence hiç canını sıkma biizm burdaki arkadaşta hem boyu uzun hem kiloluydu hamile kaldı herkesin lafından kilo almamak için uğraşmış olmalı ki bebek 2,5 kilo doğdu birde tansiyon vardı ...yani küçük bebeğide büyütmek zor..önemli olan sağlığın..çok takma..ama bişi diyen olursada kalbini kıracam diye korkma en güzel cevap sizene demek ben bunu anladım....
ben bile bu kadar minyonken 2 kilo alsam aaa kilo aldın diyolar bi ara 5 kilo verdim ve bariz belli idi karnım belime yapışık gibiydi eşime diyom ki 2 kilo alsam hemen kilo aldın diyolar yazıflayınca kimse zayıflamışsın demiyo dedim...insanların hali bu malesef..ben kimsenin kilosuna boyuna dikkat etmem ama malesef hep ölçü olarak kullanılmışımdır..biri yanıma gelir aa ben senden uzunmuyum der...biri gelir senmi kilolusun benmi der. :95::95:ve bu acayip moral bozucu oluyo ama artık onlara aynı anneden çıktıklarım bile benle aynı değil senlemi ölçüşecem diyorum...:KK37::KK37:

tatlım adı üstünde salak demişsin sende. ne dediğini bilmiyor demek ki. sen ne kafaya takıyosun ki dünyanın en güzel şeyini taşıyosun içinde duba bile olsan hahayt de geç:76:

zaten sıpalar doğduktan sonra iliğimizi kemiğimizi kurutcak boşverr :)

sagoln kizlar yaa, icim biraz ferahladi ama genelde kalabalik ortamlarda oluyor es ost akrabanin oldugu ortamlarda suan gündem beim yani...... bazilari zayiflamisisn diyo bazilari kilo almissin diyo anlamadim cünkü ben kilo alinca tek bir yerden almam o yüzden karnim bile cikmadi daha her yerden orantili aliyorum o yüzden aldigim kilolalr o kadar göze battigini sanmiyorum, ama iste o dedigim ksi moral bozmada en kötüsünü söylemede cok usta, hamile kalipta kilo almayan bir insan varmi acaba yaaa, varsa gelsin söylesin öpeyim ellerinden, ee tabi alicak zaten benim herseyim gözüne batiyo, düsünün birde kizinin ögretmeniyim ben, ama akraba olunca ögretmenlik kalmyor samimi konusabiliyor yani, benim simdiye kadar cocugum yoktu ve ülke ülke gezdim macaristan paris almanya avusturya italya, ve o hep bana ne kadar geziyorsun derdi bende sende gez elini tutan yok yaa diyp geciyordum, yok iste cocugun olursa bundan sonra zor gecersin diyip o anda bile moral bozmaya calisiyordu, bende dgsun onuda götürürüm diyorudm yaa diyordu sen görürsün o zamn, benim senede bir kac kez türkiyeye gidisimi bile cekemiordu kadin yaaa, ne kadar gidiyorsun diyordu bende parayi mezara götürecek degilim ailem orda ve her frsatta gidip görmek istiyorum diyordum, yani bu insan böyle malesef sadece bana karsi degil etrafa karsida öyle, ama ben onun cahilligine bagisliyorum esini cok erken kaybedince 3 cocugu yetim kaldi o yüzden cogu kez kalbin kirmamaya dikkat ediyorum, ama insanlari anlamakta zor, kendi kusurlarini kapatmak yerine baskalarinda kusur aramak müslümanliga ve insanliga sigmayan bir davranistir, ama sabredip cevap vermemek en iyisi sanirim, bundan sonra öyle kalabalik ortamlara girmiycem, cünkü tek o degil benim etrafimda onun gibi olan insan cok malesef, sizlerde sagolun iyi moral verdiniz bana

asudem, boşver milleti....
Millletin ağzı torba değilki büzesin...
Valla ben taktiği buldum, size de söyleyim; eşime sürekli ben çok kilo aldım, üzülüyorum, sen beni daha az beğenirsin falan diyorum (naz ediyorum), o da sağolsun, bana kıyamaz, hep gönlümü ediyor hatta şimdiden çıkan karnımı sevip sevip duruyor, eeeee haliyle evde kendimi böyle motive edebiliyorum...

Dışarı gelince de, çok yakınlarım dışında pek kimseye söylemedim zaten iş gereğide ortalarda dolanacak pek vaktim olmuyor ama daha eski pantolonlarımı giyip, fermuarlarını yarıda bırakıyorum, zaten hep tunik tarzı şeyler giyerdim o yüzden pek sırıtmıyor, ve el alemi takmıyorum... Ama yüz hatlarım genişledi, farkındayım... Ne yapalım yani, hamileyik ve tadını çıkarıyoruzzzzzzzzzz...........

asudem, boşver milleti....
Millletin ağzı torba değilki büzesin...
Valla ben taktiği buldum, size de söyleyim; eşime sürekli ben çok kilo aldım, üzülüyorum, sen beni daha az beğenirsin falan diyorum (naz ediyorum), o da sağolsun, bana kıyamaz, hep gönlümü ediyor hatta şimdiden çıkan karnımı sevip sevip duruyor, eeeee haliyle evde kendimi böyle motive edebiliyorum...

Dışarı gelince de, çok yakınlarım dışında pek kimseye söylemedim zaten iş gereğide ortalarda dolanacak pek vaktim olmuyor ama daha eski pantolonlarımı giyip, fermuarlarını yarıda bırakıyorum, zaten hep tunik tarzı şeyler giyerdim o yüzden pek sırıtmıyor, ve el alemi takmıyorum... Ama yüz hatlarım genişledi, farkındayım... Ne yapalım yani, hamileyik ve tadını çıkarıyoruzzzzzzzzzz...........
en güzelini yapiyorsun esimde bana hic kilo almadin hala aynisin diyo, biraz aldim diyorum oda olucak tabi benim kuzumuda besliyosun tabiki kilo alicaksin diyor, sagolsun o birtek halimden memnun :))) en änemliside o sanirim iste ben biraz o cevreden uzak durursam sanirim moralimi kimse bozamaz.....
15. haftadayız 60 kilo oldummmmm ben cok şişiyorum galiba:KK59::KK59::KK59:
canim kac kilo ile hamile kaldinki.....

2011 temmuz anneleriyle ilgili tüm konuları merakla okuyorum.ben aranıza yeni katıldım.63.5 kilo ile başladım şuan 65 kilodayım.sanırım fena gitmiyoruz.

kiloyu ben estetik açıdan çok son aylarda hareket kabiliyetimi azaltıcağını bildiğimden istemiyorum.bu ikinci hamileliğim ve ben ilkinde 30 kilo aldım hepsini de verdim çok şükür.. verilio zor bişi deil inanınki bebeğin peşinde koşmaktan uykusuzluktan istemesen de veriosun.sorun şu ki son aylarda iğne batsa patlıcak hale geliyosunuz oturup kalkamıosun yatarken dönemiyosun..bu yüzden almak istemiyorum.

2011 temmuz anneleriyle ilgili tüm konuları merakla okuyorum.ben aranıza yeni katıldım.63.5 kilo ile başladım şuan 65 kilodayım.sanırım fena gitmiyoruz.
evet bencede iyi gidiyoruz...benim kilom hiç sabit değildi gün gün değişiyo ama sanırım 1 kilo ladım şimdiye kadar...
sanirim bende tombis bi hamile olucam. 14 haftalik hamileyim ve yaklasik iki kilo aldim bile...
normal canım..eğer bulantın falan çok olmadıysa nbu haftalarda yaklaşık o kadar alınması normal yazıyo..bulantısı olanlar daha az alıyo hatta veriyo..
kiloyu ben estetik açıdan çok son aylarda hareket kabiliyetimi azaltıcağını bildiğimden istemiyorum.bu ikinci hamileliğim ve ben ilkinde 30 kilo aldım hepsini de verdim çok şükür.. verilio zor bişi deil inanınki bebeğin peşinde koşmaktan uykusuzluktan istemesen de veriosun.sorun şu ki son aylarda iğne batsa patlıcak hale geliyosunuz oturup kalkamıosun yatarken dönemiyosun..bu yüzden almak istemiyorum.

bende o yüzden çok korkuyorum..ve almak istemiormmm:KK50::KK50:

Sabah aç karnına tartıldım. 56,7 çıktım. 56 ile hamile kalmıştım:44:

Sabah aç karnına tartıldım. 56,7 çıktım. 56 ile hamile kalmıştım:44:

görünüşe bakılırsa topik olarak genelde iyi i çıta ile ilerliyozruz..aşırı bi kilo alan yok gibi...1-3 kilo normal zaten artık olacak o kadar...

58le başladık şuan 14 + 5teyiz ve 63 kiloyum. Kendime maşallah demek istiyorum :KK52:

58le başladık şuan 14 + 5teyiz ve 63 kiloyum. Kendime maşallah demek istiyorum :KK52:

evet canım maşallah allahtan zayıfsın kilon o kadar belli değildir bizler alsak şimdiden 5 kiloyu ben kendimi düşünemiyorum...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben de mi bi gariplik var ya korkunç mide bulantılarıma rağmen 51 ile başladığım hamilelğimde şu an 58 im.naptım ben yaaaaaaaaa:KK43:

Merhaba mineeeeeee aynı sorun bende de var canım mide bulantılarına rağmen 7 kilo almışım doktor çok dedi... Doğru dürüst bir şeyde yemiyorum ki ... vücudum çok su tutyor sanırım Allahtan boyum uzunda aldığım kilolar belli değil şuanda :KK1:

X