2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

17+6 dayız 60 ile başlayan hamileliğim 64,5 ile devam ediyor her aya 1 kilo devam ediyor dr.memnun ben değilim:)

17+4 olduk bugün :nazar: 57 kg. olmuşum. 1 kg almışım şimdiye kadar :kk77:

17+3 üm ve 2kg aldım. yani 52 kg oldum.
bu arada son 2 haftadır bağırsak problemleri yaşıyorum, sizde de aynı şikayetler var mı?
normalde hiç böyle bi sıkıntım yoktur.

Son düzenleme:
15+5 deyim 52 ile başladım şu an 56.5 olmuşum 4 ayda 4 buçuk kilo sonumu pek hayırlı görmüyorum bakalım ne olacak. bu arada listemiz eksik görünüyor çoğumuz 20. haftaya yaklaşıyor zazez açmıştı galiba konuyu bilgilerimizi gönderelim

ben daha yeni yeni yemek yiyorum... 15+0 olduk 56 kilo ile başladım şu an 51 kiloyum ..
ne süt içiyorum ne de yoğurtyiyorum... vitaminimi bile içemiyorumm..
rabbim hepimize sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin...

15+1 4kilo:kk77: cok aliyorum yaa
ama hep ekmek belasi benimkisi hersey icimi kaldiriyo ekmege sariliyorum bende:KK43:

zehracım ben de 17+6 yım canım
59 kiloyum
16 haftayı ekliosun galiba ona da 59 yaz
8. haftada 59 kiloydum

benimde 16W+4D bugün itibariyle:) bende toplamda 2 kilo aldım henüz, ama ilk 3 ay çok rahat, bulantısız geçen hamileliğim artık o kadar da rahat değil... pek iştahım yok :KK43:

Son düzenleme:
zazez cim bende şuan 16+6 dayım...ve kilom aynı hatta bazen 54 den bile düşük çıkıyorum....biraz zayıfladım galiba...ama sen 54,4 olarak tekrara 16. hafta için güncelleyebilirsin:KK8::KK8:...

Benim de başlangıç kilom 56.
12. haftaya kadar yarım kilo vermiştim 55,5 olmuştum.
Şuan 16+4 deyim.
Kilom yine 56.

54 ıle basladıgım hamileligimde ılk 3ay fazla kılo almadım..3.aydan sonra hızla kılo aldım ve suan 60kg görünüyorum :KK50::KK43::KK43: cooookkkk kılo aldımm ben yaaaaaaaaaaa

54 ıle basladıgım hamileligimde ılk 3ay fazla kılo almadım..3.aydan sonra hızla kılo aldım ve suan 60kg görünüyorum :KK50::KK43::KK43: cooookkkk kılo aldımm ben yaaaaaaaaaaa

üzülme cnm birtek sen değilsin, bende 51 kilo ile hamile kaldım,şu an 18+5 im 58 kg oldum :18:üzülme yani

ben evde dijital tartımla tartılıyorum. ve 16. haftada 51.5kg olmuşum.

ama haftasonu doktora gittiğimde saat 5e geliyodu. kendi doktorumuz yoktu, aynı klinikteki başka bi doktora muayene oldum.
akşama kadar yediklerim içtiklerim...üstümdeki kıyafetler... bi de bu ara bağırsaklarım yavaş çalışıyo.... neyse lafı uzatmayım. 53.800 çıktım. doktor gebe kaydının tutulduğu dosyaya 16.haftaya 54 yazıyorum dedi. ve bi ton azarladı. şimdiden böyle olursan, işimiz zor. hamilelikte kilo almak hem anneye hem de bebeğe zararlı....vs bi ton nasihat. moralim bozuldu
ve aynı tartıda eşim de tartıldı, eşim de gayet kilolu çıktı....

neysee, bu bahaneyle üşengeç eşime dedim ki, doktorun dediklerini duydun. sadece beslenmeye dikkat etmekle olmaz, biraz da yürüyüş yapalım dedim. tamam dedi ama inş. hayata da geçiririz bunu.

inşallah 10-12kg ile tamamlarım hamileliğimi :KK43:
o kadar da çok lamamışsınki doktorum ayda 1 kilo normal dedi ilk 4 ay 4 kilo normaldedi..ben 600 grm fazla çıktım harika dedi ama ben evdeki tartıda sabah daha az çıkıyom ddim oda önemli değil sen kendinde kilonu tutatbilirsin şimdi fazlan yok gibi ddi zaten..akşama kadar insan 2 kilo fazla çıkıyo zaten sende boş yere takma doktoru normal almışsın bence...

üzülme cnm birtek sen değilsin, bende 51 kilo ile hamile kaldım,şu an 18+5 im 58 kg oldum :18:üzülme yani

ayyy kızlar...boş verin zaten en baştan almaya alıştırmıştık psikolojimizi hamile kalıpğta kilo almayan kim var allah aşkına erken yada geç az yada çok alıyoruz...ama doğumdan sonra hep beraber verirri inşallah...sıkmayın tatlı canınızı...

bence kafanıza takmayın. ben de doktora sürekli ne zaman kilo almaya başlıcam diye soruyorum. dün doktoruma sordum bu kadınn yapısına göre değişiyor dedi. kimi kadın ilk haftadan hemen şişiyor , kimide hiç almıyor. Önemli olan hem annenin hemde çocuğun sağlığnn iyi olması. ben hiç almadım şuanda 17. haftamın içindeyim. 47 ile başladım hala 47 yim.

sabah tartıldım 53,600 çıktım..iyimi kötümü bilmiyorum ama ben zayıflıyorum sanırsam...:KK53:

o kadar da çok lamamışsınki doktorum ayda 1 kilo normal dedi ilk 4 ay 4 kilo normaldedi..ben 600 grm fazla çıktım harika dedi ama ben evdeki tartıda sabah daha az çıkıyom ddim oda önemli değil sen kendinde kilonu tutatbilirsin şimdi fazlan yok gibi ddi zaten..akşama kadar insan 2 kilo fazla çıkıyo zaten sende boş yere takma doktoru normal almışsın bence...

ayyy kızlar...boş verin zaten en baştan almaya alıştırmıştık psikolojimizi hamile kalıpğta kilo almayan kim var allah aşkına erken yada geç az yada çok alıyoruz...ama doğumdan sonra hep beraber verirri inşallah...sıkmayın tatlı canınızı...

bence kafanıza takmayın. ben de doktora sürekli ne zaman kilo almaya başlıcam diye soruyorum. dün doktoruma sordum bu kadınn yapısına göre değişiyor dedi. kimi kadın ilk haftadan hemen şişiyor , kimide hiç almıyor. Önemli olan hem annenin hemde çocuğun sağlığnn iyi olması. ben hiç almadım şuanda 17. haftamın içindeyim. 47 ile başladım hala 47 yim.

cok tesekkur ederim kızlar,moral oldunuz!!bebegimizin saglıgı ön planda gercekten...miniklerimiz saglıklı olsun bizler veririz kilolarımızı :KK66::KK66::KK66:

cok tesekkur ederim kızlar,moral oldunuz!!bebegimizin saglıgı ön planda gercekten...miniklerimiz saglıklı olsun bizler veririz kilolarımızı :KK66::KK66::KK66:

ben 18+4 deyim 60 ile başladım suan 64,80 oldum 65 demeye dilim varmıyor:) ama ne yapalım başa gelen cekilir bazen ciddi anlamda morelim bozuluyor kilo olayına hatta bunalıma giriyorum diyebilirim ama ne yapalım bebişim sağlıklı olsun:21:

X