Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
54 ıle basladıgım hamileligimde ılk 3ay fazla kılo almadım..3.aydan sonra hızla kılo aldım ve suan 60kg görünüyorum cooookkkk kılo aldımm ben yaaaaaaaaaaa
o kadar da çok lamamışsınki doktorum ayda 1 kilo normal dedi ilk 4 ay 4 kilo normaldedi..ben 600 grm fazla çıktım harika dedi ama ben evdeki tartıda sabah daha az çıkıyom ddim oda önemli değil sen kendinde kilonu tutatbilirsin şimdi fazlan yok gibi ddi zaten..akşama kadar insan 2 kilo fazla çıkıyo zaten sende boş yere takma doktoru normal almışsın bence...ben evde dijital tartımla tartılıyorum. ve 16. haftada 51.5kg olmuşum.
ama haftasonu doktora gittiğimde saat 5e geliyodu. kendi doktorumuz yoktu, aynı klinikteki başka bi doktora muayene oldum.
akşama kadar yediklerim içtiklerim...üstümdeki kıyafetler... bi de bu ara bağırsaklarım yavaş çalışıyo.... neyse lafı uzatmayım. 53.800 çıktım. doktor gebe kaydının tutulduğu dosyaya 16.haftaya 54 yazıyorum dedi. ve bi ton azarladı. şimdiden böyle olursan, işimiz zor. hamilelikte kilo almak hem anneye hem de bebeğe zararlı....vs bi ton nasihat. moralim bozuldu
ve aynı tartıda eşim de tartıldı, eşim de gayet kilolu çıktı....
neysee, bu bahaneyle üşengeç eşime dedim ki, doktorun dediklerini duydun. sadece beslenmeye dikkat etmekle olmaz, biraz da yürüyüş yapalım dedim. tamam dedi ama inş. hayata da geçiririz bunu.
inşallah 10-12kg ile tamamlarım hamileliğimi
54 ıle basladıgım hamileligimde ılk 3ay fazla kılo almadım..3.aydan sonra hızla kılo aldım ve suan 60kg görünüyorum cooookkkk kılo aldımm ben yaaaaaaaaaaa
üzülme cnm birtek sen değilsin, bende 51 kilo ile hamile kaldım,şu an 18+5 im 58 kg oldum :18:üzülme yani
üzülme cnm birtek sen değilsin, bende 51 kilo ile hamile kaldım,şu an 18+5 im 58 kg oldum :18:üzülme yani
o kadar da çok lamamışsınki doktorum ayda 1 kilo normal dedi ilk 4 ay 4 kilo normaldedi..ben 600 grm fazla çıktım harika dedi ama ben evdeki tartıda sabah daha az çıkıyom ddim oda önemli değil sen kendinde kilonu tutatbilirsin şimdi fazlan yok gibi ddi zaten..akşama kadar insan 2 kilo fazla çıkıyo zaten sende boş yere takma doktoru normal almışsın bence...
ayyy kızlar...boş verin zaten en baştan almaya alıştırmıştık psikolojimizi hamile kalıpğta kilo almayan kim var allah aşkına erken yada geç az yada çok alıyoruz...ama doğumdan sonra hep beraber verirri inşallah...sıkmayın tatlı canınızı...
bence kafanıza takmayın. ben de doktora sürekli ne zaman kilo almaya başlıcam diye soruyorum. dün doktoruma sordum bu kadınn yapısına göre değişiyor dedi. kimi kadın ilk haftadan hemen şişiyor , kimide hiç almıyor. Önemli olan hem annenin hemde çocuğun sağlığnn iyi olması. ben hiç almadım şuanda 17. haftamın içindeyim. 47 ile başladım hala 47 yim.
o kadar da çok lamamışsınki doktorum ayda 1 kilo normal dedi ilk 4 ay 4 kilo normaldedi..ben 600 grm fazla çıktım harika dedi ama ben evdeki tartıda sabah daha az çıkıyom ddim oda önemli değil sen kendinde kilonu tutatbilirsin şimdi fazlan yok gibi ddi zaten..akşama kadar insan 2 kilo fazla çıkıyo zaten sende boş yere takma doktoru normal almışsın bence...
ayyy kızlar...boş verin zaten en baştan almaya alıştırmıştık psikolojimizi hamile kalıpğta kilo almayan kim var allah aşkına erken yada geç az yada çok alıyoruz...ama doğumdan sonra hep beraber verirri inşallah...sıkmayın tatlı canınızı...
bence kafanıza takmayın. ben de doktora sürekli ne zaman kilo almaya başlıcam diye soruyorum. dün doktoruma sordum bu kadınn yapısına göre değişiyor dedi. kimi kadın ilk haftadan hemen şişiyor , kimide hiç almıyor. Önemli olan hem annenin hemde çocuğun sağlığnn iyi olması. ben hiç almadım şuanda 17. haftamın içindeyim. 47 ile başladım hala 47 yim.