aynen canim benimde doktorum söyledi zaten kiloluyum, üstüne birde 4 kilo aldim daha almayayim diyorum, istahimda yok aslinda günümü uyuyarak gecirdigim icin, ama kabizlikk benim hizli kilo almama neden oluyor malesfff, birde tembellik ediyorum aslinda günde 1 saat yürüsem oda iyi olurdu, havalarda soguk,,, benimde bahanem dahada cogaliyor, beli fitigi gercektende cok zor, bende simdi 3 ay gectikten sonra daha iyiyim ama yinede kilo almak istemiyorumasudem mrb, bende de senin gibi belfıtığı varilk 8 hafta ne çektim ağrıdan şu aralar daha iyiyim çok şükür. Doktorum 6. aya kadar hiç kilo almamalısın,yoksa yürüyemeyeceksin diyor ama ben şimdidien 3 kilo aldım allah hepimizin yardımcısı olsun (özelliklede bel fıtığı olan arkadaşlara) kolayca atlatalım hamileliği:89:
insallah canim eee hosgeldin o zaman, ikiz olmasini bende cok isterdim o yüzden hep tüp bebek yaptirsammi bile diyede düsünmüsümdr sirf ikiz icin :))) bir tasla iki kus misali ama bakimi zor tabi onu düsününcede vazgecmisimdir, insallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinnHayır asudem, ikiz değil ama olsun çok isterdim. Elevit konusunda sana kesinlikle katılıyorum, oda kilo yapıyor acayip... Ben bu topicte evet yeniyim ,daha önce tüp bebek merkezleri içinde ASM'de tüp bebek yaptıranlarda yazıyodum ve oradaki arkadaşlarla hale yazışıyoruz, temmuz 2011 annelerini görünce birden içim kıpır kıpır oldu, bıraya da yazayım dedim...
İnşallah, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
kızlaaaaaaarrrrrrr
bu sabah bi tartıldım ne göreyim..
kilom 54,400 olmuş ama bu birkaçgündür aldığımı farkettmiştim...
iştahım yok ve çok az yiyorum bu kadarcık yemekle de kilo aldıysam sonumu düşünemiyorum malesef...
canim cok almamissinki zaten manken gibisin bende mankenim ama tombul manken :)))) hamis kaldigin kilo bile cok ideal bir kilo simdiden dert etme, zayif insanlar daha hizli kilo veriyorlar, cünkü normaldede metabolizmalari iyi calistigi icin zayiftirlar, mesela ben kendimi bildim bileli kilo sorunum var, eee metabolizmam hic calismiyor haftad bir tuvalete ya cikarim ya cikmam, dolayisiyla kilo almam cokk normal, sürekli kabizlik cekiyorum kendimi bildim bileli... günde en az 2 lt su ve 1 lt sivi tüketmeme ragmen sürekli problem, ben 79 la kaldim suan 83,3 yani düsünsene kac kilo aldigimi... ben sizi gördükce kendime iyice kiziyorum normaldede kiloluyum birde fazladan kilo aliyorum diye.....
ahhh o gonal-f ler benide onlar mahvetti bizimde kaderimiz böyleymiş napalım evet temmuzdan sonra zayıflama topiği açılır...
ah asudem ah, bende senle aynı kilodayım, tek farkımız kabızlığın olmaması... Bebekten sonra hepsi uçar gider asudem sen merak etme...
Bu arada benim neden ikiz olmadı biliyor musun? Çünkü mart ayında bir yasa çıktı ve yaşı 35 e kadar olanlara tek embriyo, yaş 35 ten büyük olanlara şansı arttırmak için 2 koyuyorlar... Tek istisna yaş 35 ten küçük bile olsa 2 tane olumsuz sonuçlanan tüp deneyimin varsa o zamanda 2 tane koyuyorlar, benim yaş 27 olacak ve bu ilk tüp denememdi, öncesinde aşılamam vardı bide...
canim cok almamissinki zaten manken gibisin bende mankenim ama tombul manken :)))) hamis kaldigin kilo bile cok ideal bir kilo simdiden dert etme, zayif insanlar daha hizli kilo veriyorlar, cünkü normaldede metabolizmalari iyi calistigi icin zayiftirlar, mesela ben kendimi bildim bileli kilo sorunum var, eee metabolizmam hic calismiyor haftad bir tuvalete ya cikarim ya cikmam, dolayisiyla kilo almam cokk normal, sürekli kabizlik cekiyorum kendimi bildim bileli... günde en az 2 lt su ve 1 lt sivi tüketmeme ragmen sürekli problem, ben 79 la kaldim suan 83,3 yani düsünsene kac kilo aldigimi... ben sizi gördükce kendime iyice kiziyorum normaldede kiloluyum birde fazladan kilo aliyorum diye.....
canım her bünye farklı sonuçta..bende 1 yıldır felaket kabızlık çekiyorum...gerçi yeem düzenim çok kötü ondan bol salata ve özellikle elma çok iyi geliyo..ama pek fırsatım olmuyo...bende haftada 1 yada 2 defa çıkıyorum birde hamilelik olunca daha çok arttı kabızlık...
bi şekilde vericez bu kilolalrı alsakda..ne hikayeler var 100 ün üzerinde ki insanlar bile manken gibi olabiliyo önemli olan azim ve istikrar..doğumdan sonra hep beraber vericez inş kiloları..
Açarız be nurcan35, bebiklerimiz olsun da bunu başaralım, kilo dediğin nedirki acep... Bir diyetisyen, kararlı adımlar ve birde destekçi bir eş oldu mu sen o zaman gör bak nasıl oluyoruz... Tombul da olsak tadını çıkarmak gerekiyor bu hamileliğin bence.... SENCE?
dimi ya acariz bi zayiflama topigi :))) temmuz annelerinin zayiflama topigi diyeorda yine bulusurz degilmiii