canım bana dr ne kadar az alsan o kadar ii dio 5 aya kadar cunku 7.ayda falan bir ayda 3 kilo rahat alınıyormus ve doğuma kadar asıl o zaman kopuyormus insan:)
Yeni topic hayırlı olsun arkadaşlar hamile kaldığım kilo 70 bugün tam 13 haftalığım ve 65 istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz en fazla 75 kg. bitirmeye kararlıyım.
yarım kılo daha alarak 55 buçuk oldum 12+4 de 3 buçuk kilo almış bulunmaktayım oooffffffff ne yapacam ban ya bu gidişle 25 kılo alarak doğum yapacam heralde:26:
ya duygucugum 20 kg alsan bile benim hamile kaldigim kiloya bile gelemiyorsun, keske bende senin gibi olsamda 30 kiloya bile raziyimmm(
ama asudem öyle deme benim kocacığım şimdiden dalga geçmeye başladı popon büyüdü şuran büyüdü buran büyüdü diyor çevremdekilerde sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi kilo aldın bayağı demiyorlarmı çıldırcam ben yaaaa oooffff
bence sen takma kimseyi ...ama asudem öyle deme benim kocacığım şimdiden dalga geçmeye başladı popon büyüdü şuran büyüdü buran büyüdü diyor çevremdekilerde sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi kilo aldın bayağı demiyorlarmı çıldırcam ben yaaaa oooffff
kızlar bugun 15+0 ım 60 la başladım şuan 62,5 yim inş.hep boyle gider dert etmeyelim acarız bi topik zayıflarız hep beraber:)
zehra çok güzel olmuş çizelge ellerine sağlık cnm..
ne güzel azcık kilo almışınız arkadaşlar ya.. üüü-hüüü diyetisyene mi gitsem acaba?