dogru cookkkk az kilo aldik, sen sükret haline yaa, birde bana bak tabeledan (( en tombisiniz benim ( hicte sevmem kiloyu ama kilo almayaa o kadan müsaitimkkiine güzel azcık kilo almışınız arkadaşlar ya.. üüü-hüüü diyetisyene mi gitsem acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru cookkkk az kilo aldik, sen sükret haline yaa, birde bana bak tabeledan (( en tombisiniz benim ( hicte sevmem kiloyu ama kilo almayaa o kadan müsaitimkkiine güzel azcık kilo almışınız arkadaşlar ya.. üüü-hüüü diyetisyene mi gitsem acaba?
Gunaydınlar. Bende 14+2 deyım. 57 kıloyla hamıle kaldım. Su an 59,5 kg'yım.
günaydın hayırlı olsun...canım sen 50-59 kilo topiğindede varmıydın öyle hatırlıyorum sanki bende ordaydım da...
zazezcim liste için eline sağlık...ama bi şey diyeceğim yanlış anlaşıllmasın karışmak değilde han
i temmuza kadar kalan ayların sutun olarak eklesek aylık kaç kilo aldığımızı daha iyi görürüz...ama böylede güzel olmuş..
zazezcim liste için eline sağlık...ama bi şey diyeceğim yanlış anlaşıllmasın karışmak değilde han
i temmuza kadar kalan ayların sutun olarak eklesek aylık kaç kilo aldığımızı daha iyi görürüz...ama böylede güzel olmuş..
ben 66 kiloyla hamile kaldım 14+0 şuan ve 69 kg oldum moralim çok bozuluyo sanırım çok kilo alıcam iştahım çok değişmedi su içsem yarıyo arkadaşlar hemen kilo alıyorum napsak acaba fazla kilo almamak için...
nurcanim hosgeldin, canim bende senin gibiydim, farkinda olmadan zararsiz gördügüm seylerden kilo amisim meger, bende kabizlik vardi, birde belim cok aridigi icin hamilelikten haric birde bel fitigim var, derken o agrilar oldugu zaman hep yattim, kalkacak halim bile yoktu... derken o arada aldim kilolari, birde saglikli olsun diye bol meyve tüketiyordum, normal yemegin disinda birde meyve yiyordum, sanirim o meyvden kilo aldim ben, simdi yaklasik 1,5 aydir meyveyi biraktim yemegimi normal yiyorum kilo alimim durdu, insallahta böyle devam eder, ama ben hamur isi cok yemiyorum ve tatli hic yemiyorum, canim hicccc istemiyor o yüzden normal ymeek yiyorum onlara dikkat bence
günaydın hayırlı olsun...canım sen 50-59 kilo topiğindede varmıydın öyle hatırlıyorum sanki bende ordaydım da...
hmm bende senin gibi düsünmüstüm canim, kilo takibi daha iyi olur sanki..... ama üstad daha iyi bilir dimi sonucta o yapicak listeyi
meyve hic yememezlik etmekte olmaz ama ben ölcüsünü kaciriyorum, bi portkalal bi elma bi kivi mandalina koca bi tabak yapiyordumm o sekilde aldim kesn, meyveyi simdi günde sadece birini yiyorum hepsini biren degil :=)))))ayyy bel fıtığı var birde hamilelik ağrısı işin zor canım dikkat et benim tüp bebek olduğu için ilk 6 hafta çok yattım ama şuan çok hareketliyim meyveyi bende çok yiyorum benidemi o aldırdı acaba eeee yemicezmi meyve bende kesiyim bari kilo almak daha kötü uzun boylu biride değilim iyice top gibi olucamm
yokk bu hali süper olmus canim, ellerine saglik canim....estağfirullah canım ne demek karışmak
ben sizinde fikirleriniz olsun istiorum zaten
akıl akıldan üstün dimi
ben anladığımı yapiim eğer öyle diilse düzeltiriz tekrar
Benim de tüp, bebek, 74 ile tedaviye başladım, gebelikte 80'dim, 13 hafta 1 günlükkende 83.100'düm,
ama daha önce bir düşüğüm olduğu için iğne ve haplar yaptı bu kiloyu ... İnşallah sonumuz hayır olur bu kilolarla....
Benim de tüp, bebek, 74 ile tedaviye başladım, gebelikte 80'dim, 13 hafta 1 günlükkende 83.100'düm,
ama daha önce bir düşüğüm olduğu için iğne ve haplar yaptı bu kiloyu ... İnşallah sonumuz hayır olur bu kilolarla....
allah birdaha yaşatmasın canım..inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sanada hayata da...gunaydın. Evet ben hala gırıyorum oraya ara sıra.ıns. Dogumdan sonrada duzenlı takıp edıcem. Leslı yuruyuslerını sımdıden ozledım ınan. Ilk bebegımı bılıncsız sporla dusurdum.o yuzden bunda temkınlıyım.napalım sısman olcaksamda olayım dımı?
ya benimde iştahım hiç değişmedi hatta azadıo hele akşmaları tek lokma bile yemek istemiyorum zorla yediriyo eşim artık..oda çok rahatsız ediyo midemi...en son tartılmadım..ama değişiklik pek yok gibi almışsamda 1 kilo falan almışımdır...ben 66 kiloyla hamile kaldım 14+0 şuan ve 69 kg oldum moralim çok bozuluyo sanırım çok kilo alıcam iştahım çok değişmedi su içsem yarıyo arkadaşlar hemen kilo alıyorum napsak acaba fazla kilo almamak için...
estağfirullah canım ne demek karışmak
ben sizinde fikirleriniz olsun istiorum zaten
akıl akıldan üstün dimi
ben anladığımı yapiim eğer öyle diilse düzeltiriz tekrar
nurcanim hosgeldin, canim bende senin gibiydim, farkinda olmadan zararsiz gördügüm seylerden kilo amisim meger, bende kabizlik vardi, birde belim cok aridigi icin hamilelikten haric birde bel fitigim var, derken o agrilar oldugu zaman hep yattim, kalkacak halim bile yoktu... derken o arada aldim kilolari, birde saglikli olsun diye bol meyve tüketiyordum, normal yemegin disinda birde meyve yiyordum, sanirim o meyvden kilo aldim ben, simdi yaklasik 1,5 aydir meyveyi biraktim yemegimi normal yiyorum kilo alimim durdu, insallahta böyle devam eder, ama ben hamur isi cok yemiyorum ve tatli hic yemiyorum, canim hicccc istemiyor o yüzden normal ymeek yiyorum onlara dikkat bence
hosgeldin canim seni yeni görüyorum... tebrik ederim ikizmi canim ? evet ilaclar baya kilo yapiyor banada elevit yaptirdi......
maalesefki biz tüp bebeklilerin işi daha zor hormon ilaçlarıyla zaten kilo almış olarak başlıyoruz hamileliğe napalım bebişler olsunda onların peşinde koşturmaktan bi bakmışız erimişiz manken gibi olmuşuz
Ben bundan 4 sene önce 57 kiloydum, şimdi ise gebelikle 83, ben bu hormon ilaçlarını daha önceki aşılama hikayem içinde almıştım ve dahasıda kullandığım gonal-f'lerin haddi var hesabı yok...
İnşallah bundan sonrada başka iğne yapmak durumunda kalmam arkadaşlar....
EVET ARTIK BEBİŞİMİZ OLSUN, HEPİMİZİN KIZLARRRRRRR
TEMMUZ GEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN...........
SONRADA MANKEN OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YİNE BERABER YAPARIZ İNŞALLAH...