25+2 10 kilo aldikben 10 kiloyla doguma gitmeyi dusunuyordum 20 ile gitmezsem iyi
ustelik abartmiyorum yediklerimi herzamanki seyirimdeyim ama bende anlamadim nasil bu kadar hizla aliyorum
aynen cnm ben de fazladan bi şey yemiyorum hele gördüğüm hamilelere göre çok az bile yiyorum ama 10 kilo aldım.neyse erik çilek çıktı bol bol yeriz,benimki çikolatadan falan kaynaklanıyor herhalde.
27+0 da 56 kg
bundan sonra daha fazla almam umarım. şu ev gezmeleri yüzünden kilo artışım hızlanıyo. kendi halimde olsam, daha dikkatli olurdum
yok kızlar ben yiyorum kendimi biliyorum yani abur cubur dondurma cikolata cips cekirdek yani hep bi aclık hissi ona göre de normal almam
tek iyiliği ilk 4 ay hiç almadım sonraki 3 aya nerdeyse 9 kilo dusunun ama drum normal dio hiç kızmıyor kiloma esimde kızmıyor tek sinir olan benm
ama japones kolay kilo vermeyi bulmus ondan alırız tuyoları saolsun zayıflatır isallah bizi
Elbette sabah ac karnina ve tuvalete cikmis halini baz almalisin. Ayrica cok iyi gidiyorsun benceSabah aç karnına 60,5 çıktımKahvaltı yaptıktan sonra da 62,5 Hangisini baz almam gerekecek acaba :26:
56 ile de hamile kalmıştım
Verdirecegim canim uzulme sen. Hepberaber motive olup verecegiz insallahyok kızlar ben yiyorum kendimi biliyorum yani abur cubur dondurma cikolata cips cekirdek yani hep bi aclık hissi ona göre de normal almam
tek iyiliği ilk 4 ay hiç almadım sonraki 3 aya nerdeyse 9 kilo dusunun ama drum normal dio hiç kızmıyor kiloma esimde kızmıyor tek sinir olan benm
ama japones kolay kilo vermeyi bulmus ondan alırız tuyoları saolsun zayıflatır isallah bizi
Elbette sabah ac karnina ve tuvalete cikmis halini baz almalisin. Ayrica cok iyi gidiyorsun bence
Verdirecegim canim uzulme sen. Hepberaber motive olup verecegiz insallah
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende hamileliğimin 6.cı haftasındayım ve 7 kilo almısım aile hekimim yani saglık ocagından kontrole cağrdılar ve nden bukadr aldın deid morelimi bozdu acaba doğumu etkilermii ?ve çokmu kilo almışımm cok cnm sıkılıooo
amannnn kızlarr,biçoğunuz maaşallah fıstık gıbısınız ben 62ydım hamıle kaldıgımda 25.haftamda 73u gördüm,sinirimm çok bozuk,eşimde doktorumda aynennn kızıyorlar,yıyormusun dersenız hayır eskısınden aman aman yemıyorum da,
mutsuzummm çokkkk