2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

27+0 da 56 kg
bundan sonra daha fazla almam umarım. şu ev gezmeleri yüzünden kilo artışım hızlanıyo. kendi halimde olsam, daha dikkatli olurdum

28+1 60 kilo ile başladım suan 71 kiloyum tam gaz gidiyorum 75-78 ile bitirmeyi dusunuyorum inş.daha fazla cosmam 80 i gormek istemiyorum yaaa ne oluuurr:KK50:

4 kilo aldım sanırım az kiloyla devam edicem cünkü bende yemek sorunum var bebeiş fazla yemek begenmiyo :KK56::KK17:

4 kilo aldım sanırım az kiloyla devam edicem cünkü bende yemek sorunum var bebeiş fazla yemek begenmiyo :KK56::KK17:

doğunca seçmez inş seninde işine yaramış olur bu hali annesi maşaAllah diyelim de nazar deymesin...:nazar:

sağlıklı olsun bebişlerimiz de inş. kilo azmış çokmuş dert değil. ben de 26+1deyim 6,5 aldım.

siz baya iyi gidiyorsunuz.
Ben 24.haftamdayim ve neredeyse 7 kilo aldim:18:

canımmm çok isterimm daha fazla almayı ama artık tansiyon problemi yasıyorum canımın her istedigini yiyemiyorum çünkğ bide tuzsuzzz herseyden iyice tiksindimm aldıgımı vermezsem iii artık :KK59: :KK59:

25+2 10 kilo aldik:KK69: ben 10 kiloyla doguma gitmeyi dusunuyordum 20 ile gitmezsem iyi:KK37:
ustelik abartmiyorum yediklerimi herzamanki seyirimdeyim ama bende anlamadim nasil bu kadar hizla aliyorum

25+6 olduk bugün 62,4le başladım. şuan 67,5 kilodayım. yani 5 kilo aldık diyelim. 1,5 haftadır aynı kilodayız.:emir_bebek:

X