2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

63 kiloyla hamile kaldım su an 67.400 kgramım bendeki sorun bebişimin yemek yedirtmemesi hiçbişi begenmiyos istah kapandı
Bebegin senden besleniyor nasilsa, uzulme.
Ben de 31 hafta itibariyle 9 kilo almis bulunuyorum toplamda. Som agizlilik ettim kilo almiyorum diye, basladim tekrar almaya. Ah kafam ah

bugün tam 28 haftalığız ve ben tok karna 66 kiloyum.Toplamda 11 kilo almış bulunuyorum.geçen ayki kontrolüm 25indeydi 63 tüm,bugün ayın 25i ve 3 kg almışım.bir de derler ayda 2 kg alırsın diye.ben ayda 4 e koşuyorum.Zehracığım görürsen listeye eklersin.
28 artı 0...........66

30 haftalık hamileyim, 1.250gram bir kızım var. hamile kaldığımda 76 kiloydum, şimdi ise 70 kilo olabildim. 68 e kadar düşmüştüm 2-3 kilo bişey aldım, yani vucudumda kilo yok, bebeğin suyunun karnımın kilosu işte : )

keşke çok çok yiyebilsem içebilsem de kilo alsam, sürekli kusuyorum, reflüm çok var, pfff

canım aynı sen gııbyım ayda 3 4 kıloalıyorum 28. haftadayım tok karnına dedııgn gıbı 66dogurana kadar kac olucaz cok merak edıyourm

bugün tartıldım 64 kilo olmuşum yani 12 kilo almışım ve hemşireden çok fena fırça yedim böyle gidersen vinçle gelirsin buraya dikkat et dedi...
30+2

30+5 olduk. 9-10 kilo arası gidip geliyor. Ortalamasını alıyorum bende 9,5 kilo
Bir ara takmıştım kilolara ne yediğimi biliyorum bu tartı niye bu kadar ağır çekiyor diye. Eşim de baktı bana laf anlatamıyor dr.'uma şikayet etti. :)) Güzel güzel konuştu benimle, ince yapılı olduğum için kilonun bende kalmayacağını söyledi. Göreceğiz bakalım. O gün bugündür daha normalim diyebilirim

bugün tartıldım 64 kilo olmuşum yani 12 kilo almışım ve hemşireden çok fena fırça yedim böyle gidersen vinçle gelirsin buraya dikkat et dedi...
30+2

30.haftada 12 kiloya mı öyle dedi,biz napalım daha 28deyiz 11 kilo aldım.benim dr um valla bi şey demiyor.onlara ne,kilolarımızla mutluyuz belki.millet 30 kiloyla doğuma gidiyor.sanki dağı taşı mı kemiriyoruz,normal yiyoruz.off ya zaten normal yediğim halde aldığım kilolardan muzdaribim böyle şeyler duyunca da sinirleniyorum.

30+3 deyim 60 kilo ile başladım suan 73 kiloyum yani
13 kilo almıs bulunuyorum sanırım 75 kilo ile bitirme
hayalim suya dustu yuzuyor suan

28. haftadayım veeee 65 kilo oldum bu 2 haftada manyak kilo aldım yürüyüşede başladım ama banamısın demiyor.:26::26:

30. haftadayız 67 yle başladım şuan 77 kiloyum 10 kg almış bulunuyorum

ben de 30+3 te 9 kilo almıs bulunuyorum 67 yazdı dr aslında kusuratıda vardı saymadı nedense

58 ile basladım 67 kilo oldum

30+2 deyiz 56 kiloydum 62.5 oldum son iki ay bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Bende hala 3 hafta önceki kilomdayım sadece oğlum kilo almış ben yerimde saymışım çok şükür hala 70 kg. dayım

29+1 deyiz, 30.haftamıza girdik =)
kaldı maksimum 10 haftamız inş.

49 ile başlamıştım şimdi 59 kiloyum =)

Herkes manken gibi kalmış maşallah maşallah ben tam 18 kilo aldım 63 64 gibi hamile kaldım şimdi 82 kiloyum...boyum da 178

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…