2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

27+0 da 56 kg
bundan sonra daha fazla almam umarım. şu ev gezmeleri yüzünden kilo artışım hızlanıyo. kendi halimde olsam, daha dikkatli olurdum

28+1 60 kilo ile başladım suan 71 kiloyum tam gaz gidiyorum 75-78 ile bitirmeyi dusunuyorum inş.daha fazla cosmam 80 i gormek istemiyorum yaaa ne oluuurr

4 kilo aldım sanırım az kiloyla devam edicem cünkü bende yemek sorunum var bebeiş fazla yemek begenmiyo

4 kilo aldım sanırım az kiloyla devam edicem cünkü bende yemek sorunum var bebeiş fazla yemek begenmiyo

doğunca seçmez inş seninde işine yaramış olur bu hali annesi maşaAllah diyelim de nazar deymesin...

sağlıklı olsun bebişlerimiz de inş. kilo azmış çokmuş dert değil. ben de 26+1deyim 6,5 aldım.

siz baya iyi gidiyorsunuz.
Ben 24.haftamdayim ve neredeyse 7 kilo aldim:18:

canımmm çok isterimm daha fazla almayı ama artık tansiyon problemi yasıyorum canımın her istedigini yiyemiyorum çünkğ bide tuzsuzzz herseyden iyice tiksindimm aldıgımı vermezsem iii artık

25+2 10 kilo aldik ben 10 kiloyla doguma gitmeyi dusunuyordum 20 ile gitmezsem iyi
ustelik abartmiyorum yediklerimi herzamanki seyirimdeyim ama bende anlamadim nasil bu kadar hizla aliyorum

25+6 olduk bugün 62,4le başladım. şuan 67,5 kilodayım. yani 5 kilo aldık diyelim. 1,5 haftadır aynı kilodayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…