2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

canım senin kusmalar başlarsa biraz kilo verirsin bence ama yinede daha sonraları dengeli ve düzenli beslenmen lazım yoksa doğumdan sonra bu kilolar seni mutsuz edebilir şu an için geç kalmış sayılmazsın:26:

slm kızlar
27+4 deyim ve 11 kg aldım
ama hiç belli değil bütün kilo göbekte hiçbiyerinde bişey yok diyorlar

Elbette sabah ac karnina ve tuvalete cikmis halini baz almalisin. Ayrica cok iyi gidiyorsun bence

Verdirecegim canim uzulme sen. Hepberaber motive olup verecegiz insallah
aa ben hep yemekten sonrakileri söylüyordum,dr a da tok gittiğimden orda ne çıkarsa onu yazıyorum.eğer sabah aç karna ve pijamalarla tartıldığım kilomu söylemem gerekirse 10değil 9 kilo almış oluyorum.eleviti de içmedim bugün.kızlar en azından bir sonraki kontrole 2 kilodan fazla almadan gitmek istiyorum.moralim bozuluyor yoksa
elevit kullanıyorsan o da yapıyormuş,ben de hamileler çok yer,farklı bir iştahı olur falan diye bilirdim ama bende öyle bir iştah yok,amaaa kilolar aldı başını gidiyor.içmiycem eleviti 2,3 gün bakalım değişecek mi.

Ben neredeyse 2 haftadir kilo almadim acaba sorun mu :18: 30.hafta hala 8 kilo.

ben neredeyse 2 haftadir kilo almadim acaba sorun mu :18: 30.hafta hala 8 kilo.

yoktur canım benim arkdasımda 28.haftaya kadar aldı sonra 4 hafta kilo alımı durdu sonra tekrar başladı suan 35.haftada 1 kilo falan almıs

28+1 ' de 3 kilo almış bulunuyorum hala.
İlk zaman verdiğim 5-6 kilo hariç tabi.

canım çizelgen ıle söyledigin tarih arasında 1hafta var...ya çizelgen geriden geliyor yada sen yanlış yazdın...
ılk zamanlar verdıgın kılolara üzüldüm umarım bebiş saglıklıdır...ve 3kılo almıs olmanda ıyı sanırım..doktor aksını solemıyorsa tabı..
ben 13kg aldım

Evet, ilk zamanlar sat la ultrason arasında 1 hafta fark vardı, son gittiğimiz kontrolde bu fark kapanmış, ama çizelge mi değiştirmedim, bakalım birdaha ki kontrolde ne çıkacak.
İlk zamanlar çok zor geçti, şimdi de reflü var ama idare ediyorum şükür.
3 kilo almama doktor pek birşey demiyor, o kadar mide rahatsızlığı çektim ki.
İsteyerek olmuş bir durum değil yani, hatta zaman zaman üzüldüğüm bir durum, yeterli derece de beslenemiyor mu bebeğim diye, ama şükür bir sıkıntı yok bebekle de ilgili.
13 kilo maşallah, ama gördüğüm kadarıyla senin göbeğin bayağı büyümüş maşallah, kilolar oraya saklanmış heralde, sen de bebişte sağlıklı olsunda verilir kilolar inş.
Teşekkür ederim ilgin için.

bende 28. haftadayım 11 kg aldım 77 oldum belki 80 le biter diyorum ama zor galiba..
bu arada kızlar çatlaklar ne durumda ben lierac diye krem kullanıyorum vazelin falan ne bulduysam sürüyorum ama yinede çok çatladı karnım

Ben de 29+ 0 haftalik hamileyim. Hamileligime 58 kg ile basladim. Su an 73 kiloyum. Gunde 3 farkli vitamin aliyorum ( elevit + demir hapi + kalsiyum hapi). Vitaminlerin istahi arttirdigini ve kilo alimina sebep oldugunu dusunuyorum. Siz ne dersiniz?

Ben de 29+ 0 haftalik hamileyim. Hamileligime 58 kg ile basladim. Su an 73 kiloyum. Gunde 3 farkli vitamin aliyorum ( elevit + demir hapi + kalsiyum hapi). Vitaminlerin istahi arttirdigini ve kilo alimina sebep oldugunu dusunuyorum. Siz ne dersiniz?
evet canim vitaminler hele elevit gercektende cok kilo yapiyor... ben ilk 3 ayda 3 kilo aldim, oda düsün yani ilk aylarda kilo almaz kimse ama elvitten dolayi kilo aldigimi düsünüyorum, snra biraktim kilo alimim durdu.... ama ilk 3 ay eleviti kullandim, gerci doktorum bana devam edebilirsin deddi ama ben yinede biraktim cünkü zaten 80 kiloyla hamile kaldim derken daha cok almak istemedim son aylarda zaten cok aliniyor diye vitamin ihtiyacimi baska sekilde denegelemeye calisiyorum, birde elevit özellikle kabiz yaptigi icin kilo aldiriyor ........
ama sen zaten hamile kaldiginda zayifmissin, o yüzden dert etme bence.....

Kızlar vitamin iştah açar ama kilo yapmaz fazla yemek yerseniz kilo alırsınız ben hamile kalmadan 3 ay önceden folic aside başladım, daha sonra 3. ayımda elevite başladım ne iştahım açıldı ne de abartı kilo aldım vitaminleri suçlamayalım bence.

rekoraaaa koşuyorum anneler 54ile hamıle kaldım.. 27+6 dayım ve toplam 13kg aldım
bende elevit kullanıyorum ama bilmiyorum alakası varmı...doktorum hormonlarla alakalı dedi...cok yemesekte alınıyormuş yani...takmayın kafanıza

58 ile hamile kaldım şu anda 28+1 günlüğüm ve 71 kg olmuşum
13 kg aldım
vitaminlerimi ve demir hapımı hiç bırakmadım devam...

63 kiloyla hamile kaldım su an 67.400 kgramım bendeki sorun bebişimin yemek yedirtmemesi hiçbişi begenmiyos istah kapandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…