meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende hamileliğimin 6.cı haftasındayım ve 7 kilo almısım aile hekimim yani saglık ocagından kontrole cağrdılar ve nden bukadr aldın deid morelimi bozdu acaba doğumu etkilermii ?ve çokmu kilo almışımm cok cnm sıkılıooo
aa ben hep yemekten sonrakileri söylüyordum,dr a da tok gittiğimden orda ne çıkarsa onu yazıyorum.eğer sabah aç karna ve pijamalarla tartıldığım kilomu söylemem gerekirse 10değil 9 kilo almış oluyorum.eleviti de içmedim bugün.kızlar en azından bir sonraki kontrole 2 kilodan fazla almadan gitmek istiyorum.moralim bozuluyor yoksaElbette sabah ac karnina ve tuvalete cikmis halini baz almalisin. Ayrica cok iyi gidiyorsun bence
Verdirecegim canim uzulme sen. Hepberaber motive olup verecegiz insallah
elevit kullanıyorsan o da yapıyormuş,ben de hamileler çok yer,farklı bir iştahı olur falan diye bilirdim ama bende öyle bir iştah yok,amaaa kilolar aldı başını gidiyor.içmiycem eleviti 2,3 gün bakalım değişecek mi.amannnn kızlarr,biçoğunuz maaşallah fıstık gıbısınız ben 62ydım hamıle kaldıgımda 25.haftamda 73u gördüm,sinirimm çok bozuk,eşimde doktorumda aynennn kızıyorlar,yıyormusun dersenız hayır eskısınden aman aman yemıyorum da,
mutsuzummm çokkkk
ben neredeyse 2 haftadir kilo almadim acaba sorun mu :18: 30.hafta hala 8 kilo.
28+1 ' de 3 kilo almış bulunuyorum hala.
İlk zaman verdiğim 5-6 kilo hariç tabi.
canım çizelgen ıle söyledigin tarih arasında 1hafta var...ya çizelgen geriden geliyor yada sen yanlış yazdın...
ılk zamanlar verdıgın kılolara üzüldüm umarım bebiş saglıklıdır...ve 3kılo almıs olmanda ıyı sanırım..doktor aksını solemıyorsa tabı..
ben 13kg aldım
Sagolasin canim icimi rahatlattinyoktur canım benim arkdasımda 28.haftaya kadar aldı sonra 4 hafta kilo alımı durdu sonra tekrar başladı suan 35.haftada 1 kilo falan almıs
evet canim vitaminler hele elevit gercektende cok kilo yapiyor... ben ilk 3 ayda 3 kilo aldim, oda düsün yani ilk aylarda kilo almaz kimse ama elvitten dolayi kilo aldigimi düsünüyorum, snra biraktim kilo alimim durdu.... ama ilk 3 ay eleviti kullandim, gerci doktorum bana devam edebilirsin deddi ama ben yinede biraktim cünkü zaten 80 kiloyla hamile kaldim derken daha cok almak istemedim son aylarda zaten cok aliniyor diye vitamin ihtiyacimi baska sekilde denegelemeye calisiyorum, birde elevit özellikle kabiz yaptigi icin kilo aldiriyor ........Ben de 29+ 0 haftalik hamileyim. Hamileligime 58 kg ile basladim. Su an 73 kiloyum. Gunde 3 farkli vitamin aliyorum ( elevit + demir hapi + kalsiyum hapi). Vitaminlerin istahi arttirdigini ve kilo alimina sebep oldugunu dusunuyorum. Siz ne dersiniz?
evet canim vitaminler hele elevit gercektende cok kilo yapiyor... ben ilk 3 ayda 3 kilo aldim, oda düsün yani ilk aylarda kilo almaz kimse ama elvitten dolayi kilo aldigimi düsünüyorum, snra biraktim kilo alimim durdu.... ama ilk 3 ay eleviti kullandim, gerci doktorum bana devam edebilirsin deddi ama ben yinede biraktim cünkü zaten 80 kiloyla hamile kaldim derken daha cok almak istemedim son aylarda zaten cok aliniyor diye vitamin ihtiyacimi baska sekilde denegelemeye calisiyorum, birde elevit özellikle kabiz yaptigi icin kilo aldiriyor ........
ama sen zaten hamile kaldiginda zayifmissin, o yüzden dert etme bence.....