2011 Şubat Anneleri

Ahh ahhh cinsiyetlerini bir biz öğrenemedik gitti,Cinsiyetler bir belli olsa herşey rayına girecek ama,daha bekliyoruz bakalım.Benim çoğu arkadaşım daha 12. haftasında öğrenmişler bana neden bu kadar geç kaldın yok öğrendinde bize mi söylemiyorsun nazar değmesin diyorlar,dr.larımı sıkıştırmak lazım öğrenmek için anlamadım ki.
Bu arada Şafak 7 :))

günaydın kızlar.
bende samsundayım.anadolu has. gitmiştim çok kalabalık yaa.zehra hanımdı.ben de doğum ewinin dr dısardan gidiyorum.daha sakin oluyor.

muhabbet nasıl hızlı ilerliyor

bi de ben 26 yaşında hamile kaldım her şeyi taksit taksit yazmışım bende

İsmini ilk defa duyuyorum canım,anlamı nedir ?

canfize ananemin adı canfeda ymış ama zamanla değişmiş. bi kaç ay önce kaybettim
umay: 1)eski türklerde bebek ilk doğduğunda ağzına süt verip hayat verdiğine inanınlan tanrıçanın adı
2)tali kuşu talihli
3)melek anlmalarına geliyo
insanlar isimleriyle yaşar diye düşünüyorum bu nedenle şanslı bi bebk olsun iyi geleceği olsun istedim inşallah ööle olur

manikkcim bizde dün gece eşimin zoruyla yürüyüş yaptık,ben dün dar bi bluz giymiştim oda benim göbüşü çıkarttı ve eşim çok heyecanlandı hemen yürüyüş yapalım vs.görmeliydin bizimkide pimpirik,yol boyunca şöyle yürü dikkat et, elini cebine sakın sokma, aaaahhh çıldırıcaktım biara,her akşam yürücez filann ahhh napcam ben bu kocişle 9 ay..birde henüz yürüyüş için erken geliyor bana ,birde dediğin gibi çok yorgunum akşamları,gücüm yok ki:1no2:

evet canım bendede var,ama bi B12'ne baktır, birde bende şöyle bir huy çıktı pat diye insanların yüzüne söylüyorum,yani tutamıyorum kendimi,aahhh bazen biri beni durdursun diyorummmhihoyyytzor durumda kalıyorum vallaCADIARZU

günaydın kızlar herkese güzel günler

Günaydın canım.İnş.canım güzel başladık güzel devam eder.

Başınsağolsun canım.
Gerçekten çok güzel isminin anlamı inş.İsmi gibi uzun ömürlü ve şanslı bir bebek olur.

kaydirigubbakcemile3 bu bebişlerden korkulur vallahi bize ne zaman ne yaptıracakları belli olmuyor,pat diye bir şey söyleme konusuna gelince ben artık kendimi eşimin tarafına ezdirmiyorum sadece bunda onunda katkı payı çok var bana birşey derlerse benden önce o cevap verir oldu :))

Başınsağolsun canım.
Gerçekten çok güzel isminin anlamı inş.İsmi gibi uzun ömürlü ve şanslı bir bebek olur.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim artık gelsinlerde sevelim miniklerimiz yaa ben çok sabırsılanıyorum valla

hoşbulduk evet ilk bebişim çok güzel bi duygu bir de sizlerle aynı heyecanları paylaşınca daha güzel oluyo:) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

çok teşekkür ederim artık gelsinlerde sevelim miniklerimiz yaa ben çok sabırsılanıyorum valla

Bende çabucak kışın gelmesini istiyorum artık,kış çocuğu olarak kışı hiç bu kadar özlediğimi hatırlamıyorum.Eşimde evet artık bende istiyorum ocak ayının gelmesini diyor :))

hoşbulduk evet ilk bebişim çok güzel bi duygu bir de sizlerle aynı heyecanları paylaşınca daha güzel oluyo:) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Hoşgeldin canım aramıza,senin minişin kaç haftalık

biz bugün biraz huzursuzuz sahurda eşime yemek hazırlamaya kalktım çok sancım vardı birkaç gündür gaz problrmi yaşıyordum o zannettim ama bi ara yattım bebek tem kasığımdaydı dışardan karnıma bakılınca bile anlaşılıyordu baya aşağıya inmişti sonra ayaklarımı dikledim havaya o korkuyla uyumuşum şimdide ufak ufak sancı giriyo biraz korktum cuma günü kontrolüm var bi an önce gelsede sağ salim haberini alsam çok korkuyorum ben bişe olucak diye ben bu kadar pimpirik biri değildim yaaa ((

Günaydın arkadaşlar.
Neslicim ben dede bu hafta çok sancı var,pazartesi günü ikili test için dr a gittiğimde söyledim normal dedi.

Bu arada arkadaşlar ikili testin ultrason kısmında sizin dr lar bebeğin ellerini,parmaklarını vs saydılar mı?

sancım benimde oluyordu çok üstünde durmuyordum ama bebek çok ağaşıda olunca korktum nerdeyse rahimin orda top gibi bişe bakınca bile belli oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…