Günaydın canım sabah sabah çok güldüm allah senide hep güldürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aminnn canım o gün çok gülmüştüm bendebu arada sen beni listeye ekledinmi
merhaba violina bende samsundayım sen nereye gidiyorsun doktora ben büyük anadolu hastanesine gidiyorum bana doktorum aslında başka marka önerdi ama onu hiç duymadım genelde internetten araştırdığıma göre lieracı öneriyorlar daha çok bahsedilmiş ben de bu doğrultuda aldım zaten bakalım işe yarayacakmı
aslında ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünenlerdenim ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor düşüncesindeyim ama sırf pişman olmamak keşke dememek için aldım
fiyatıda:56 tlvereliniortak
Günaydın canım sabah sabah çok güldüm allah senide hep güldürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aminnn canım o gün çok gülmüştüm bendebu arada sen beni listeye ekledinmi
Ekledim canım son hali 346.sayfada 1.sayfada daha güncel hali olmadı
Ekledim canım son hali 346.sayfada 1.sayfada daha güncel hali olmadı
bu arada bebişimin adı da canfize umay
İsmini ilk defa duyuyorum canım,anlamı nedir ?
kızlar selam ben geldim kocişle 1 saatlik bir sahil turu yaptık yalnız eşimi görseniz o benden hamile bende yorgunluk kırgınlık bi kendini salma aynen ondada mevcut.Bi bulantısı eksik.İkimizde hamiş gibi olduk.yürüyemiyordum kaç haftadır miskin miskin yatıyordum bi kaslarımı çalıştırayım dedim.Hamilelikten önce sporu seven biri olarak hamilelikte de aerobik yapıcam filan derdim ama beni esir alan bu yorgunluk kolumu kaldırmama bile müsade etmiyor.Bu gidişle 9 ayın sonunda bi pelte olucam ben
Kızlar sizde unutkanlık varmı,ben birşeyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum,masamdan kalkıyorum mesela şu işi yapıcam diye sonra neden kalktığımıda unutuyorum.Birazda böyle şaşkınlık olaylarıda var,algılamamda düşüyor gibime geliyor bu aralar,sizlerde böyle birşeyler varmı?
günaydın kızlar herkese güzel günler
canfize ananemin adı canfeda ymış ama zamanla değişmiş. bi kaç ay önce kaybettim
umay: 1)eski türklerde bebek ilk doğduğunda ağzına süt verip hayat verdiğine inanınlan tanrıçanın adı
2)tali kuşu talihli
3)melek anlmalarına geliyo
insanlar isimleriyle yaşar diye düşünüyorum bu nedenle şanslı bi bebk olsun iyi geleceği olsun istedim inşallah ööle olur
evet canım bendede var,ama bi B12'ne baktır, birde bende şöyle bir huy çıktı pat diye insanların yüzüne söylüyorum,yani tutamıyorum kendimi,aahhh bazen biri beni durdursun diyorummmhihoyyytzor durumda kalıyorum vallaCADIARZU
merhaba kızlar
2li test sonucu ii çıkanların gözüaydın..
cinsiyetleri belli olanları tebrik ederima.s.
canım ben ilk hamileliğimde kutu kutu fitil kullandım
mantar benim bas belamdır
hatta suanda bile sabah 1 aksam 1 kullanıyorum fitili
hiç korkma bişeycik olmaz
kızım çok saglıklı vede cok zeki
mantarda felaket kaşıntı ve peynir gibi akıntın oluyor canım kesin anlarsın anlaşılmaması mümkün değil
karnın büyüdüğü için canımzemuszemus
aramıza hoşgeldin canım
senınle 1 gün var aramızda
ilk bebişmi?
çok teşekkür ederim artık gelsinlerde sevelim miniklerimiz yaa ben çok sabırsılanıyorum valla
hoşbulduk evet ilk bebişim çok güzel bi duygu bir de sizlerle aynı heyecanları paylaşınca daha güzel oluyo:) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?