• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.
bende samsundayım.anadolu has. gitmiştim çok kalabalık yaa.zehra hanımdı.ben de doğum ewinin dr dısardan gidiyorum.daha sakin oluyor.

muhabbet nasıl hızlı ilerliyor:3:

merhaba ne güzel samsundan olanlar artıyor topikte sen kaç haftalıksın ben memnunum aslında anadoludan kalabalık olsada beklemiyorsunki fazla direk aldığın saatte giriyorsun ama sernde özel gidiyormuşsun oda iyidirvereliniortak

biz bugün biraz huzursuzuz sahurda eşime yemek hazırlamaya kalktım çok sancım vardı birkaç gündür gaz problrmi yaşıyordum o zannettim ama bi ara yattım bebek tem kasığımdaydı dışardan karnıma bakılınca bile anlaşılıyordu baya aşağıya inmişti sonra ayaklarımı dikledim havaya o korkuyla uyumuşum şimdide ufak ufak sancı giriyo biraz korktum cuma günü kontrolüm var bi an önce gelsede sağ salim haberini alsam çok korkuyorum ben bişe olucak diye ben bu kadar pimpirik biri değildim yaaa :(((

meraba nesli bende dün doktora gittiğimde bebek aşağıda dedi o yüzden cinsiyetini bi göremedik ama sorun yok dedi doktor kafana takma bişey olmaz benimde oluyo bazen agrılarım :1rolleyes:

Neslicim benimde geceleri ağrım artıyor ama çok takma kafana canım,kontrole gittiğinde sorarsın dr.emin kötü birşey yoktur.İçinin rahat etmesini istiyorsan bir dr.arayıp sor istersen.Hiç olmazsa gidene kadar aklındaki soru işaretleri dağılır.

Günaydın arkadaşlar.
Neslicim ben dede bu hafta çok sancı var,pazartesi günü ikili test için dr a gittiğimde söyledim normal dedi.

Bu arada arkadaşlar ikili testin ultrason kısmında sizin dr lar bebeğin ellerini,parmaklarını vs saydılar mı?

Günaydın canım,benim dr.öyle birşey yapmadı bana ellerini,ayaklarını gösterdi,ve gayet iyi dedi.Bu gidişinde belki söyler,

kızlar siz doktorlarınızın cep tel nolarınımı aldınız biz bir problem olunca veya birşey soracağımızda hastaneyi arıyoruz doktorun sekteriyle muhattap oluyoruz o soruyor doktora sonra bize söylüyor direk doktorla muhattap olmuyorum arayınca

hepinize günaydın kızlar ağrılardan bajsetmişsiniz benim pek ağrım yok yalnızca göbek deliğimin etrafında ara ara elektirik çarpmasına benzer hafif sızılar oluyor ama ben endişelenmiyorum çünkü bulabtı ve iştahsızlığım tam gaz devam ediyor.Allahtan sadece sulu yemeklere ve ekmeğe yoksa kilo bile verirdim bu sıcaklarda

kızlar siz doktorlarınızın cep tel nolarınımı aldınız biz bir problem olunca veya birşey soracağımızda hastaneyi arıyoruz doktorun sekteriyle muhattap oluyoruz o soruyor doktora sonra bize söylüyor direk doktorla muhattap olmuyorum arayınca

Bundan önceki dr.ların hepsi vermişti ama bu vermedi,belki ilerleyen günlerde verir.

hepinize günaydın kızlar ağrılardan bajsetmişsiniz benim pek ağrım yok yalnızca göbek deliğimin etrafında ara ara elektirik çarpmasına benzer hafif sızılar oluyor ama ben endişelenmiyorum çünkü bulabtı ve iştahsızlığım tam gaz devam ediyor.Allahtan sadece sulu yemeklere ve ekmeğe yoksa kilo bile verirdim bu sıcaklarda

Günaydın canım.Bulantı ve iştahsızlık neden hala devam ediyor anlamadım.3 aylık dönemde bitti ama,hep devam edicek galiba bu sizde benim bir arkadaşım 6 aylık'tı hala bitmedi çekiyorum demişti.İnş.sizinkiler kalıcı olmazda bir an önce okullar açılmadan toplarsınız kendinizi

Günaydın canım.Bulantı ve iştahsızlık neden hala devam ediyor anlamadım.3 aylık dönemde bitti ama,hep devam edicek galiba bu sizde benim bir arkadaşım 6 aylık'tı hala bitmedi çekiyorum demişti.İnş.sizinkiler kalıcı olmazda bir an önce okullar açılmadan toplarsınız kendinizi

valla bende anlamadım ümidimi hep 3. aydan sonrasına saklamıştım ama ara ara devam ediyor bulantılarım yemek yerken çok iştahsızım mıy mıy yiyiyorum.Gerçi bebek güzel gelişiyor demişti doktor bu seferde öyle derse kafaya çok takmıycam bu halimi

valla bende anlamadım ümidimi hep 3. aydan sonrasına saklamıştım ama ara ara devam ediyor bulantılarım yemek yerken çok iştahsızım mıy mıy yiyiyorum.Gerçi bebek güzel gelişiyor demişti doktor bu seferde öyle derse kafaya çok takmıycam bu halimi

Demekki sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorsun canım,bebişin güzel geliştiğine göre inş.hepimiz güzel haberler alırız dr.gittiğimizde

Benim dr da parmaklarını saymadı Çiçekcim herşey yolunda görünüyor bebek iyi dedi.

Ama şöylede bir durum var bizde hiç sormuyoruz bunları dr.lara sorsak ya,hepsi gözüküyormu,diye ben çok saf oluyorum o yatağa yatınca kalp atışlarını duyunca içim gidiyor zaten :))

benimki saymıştı parmaklarını tam dedii.off ya bende reflü başlıyo akşamları özelliklee.

selam kızlar nasılsınız.. sanırım herkeste aynı şikayetler mevcut..sancı,gaz,bulantılara devam..
bende dün gittim ikili test için kan,idrar tahlili verdim 10-12 sonra çıkar sonuçlar dedi dr.ultrason da herşey normal çıktı şükürler olsun ama cinsiyetini söylemedi oysa herşeyi belliydi.1 ay sonraya kaldı anlıcaınız.1 ay sonra 3 lü için gidicez o zaman dört boyutlu ultrasona giricekmişim.zaman geçmez artık yaa.. neyse hayırlısı olsun diyelim..bu arada çarpıntılarımdan ve nefes alırken zorlanmalarımdan bahsettim dr.a o da normal dedi gebelik öncesi çarpıntıları olan bi insanın bu süreçte şikayetlerin artması normal dedi..

merhaba violina bende samsundayım sen nereye gidiyorsun doktora ben büyük anadolu hastanesine gidiyorum bana doktorum aslında başka marka önerdi ama onu hiç duymadım genelde internetten araştırdığıma göre lieracı öneriyorlar daha çok bahsedilmiş ben de bu doğrultuda aldım zaten bakalım işe yarayacakmı
aslında ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünenlerdenim ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor düşüncesindeyim ama sırf pişman olmamak keşke dememek için aldım
fiyatıda:56 tlvereliniortak

Bana da doktorum Lierac verdi.Ablam da hamileliğinde bunu kullanmıştı hiç çatlağı yok.Ama aynı kremi görümcem kullandı.Onda çatlak varBu tamamiyle bünye meselesi bence.Ben ablamın yaptığı gibi akşam yatarken lierac sürüyorum sabahları ise badem yağı sürüyorum.İnşallah çatlak olmaz.Ama olursa da napalım bebeklerimiz için değer diye düşünüyorum.

kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz, benimde ara ara bulantım ve midemde yanma oluyor,ve maden suyu çok iyi geliyor,acaba zararı olurmu size bi sorayım dedimbilmiyorumkismile

Back