2011 Şubat Anneleri

Sende doğumu sıkıntı ediosan biz ne yapalım hayatım..
Evde bile doğursan doktorun yanında

ne bilim bende ister istemez sitres oluyorum işte,zaten evde doğurcak olsam bu kadar stres olmam şimdi hastanede bütün ebeleride tanıyınca mecbur onlarda olcak doğumda,daha çok stres oluyorum.tanımadık kimseler olsa bu kadar sıkıntı olmaz.utanıyom ben yaaa:26:

Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?

Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)

Geçmişi okuyamıyorum malum dogum yapan var mı?

Maşallah Evridiki ameliyatını oldun kıznı alıp buralara geldin bile...Kıskanıyorum ama:) Çabucak geçsin ağrıların inş.Ev hemen öyle kalabalık oluyomu ya gözüm korktu valla bana bi hafta kimse uğramasın mümkünse...

Son düzenleme:

Burcucum benim öğretmen arkadaşımda ikinci sezeryanını spinal oldu çok memnun kaldı ilkinden çok daha kolay toparlandı 1 hafta sonra evine gittiğimizde süper görünüyordu bence seninkide iyi olur korkma.

burcu bu arada doktorun gün vremiş hadi hayırlı olsun çok az kaldı desene,ya ne güzel ne zaman doğuracağını bilmek biz öle bekliyoruz piyango ne zaman bize vurcakk die.allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş canım.

Burcucum benim öğretmen arkadaşımda ikinci sezeryanını spinal oldu çok memnun kaldı ilkinden çok daha kolay toparlandı 1 hafta sonra evine gittiğimizde süper görünüyordu bence seninkide iyi olur korkma.

Cnm inş. öyle olur, dr sanki fön çektirmeye gelicem gibi davrandı valla o kadar rahattı :) o rahat olunca bende rahatladım,sabah 3 tane spinal yaptım bak yukarıda yürüyolar şimdi, onlarla konuşabilirsin çok rahat dedi sürekli, eşim bile şaşırdı telefonda spinal olucam sanırım deyince

Son düzenleme:

Cnm sağolasın, bugün nstde sancım çıktı ama düzensiz olduğu için dr normal dedi, inş sezaryen tarihine kadar piyango bana vurmazda sancılanmam bende :)

burcu ben de az önce nstye girdim 160 ve 180 arasıydı bişey yok dediler nasıl oluyor sen bilirsin

Kızlar kağan kendini annemlere sallattırmıyor kaçıp geldi yine yatak odasından, ben sallayayım biraz rahatlasın, çok uykusu var ama uyumayacağım diye tutturdu

Kızlar kağan kendini annemlere sallattırmıyor kaçıp geldi yine yatak odasından, ben sallayayım biraz rahatlasın, çok uykusu var ama uyumayacağım diye tutturdu

kayunun annesi kayuyu uyutmuş kağanda uyusun gelip bakıcam dio felan dee

ayy kağancım valla sayende şaklabanlıklarıda öğrenioruzzz

karamelcim doğum tarihini sormuşsun
netleşmedi hala sonuna kadar bekleyeceğiz sonunda 14 şubat

sen nasılsın

waayyy bi bebikimiz deha geldi heee sevimli de doğurduu ojhh

hayırlı uğurlu olsun inşallah solunum problemide çabucak hallolurrr.

yaaaa kızlar ben sinir olmayayımda kimlerrr sinirrr olsunnnn

tamam ben anladım kesin bu yengemin benle bi problemi varr

akşam yeğenimi aradı yauuuu...hoşgeldin falan demeye konuştular ettiler bizede yalandan bi selam söyledii

aylardır şurda durumumuz belli bi kere aramadıı.valla sinir oldumm yaaaa.

amannn tınnn çokda umuruma artık hiiçç sallamıyorum.bi doğum yapayımmm biraz geçsinn ozaman sorucam bakalım sıkıntıları neymiş

şimdi konuşursam bişi derler çenemi tutamam zaten psikolojim allak bullak birbiriimize gireriz falan almayayımmm.

neyse kızlar görmedi ben de cevabı buladum

nst de 2 şey var bir çizik kalp atışlarını diğer çizik de kasılmaları gösteriyor kalp atışları 120-180 arası normal

sancı da sanırım 40 ve üstü "fazla kasılma

hanife belki sen de bilirsin canım

canım eşim bu gece nöbetçi nöbetçi olmasa sorardım,ben pek anlamıyorum ama geçenlerde biri daha sormuştu sanırım onunda sonucu 160 tı eşime sorduğumda gayet normal olmaası gerektiği gibi diye cvb vermişti zaten tehlikeli bir durum olsada sanada söylerlerdi.

sağol canım, yok tabi söylerlerdi de ordan o kağıt çıkıyor ben bakıyorum ama meraktan çatlıyorum ne anlama geliyor diye şimdi çözdüm

canım şimdi konuştum eşimle bende bi arayayım dedim müsait olunca sordum dediğin gibi 160 lı rakamlar kalp atışıymış yani normalmiş bebeğin kalp atışları.

Geldiiiiiiiiiiiim, oğluş iki sallamaya fit oldu, birazda kayu masalı fln derken uyudu şükür,
burcu ben de az önce nstye girdim 160 ve 180 arasıydı bişey yok dediler nasıl oluyor sen bilirsin
Cnm kağıdı dr a götürdü görevli hostes diyolar onlardan bi kız, dr yorumladı banada, ayrıntısını bilmiyorum
inş canım az kaldı zaten accık daha sabretsin yavrun.

kayunun annesi kayuyu uyutmuş kağanda uyusun gelip bakıcam dio felan dee

ayy kağancım valla sayende şaklabanlıklarıda öğrenioruzzz

Aynen öyle cnm aynen öyle, kağan kayu ve rozi parka gidiyor sallanıyor tırtıla biniyor balon alıyolar simit yiyolar fln onları anlattımda geldim :))

Son düzenleme:
slm kızlarr nasılsınız?

sevimli doğummu yaptı? daha okuyamadım tam da...eğer öyleyse hayırlı ömürlü olsun....

başka varmı ki doğum yapan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…