2011 Şubat Anneleri

sağol canım, yok tabi söylerlerdi de ordan o kağıt çıkıyor ben bakıyorum ama meraktan çatlıyorum ne anlama geliyor diye şimdi çözdüm

canım zaten sancı olduğu zaman çizelgede fark ediliyor bi yere kadar düzgün devam ederken bi yerde çok yukarı çıkmış görünüyor çizgiler onlarda kasılma belirtileri oluyor eğer 10 dk ya bir 5 dk ya bir değilse zaten çizelgedeki sancı aralığı tehlikeli bir durum yok canım,merak etme.

hafuu valla eşin hem hastanede hemde bizde çalışıyoo adamcağız çift mesai yapıo.Allah razı olsunn her sorumuzuda cevaplıyo valla.teşekkür ettiğimizi söylersinn

Cnm vallahi eşin nöbetçi kk doktorumuz oldu :) teşekkürlerimizi ilet kendisine

hafuu valla eşin hem hastanede hemde bizde çalışıyoo adamcağız çift mesai yapıo.Allah razı olsunn her sorumuzuda cevaplıyo valla.teşekkür ettiğimizi söylersinn

sağol canım söylerim,cvblar tabi canım nolcak iki kelime ediyo dili damağımı kurur aramaz öyle şeyleri,bide bütüngün kadınlarla ilgileniyor biliyor gebe kadınların ne kadar hassas ve bebeklerinin sağlığı için ne kadar endişendiklerini o yüzden yardımcı olur herzaman.

2 hafta oncesinde bende nstye girdigimde benimde 40lardaydi sancim

oda normalmis

kizlara katiliyorum Allah razi olsun esinden hafucum

karamelcim doğum tarihini sormuşsun
netleşmedi hala sonuna kadar bekleyeceğiz sonunda 14 şubat

sen nasılsın

hmm.. dr 14 şubat dio deyınce bende kesinleşti sandım..

Bende iyiyim canım daha doğrusu bu saatten sonra ne kadar ii olabilirsek..
34. hafta itibari ile zorlanıomus demek.. ben daha 3o lardayken bu haftalarda olan sürmeli olsun diğer arkadaşlar olsun artık zorlanıorum doğurmak istiorum dediklerinde benim hamileliğim iyi geçecek heralde diodum meğerse daha zamanım varmıştı şimdiden böle ise sonra ne olurum kim bilir.. geriden gelmek bi yandan da ii geleceğimi görüyorum en azından önümüzdekilerden :)
neyse hayırlısı bakalım şunun şurasında ne kaldı ki

bu arada senin diyet topiğine baktımda az önce biri her hemileler kullanabilir mi yoksa sadece şekeri olanlar mı demiş :)

selam kızlar...amma yazıyonuz yawww...oku oku yazmaya fırsat bulamadım sabah beri...sonra yıldım bıraktım yahu... bu akşamda yine kociş yok,nöbette..annemi çağırdım oturduk yine boş durmadım annemin ördüğü hırkalara süs ve düğme diktim bititrsem eklerim resmini...amaaan kendimi pek bi hamarat gördüm...kociş olmayıca baya bi iş yapıyom sanki...demekki kocaya hizmet yoruyomuş beni bitiremde eklerim bye...

bugünde tansiyonu ölçtürdümm

cumartesi 14-6
pazar 13-6
pazartesi 13-9

sanki birazda ayaklarımmı şişti neeee. bakalım yarında ölçeyim çarşamba yada perşembe doktoru ararımm

Kolay gelsin cnm

Kızlar bu arada, askeri hast. doktorunun söylediği kilo ile yeni dr umun söylediği kg arasında nerdeyse 1 kg fark var, bakalım doğumda hangisi tutturacak merak ediyorum

Son düzenleme:

Durrrr sen dahaaa agrimadik yerin kalmiyacak sirtin,belin,bacaklarin,legenkemigin,ayaklarin,ellerin agriyacak
geceleri ate$ basacak kocandan yardim isticeksinn ellerimi ayaklarimi yika bi diye
gunduz hicbir is yapmasanda gece yatakta donmekte zorlanacaksin oran buran agriyacak cunku
az sag bogrunu eskitcen sonra sol bogrune gececen bu arada tabi bogurlerinde agriyacak
arada kasilmalarin olacak bebek baski yapacak asagiya hemen idrarin gelecek
kisacasi oturamicaksin yatamicaksin:86:

ama korkma bu günlerde geçecek arkada$im

tahmin edebiliorum şekerimmm yaşadıklarım yaşayacaklarımın teminatı olsa gerek..
sırtım ağrıo zaten geceleri sağ ve sol böğürlerim felaket ayaklarımda çok ağrıo geceler artık resmen eziyet gibi sabahları dinlenerek kalkacağıma daha yorgun kalkıorum ayaklarımın üstüne basamıorum bee topuklarım acıoo hadi onları anlıcam ağırlık ayaklarıma çok gelio dicemde ellerim nie acır parmaklarım ağrır onu hiç anlamış deilim.. ateş basmaya gelince o başından beri var buza beleseler beni yok demem yani..
şimdilik sadece kasılmalarımla beraber ağrım yok karnım çok sertleşio ama o kasılmamı anlamıorum ağrılı deil henüz..
kısacası artık bende fenalardayım hayatım.. Allah kurtarsın sağlıcakla ve çok kolayca inşallah ne diyelim

sağol yaaa içimize su serptinnn ahhh ahhh boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler.anam anam canım anam kıymetini bilemedim bileydim bu kadar zor olduğunu elini sıcak sudan soğuk suya sokarmıydım

aynı beni analttın canım ya valla sona yaklaştık ya artık eziyet oldu hamilelik.resmen kaburgalarım sızlıyor oturamaz oldum,çorap ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor sonrada hakkımı nasıl ödeyeceksin die böbürlenip duruyobende sana nurtopu gibi bi bebiş vercem daha ne hakkı diyorum gülüyo

evet yaaa ayakları bende anlıyorumda hakkaten bu ellere noluyooo

hele sabah kalkınca hiiçç bi fonksiyonu olmuyoo ne bişi tutabiliyorum nede kımıldatabiliyorum parmaklarımı bir süreee.bide korkuyorumkii cabasıı yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…