tünaydın kızlar bizgewldik,çok uykum var ama uyuyamıyorum gecede uyumadım biraz ağrılarım var bu gün sanki adet sancısı gibi,doğumun önce adet sancısı gibi geldiğini duymuştum eşimde bu gece nöbetçi bugün doğurasım tutmaz inş.
gözdeciğim yazdıklarını okuyunca hem sinirlendim hemde çok üzüldüm onun yaptığı vicdana sığmaz,sen ona demeden onun kalkıp hemen ben hyaparım kızım demesi gerkirdi nasıl bir insanlık bu,neyse canım ama eşin yönünden çok şanslısın allahtan zaten önemli olanda eşin,kardeşin geldiğine görede artık gider heralde,hatta inş

üzme sen kendini.
canım allah yeğenine acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inş.
sanırım bebeğini kucağına almışsındır şimdi yeşimciğim.allah bebeğini analı bablı büyütsün,sağlıkla büyüsün yavrun sanada geçmiş olsun.
valla canım aynı bende senin gibiyim her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum bişey var mı?yok mu diye,bide gözüm devamlı karnımda aşağıya inmişmi bebiğim diye
banada kayınvalidem ilk geldiğinde senin doğumuna daha var karnın aşağıya inmemiş dedi o gün bu gündür gözüm devamlı karnımda ama hala tepede top gibi duruyo

kızlar bide bana sanki hiç doğurmayacakmışım karnım hep böle kalcakmış gibi geliyo ne bilim hiç öle bi havam yok,aslında 15 gündende az bi zaman kaldı ama sanırım benimki gününü geçircek ne bilim içime öle doğuyor.