• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Kızlarr çokkk mutluyumm pazartesi gece annemler yolaa çıkıyor salı sabah burdalar inş:52:
pazartesi günüde belki kayınvalidem döner evine....son haftamız yani...bu hafta hiç bişeye üzülmücem onada ters davranmamaya çalışcam inş....:61:
buarada başım çok ağrıyor akşamüstü çok ağladım ondan mı acaba:26:şimdi bi tane parol içtim inşş geçer....

buketcim uzun bi aradan sonra burdasın....inş oğlun biran önce iyileşir....nasıl alışabildiniz mi yeni hayatınıza....

kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.

Eklentiler

• $100_5966.webp
    $100_5966.webp
    51 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_5968.webp
    $100_5968.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $100_5969.webp
    $100_5969.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
gözdecim gözünaydın kardeşin gelmiş inşallah bi an öncede kaynanandan kurtulursun :1:
ebrugül gözünaydın canım hayırlı olsun ikizlerin.. topiğimizin tek ikizleriydi yanlış hatırlamıorsam.. Rabbim uzun hayırlı ömür versin inşallah
minikmucizem seninde gözünaydın canım meleğin kardeşini göndermiş Rabbim kuzunu sağlıcakla kucana almayı nasip etsin inşallah
yesimpk35 bugün için doğuma giricem demişsin şimdiye kadar almışsındır bebişini kollarına inşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel..
Sürmeli geçmiş olsun canım.. Mertin güzel haberlerinide paylaş bizimle Rabbim şifaa versin inşallah..

benim 22mayıs 14r şubat verdi

melocum doğum tarihin kesinleştimii şimdi?

kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar

amanınnn maşallah bebişimize kilosuda iimişş.. gelceğinin sinyallerini vermişti zaten akıllı bıdık :nazar:
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin kuzumuza..
Sevimli sana geçmiş olsun yavrunda hayırlı olsn canım..

merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık

geçmişi boşver hayatım sen artık oğluşunla geleceğine bak.. yavaş yavaş bebişler gelio tek gelişme onlar.. Kuzunada Allah şifa versin inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına..

Kızlarr çokkk mutluyumm pazartesi gece annemler yolaa çıkıyor salı sabah burdalar inş:52:
pazartesi günüde belki kayınvalidem döner evine....son haftamız yani...bu hafta hiç bişeye üzülmücem onada ters davranmamaya çalışcam inş....:61:
buarada başım çok ağrıyor akşamüstü çok ağladım ondan mı acaba:26:şimdi bi tane parol içtim inşş geçer....

benimde yarın kayganam gidiooooo.. darısı sana ve gözdeye tatlım :1:
gerçi gitmeden inanmıcam geldiğinden beri gidicem dio çünkü :1:

gün boyunca 3 günlük geçmişi okumaya çalıştım şükür sonunda bitti.. Atladığığım var mı bilmiorum genelde herşey yolunda sanırım..
Allah klavyenize zeval vermesin kızlar yetişemiorum hızınıza bir gün girmeye gör yanii..
Eeee nasılsınız bakalım..

Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?

Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)

Geçmişi okuyamıyorum malum dogum yapan var mı?

kızlar ben henüz kulaktan ölçen ateş ölçer almadım ve netten almam lazım..az önce unnado da
FL952-FELIX Medico Kulaktan Ateş Ölçer i gördüm fiyatı 30 tl
sizce nasıldır..kullanan veya alan var mı..
pek araştırmadım markaları şu an alabileceğim bir marka önerir misiniz....doğumdan önce almam lazım:)))

canım bende braun'un kulaktan ateş ölçerini aldım,bakalım kullanmaya başlayınca görcez nasıl olduğunu.

merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık

bebişinin sarılığı biran önce geçer inş.canım

Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)

maşallah :nazar:canım bugün sevimli doğum yapmış...sezeryan olmuş doğumu...oğluşu küvezdeymiş...sanırım...

hoşgeldin iyi olmanız çok güzel canım,sevimlide bugün doğum yapmış dün suyu gelmişti sanırım bu gün öğlen sezeryana almışlar.

Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr

Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima :nazar::emir_bebek:
Cnm ameliyatın iyi geçmesine sevindim gözünüz aydın
Selam arkadaşlar
Sürmeli mert bebişe çok geçmiş olsun bir an önce güzel haberlerle inşaallah
Sevimli gözün aydın bizim SAT aynıydı seninlee heyecan yaptım valla
izmirliigulsah çok geçmiş olsun canım yaa bende bir haftadır boğaz ağrışı iltihapla uğraşıyorum ilaçta içmiyomm çok zorr...
Bugün doğum tarihimiz belli oldu 02 Şubatta sezeryan olucam tabii o zamana kadar gelmezse :)
3600 gr olmuş oğluşum. Hala inanamıyorum bir bebişim olacağınaaaa....
Cnm gözün aydın, bende aynı gün sezaryen oluyorum
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
Allah analı babalı büyütsün, ama neden küveze girmiş ya, şekeri fln varmıydı sevimin??

slm kızlar artık hepimiz iyice ağırlaştık pc başına bile oturmak zor hale geldi.Doğum yapanlar olcak sanırım hayırlı doğumlar sağlıkla doğursunlar inşallah.Biz de kızımla yarın gidicez dr a heyecan başladı şimdiden.Benim ayaklarım çok şişmeye başladı kocaman baloncuk gibi oluyor ayaklarımın yanları ağrı yapıyor oda sürekli uzatıp yada havaya kaldırıp oturmak istiyorum yoksa bacaklarıma kadar ağrı vuruyor.

Cnm ayakların şişmiş, benimde el parmaklarımda çok olmasada şişlik var, yüzüğümü çıkarttım bekar takılıyorum
Bugün Yine Mahmutpaşa ve Havuzluhandaydık Yine Doldurduk Paşamıza Birsürü Kıyafetler.. Smokinli Mevlüt Kıyafeti Bile Aldık Paşama :}

Yoruldum Yine Kalçam Çok Ağrıyor, Artık Topallıyorum Yürürken :S
Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş.
selam vermeden daldım kızlar pardonn

herkese merhabalarrrr

bugün 12 de uyandım oda kayınvalidem telefon etti ona uyandım.yeğenmim kalkmışta tv yi bile açmamış canım benimm.

güzel uyudum gece gerçi biraz dönerken falan karnım acıdı arada ona uyandımmm ama olacak okadar,,

kahvaltı yaptım yeğenle girdim foruma geçmişi okurkenn yazamadım bişi okuyamadım gerçii çok yazmışsınız

sonra çıktık kayınvalidemle oturma odasına halı baktık.beğendik bitane aldıkk.akşam üstü getirecekler.odadaki shagy halıdan kurtuluyorum düz daha sağlıklı bir halı aldımm.heryeri kapatan şimdi kullandığımdan daha büyük aldım benimki ortadaydı kenarlar açıktı parkeler ehh artık bebikim yerlerde yatar yürür aayacıkları yere bassın istemedimm.

bi silikon tabancası daha aldım yeğenimle çikolataları yaparız diye.oda hadi yapalım deyip duruyo ama birazdan halı gelir onu süpür bi su silerim tozu gitsin.şimdi çikolataları yaymayalım ortaya dedim.

işte bizden böyleee sizlerde iyisiniz inşallahhh
Halınızı güle güle kullanın cnm
Sözde bir kahvaltı edip gelicektim.Temizliğe giriştim gene saatlerde uçup gitmiş.Oturma odamın camlarını ve kapısını sildim içten dıştan.Kitaplığımı boşalttım tozunu aldım.Kitaplar dağılmış onları topladım dizdim tek tek.Şimdi bir tek süpürmesi kaldı.
Gidip onlarıda yapıyım bari.Salonumun halılarını ve antrenin halılarını vericem çarşamba günü yıkanması için onlarıda toparlıyım sonra gelirim.
Eline sağlık cnm
selam kızlar bebek sekerlerımızıde sonunda yaptık merak edenler ıcın yıne blogumun yollarını arsınlayabılırsınız buraya ayrıca resım eklemek zor gelıyor oyzuden ekleyemıyorum
**yeşil erik**:49:
Çok beğendim cnm, toplamda fiyat olarak kaça çıktı,? ben biberonlu yapmıştım badem şekeri vs ekleyince 90 tl oldu toplamı,düşündüğümden tuzluya çıktı ama çok içime sindi ya
kızlar ben dün kabus gibi bir gece geçirdim resmen... gündüz görümceme kahvaltıya gittik... orada muhabbete daldık yerde oturdum ama altımda minder vardı... Sonra akşam yemeğini kayınvalidemde yedik.Ve anormal şeylerde yemedik öyle... Ama eve dönerken kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım olup geçti.Sonra eve gelince karnım bi anca taş gibi oldu.Ve acayip bir karın ağrısı başladı.Bunlarla birlikte aşırı derecede gaz.Karnımdaki ağrı gaz ağrısıydı.
Sonra gece yattık ama ben uyuyamadım gazdan dolayı.... Kaç kere wc'ye gittiğimi bilmiyorum.
Çok zorlandım... acaba bişey dokundu da bağırsaklarım mı bozuldu dedim ama ishal de olmamıştım.Sadece aşırı derecede gaz vardı.Sanırım yerden soğuk aldım diye düşündüm.
Gaz ağrısının yanısıra kasıklarımda olan adet sancısı gibi ağrıların artık yalancı sancı olduğunu düşünmeye başladım... :18: Sanırım artık git gide doğuma yakınım...
Cnm yediğin bişey dokunmuştur muhtemelen
tünaydın kızlar bizgewldik,çok uykum var ama uyuyamıyorum gecede uyumadım biraz ağrılarım var bu gün sanki adet sancısı gibi,doğumun önce adet sancısı gibi geldiğini duymuştum eşimde bu gece nöbetçi bugün doğurasım tutmaz inş.

gözdeciğim yazdıklarını okuyunca hem sinirlendim hemde çok üzüldüm onun yaptığı vicdana sığmaz,sen ona demeden onun kalkıp hemen ben hyaparım kızım demesi gerkirdi nasıl bir insanlık bu,neyse canım ama eşin yönünden çok şanslısın allahtan zaten önemli olanda eşin,kardeşin geldiğine görede artık gider heralde,hatta inş:1:üzme sen kendini.

canım allah yeğenine acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inş.

sanırım bebeğini kucağına almışsındır şimdi yeşimciğim.allah bebeğini analı bablı büyütsün,sağlıkla büyüsün yavrun sanada geçmiş olsun.

valla canım aynı bende senin gibiyim her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum bişey var mı?yok mu diye,bide gözüm devamlı karnımda aşağıya inmişmi bebiğim diye:1:

banada kayınvalidem ilk geldiğinde senin doğumuna daha var karnın aşağıya inmemiş dedi o gün bu gündür gözüm devamlı karnımda ama hala tepede top gibi duruyo:1:kızlar bide bana sanki hiç doğurmayacakmışım karnım hep böle kalcakmış gibi geliyo ne bilim hiç öle bi havam yok,aslında 15 gündende az bi zaman kaldı ama sanırım benimki gününü geçircek ne bilim içime öle doğuyor.
Cnm niye korkuyon, senin eşin kadın doğumcuydu dimi o yaptıracaktı doğumunu, nöbetçi olsada o girecek, inş nöbet ertesine denk gelmez
ayy herkesi doğum telaşı sardı gibi kızlar ben moralsizim bebeğim bu 10 günde 150 gr almış 2800 olmuş ama suç bende ne yedim ne içtim faranjit belası sarmıştı yine off çok üzgünüm kızlar yaa
Cnm en önemli etmen stres sanırım, çünkü sen yemesende bebek kordondan çekiyor senin depolarını kullanarak
benim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:
Cnm ben olsam dr uma haber verirdim hemen
Günaydınnn, bende 2011 Şubat annesi olucam Allahın izniyle. Şuan 35+4 günlük hamileyim oğlumuzu heyecanla bekliyoruz. İnsan bu son zamanları geçiremiyor, bir an önce doğsun istiyor ...:nazar:
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.

hoşgeldin canım tekrar hayırlı olsun bebiş nasıl..
sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti.. fıtık ameliyatıda olcaktın ya ilki zor geçmişti çok merak ettim..
kolay ayaklandın mı?
Doğuran olmazmı sevimli doğurdu birde ikizlerimiz geldi :)

canım çok sağol ben de bulamayınca neteen erenelif bebekşekerlerinden sipariş verdim.kapı süsü altın yastığı 50 adet mıknatıslı lavantalı şeker bir de sepeti 70 liraya verdim.telfla konuştum yapan bayanla salı kargoya verecek inşallah.başka eksiğin varsa sen de ordan bak.fiyatları dışarıya göre çok uygun.ben anıtın karşısındayım canım sen nerdesin.buarada konyada birini daha bulmama sevindim.her ne kadar alışamasam da buraya

canım hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.ben benimde konyadan olduğumu biliyorsun sanıyordum ben 1 yıldır burdayım eşimin işi dolayısıyla buraya geldik.eşimin işine yakın olsun diyedoğumevine yakın tuttuk evi. nalçacı tarafındayız.sen ben gözde bebişlerimiz doğunca bir buluşma ayarlayalım canım.[/QUOTE]

ben de 1.5 yıl falan oldu geleli.senin gibi eş durumundan geldik.doğumdan önce de haberleşmenin yolunu bulalım da doğuran olunca heber verir.doğumdan sonrada görüşelim3 ümüzde aynı sayılırız canım

burcucucğum öylede ne bileyim insanın aklına öle zamnada gelmez eşinin kadın doğumcu olduğu falan.zati tekim kayınvalidemlerde yok 2 gün sonra bi nöbeti daha var tamda kritik zamanlara denk geldi inş.dediğin gibi nöbet ertesi olmaz çünkü eşim nöbet ertesi daha kapıdan girer girmez yatağa atıyor kendini.bu gün ara arada düzenli kasılmalarım oldu ama çok sürmüyor allahtan.

kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.

bu arada tacına bayıldım .kim demiş illede kırmızı olacak diye.ben de pijamalarıma uygun farklı renkte aldım.güle güle kullan canım

canım hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.ben benimde konyadan olduğumu biliyorsun sanıyordum ben 1 yıldır burdayım eşimin işi dolayısıyla buraya geldik.eşimin işine yakın olsun diyedoğumevine yakın tuttuk evi. nalçacı tarafındayız.sen ben gözde bebişlerimiz doğunca bir buluşma ayarlayalım canım.

ben de 1.5 yıl falan oldu geleli.senin gibi eş durumundan geldik.doğumdan önce de haberleşmenin yolunu bulalım da doğuran olunca heber verir.doğumdan sonrada görüşelim3 ümüzde aynı sayılırız canım[/QUOTE]

canım numaralarımızı verelim birbirimize,msjlaşırız olmazsa zaten sırada gözde sonrada ben varım sanırım senin doğum bendende sonra.

burcucucğum öylede ne bileyim insanın aklına öle zamnada gelmez eşinin kadın doğumcu olduğu falan.zati tekim kayınvalidemlerde yok 2 gün sonra bi nöbeti daha var tamda kritik zamanlara denk geldi inş.dediğin gibi nöbet ertesi olmaz çünkü eşim nöbet ertesi daha kapıdan girer girmez yatağa atıyor kendini.bu gün ara arada düzenli kasılmalarım oldu ama çok sürmüyor allahtan.

Sende doğumu sıkıntı ediosan biz ne yapalım hayatım..
Evde bile doğursan doktorun yanında :1:

Cnm sınavın sonuna geldin hadi hayırlısı
Güle güle kullan cnm beğendim :)

Cnm hoşgeldin , ağrın varmı? gaz tuz varmı?
inş. denk gelmez cnm

bu arada tacına bayıldım .kim demiş illede kırmızı olacak diye.ben de pijamalarıma uygun farklı renkte aldım.güle güle kullan canım

sağol canım bende öyle düşündüm pijamam lila kırmızı tac sırıtır diye düşündüm,yinede yanıma bi kırmızı kurdalede alıcam öle bi kaç poz çekilirim die.bu arada nerde doğum yapçaksın sen.

Burcucum ayaga kalkmam ilkinden daha kolay oldu. ama ilkine göre çok daha fazla agrım var :(

Bugün biraz olsun hafifledi

Cnm iki çocuk olunca mecburen erken ayaklanmak gerekiyor, neden ağrın daha fazla oldu acaba ya, ikincilerde hep daha fazlamı oluyor acaba...
Dr bugün bana spinal yapıcaz sana kusmazsın bu sefer korkma dedi, dikişlerim atılırken 15dk uyutacaklarmış, korkuyorum dedim, hiç korkma tırnak kesilmesi gibi bişey spinal sezaryen dedi, genelde ağrı kesici olmadan uyanıldığı için çok ağrım olmuştu ayıldığımda, bakalm bunda nasıl olacak,
Korkuyorum ben ya, gerçi dr um bana çok güven verdi baksana spinale tav oldum :)
Benimkide 2 şubat sabahı olacak :)

Son düzenleme:
Back