2011 Şubat Anneleri

hiiiçççç işte daha ne hakkından bahsediosaa canından resmen can çıkartıosun..

ya ben doğumdayken eşimede sunni sancı verilsin istiorum en azından benide anlasın die eşine sorsana öle bi kampanya yokmuymuşşşşş

karamelim Allah yardim ediyor canim

bu arada artik pisikolojim bozuldu gece Allahim ins gece sancim yada suyum gelir diyorum sonra sabah birsey olmayinca sinir oluyorum

sedo$um gerçekler aci bacim

aynen valla sedacım dediğim gibi her yerimin ağrıdığını anlayabiliorumda parmaklarımı yok yanii..
evet özelliklede sabah kalktığımdaa şaka gibi resmen:2:

Cnm son 2 seferdir kontrolümü yapan askeri hast. dr 'u gençten bir dr 'du, ama her işte olduğu gibi bu iştede maalesef görevini suistimal edenler çıkabiliyor... son muayeneden sonra çok kötü olmuştum zaten kapıdan çıktığımda ağlıcaktım nerdeyse,
Eşimin bir askeri görevdeyken kaza geçirmişti ve eşim ambulansla onunla beraber acile gitti, ambulansta eşlik eden dr da kadın doğum doktoru çıkmış bende o sıralar kağan hamile olduğum için eşimle sohbet etmişler ulaşana kadar, oda kadın doğumu istememiştim ben, ama şansıma uzmanlığım bu çıktı demiş, belkide o doktorda istememiştir bölümünü,
Ama hastalarla ilgilenmemesi çok ters bişey ya, karşısındaki hasta sonuçta ve kendiside doktor.. kimse çok hasta olmadan gitmiyorki kadın doğuma...

karamelim Allah yardim ediyor canim

bu arada artik pisikolojim bozuldu gece Allahim ins gece sancim yada suyum gelir diyorum sonra sabah birsey olmayinca sinir oluyorum

sedo$um gerçekler aci bacim

senin bu feryatlarından sonra zaten bende artık forumu inşallah sürmeli doğurmuştur die açıorum canım eheheh

kızlar ben kaçar bugün çok oturdum burda azcık yatayım uyku olduğundan deil uyku muyku hak getire artık da ola ki şans eseri uzanmışken belkim uyurum..

bebişleride teyzecikleride öpüyoruz kızımla ii geceler

Kız ilahi :)) hadi sen bebek doğurucan adama ne doğurtucan :))

Kız ilahi :)) hadi sen bebek doğurucan adama ne doğurtucan :))

kocaman bi göbişi var illa ki çıkar içerden bişey ehehe
maksat çektiklerimi anlasın burcucum.. ben korkuyorum dedikce bişi olmucak hayatım herkes nasıl doğurmuş dio.. millet doğurmuşta nasıl doğurmuş işte orayı anlamasını istiorum

malesef olabiliyor işini severek yapmak çok önemli heel bide çok özverili bir işin varsa,hem dikkat hem özveri isteyen bir iş doktorluk.

iyi geceler canım inş uyursun.

iyi geceler cnm

ya bu gece ne konuştum ha parnaklarım ağrıdı valla bide iç sesimin sesi kısıldıevde tek olunca böle oluyo bende bi patlama bi patlama sormayın gitsin eşim aradığı zamnda hiç susmadan devamlı konuşuyorum ay napim alışkın deilim böle tek başına saatlerce insan yüzü görmeden oturmaya.bi yerden patlak veriyo sonunda başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın kızlar

bağırsaklarını çıkarcan adamın kız benimkide göbekli bende suni sancımı verdirsem ne ay yok kıyamaaaaaaam o sağlam kalıp kağana baksın

iyi geceler sürmeli...
iyi geceler burcuu...
bende eşimin aramasını bekliyom arasında yatçam bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…