Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr
Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima
Selam arkadaşlar
Sürmeli mert bebişe çok geçmiş olsun bir an önce güzel haberlerle inşaallah
Sevimli gözün aydın bizim SAT aynıydı seninlee heyecan yaptım valla
izmirliigulsah çok geçmiş olsun canım yaa bende bir haftadır boğaz ağrışı iltihapla uğraşıyorum ilaçta içmiyomm çok zorr...
Bugün doğum tarihimiz belli oldu 02 Şubatta sezeryan olucam tabii o zamana kadar gelmezse :)
3600 gr olmuş oğluşum. Hala inanamıyorum bir bebişim olacağınaaaa....
canım hadi gözünüz aydın çok geçmiş olsun faceden yazmışın göremedim,mutfakta yemek yaptım bulaşık yıkadım ancak gelebildim:) 4 saat sürdü demişin bayada uzun bi ameliyatmış ya,minicik bebek daha,iyi olsunda gerisi mühim değil artık,Allah şifa versin.
canım sen geçenlerde konyada bebek şekeri malzemesi alabileceğim biryer var mı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.bnede şkerleri kendim yaptım realin karşısında kızılkaya iş merkezi var onun 2.katında bebek şekeri yapan ve malzeme satan bir dükkan var oraya bakablirsin.birde mevlananın orda sarraflar çarşısını geçince bedestenin içinde bu malzemelri satan bir tuhafiyeci var ordada bazı toptan şeyler ucuz,kına malzemeleri satan dükkanlara sorarsan söylerler tuhafiyenin adı aklıma gelmiyor ordanda bulabilirsin,ama bibloların adet fiyatı orda pahalı ben bibloları adeti 1 liradan hindbazar diye bir yer var bizim burda ordan aldım.tam olarak nerde oturuyorsun sen
Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr
Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
kızlar ben henüz kulaktan ölçen ateş ölçer almadım ve netten almam lazım..az önce unnado da
FL952-FELIX Medico Kulaktan Ateş Ölçer i gördüm fiyatı 30 tl
sizce nasıldır..kullanan veya alan var mı..
pek araştırmadım markaları şu an alabileceğim bir marka önerir misiniz....doğumdan önce almam lazım:)))
merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık
yaa herkes sezeryan oluyo acaba normal doğum kaç kişi yapacak forumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?