2011 Şubat Anneleri

Selam arkadaşlar
Sürmeli mert bebişe çok geçmiş olsun bir an önce güzel haberlerle inşaallah
Sevimli gözün aydın bizim SAT aynıydı seninlee heyecan yaptım valla
izmirliigulsah çok geçmiş olsun canım yaa bende bir haftadır boğaz ağrışı iltihapla uğraşıyorum ilaçta içmiyomm çok zorr...
Bugün doğum tarihimiz belli oldu 02 Şubatta sezeryan olucam tabii o zamana kadar gelmezse :)
3600 gr olmuş oğluşum. Hala inanamıyorum bir bebişim olacağınaaaa....

Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr

Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima

canım hadi gözünüz aydın çok geçmiş olsun faceden yazmışın göremedim,mutfakta yemek yaptım bulaşık yıkadım ancak gelebildim:) 4 saat sürdü demişin bayada uzun bi ameliyatmış ya,minicik bebek daha,iyi olsunda gerisi mühim değil artık,Allah şifa versin.

Tesekkur ederim canim mertimiz iyiymi$

aa günümüz ayni canim hadi beraber doguralim

evt cnm yazdim ama sen yine yoktun
sagol canim beniiim amiinn
Mert iyi ya gerisi önemli degil dedigin gibi

gayretli hatun senii

canım çok sağol ben de bulamayınca neteen erenelif bebekşekerlerinden sipariş verdim.kapı süsü altın yastığı 50 adet mıknatıslı lavantalı şeker bir de sepeti 70 liraya verdim.telfla konuştum yapan bayanla salı kargoya verecek inşallah.başka eksiğin varsa sen de ordan bak.fiyatları dışarıya göre çok uygun.ben anıtın karşısındayım canım sen nerdesin.buarada konyada birini daha bulmama sevindim.her ne kadar alışamasam da buraya[/QUOTE]

canım hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.ben benimde konyadan olduğumu biliyorsun sanıyordum ben 1 yıldır burdayım eşimin işi dolayısıyla buraya geldik.eşimin işine yakın olsun diyedoğumevine yakın tuttuk evi. nalçacı tarafındayız.sen ben gözde bebişlerimiz doğunca bir buluşma ayarlayalım canım.

Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr

Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima

hadi geçmiş olsun canımmert bebeğinizi allah biran önc sağlığpına kavuştursun.

slm hanımlar. durumum ıcın yorum yapanlar olmus. alıntı yapamadıgım ıcın yorumlarınız uzerınden donemedım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. rahatladım. keske doktorumda az veya cok yorum yapsaydıda rahatlatsaydı benı. şimdi haftayı iple cekecegım. umarım yanlıs olcmustur.

ayy ne güzel gözünaydın canım demekki o bebegin suyuymuş Allah analı babalı büyütsün kilosuda iyi maşallah

kızlar mrb nasılsınız..

sevim: canım hayırlı olsun..gözünüz aydın..senin adına çok sevindim..inş oğluşunu bir an önce kucağına alırsın..Allah sana ve oğluna sağlık ve güç versin:))))

kızlar ben ne zaman doğum yapcm yaaaa....çok heyecanlıyım..ne zaman sancım olacak..ne zaman bebeğime kavuşcm..walla doğum yapanlara çok özeniyorum..Allah hayırlısını nasip etsin:)))

kızlar ben henüz kulaktan ölçen ateş ölçer almadım ve netten almam lazım..az önce unnado da
FL952-FELIX Medico Kulaktan Ateş Ölçer i gördüm fiyatı 30 tl
sizce nasıldır..kullanan veya alan var mı..
pek araştırmadım markaları şu an alabileceğim bir marka önerir misiniz....doğumdan önce almam lazım:)))

merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık

selammmmmmmmm

temiz perdeler asıldıkça hoşuma gididyo valla...yavaş yavaş evim eve benzemeye başladııı...

doğumlar artıkça ben korkmaya başladımmm..vee heyecanlanmaya:))))

:2:
canım ben verdim sipariş ama kampanya bitmeden gelmiyor malum.arzumun ürünü biraz bakındım nette olumsuz yorum bulamadım.artık şansımıza !!!!

hoşgeldin güzelim .boşver sen geçmişi biz hala aynı noktadayız nasıl doğurcaz ,nerde doğurcaz felan yani .sen anlat bize bebişin nasıl ,sen nasılsın?

iyi akşamlar bebişi olanlar gözünüz aydın allahm sağlıklı beraber nice yıllar nasip etsin darısıda izlerin başına 35. haftamdayım haftasonu dra gidecem muayene sonucu doğum şekli ve zamanı beli olacak çok merak ediyorum sabırsızlıkla gün sayıyorum haftayada annem gelecek inşallah

MKT kapı süsünüz çok güzel olmuş elinize sağlık...güzel günlerde kullanın inş
SEDACIM halınızı hayırlı olsun....metehan güzel günlerde kirletsin
SEVİMLİ bizi heyecanlandırdı önce bugündee güzel haberi verdi...sevime ve oğluşuna kocamann maşallahinş biran önce toparlarlar....artık forum harektelenmeye başladı her seferinde acaba gelen bebiş var mı diye merakla açar oldum...
MANİK eklediğin şekerler çok hoş bende gördüm geçen gittiğimizde ama eşim bu aldıklarımızı çok beğendi bende onun istediği gibi olsun istedim
SÜRMELİ gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…