benim 22mayıs 14r şubat verdi
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık
Kızlarr çokkk mutluyumm pazartesi gece annemler yolaa çıkıyor salı sabah burdalar inş
pazartesi günüde belki kayınvalidem döner evine....son haftamız yani...bu hafta hiç bişeye üzülmücem onada ters davranmamaya çalışcam inş....
buarada başım çok ağrıyor akşamüstü çok ağladım ondan mı acaba:26:şimdi bi tane parol içtim inşş geçer....
kızlar ben henüz kulaktan ölçen ateş ölçer almadım ve netten almam lazım..az önce unnado da
FL952-FELIX Medico Kulaktan Ateş Ölçer i gördüm fiyatı 30 tl
sizce nasıldır..kullanan veya alan var mı..
pek araştırmadım markaları şu an alabileceğim bir marka önerir misiniz....doğumdan önce almam lazım:)))
merhabalar uzun süre oldu girmeyeli siteye.umarım herkes iyidir. benden sonra evridiki ve sevimli de doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.oğlumun sarılığı hala devam ediyor ve iki gündür gaz sorunu var. bunun dışında çok şükür iyiyiz.geçmiş o kadar birikmişki nasıl okuyacağım bilmem artık
Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)
Geçmişi okuyamıyorum malum dogum yapan var mı?
hoşgeldin iyi olmanız çok güzel canım,sevimlide bugün doğum yapmış dün suyu gelmişti sanırım bu gün öğlen sezeryana almışlar.Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)
Cnm ameliyatın iyi geçmesine sevindim gözünüz aydınKizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr
Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima
Cnm gözün aydın, bende aynı gün sezaryen oluyorumSelam arkadaşlar
Sürmeli mert bebişe çok geçmiş olsun bir an önce güzel haberlerle inşaallah
Sevimli gözün aydın bizim SAT aynıydı seninlee heyecan yaptım valla
izmirliigulsah çok geçmiş olsun canım yaa bende bir haftadır boğaz ağrışı iltihapla uğraşıyorum ilaçta içmiyomm çok zorr...
Bugün doğum tarihimiz belli oldu 02 Şubatta sezeryan olucam tabii o zamana kadar gelmezse :)
3600 gr olmuş oğluşum. Hala inanamıyorum bir bebişim olacağınaaaa....
Allah analı babalı büyütsün, ama neden küveze girmiş ya, şekeri fln varmıydı sevimin??kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
slm kızlar artık hepimiz iyice ağırlaştık pc başına bile oturmak zor hale geldi.Doğum yapanlar olcak sanırım hayırlı doğumlar sağlıkla doğursunlar inşallah.Biz de kızımla yarın gidicez dr a heyecan başladı şimdiden.Benim ayaklarım çok şişmeye başladı kocaman baloncuk gibi oluyor ayaklarımın yanları ağrı yapıyor oda sürekli uzatıp yada havaya kaldırıp oturmak istiyorum yoksa bacaklarıma kadar ağrı vuruyor.
Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş.Bugün Yine Mahmutpaşa ve Havuzluhandaydık Yine Doldurduk Paşamıza Birsürü Kıyafetler.. Smokinli Mevlüt Kıyafeti Bile Aldık Paşama :}
Yoruldum Yine Kalçam Çok Ağrıyor, Artık Topallıyorum Yürürken :S
Halınızı güle güle kullanın cnmselam vermeden daldım kızlar pardonn
herkese merhabalarrrr
bugün 12 de uyandım oda kayınvalidem telefon etti ona uyandım.yeğenmim kalkmışta tv yi bile açmamış canım benimm.
güzel uyudum gece gerçi biraz dönerken falan karnım acıdı arada ona uyandımmm ama olacak okadar,,
kahvaltı yaptım yeğenle girdim foruma geçmişi okurkenn yazamadım bişi okuyamadım gerçii çok yazmışsınız
sonra çıktık kayınvalidemle oturma odasına halı baktık.beğendik bitane aldıkk.akşam üstü getirecekler.odadaki shagy halıdan kurtuluyorum düz daha sağlıklı bir halı aldımm.heryeri kapatan şimdi kullandığımdan daha büyük aldım benimki ortadaydı kenarlar açıktı parkeler ehh artık bebikim yerlerde yatar yürür aayacıkları yere bassın istemedimm.
bi silikon tabancası daha aldım yeğenimle çikolataları yaparız diye.oda hadi yapalım deyip duruyo ama birazdan halı gelir onu süpür bi su silerim tozu gitsin.şimdi çikolataları yaymayalım ortaya dedim.
işte bizden böyleee sizlerde iyisiniz inşallahhh
Eline sağlık cnmSözde bir kahvaltı edip gelicektim.Temizliğe giriştim gene saatlerde uçup gitmiş.Oturma odamın camlarını ve kapısını sildim içten dıştan.Kitaplığımı boşalttım tozunu aldım.Kitaplar dağılmış onları topladım dizdim tek tek.Şimdi bir tek süpürmesi kaldı.
Gidip onlarıda yapıyım bari.Salonumun halılarını ve antrenin halılarını vericem çarşamba günü yıkanması için onlarıda toparlıyım sonra gelirim.
Çok beğendim cnm, toplamda fiyat olarak kaça çıktı,? ben biberonlu yapmıştım badem şekeri vs ekleyince 90 tl oldu toplamı,düşündüğümden tuzluya çıktı ama çok içime sindi yaselam kızlar bebek sekerlerımızıde sonunda yaptık merak edenler ıcın yıne blogumun yollarını arsınlayabılırsınız buraya ayrıca resım eklemek zor gelıyor oyzuden ekleyemıyorum
**yeşil erik**
Cnm yediğin bişey dokunmuştur muhtemelenkızlar ben dün kabus gibi bir gece geçirdim resmen... gündüz görümceme kahvaltıya gittik... orada muhabbete daldık yerde oturdum ama altımda minder vardı... Sonra akşam yemeğini kayınvalidemde yedik.Ve anormal şeylerde yemedik öyle... Ama eve dönerken kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım olup geçti.Sonra eve gelince karnım bi anca taş gibi oldu.Ve acayip bir karın ağrısı başladı.Bunlarla birlikte aşırı derecede gaz.Karnımdaki ağrı gaz ağrısıydı.
Sonra gece yattık ama ben uyuyamadım gazdan dolayı.... Kaç kere wc'ye gittiğimi bilmiyorum.
Çok zorlandım... acaba bişey dokundu da bağırsaklarım mı bozuldu dedim ama ishal de olmamıştım.Sadece aşırı derecede gaz vardı.Sanırım yerden soğuk aldım diye düşündüm.
Gaz ağrısının yanısıra kasıklarımda olan adet sancısı gibi ağrıların artık yalancı sancı olduğunu düşünmeye başladım... :18: Sanırım artık git gide doğuma yakınım...
Cnm niye korkuyon, senin eşin kadın doğumcuydu dimi o yaptıracaktı doğumunu, nöbetçi olsada o girecek, inş nöbet ertesine denk gelmeztünaydın kızlar bizgewldik,çok uykum var ama uyuyamıyorum gecede uyumadım biraz ağrılarım var bu gün sanki adet sancısı gibi,doğumun önce adet sancısı gibi geldiğini duymuştum eşimde bu gece nöbetçi bugün doğurasım tutmaz inş.
gözdeciğim yazdıklarını okuyunca hem sinirlendim hemde çok üzüldüm onun yaptığı vicdana sığmaz,sen ona demeden onun kalkıp hemen ben hyaparım kızım demesi gerkirdi nasıl bir insanlık bu,neyse canım ama eşin yönünden çok şanslısın allahtan zaten önemli olanda eşin,kardeşin geldiğine görede artık gider heralde,hatta inşüzme sen kendini.
canım allah yeğenine acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inş.
sanırım bebeğini kucağına almışsındır şimdi yeşimciğim.allah bebeğini analı bablı büyütsün,sağlıkla büyüsün yavrun sanada geçmiş olsun.
valla canım aynı bende senin gibiyim her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum bişey var mı?yok mu diye,bide gözüm devamlı karnımda aşağıya inmişmi bebiğim diye
banada kayınvalidem ilk geldiğinde senin doğumuna daha var karnın aşağıya inmemiş dedi o gün bu gündür gözüm devamlı karnımda ama hala tepede top gibi duruyokızlar bide bana sanki hiç doğurmayacakmışım karnım hep böle kalcakmış gibi geliyo ne bilim hiç öle bi havam yok,aslında 15 gündende az bi zaman kaldı ama sanırım benimki gününü geçircek ne bilim içime öle doğuyor.
Cnm en önemli etmen stres sanırım, çünkü sen yemesende bebek kordondan çekiyor senin depolarını kullanarakayy herkesi doğum telaşı sardı gibi kızlar ben moralsizim bebeğim bu 10 günde 150 gr almış 2800 olmuş ama suç bende ne yedim ne içtim faranjit belası sarmıştı yine off çok üzgünüm kızlar yaa
Cnm ben olsam dr uma haber verirdim hemenbenim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.Günaydınnn, bende 2011 Şubat annesi olucam Allahın izniyle. Şuan 35+4 günlük hamileyim oğlumuzu heyecanla bekliyoruz. İnsan bu son zamanları geçiremiyor, bir an önce doğsun istiyor ...
Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?
canım çok sağol ben de bulamayınca neteen erenelif bebekşekerlerinden sipariş verdim.kapı süsü altın yastığı 50 adet mıknatıslı lavantalı şeker bir de sepeti 70 liraya verdim.telfla konuştum yapan bayanla salı kargoya verecek inşallah.başka eksiğin varsa sen de ordan bak.fiyatları dışarıya göre çok uygun.ben anıtın karşısındayım canım sen nerdesin.buarada konyada birini daha bulmama sevindim.her ne kadar alışamasam da buraya
kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.
canım hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.ben benimde konyadan olduğumu biliyorsun sanıyordum ben 1 yıldır burdayım eşimin işi dolayısıyla buraya geldik.eşimin işine yakın olsun diyedoğumevine yakın tuttuk evi. nalçacı tarafındayız.sen ben gözde bebişlerimiz doğunca bir buluşma ayarlayalım canım.
burcucucğum öylede ne bileyim insanın aklına öle zamnada gelmez eşinin kadın doğumcu olduğu falan.zati tekim kayınvalidemlerde yok 2 gün sonra bi nöbeti daha var tamda kritik zamanlara denk geldi inş.dediğin gibi nöbet ertesi olmaz çünkü eşim nöbet ertesi daha kapıdan girer girmez yatağa atıyor kendini.bu gün ara arada düzenli kasılmalarım oldu ama çok sürmüyor allahtan.
Cnm sınavın sonuna geldin hadi hayırlısıKızlarr çokkk mutluyumm pazartesi gece annemler yolaa çıkıyor salı sabah burdalar inş
pazartesi günüde belki kayınvalidem döner evine....son haftamız yani...bu hafta hiç bişeye üzülmücem onada ters davranmamaya çalışcam inş....
buarada başım çok ağrıyor akşamüstü çok ağladım ondan mı acaba:26:şimdi bi tane parol içtim inşş geçer....
Güle güle kullan cnm beğendim :)kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.
Cnm hoşgeldin , ağrın varmı? gaz tuz varmı?Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?
inş. denk gelmez cnmburcucucğum öylede ne bileyim insanın aklına öle zamnada gelmez eşinin kadın doğumcu olduğu falan.zati tekim kayınvalidemlerde yok 2 gün sonra bi nöbeti daha var tamda kritik zamanlara denk geldi inş.dediğin gibi nöbet ertesi olmaz çünkü eşim nöbet ertesi daha kapıdan girer girmez yatağa atıyor kendini.bu gün ara arada düzenli kasılmalarım oldu ama çok sürmüyor allahtan.
bu arada tacına bayıldım .kim demiş illede kırmızı olacak diye.ben de pijamalarıma uygun farklı renkte aldım.güle güle kullan canım
Burcucum ayaga kalkmam ilkinden daha kolay oldu. ama ilkine göre çok daha fazla agrım var
Bugün biraz olsun hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?