2011 Şubat Anneleri

Kızlarr çokkk mutluyumm pazartesi gece annemler yolaa çıkıyor salı sabah burdalar inş
pazartesi günüde belki kayınvalidem döner evine....son haftamız yani...bu hafta hiç bişeye üzülmücem onada ters davranmamaya çalışcam inş....
buarada başım çok ağrıyor akşamüstü çok ağladım ondan mı acaba:26:şimdi bi tane parol içtim inşş geçer....

buketcim uzun bi aradan sonra burdasın....inş oğlun biran önce iyileşir....nasıl alışabildiniz mi yeni hayatınıza....

kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.

Eklentiler

• $100_5966.webp
    51 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_5968.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_5969.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
gözdecim gözünaydın kardeşin gelmiş inşallah bi an öncede kaynanandan kurtulursun
ebrugül gözünaydın canım hayırlı olsun ikizlerin.. topiğimizin tek ikizleriydi yanlış hatırlamıorsam.. Rabbim uzun hayırlı ömür versin inşallah
minikmucizem seninde gözünaydın canım meleğin kardeşini göndermiş Rabbim kuzunu sağlıcakla kucana almayı nasip etsin inşallah
yesimpk35 bugün için doğuma giricem demişsin şimdiye kadar almışsındır bebişini kollarına inşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel..
Sürmeli geçmiş olsun canım.. Mertin güzel haberlerinide paylaş bizimle Rabbim şifaa versin inşallah..

benim 22mayıs 14r şubat verdi

melocum doğum tarihin kesinleştimii şimdi?

amanınnn maşallah bebişimize kilosuda iimişş.. gelceğinin sinyallerini vermişti zaten akıllı bıdık
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin kuzumuza..
Sevimli sana geçmiş olsun yavrunda hayırlı olsn canım..

geçmişi boşver hayatım sen artık oğluşunla geleceğine bak.. yavaş yavaş bebişler gelio tek gelişme onlar.. Kuzunada Allah şifa versin inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına..

benimde yarın kayganam gidiooooo.. darısı sana ve gözdeye tatlım
gerçi gitmeden inanmıcam geldiğinden beri gidicem dio çünkü

gün boyunca 3 günlük geçmişi okumaya çalıştım şükür sonunda bitti.. Atladığığım var mı bilmiorum genelde herşey yolunda sanırım..
Allah klavyenize zeval vermesin kızlar yetişemiorum hızınıza bir gün girmeye gör yanii..
Eeee nasılsınız bakalım..

Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?

Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)

Geçmişi okuyamıyorum malum dogum yapan var mı?

canım bende braun'un kulaktan ateş ölçerini aldım,bakalım kullanmaya başlayınca görcez nasıl olduğunu.

bebişinin sarılığı biran önce geçer inş.canım

Biz iyiyiz kızımla. Gelen giden eksik olmuyor. Kalabalıktan fırsat bulamıyorum. Bir bakayım dedim :)

maşallah canım bugün sevimli doğum yapmış...sezeryan olmuş doğumu...oğluşu küvezdeymiş...sanırım...

hoşgeldin iyi olmanız çok güzel canım,sevimlide bugün doğum yapmış dün suyu gelmişti sanırım bu gün öğlen sezeryana almışlar.

Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr

Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima
Cnm ameliyatın iyi geçmesine sevindim gözünüz aydın
Cnm gözün aydın, bende aynı gün sezaryen oluyorum
Allah analı babalı büyütsün, ama neden küveze girmiş ya, şekeri fln varmıydı sevimin??

Cnm ayakların şişmiş, benimde el parmaklarımda çok olmasada şişlik var, yüzüğümü çıkarttım bekar takılıyorum
Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş.
Halınızı güle güle kullanın cnm
Eline sağlık cnm
selam kızlar bebek sekerlerımızıde sonunda yaptık merak edenler ıcın yıne blogumun yollarını arsınlayabılırsınız buraya ayrıca resım eklemek zor gelıyor oyzuden ekleyemıyorum
**yeşil erik**
Çok beğendim cnm, toplamda fiyat olarak kaça çıktı,? ben biberonlu yapmıştım badem şekeri vs ekleyince 90 tl oldu toplamı,düşündüğümden tuzluya çıktı ama çok içime sindi ya
Cnm yediğin bişey dokunmuştur muhtemelen
Cnm niye korkuyon, senin eşin kadın doğumcuydu dimi o yaptıracaktı doğumunu, nöbetçi olsada o girecek, inş nöbet ertesine denk gelmez
Cnm en önemli etmen stres sanırım, çünkü sen yemesende bebek kordondan çekiyor senin depolarını kullanarak
Cnm ben olsam dr uma haber verirdim hemen
Günaydınnn, bende 2011 Şubat annesi olucam Allahın izniyle. Şuan 35+4 günlük hamileyim oğlumuzu heyecanla bekliyoruz. İnsan bu son zamanları geçiremiyor, bir an önce doğsun istiyor ...
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.

hoşgeldin canım tekrar hayırlı olsun bebiş nasıl..
sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti.. fıtık ameliyatıda olcaktın ya ilki zor geçmişti çok merak ettim..
kolay ayaklandın mı?
Doğuran olmazmı sevimli doğurdu birde ikizlerimiz geldi :)

canım hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.ben benimde konyadan olduğumu biliyorsun sanıyordum ben 1 yıldır burdayım eşimin işi dolayısıyla buraya geldik.eşimin işine yakın olsun diyedoğumevine yakın tuttuk evi. nalçacı tarafındayız.sen ben gözde bebişlerimiz doğunca bir buluşma ayarlayalım canım.[/QUOTE]

ben de 1.5 yıl falan oldu geleli.senin gibi eş durumundan geldik.doğumdan önce de haberleşmenin yolunu bulalım da doğuran olunca heber verir.doğumdan sonrada görüşelim3 ümüzde aynı sayılırız canım

burcucucğum öylede ne bileyim insanın aklına öle zamnada gelmez eşinin kadın doğumcu olduğu falan.zati tekim kayınvalidemlerde yok 2 gün sonra bi nöbeti daha var tamda kritik zamanlara denk geldi inş.dediğin gibi nöbet ertesi olmaz çünkü eşim nöbet ertesi daha kapıdan girer girmez yatağa atıyor kendini.bu gün ara arada düzenli kasılmalarım oldu ama çok sürmüyor allahtan.

kızlar lohusa tacı yaptım kendime bakın:89: bakalım nasıl olmuş,pijamamın rengine uysun diye lila ve mavi yaptım.

bu arada tacına bayıldım .kim demiş illede kırmızı olacak diye.ben de pijamalarıma uygun farklı renkte aldım.güle güle kullan canım

ben de 1.5 yıl falan oldu geleli.senin gibi eş durumundan geldik.doğumdan önce de haberleşmenin yolunu bulalım da doğuran olunca heber verir.doğumdan sonrada görüşelim3 ümüzde aynı sayılırız canım[/QUOTE]

canım numaralarımızı verelim birbirimize,msjlaşırız olmazsa zaten sırada gözde sonrada ben varım sanırım senin doğum bendende sonra.

Sende doğumu sıkıntı ediosan biz ne yapalım hayatım..
Evde bile doğursan doktorun yanında

Cnm sınavın sonuna geldin hadi hayırlısı
Güle güle kullan cnm beğendim :)

Cnm hoşgeldin , ağrın varmı? gaz tuz varmı?
inş. denk gelmez cnm

bu arada tacına bayıldım .kim demiş illede kırmızı olacak diye.ben de pijamalarıma uygun farklı renkte aldım.güle güle kullan canım

sağol canım bende öyle düşündüm pijamam lila kırmızı tac sırıtır diye düşündüm,yinede yanıma bi kırmızı kurdalede alıcam öle bi kaç poz çekilirim die.bu arada nerde doğum yapçaksın sen.

Burcucum ayaga kalkmam ilkinden daha kolay oldu. ama ilkine göre çok daha fazla agrım var

Bugün biraz olsun hafifledi

Cnm iki çocuk olunca mecburen erken ayaklanmak gerekiyor, neden ağrın daha fazla oldu acaba ya, ikincilerde hep daha fazlamı oluyor acaba...
Dr bugün bana spinal yapıcaz sana kusmazsın bu sefer korkma dedi, dikişlerim atılırken 15dk uyutacaklarmış, korkuyorum dedim, hiç korkma tırnak kesilmesi gibi bişey spinal sezaryen dedi, genelde ağrı kesici olmadan uyanıldığı için çok ağrım olmuştu ayıldığımda, bakalm bunda nasıl olacak,
Korkuyorum ben ya, gerçi dr um bana çok güven verdi baksana spinale tav oldum :)
Benimkide 2 şubat sabahı olacak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…