2011 Şubat Anneleri

allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza sağlıklı olmak şartıyla tabi[/QUOTE]

canım sen geçenlerde konyada bebek şekeri malzemesi alabileceğim biryer var mı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.bnede şkerleri kendim yaptım realin karşısında kızılkaya iş merkezi var onun 2.katında bebek şekeri yapan ve malzeme satan bir dükkan var oraya bakablirsin.birde mevlananın orda sarraflar çarşısını geçince bedestenin içinde bu malzemelri satan bir tuhafiyeci var ordada bazı toptan şeyler ucuz,kına malzemeleri satan dükkanlara sorarsan söylerler tuhafiyenin adı aklıma gelmiyor ordanda bulabilirsin,ama bibloların adet fiyatı orda pahalı ben bibloları adeti 1 liradan hindbazar diye bir yer var bizim burda ordan aldım.tam olarak nerde oturuyorsun sen

Ay canım hayırlı olsun ne güzel doğum yapmış allah analı babalı büyütsün iyileşip bir an önce çıksınlar evlerine inşallah...
sonunda kapı süsümüzü bitirdik eşimde yardım etti son rütuşlarda bakalım beğencek misiniz?

Uploaded with ImageShack.us
çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık.

Sagolun kizlar Allah razi olsun
Yigenim 40 dk once ameliyata girdi 1,5 saat kaldi

saat geçmiyoooooooooooooo

Canım çok geçmiş olsun minik mert bir an önce iyileşsin inşallah..

Allah analı babalı büyütsün,bir bebikimiz daha oldu

seda güle güle eskit halını...
sürmeli dualarımız mert bebekle...

neyy şaşırdım valla,ya nezaman ne olacağı belli olmuyor,çok geçmiş olsun sevim arkadaşımıza,bebeğide maşallah tosuncuk olmuş,yalnız neden solunum sıkıntısı var bebeğin? onu anlayamadım acaba sebebi nedir merak ettim.

cii yapıp kaçtı derken geldi en sonunda demekki :) Allah sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah maşallah kuzuya

evet bende baktımda şimdi sevimlinin haftası 37+3 müş doğum yaptığında niye solunum problemi olmuşki acaba :26: Allah biran önce sağlığına kavuştursun minik kuzuyu

ayyy canım ya gözü aydın allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce oğluşuda küvezden çıkarda beraber evlerine dönerler

sedacım halın hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım

mkt kapı süsünüz çok şeker olmuş ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız canım

evet bende baktımda şimdi sevimlinin haftası 37+3 müş doğum yaptığında niye solunum problemi olmuşki acaba :26: Allah biran önce sağlığına kavuştursun minik kuzuyu

hatta yanlış hatırlamıyorsam erken doğum riskine karşı sevim ciğer geliştirici iğnede olmuştu bende çok şaşırdım inşallah biran önce iyileşir evlerine dönerler

amin,aynen bende dönüp geçmişten baktım haftasına,demekki haftasıyla alakalı değil,başka bişey vardır,Allah sağlık versin biran önce

Of ne güzel kızlar ya şekerlere karar verdiniz lohusa şerbet takımları hazır daha benim hiçbişeyim hazır değil bi türlü beğenemiyorum çok maymun iştahlıyım ben ya bi gün beğendiğim ertesi gün şurası şöyle diyorum sanki çok önemli bişeymiş gibi..Şimdide şu keselilere taktım inş bulurum aynılarından Çok mutsuzum çok...Daha bulamadım pusetlisinden keşke havalr güzel ve benim göbiş minicikken halletseydim şunları

sevimli doğum yapmış öylemi sezeryanmı olacaktı zaten yoksa sezeryanamı çevirdi suyum geliyo filan diyodu Allah yardımcısı olsun.Şimdi bebeğinin başında ona her dakika saat gibi geliyodur.Rabbim yardım etsin inş...

allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza sağlıklı olmak şartıyla tabi

canım sen geçenlerde konyada bebek şekeri malzemesi alabileceğim biryer var mı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.bnede şkerleri kendim yaptım realin karşısında kızılkaya iş merkezi var onun 2.katında bebek şekeri yapan ve malzeme satan bir dükkan var oraya bakablirsin.birde mevlananın orda sarraflar çarşısını geçince bedestenin içinde bu malzemelri satan bir tuhafiyeci var ordada bazı toptan şeyler ucuz,kına malzemeleri satan dükkanlara sorarsan söylerler tuhafiyenin adı aklıma gelmiyor ordanda bulabilirsin,ama bibloların adet fiyatı orda pahalı ben bibloları adeti 1 liradan hindbazar diye bir yer var bizim burda ordan aldım.tam olarak nerde oturuyorsun sen[/QUOTE]

canım çok sağol ben de bulamayınca neteen erenelif bebekşekerlerinden sipariş verdim.kapı süsü altın yastığı 50 adet mıknatıslı lavantalı şeker bir de sepeti 70 liraya verdim.telfla konuştum yapan bayanla salı kargoya verecek inşallah.başka eksiğin varsa sen de ordan bak.fiyatları dışarıya göre çok uygun.ben anıtın karşısındayım canım sen nerdesin.buarada konyada birini daha bulmama sevindim.her ne kadar alışamasam da buraya

zaten sezeryan olucaktı canım suyu gecede gelmeye devam etmiş hemen sezeryana almışlar ama bebeşi küvezdeymiş solunum sorunu varmış

ben de dünden beri sat 14 mayıs olan var mı diye soruyordum.sevimli doğurunca korktum birden.benim de her an olabilir mi diye ben de onun gibi ciğer geliştirici iğne yaptırmıştım.bakalım hayırlısı

slm kızlar ben geldim cok kötü hastayımm oğazlarım agrıyor kulklarım gribim bugün gittim doktora gittim orta kulak intihabı olmusumm bebeğimide gördüm 2870 sanki biraz az gibi geldi bana doktorumda sağlıklı olsun o daha alır kilo dedi bir bebeğim hala girmemeişm kanala aman benim kızda pek nazlı cıktı yaaa inşallh girerde sezeryan olmak zorunda kalmayızz.sevimlide doğum yapmıs darısı bizee gelsin artıkk sabah akşam dua ediyorumm doğsun die cok zorlanıyorum artıkk

ben de dünden beri sat 14 mayıs olan var mı diye soruyordum.sevimli doğurunca korktum birden.benim de her an olabilir mi diye ben de onun gibi ciğer geliştirici iğne yaptırmıştım.bakalım hayırlısı

canım benimde sat 15 mayıs ama bebişlerin ne zaman geliceği hiç belli olmuyor bende heran gelebilir diye bekliyorum

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin kilo bencede çok düşük değil önemli olan zaten sağlıklı olması doğuncada alır kiloyu yeterki sağlıklı olsunlar

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin kilo bencede çok düşük değil önemli olan zaten sağlıklı olması doğuncada alır kiloyu yeterki sağlıklı olsunlar[/QUOTE]

saol cnm bende öyle dyorum artık dogduktan sonra inşallah sütüm yararda alır kiloo bebeğim..

ayyyy
hergün bir bebek geliyooo..nasıl heyecanlı yaaa..allah analı babalı büyütsünnn..darısı baımızaa..kaçıncı bebemiz olduu..sayamıyorum artık:))

Kizlaarrr kasilma aninda bacaklarima feci $ekilde sanci giriyorrrr

Bu arada Mert Pa$a ameliyattan çikmis büyükbabasi aradi demin ama daha görememi$ler bekliyorlarmi$. Drlar çagiracaklarmi$.. çok $ükür Allahima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…