canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
Ay canım hayırlı olsun ne güzel doğum yapmış allah analı babalı büyütsün iyileşip bir an önce çıksınlar evlerine inşallah...kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık.sonunda kapı süsümüzü bitirdik eşimde yardım etti son rütuşlarda bakalım beğencek misiniz?
Uploaded with ImageShack.us
Sagolun kizlar Allah razi olsun
Yigenim 40 dk once ameliyata girdi 1,5 saat kaldi
saat geçmiyoooooooooooooo
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum
neyy şaşırdım valla,ya nezaman ne olacağı belli olmuyor,çok geçmiş olsun sevim arkadaşımıza,bebeğide maşallah tosuncuk olmuş,yalnız neden solunum sıkıntısı var bebeğin? onu anlayamadım acaba sebebi nedir merak ettim.
evet bende baktımda şimdi sevimlinin haftası 37+3 müş doğum yaptığında niye solunum problemi olmuşki acaba :26: Allah biran önce sağlığına kavuştursun minik kuzuyu
evet bende baktımda şimdi sevimlinin haftası 37+3 müş doğum yaptığında niye solunum problemi olmuşki acaba :26: Allah biran önce sağlığına kavuştursun minik kuzuyu
selam vermeden daldım kızlar pardonn
herkese merhabalarrrr
bugün 12 de uyandım oda kayınvalidem telefon etti ona uyandım.yeğenmim kalkmışta tv yi bile açmamış canım benimm.
güzel uyudum gece gerçi biraz dönerken falan karnım acıdı arada ona uyandımmm ama olacak okadar,,
kahvaltı yaptım yeğenle girdim foruma geçmişi okurkenn yazamadım bişi okuyamadım gerçii çok yazmışsınız
sonra çıktık kayınvalidemle oturma odasına halı baktık.beğendik bitane aldıkk.akşam üstü getirecekler.odadaki shagy halıdan kurtuluyorum düz daha sağlıklı bir halı aldımm.heryeri kapatan şimdi kullandığımdan daha büyük aldım benimki ortadaydı kenarlar açıktı parkeler ehh artık bebikim yerlerde yatar yürür aayacıkları yere bassın istemedimm.
bi silikon tabancası daha aldım yeğenimle çikolataları yaparız diye.oda hadi yapalım deyip duruyo ama birazdan halı gelir onu süpür bi su silerim tozu gitsin.şimdi çikolataları yaymayalım ortaya dedim.
işte bizden böyleee sizlerde iyisiniz inşallahhh
allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza sağlıklı olmak şartıyla tabi
sevimli doğum yapmış öylemi sezeryanmı olacaktı zaten yoksa sezeryanamı çevirdi suyum geliyo filan diyodu Allah yardımcısı olsun.Şimdi bebeğinin başında ona her dakika saat gibi geliyodur.Rabbim yardım etsin inş...
ben de dünden beri sat 14 mayıs olan var mı diye soruyordum.sevimli doğurunca korktum birden.benim de her an olabilir mi diye ben de onun gibi ciğer geliştirici iğne yaptırmıştım.bakalım hayırlısı
slm kızlar ben geldim cok kötü hastayımm oğazlarım agrıyor kulklarım gribim bugün gittim doktora gittim orta kulak intihabı olmusumm bebeğimide gördüm 2870 sanki biraz az gibi geldi bana doktorumda sağlıklı olsun o daha alır kilo dedi bir bebeğim hala girmemeişm kanala aman benim kızda pek nazlı cıktı yaaa inşallh girerde sezeryan olmak zorunda kalmayızz.sevimlide doğum yapmıs darısı bizee gelsin artıkk sabah akşam dua ediyorumm doğsun die cok zorlanıyorum artıkk
canım benimde sat 15 mayıs ama bebişlerin ne zaman geliceği hiç belli olmuyor bende heran gelebilir diye bekliyorum
ben erken doğum riskiyle hastaneye yattığım günden itibaren tedirginim.hayırlısı olsun tabi inşallah sağlıkla doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?