canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar
allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza sağlıklı olmak şartıyla tabi[/QUOTE]
canım sen geçenlerde konyada bebek şekeri malzemesi alabileceğim biryer var mı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.bnede şkerleri kendim yaptım realin karşısında kızılkaya iş merkezi var onun 2.katında bebek şekeri yapan ve malzeme satan bir dükkan var oraya bakablirsin.birde mevlananın orda sarraflar çarşısını geçince bedestenin içinde bu malzemelri satan bir tuhafiyeci var ordada bazı toptan şeyler ucuz,kına malzemeleri satan dükkanlara sorarsan söylerler tuhafiyenin adı aklıma gelmiyor ordanda bulabilirsin,ama bibloların adet fiyatı orda pahalı ben bibloları adeti 1 liradan hindbazar diye bir yer var bizim burda ordan aldım.tam olarak nerde oturuyorsun sen