canım bebek doğuma yaklaştıkça vücut sıvı kaybedermiş akıntın çoğaldıysa bu durum olabilir sanırım
şansın varsa doktoruna bi danış
esroşşş..üzülme bebişim ..hemen et köfte yoğurt süt ceviz türü şeyler ye bak nasıl 3-4 günde toplayacak
,kızlar geçmişi okudum..doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin..Hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..bende kahvaltı yapmaya gidiyorum...
kızlar bebeğime son 17 günde nasıl kilo aldırabilirim..biraz zayıfmış bizimki..yemek yiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım..
sizin deneyipte kilosunu artırdığınız şeyler var mı:)))))))))))
günaydın kızlar
babamızı ugurladıktan sonra pekmezimizi içip yattık dün biraz yoruldum tabii
ayyy yatak odamıza park yatagımızı koyduk ya sanki hep bişi eksikmiş de tamamlanmış gibi olduuşimdi tek eksiğimiz minik prensesim yatak odasından çıkmak istemiyorum hayaller kuruyorum vala
kahvaltımızı yaptık geçmişi okudum
yeşim şuan almıştır bebeğini kucağına inş Allah hayırlı ömür versin
nuryasemin dr una bi sor ama erken doğum riskin yoksa bebeğin pozisyonundan da olabilr benim 2 haftadır aşagıda karnım ama hala niyeti yok gelmeye bazen dik karnım bazen yassı
canım benim sat 13 mayıs ve 10 şubatta alırım demişti..ama son kontrole göre değişebilir tabi..
canım benim sat 13 mayıs ve 10 şubatta alırım demişti..ama son kontrole göre değişebilir tabi..
anladım canım bakalım çarşamba ben de gideceğim ne diyecek.yanlız benim sağ tarafımda ağrılarım arttı.bazen de kramp gibi ağrı giriyor sende de oluyor mu
günaydın herkese
bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.
kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için
Canımm benim sat 14 mayıs. Sezeryan ihtimalim var ama kesin değil.O nedenle bana bişey demediler.
Doğumu doğumevinde yapacağım için özeldeki doktorumdan hariç oraya muayene olmaya başladım.Oradaki doktor ne ultrasonda bebeği gösteriyor nede bilgi veriyor kilosu şu kadar bu kadar yada normal olur sezeryan olur diye.
arkadaşlar ben 35+3 günlük hamileyim allah nasip ederse şubat annesi olucam benim sorunum vajinada çıkan varis sizdede oldumu ?
kızlar ben dün kabus gibi bir gece geçirdim resmen... gündüz görümceme kahvaltıya gittik... orada muhabbete daldık yerde oturdum ama altımda minder vardı... Sonra akşam yemeğini kayınvalidemde yedik.Ve anormal şeylerde yemedik öyle... Ama eve dönerken kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım olup geçti.Sonra eve gelince karnım bi anca taş gibi oldu.Ve acayip bir karın ağrısı başladı.Bunlarla birlikte aşırı derecede gaz.Karnımdaki ağrı gaz ağrısıydı.
Sonra gece yattık ama ben uyuyamadım gazdan dolayı.... Kaç kere wc'ye gittiğimi bilmiyorum.
Çok zorlandım... acaba bişey dokundu da bağırsaklarım mı bozuldu dedim ama ishal de olmamıştım.Sadece aşırı derecede gaz vardı.Sanırım yerden soğuk aldım diye düşündüm.
Gaz ağrısının yanısıra kasıklarımda olan adet sancısı gibi ağrıların artık yalancı sancı olduğunu düşünmeye başladım... :18: Sanırım artık git gide doğuma yakınım...
slm canım msjıma cevap verdiğin için saol sen özelde yapmıcakmıydın doğumevi deyince şaşırdım nereyi düşünüyosun ki?
canım dikkatli olmalıyız artık az kaldı geçmiş olsun o adet sancısı gibi bende de oluyo karnımdan başlayıp belime ve kasıklarıma vuruyo yalancı sancıymış geçen nst de yatarken de oldu hemen baktım düz olan çizgi 30a çıktı dedim sancı demek ki buama düzenli olmadığı sürece sorun yok uzan hemen bide ben eşime diyorum beni konuştur farketmiyorum konuşunca geçiyo
Evet canım önceden HRS'de düşünüyordum ama 33. haftada erken doğum tehditi ile Zekai Tehir'e yatınca eşim ve annem illa Zekai Tahirde olsun doğum diye tutturdular... O dönemde doktorum da küvöz ve donanım konusunda güveneceğimiz tek yer Zekai Tahir'dir falan diyince eşim özelden iyice soğudu ve vazgeçti.
Allah korusun küvöz yada müdehale falan gerekse tam teşekküllü bir yerin farkı anlaşılır falan dediler.Annem,teyzem,eşim birleşip baya baskı yaptılar :) bende Zekai Tahir'e karar verdim.
3 gün yatışımdan sonra zaten kontrole çağırmışlardı.Bende bu bahane ile oraya da muayene olmaya başladım... Zaten gebelik şekerinden dolayı yüksek riskli gebelik bölümünde izliyorlar beni ve sık sık kontrole çağırıyorlar.
mrb kızlar kimse yok yine
içimi dökmem lazım sizlere bugün kayınvalidem son noktayı koydu resmen artık toparlanmaz bu ilişki.
kızlar söölemesi ayıp canım elde açma ıspanaklı börek istedi.bizim oralarda çok yaparlar hatta yoğurtla yerler ööle (kusura bakmayın kızlar canınızı istettiysem)
eşime dedimki ben açarım arada eşimde bana yardım ederdi.ama malesef artık açmam mümkün diil.sen göre göre öğrenmişsindir açsana dedim o da hemen açıyım aşkım dedi.kayınvalidem de yanımızda bu arada ondan çıt yok.
neyse kayınvalidemle eşim pazara gitceklerdi ıspanak al dedim bide gelirken yufka al ee açma istemedinmi dedi.ee dedim sen beceremezsin.
ee annem var dedi o da ben yaparım demedi dedim bu sırada kaynanamdan çıt yok
giderken eşim demiş aç bari anne kızın canı çekti demiş.un yok demiş yufka alana kadar un alırım aç sen demiş açamam demiş (eşim suratı 5 karış geldi bende ısrar edince anlattı)
kardeşim dedi abla valla açmayı bilsem ben yapardım (kaynanamın yanında oluyo yine bunlar) büşra teyze sen bilmiyomusun dedi biliyoruuuummm dedi ee açsana kızın canı istiyo dedi yine tık yok vicdansız karıda.
sonra ben kalktım ıspanakları yıkadım kaç saat suya falan koydum.bi geldim soğan doğruyo nolcak o dedim böreğe dedi ben yaparım gerek yok saol dedim.
aldı kardeşim elinden doğradı neyse yaptım sonrada dedim bundan sonra siz benden bişey istersiniz tabi eşimi ve kardeşimi de içine kattım mecburen size yağmurlu havada su yok dedim.kardeşim ve eşim kahroldu tabi bizim vicdansızda yine ses yok
eşimde sonra bana dedi yatıp kalkıp dinden bahseder senin hakkını ödeyemiycek dedi inanın bu lafına sevindim eşim en azından annesinin ne mal olduğunu gördü ama allahım benim elime düşürmesin ini onu bunun yaşlılığı da var ama ömrüm boyunca affetmiycem onu
hiç tanımadığım bi komşuma söölesem eminim yapardı hamile halimi görünce.ben böreğinde diilim aldım hazır yufkamı mis gibi de yaptım el açması yemesem ölmem ama bu kadın nasıl bişi ben anlmadım ne yapmak istiyo bilmiyorum.
başka gelin olsa çoktan kovmuştu
canım allah yeğenine acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inş.Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..
Gözde k.validen ayip etmis yaaa
Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.
Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:
sanırım bebeğini kucağına almışsındır şimdi yeşimciğim.allah bebeğini analı bablı büyütsün,sağlıkla büyüsün yavrun sanada geçmiş olsun.yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
Ayy sezeryanin iyi yönüde i$te gününü biliyorsunn ama normal dogumda bekle babam bekle
sipalarin keyiflerini bekliyoruz
oooff magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummm
ayy paronayak oldum ben iyiceee her wcye kalktigimda acaba birsey geldimi diye bakiyorum
kizim acayip bastiriyor çok rahat hissediyorum kafasini artik sanki içimde rock yapiyor gibii
günaydın kızla.canım dün gittiğim evde kadınlar bana diyorlardı karnın büzüşmemiş daha diye bir de aşağıda inmemiş dediler.yani bunlar normal beklenilen şeyler anladığım kadarıyla ama erken olabilirmi bilmiyorum :))
inş pişman olmayız canım biliyosun bende ztb ye gidiyorum memnunum şuan kalabalık olması dışında ama vip hasta olunca sıra falan beklemeden hallediyorum işlerimi ultrason yada nst ye girdiğimde soruyorum ben herşeyi alışkın olmadıklarından tuhaf tuhaf bakıyolar ama cvp veriyolar saolsunlar YRG de Kudret Erkenekli var çok ii diolar riskli olmadıgım için bana bakmamıştı ama hekim seçme hakkın varsa şiddetle tavsiye ederim canım
öyle canım valla çok rahat adam.benim ağrılarım da sıklaştı sende oluyor mu bilmem.
kaynananla ilgili yazdıklarını okudum sana bişeyler yazmıştım göremedin galiba.yanlış bilmiyorsam erzincanlı kaynaan.ben de elazığlıyım ya az çok huylarını biliyorum.benimkileri anlatsam kırk kez şükredersin.sen seviyeni bozma geçecek bu günler.unutulmayacak yaptıkları ama yei gelince sen uygun yollu hatırlatırsın.ama sakın pişman olurlar yanlışlarını anlarlar diye düşünme asla anlamazlar.çünkü onlara göre hep kendileri haklı.büyükler ya hep ne yaparlarsa yapsınlar saygılı olunmalı.en azından şükret uzaktalar sürekli görmeyeceksin.önemli olan eşin.onun tavrı.sen kendi evindesin o düşünsün.onun oyununa onun tarzıyla cevap ver.hiç takma daha çok delirsin seni sinirlendirmek için çünkü anca bu kadar yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?