2011 Şubat Anneleri

tamam canım bende yemeye çalışıyorum zaten

günaydın kızlar
babamızı ugurladıktan sonra pekmezimizi içip yattık dün biraz yoruldum tabii
ayyy yatak odamıza park yatagımızı koyduk ya sanki hep bişi eksikmiş de tamamlanmış gibi olduu şimdi tek eksiğimiz minik prensesim yatak odasından çıkmak istemiyorum hayaller kuruyorum vala
kahvaltımızı yaptık geçmişi okudum
yeşim şuan almıştır bebeğini kucağına inş Allah hayırlı ömür versin
nuryasemin dr una bi sor ama erken doğum riskin yoksa bebeğin pozisyonundan da olabilr benim 2 haftadır aşagıda karnım ama hala niyeti yok gelmeye bazen dik karnım bazen yassı

Kızlar, bebişimin odası 29 Aralıkta geldi, o gün bugündür havalandırıyorum. Ne çıkmaz boya kokusuymuş. Siz özel bir şey yaptınız mı? Cuma günü temizlikçi gelecek, tekrar bir sildirip artık yerleştirmek istiyorum eşyaları, evde dolaplarımı işgal etti bu kız :)

günaydın güzl anneler minik prens ve prenseslerr

herkes iyidir umarım yeşim inşallah sağsalim bebegine kavusmussundur

,

canım bol bol dinlen yorma kendini ben izine ayrıldııgmdan beri bebegim hızlı kilo alıyo ve stresten uzak dur mutlu et kendini

bizde aynen dün bebegmizin beşiğini yatak odamıza koyduk benim yanıma baktıkça mutlu oluyorum 3 gün kaldı 3gün sonra bunun içinde aglayan bişey ollacak diyoreum sağ salim gelir inşallah

zaman azaldıkça korkular daha da cogalıyo:44:

canım benim sat 13 mayıs ve 10 şubatta alırım demişti..ama son kontrole göre değişebilir tabi..

anladım canım bakalım çarşamba ben de gideceğim ne diyecek.yanlız benim sağ tarafımda ağrılarım arttı.bazen de kramp gibi ağrı giriyor sende de oluyor mu

canım benim sat 13 mayıs ve 10 şubatta alırım demişti..ama son kontrole göre değişebilir tabi..

Benim SAT 15 mayıs Drum 10 şubat gibi alırız 2 gün önce yada sonra olabilir. Tam tarih için erken dedi. Benimde sezeryan olacak mecburen erken alması gerek. Kalça çıkıklığı sebebiyle sezeryan oluyorum. Bir de son gittiğimde plesenta kalsifikasyonu çıktı. Plesanta kireçlenmesiymiş korkulacak bişi olmadığını söledi dr um. Kireçlenme çoğalırssa acilen alırız dedi. Bebeğin hareketlerini sayıyorum böylelikle içim rahatlıyor. Saolsun kızım tepiveriyor.

anladım canım bakalım çarşamba ben de gideceğim ne diyecek.yanlız benim sağ tarafımda ağrılarım arttı.bazen de kramp gibi ağrı giriyor sende de oluyor mu

Benim illa sağ diyemeyeceğim ama yalancı sancılarım başladı arada bir geliyor ama şiddeti ve ağrısı artmıyor sonradan geçiyor. Ama her defasında gerçek sancı mı diye korkmuyor değilim

canım hiç üzülme... Bu şubat bebişleri hem aceleciler hemde tosuncuklar :) benim bebeğim de kilolu gidiyor hep haftasına göre.Fakat benimki biraz gebelik şekerinden kaynaklı.
Sezeryan olacağım diye üzülüp bebeğini de etkileme... Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın da normal olsun sezeryan olsun sorun değil. Önemli olan hem senin hem bebeğinin en sağlıklı şekilde doğumun sonuna ulaşmanız.
Artık son haftalardayız bu haftalarda bebeğin bazı dönemlerde çok hızlı kilo alması çok normal... Kaldı ki ultrason ölçümleri bire bir aynı değil. arkadaşımın bebeği 3800 denilmiişti ama doğduğunda 3300 idi... Ultrason ölçümlerinin +- 500gr yanılma payı var ve bu genelde + oluyor.Çünkü bebeğin şişliği de oluyor.
Şimdi bende sezeryan stresine girip bebeğini boşa etkileme.. Benimde bebeğim iri olmasına rağmen doktor doğum şekli son andaki ölçümlere göre değişir.Şimdi kimse kesin sezeryan olur yada kesin normal olur diyemez dedi.

kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için

Canımm benim sat 14 mayıs. Sezeryan ihtimalim var ama kesin değil.O nedenle bana bişey demediler.
Doğumu doğumevinde yapacağım için özeldeki doktorumdan hariç oraya muayene olmaya başladım.Oradaki doktor ne ultrasonda bebeği gösteriyor nede bilgi veriyor kilosu şu kadar bu kadar yada normal olur sezeryan olur diye.

kızlar ben dün kabus gibi bir gece geçirdim resmen... gündüz görümceme kahvaltıya gittik... orada muhabbete daldık yerde oturdum ama altımda minder vardı... Sonra akşam yemeğini kayınvalidemde yedik.Ve anormal şeylerde yemedik öyle... Ama eve dönerken kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım olup geçti.Sonra eve gelince karnım bi anca taş gibi oldu.Ve acayip bir karın ağrısı başladı.Bunlarla birlikte aşırı derecede gaz.Karnımdaki ağrı gaz ağrısıydı.
Sonra gece yattık ama ben uyuyamadım gazdan dolayı.... Kaç kere wc'ye gittiğimi bilmiyorum.
Çok zorlandım... acaba bişey dokundu da bağırsaklarım mı bozuldu dedim ama ishal de olmamıştım.Sadece aşırı derecede gaz vardı.Sanırım yerden soğuk aldım diye düşündüm.
Gaz ağrısının yanısıra kasıklarımda olan adet sancısı gibi ağrıların artık yalancı sancı olduğunu düşünmeye başladım... :18: Sanırım artık git gide doğuma yakınım...

slm canım msjıma cevap verdiğin için saol sen özelde yapmıcakmıydın doğumevi deyince şaşırdım nereyi düşünüyosun ki?

canım dikkatli olmalıyız artık az kaldı geçmiş olsun o adet sancısı gibi bende de oluyo karnımdan başlayıp belime ve kasıklarıma vuruyo yalancı sancıymış geçen nst de yatarken de oldu hemen baktım düz olan çizgi 30a çıktı dedim sancı demek ki bu ama düzenli olmadığı sürece sorun yok uzan hemen bide ben eşime diyorum beni konuştur farketmiyorum konuşunca geçiyo

slm canım msjıma cevap verdiğin için saol sen özelde yapmıcakmıydın doğumevi deyince şaşırdım nereyi düşünüyosun ki?

Evet canım önceden HRS'de düşünüyordum ama 33. haftada erken doğum tehditi ile Zekai Tehir'e yatınca eşim ve annem illa Zekai Tahirde olsun doğum diye tutturdular... O dönemde doktorum da küvöz ve donanım konusunda güveneceğimiz tek yer Zekai Tahir'dir falan diyince eşim özelden iyice soğudu ve vazgeçti.
Allah korusun küvöz yada müdehale falan gerekse tam teşekküllü bir yerin farkı anlaşılır falan dediler.Annem,teyzem,eşim birleşip baya baskı yaptılar :) bende Zekai Tahir'e karar verdim.
3 gün yatışımdan sonra zaten kontrole çağırmışlardı.Bende bu bahane ile oraya da muayene olmaya başladım... Zaten gebelik şekerinden dolayı yüksek riskli gebelik bölümünde izliyorlar beni ve sık sık kontrole çağırıyorlar.

bende derin nefes alıp veriyorum öyle sancı olunca... benimde nst'de sancım çıkıyor sanırım.Çünkü doktor sancın mı var ? diye sordu 1-2 defa.
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... Artık bebişlerimizi sevme zamanı yaklaştı.

inş pişman olmayız canım biliyosun bende ztb ye gidiyorum memnunum şuan kalabalık olması dışında ama vip hasta olunca sıra falan beklemeden hallediyorum işlerimi ultrason yada nst ye girdiğimde soruyorum ben herşeyi alışkın olmadıklarından tuhaf tuhaf bakıyolar ama cvp veriyolar saolsunlar YRG de Kudret Erkenekli var çok ii diolar riskli olmadıgım için bana bakmamıştı ama hekim seçme hakkın varsa şiddetle tavsiye ederim canım

tünaydın kızlar bizgewldik,çok uykum var ama uyuyamıyorum gecede uyumadım biraz ağrılarım var bu gün sanki adet sancısı gibi,doğumun önce adet sancısı gibi geldiğini duymuştum eşimde bu gece nöbetçi bugün doğurasım tutmaz inş.

gözdeciğim yazdıklarını okuyunca hem sinirlendim hemde çok üzüldüm onun yaptığı vicdana sığmaz,sen ona demeden onun kalkıp hemen ben hyaparım kızım demesi gerkirdi nasıl bir insanlık bu,neyse canım ama eşin yönünden çok şanslısın allahtan zaten önemli olanda eşin,kardeşin geldiğine görede artık gider heralde,hatta inşüzme sen kendini.
Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..

Gözde k.validen ayip etmis yaaa

Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.

Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:
canım allah yeğenine acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inş.

yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
sanırım bebeğini kucağına almışsındır şimdi yeşimciğim.allah bebeğini analı bablı büyütsün,sağlıkla büyüsün yavrun sanada geçmiş olsun.

valla canım aynı bende senin gibiyim her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum bişey var mı?yok mu diye,bide gözüm devamlı karnımda aşağıya inmişmi bebiğim diye

banada kayınvalidem ilk geldiğinde senin doğumuna daha var karnın aşağıya inmemiş dedi o gün bu gündür gözüm devamlı karnımda ama hala tepede top gibi duruyokızlar bide bana sanki hiç doğurmayacakmışım karnım hep böle kalcakmış gibi geliyo ne bilim hiç öle bi havam yok,aslında 15 gündende az bi zaman kaldı ama sanırım benimki gününü geçircek ne bilim içime öle doğuyor.

Evet canım bana Kudret hanım bakıyor... O da hamile :) Fakat sordum doğuma girmiyormuş... Hani afişler var orada özel odada,takibinizi yapan doktor ve refakatçi ile özel doğum diye... Kudret hanıma sordum o odada siz mi yapacaksınız doğumumu öyle tercih edersem dedim..." Maalesef burada işler öyle yürümüyor.Burayı bırakıp doğuma girdiğimizi düşünebiliyor musun? " diyip,güldü.
VİP hasta nasıl oluyor? aslında bende orada bir doktora muayene olmak istiyorum.Ama beni YRG polikliniğinde muayene olunuz diye çağırmışlardı bende gittiğimde bilmeden YRG polikliniğe randevu aldım.Tesadüfen Kudret hanımın odasına denk geldim ve her gittiğimde ona gidiyorum.Ama resmen eziyet... sabah 8 de gidiyorum tüm testler ve işler 4te falan bitiyor.Tüm günüm hastanede geçiyor resmen.Mesela yine YRG'de Nuri bey'e falan nasıl muayene olurum ve ona devam ederim bilmiyorum.

selam kızlar bebek sekerlerımızıde sonunda yaptık merak edenler ıcın yıne blogumun yollarını arsınlayabılırsınız buraya ayrıca resım eklemek zor gelıyor oyzuden ekleyemıyorum
**yeşil erik**

aslında onun o rahat tavırları beni de rahatlatıyo ne biliyim ben alıştım diye sanırım seviyorum erzat beyi.ama dediğin gibi ağzından laf almak çok zordu eskiden şimdi biraz daha iyi üstelik eşimle arkadaş olmalarına rağmen eşim bile diyo anlamak zor bu adamı.
senin hemşerin ama erzat bey o da elazığlı.
kaynanam içinde yazdıklarında haklısın takmamaya çalışıyorum sabır istiyorum sadece allahtan ama büyük konuşmıyımda erzincana bidaha gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…