• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın herkese

bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.:14:
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.:58:

canım senin yine iyiymiş benim 33+4 te 2800 dü şimdi ne oldu bilmiyorum ama bende de korku var niye böyle çok kilo alıyo diye.benimkine kesin sezeryan dedi.

benim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:

benim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:

günaydın kızla.canım dün gittiğim evde kadınlar bana diyorlardı karnın büzüşmemiş daha diye bir de aşağıda inmemiş dediler.yani bunlar normal beklenilen şeyler anladığım kadarıyla ama erken olabilirmi bilmiyorum :))

Günaydın kızlar..Dün o kadar çok gezmişim ki anca uyanabildim bugün.
Şimdi kızımla kahvaltı hazırlıycaz ama önce size bir bakalım dedik.Doğum yapan kimse yok dimi.

bunların doğum belirtileri olduğunu okumuştum canım suyun ve akıntın geldi mi?

Günaydın kızlar..Dün o kadar çok gezmişim ki anca uyanabildim bugün.
Şimdi kızımla kahvaltı hazırlıycaz ama önce size bir bakalım dedik.Doğum yapan kimse yok dimi.

yeşim bugün doğuma gitti canım birde ebrugülün ikizleri olmuşş
ne güzel uyumuşsunuz bende dün çok yoruldum ama gece uyuyamadım yine...
hadi afiyet olsun

günaydın kızlar nasılsınız,
bizimde yarın sabah 11 de dr randevumuz var bakalım dr. teyzemiz bu sefer neler söyliycek oğluşumuda çok özledim çok heyecenlıyım inşallah kanala yerleşmiştirdi bu hafta doğururum artık çok zorlanıyorum

Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..:36:

Gözde k.validen ayip etmis yaaa :31:

Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.

Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:

canım dualamızla mertle inşallah ameliyatsız sorunsuz güzel geçer mert bebeğimizde hemen iyileşir ve biran önce evine döner artık canım

yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....

canım şuan oğluşun sanırım kollarındadır en kısa zamanda haberlerinizi bekliyoruz

kızlar oğluşum bize ceeeeeee yaptı suyum geldi biraz sonrada şeffaf bi akıntı yoğun bi şekilde hastaneyi aradık doktor hemen gel dedi bizde koştur koştur gittik komedi gibi herşeyi çantalara koymuştum eşim arabaya koymuştu arabada bugün kardeşinde oğluşum üstsüz kalıcak diye ağlandım hastneye gidene kadar neysekii suyum iyiymiş ama gelen şey su olabilirmiş çünkü biz gidene kadar kesildi çok yoğun bi akıntı var suya çevirirse hemen gel dedii oğluşum bize ceeeee yaptı geri kaçtı:emir_bebek:

sevimcim her an gelebilir senin oğluşun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ya kızlar 13-6 tansiyon yüksekmi normalmi acaba

zaten bunu düşünürken çıkıyo benim tansiyon yauuuu :37:

bakalım bikaç gün daha takip edelimmm tırstırıyo bu tansiyon işi beni yaa.hep düşük olurduu hatta fazla düşük olurduu

canım çok yüksek değil ama senin daha önce hep düşük olduğu için bu tansiyon senin bünyeni etkilemiş olabilir canım

günaydın kızlar nasılsınız,
bizimde yarın sabah 11 de dr randevumuz var bakalım dr. teyzemiz bu sefer neler söyliycek oğluşumuda çok özledim çok heyecenlıyım inşallah kanala yerleşmiştirdi bu hafta doğururum artık çok zorlanıyorum

canım dualamızla mertle inşallah ameliyatsız sorunsuz güzel geçer mert bebeğimizde hemen iyileşir ve biran önce evine döner artık canım

canım şuan oğluşun sanırım kollarındadır en kısa zamanda haberlerinizi bekliyoruz

sevimcim her an gelebilir senin oğluşun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım çok yüksek değil ama senin daha önce hep düşük olduğu için bu tansiyon senin bünyeni etkilemiş olabilir canım

canım inşallah iyi haberlerler gelirsin

yeşim bugün doğuma gitti canım birde ebrugülün ikizleri olmuşş
ne güzel uyumuşsunuz bende dün çok yoruldum ama gece uyuyamadım yine...
hadi afiyet olsun

Bebişler yavaş yavaş geliyor yani..
Yeşiminde belki doğmuştur şimdi oğluşu...

Kahvaltımı yapıp geliyorum hemen.Bu arada trt'de Gülben'in programı var.Düşük,doğum ve bebişlerle ilgili konuşuyorlar.

bunların doğum belirtileri olduğunu okumuştum canım suyun ve akıntın geldi mi?

yoksa erken doğum mu yapacam :52: :52: dünden beri çok akıntım var suyun geldiği mutlaka anlaşılır heralde yani az az olsa anlar mıyım acaba? karnımın yanları resmen boşalmış gibi ortada sivri bi karın :18::53:

kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için

canım benim sat 13 mayıs ve 10 şubatta alırım demişti..ama son kontrole göre değişebilir tabi..

ayy herkesi doğum telaşı sardı gibi kızlar ben moralsizim bebeğim bu 10 günde 150 gr almış 2800 olmuş ama suç bende ne yedim ne içtim faranjit belası sarmıştı yine off çok üzgünüm kızlar yaa

yoksa erken doğum mu yapacam :52: :52: dünden beri çok akıntım var suyun geldiği mutlaka anlaşılır heralde yani az az olsa anlar mıyım acaba? karnımın yanları resmen boşalmış gibi ortada sivri bi karın :18::53:
canım bebek doğuma yaklaştıkça vücut sıvı kaybedermiş akıntın çoğaldıysa bu durum olabilir sanırım
şansın varsa doktoruna bi danış
ayy herkesi doğum telaşı sardı gibi kızlar ben moralsizim bebeğim bu 10 günde 150 gr almış 2800 olmuş ama suç bende ne yedim ne içtim faranjit belası sarmıştı yine off çok üzgünüm kızlar yaa

esroşşş..üzülme bebişim ..hemen et köfte yoğurt süt ceviz türü şeyler ye bak nasıl 3-4 günde toplayacak

Son düzenleme:
canım bebek doğuma yaklaştıkça vücut sıvı kaybedermiş akıntın çoğaldıysa bu durum olabilir sanırım
şansın varsa doktoruna bi danış

esroşşş..üzülme bebişim ..hemen et köfte yoğurt süt ceviz türü şeyler ye bak nasıl 3-4 günde toplayacak

bi de benim bebişim tosun paşa gibi maşallah :nazar: geçen hafta 2800 dü doğum zamanım geldi zannedip çıkmak ister belki :60:
en iyisi arayım ben cem beyi...

Hayırlısı olsun gülüm geç olsun güç olmasın. Ben doğum izni için rapor alırken 38. haftada sezeryan oluyormuş demiştim doktorda ben erken almam öyle demişti. şimdi bana verdiği tarih 39 bitmiş 40 dan gün almış oluyorum umarım ozamana kadar kendi gelmeye kalkmaz bebişin :)
Ama tam tarih haftaya belli olacak. Bende 14 şubat olsun istiyorum hem sevgililer günü hem Mevlid Kandili ama okadar beklermi bilmiyorum tabi.

bana da doktorum 39.haftada alırım demişti.21 i normal doğum tarihim yani 14 ü gibi.ama izne ayrıldı benim doktor şubatın 2.haftası dönecek inşallah ona yetişir de o yapar ameliyatımı.

arkadaşlar ben 35+3 günlük hamileyim allah nasip ederse şubat annesi olucam benim sorunum vajinada çıkan varis sizdede oldumu ?

kızlar geçmişi okudum..doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin..Hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..bende kahvaltı yapmaya gidiyorum...
kızlar bebeğime son 17 günde nasıl kilo aldırabilirim..biraz zayıfmış bizimki..yemek yiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım..
sizin deneyipte kilosunu artırdığınız şeyler var mı:)))))))))))

canım ben sana sööliyim drlarımız aynı olduğu için yani bana bile tarih vermedi henüz çrş günü gittiğimde vercek ve perşembe günleri ameliyat günü olduğundan 39+5 de olmuş olcak ama 39 dan sonra gün verio hbrin olsun

bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim inanın sizin destekleriniz de beni çok rahatlatıyo ama dediğiniz gibi bende benim sabrıma hayran kaldım ama eşim o kadar beni kırmamak için uğraşıyoki bende onun için susuyorum

öyle canım valla çok rahat adam.benim ağrılarım da sıklaştı sende oluyor mu bilmem.

kaynananla ilgili yazdıklarını okudum sana bişeyler yazmıştım göremedin galiba.yanlış bilmiyorsam erzincanlı kaynaan.ben de elazığlıyım ya az çok huylarını biliyorum.benimkileri anlatsam kırk kez şükredersin.sen seviyeni bozma geçecek bu günler.unutulmayacak yaptıkları ama yei gelince sen uygun yollu hatırlatırsın.ama sakın pişman olurlar yanlışlarını anlarlar diye düşünme asla anlamazlar.çünkü onlara göre hep kendileri haklı.büyükler ya hep ne yaparlarsa yapsınlar saygılı olunmalı.en azından şükret uzaktalar sürekli görmeyeceksin.önemli olan eşin.onun tavrı.sen kendi evindesin o düşünsün.onun oyununa onun tarzıyla cevap ver.hiç takma daha çok delirsin seni sinirlendirmek için çünkü anca bu kadar yapabilir.

Back