2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar

Hepinizde sagolun ben daha dogurmadım bekliyorum

ayy çok kötü grip oldum son zamanlara denk geldi moralim bozuldu valla

yeşim bugun dogum yapcaktı almıstır kucagına oglunu şimdi ne güzel

sürmeli mert te ameliyat olcakmıs bugun geçmiş olsun inş biran önce iyileşir

sevimli geçmiş olsun oglun tatbikat yaptırıyor sanırsam :)

Çağlayan işte çalışmaların yetmedi galiba evde temizlik mesaisine başladın. Bir yakınım oturma odasının mobilyalarının yerini değiştireyim dedi, ertesi gün, üç hafta önce doğurdu. Dinlenin birdaha hiç dinlenemicez. Annelik müebbet!

yok zaten canım vip dediysek o kadar da önemli bişi değil sadece dr.a istediğin zaman tel açıp soru soarbiliyosun,sıra beklemiyosun falan çok ahım şahım bişi diil yani zaten sende tek kişilik oda tutarsın hiç sorun olmaz için rahat olsun

anladım canım bakalım çarşamba ben de gideceğim ne diyecek.yanlız benim sağ tarafımda ağrılarım arttı.bazen de kramp gibi ağrı giriyor sende de oluyor mu

ağrılar oluyor canım..bebeğim ters durduğu için kafa ve sırtı kasıldığında inanılmaz bir sancı yapıyor..göğsümün altında ve her iki tarafta gerilmeler oluyor...

Otur oturda canım sıkılıyor canım ne yapıyım.Hazır evdeyken yapıyım dedim temizliğimi yavaştan yavaştan.
Oda son haftalarındamıydı doğurdu yoksa mobilyaların yerini değiştirdiği için mi doğurdu.

Hayırlı günler kızlar

şu 1 haftadır canımı sıkan bişey var,yatakta 40 defa dönüp duruyorum,soldansa sağ tarafımda daha rahat yatabiliyorum fakat biraz fazlaca aynı tarafa yatınca bebeğin ağırlığı o tarafa çöküyor,sola dönmeye çalışıncada ağrılı bi şekilde bu sefer ağırlık sola çöküyo,beraberinde idrarım gelmiş oluyo doğru tuvalete,bide ara ara uyanıyorum bi bakıyorum yan karnımın üzerine yatmışım bebeği eziyomuyum ben ya,hareketleride 3 gündür daha az eskiye oranla,bebeğim şu sıralar oturunca daha hareketli oluyo,sanırım iyice sıkıştı içeride,bende artık doğmasını istiyorum Allahım ne olur sağlığıyla doğsun bebeğim yaa

Senin yaşadığın aynı şeyleri bende yaşıyorum.Bende sağımda daha rahatım soluma göre ama uyanınca soluma dönüp yatıyorum hemen.Bebeğe zarar verme gibi birşey sakın düşünme.Oturduğum zaman benimkide kıpır kıpır yatınca bazen hiç hareket etmiyor.Artık büyüdükleri için yerleride daralıyor oda onları etkiliyor ister istemez.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum solumda uyuyamıyorum sagdada agrım oluyor ben nere dönsem bebekte dönüyor galiba herkeste oluyordur artık bu durum yatakta döne döne bir hal oluyorum yaa sıkıldım bu durumdan dogursak diyorum ama doguncada böyle yan gelip yatamıycaz

tamamda birden uyanıp baktığımda karnımın üzerine yattığımı farkediyorum hani yüzüstü değilde biraz daha çapraz bi şekilde,beni iten şey o,ay artık doğuralım çok sıkıldım,şu son ay hamile değilde hasta gibiyiz artık,bu arada haftam 37 olmuş:)

Valla canım ben Zekai Tahirde doğumlara giren bir doktor buldum.Çok meşhur ve hastanede başhekimden torpilli bir doktor.Aradım kendisini... Bir arkadaşım vasıtasıyla aradım hemde... Ama kadın beni gayet net bir şekilde reddetti... Hele ki riskli gebelikte başından beri takip etmediğim bir hastanın doğumuna girmem,o riski alamam dedi.
Bende bu durumdan sonra özel doktor arayışını bıraktım Zekai Tahir'de. Sonuçta tam teşekküllü hastaneler hem Zekai Tahir hem Zübeyde hanım... Hangi doktor girerse girsin tecrübesi tartışılmaz olacaktır... Adamlar günde yüzlerce doğum yaptırıyor ve yüzlerce vaka görüyorlar...
Dedim normal poliklinik muayenesine devam edeyim doğum zamanında da gelirim özel oda tutarım (ki özel oda hastalarına daha farklı davranıyorlar) herkes gibi doğumumu yapar çıkarım...
Zaten çok istisna bir durum olursa doğum konusunda o özel doktorlardan hangsi nöbetçi ise çağırıyorlar... Allah öyle bir durum yaşatmasın inşallah.Sağlıkla ve kolaylıkla doğuralım bebişleri.

Evet aynen öyle yapacağım zaten canım... Daha önce yattığım için özel oda ücretim de indirimli olacak zaten :)

Cnm geçmiş olsun. Ben de grip oldum. Sorma çok ağır geçiyor dimi :2:

Öksürüğüm geçmedi bir türlü gittikçe kuvvetleniyor herşeyi denedim.

Kızlar Unnado gibi bir anne-bebek alışveriş sitesi buldum. Playskool ürünlerinde indirim vardı. Ben aldım, bakalım hizmetleri nasılmış. Üye olmak isteyenler aşağıdaki linki kullanabilirler.

paramini

amin canım halkısın,,rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize...onların fiyatları nasılki yani doğum içinm nekadar alırlar özel ayarlarsak fikrin varmı

naber kızlar

biz kocişle 1 saat kadar yürüyüp geldik eve..aynı meslekten olmak güzel ya boş zamanlarımız uyuşuyor,kuaföre gittim haftalık bakım malum

sonra kardeşim aradı canım benim eminönünden havuzlu handan bebek şekeri sepet vs.hepsini alıp kargoya vermiş.pembe hasır patikmiş ama eminim çok güzeldir.
ne güzel insanın kız kardeşi olması..

sonra yemeğimizi yaptık kızımlla şimdi de yatıyoruz.
bu arada ben de de basur başladı çok canımı yakıyor sizde de var mı

kızlar seda da söylemişti unadoda arzum nem ölçer var 10 tl kargo ücretsiz ben alıyorum sizde bakın

Sagolun kizlar Allah razi olsun
Yigenim 40 dk once ameliyata girdi 1,5 saat kaldi

saat geçmiyoooooooooooooo

kızlar seda da söylemişti unadoda arzum nem ölçer var 10 tl kargo ücretsiz ben alıyorum sizde bakın

bugün bakmadım hala indirim var mı kaçırmamak lazım yaa..

şimdi baktım 26 ocaka kadar devam ediyormuş çok iyi ya

Son düzenleme:
amin canım halkısın,,rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize...onların fiyatları nasılki yani doğum içinm nekadar alırlar özel ayarlarsak fikrin varmı

Canım Zekai Tahirde doktorlar doğumdan para alamıyorlar zaten.... Sadece Özel oda ayarlayabilirsin.Doğumdan sonra kalmak için. 2 çeşit oda var biri 250TL biri 320TL + kaldığın gün başına 10TL refakatçi parası... Birde özel doğum odası var.Refakatçili doğum yapıyorsun.Orası da 500TL imiş.
Ben 3 gün yattığımda 250TL'lik odada kaldım... salon+banyo şeklinde.hasta yatağı,refakatçi için 3'lü koltuk,tv,buzdolabı,özel wc-banyo ve yeterli derecede dolap var. 320'lik odanın tek farkı 2 salonu var.Demin anlattığıma ek olarak bir salon daha var ve orada oturma grubu var gelenler için falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…