günaydın herkese
bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.
benim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:
benim bugün karnımın duruşunda bi gariplik var çok sivrilmiş ve aşağıda duruyor düne göre küçülmüş gibi... sizde de böyle olan var mı? bir de 2 gündür belime ve kasığıma ağrılar giriyor aynı anda. doktora gitsemmi bilemedim :44:
Günaydın kızlar..Dün o kadar çok gezmişim ki anca uyanabildim bugün.
Şimdi kızımla kahvaltı hazırlıycaz ama önce size bir bakalım dedik.Doğum yapan kimse yok dimi.
Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..
Gözde k.validen ayip etmis yaaa
Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.
Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:
yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
kızlar oğluşum bize ceeeeeee yaptı suyum geldi biraz sonrada şeffaf bi akıntı yoğun bi şekilde hastaneyi aradık doktor hemen gel dedi bizde koştur koştur gittik komedi gibi herşeyi çantalara koymuştum eşim arabaya koymuştu arabada bugün kardeşinde oğluşum üstsüz kalıcak diye ağlandım hastneye gidene kadar neysekii suyum iyiymiş ama gelen şey su olabilirmiş çünkü biz gidene kadar kesildi çok yoğun bi akıntı var suya çevirirse hemen gel dedii oğluşum bize ceeeee yaptı geri kaçtı
ya kızlar 13-6 tansiyon yüksekmi normalmi acaba
zaten bunu düşünürken çıkıyo benim tansiyon yauuuu
bakalım bikaç gün daha takip edelimmm tırstırıyo bu tansiyon işi beni yaa.hep düşük olurduu hatta fazla düşük olurduu
günaydın kızlar nasılsınız,
bizimde yarın sabah 11 de dr randevumuz var bakalım dr. teyzemiz bu sefer neler söyliycek oğluşumuda çok özledim çok heyecenlıyım inşallah kanala yerleşmiştirdi bu hafta doğururum artık çok zorlanıyorum
canım dualamızla mertle inşallah ameliyatsız sorunsuz güzel geçer mert bebeğimizde hemen iyileşir ve biran önce evine döner artık canım
canım şuan oğluşun sanırım kollarındadır en kısa zamanda haberlerinizi bekliyoruz
sevimcim her an gelebilir senin oğluşun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım çok yüksek değil ama senin daha önce hep düşük olduğu için bu tansiyon senin bünyeni etkilemiş olabilir canım
yeşim bugün doğuma gitti canım birde ebrugülün ikizleri olmuşş
ne güzel uyumuşsunuz bende dün çok yoruldum ama gece uyuyamadım yine...
hadi afiyet olsun
bunların doğum belirtileri olduğunu okumuştum canım suyun ve akıntın geldi mi?
kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için
canım bebek doğuma yaklaştıkça vücut sıvı kaybedermiş akıntın çoğaldıysa bu durum olabilir sanırımyoksa erken doğum mu yapacamdünden beri çok akıntım var suyun geldiği mutlaka anlaşılır heralde yani az az olsa anlar mıyım acaba? karnımın yanları resmen boşalmış gibi ortada sivri bi karın :18:
ayy herkesi doğum telaşı sardı gibi kızlar ben moralsizim bebeğim bu 10 günde 150 gr almış 2800 olmuş ama suç bende ne yedim ne içtim faranjit belası sarmıştı yine off çok üzgünüm kızlar yaa
benim sat 11 mayıs dr 4 şubata gün verdi.
canım bebek doğuma yaklaştıkça vücut sıvı kaybedermiş akıntın çoğaldıysa bu durum olabilir sanırım
şansın varsa doktoruna bi danış
esroşşş..üzülme bebişim ..hemen et köfte yoğurt süt ceviz türü şeyler ye bak nasıl 3-4 günde toplayacak
Hayırlısı olsun gülüm geç olsun güç olmasın. Ben doğum izni için rapor alırken 38. haftada sezeryan oluyormuş demiştim doktorda ben erken almam öyle demişti. şimdi bana verdiği tarih 39 bitmiş 40 dan gün almış oluyorum umarım ozamana kadar kendi gelmeye kalkmaz bebişin :)
Ama tam tarih haftaya belli olacak. Bende 14 şubat olsun istiyorum hem sevgililer günü hem Mevlid Kandili ama okadar beklermi bilmiyorum tabi.
canım ben sana sööliyim drlarımız aynı olduğu için yani bana bile tarih vermedi henüz çrş günü gittiğimde vercek ve perşembe günleri ameliyat günü olduğundan 39+5 de olmuş olcak ama 39 dan sonra gün verio hbrin olsun
bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim inanın sizin destekleriniz de beni çok rahatlatıyo ama dediğiniz gibi bende benim sabrıma hayran kaldım ama eşim o kadar beni kırmamak için uğraşıyoki bende onun için susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?