2011 Şubat Anneleri

yaw üstüm başşım su gibi oldu yine oturunca bişey yok ayaktayken yada uzanırken akıyor bu meret hem yapışık hem su ama doktorun dediği gibi bacaklaeımdan süzülmüyor biraz akıyor duruyor uykum var uuyuyamıyorum kafayı tırlatcam az kaldı yarın kendi doktorumuda arıyacam böyle giderse benim oğlum perşembe günkü kontrolü beklemeye niyetlideğil galiba

bende acayip heyecanlandım nerden bilim bilim bizim sıpa dalgaa geçti bizimle sen nasılsın doktor işini ne yaptın sanırım umduğunu bulamamışsın okudum ama eşimin durumu malum cevap yazmadana bakıp kaçıyorum

Cnm ciğerleri gelişmiştir artık sıkıntı yaratacak bir durum çıkacağını düşünmüyorum, hayırlısı lsun inş, sen dr una söyle bi belki çağırıp su miktarını kontrol etmek ister

canım bu gece gittiğim doktor tatmin etmedi zaten beni başta idrar kaçırmışsındır diyor ki wc gittikten 5 dk sonra oldu ayrıca akıntılı bi su sabah kendi doktoruma gidicem netten baktımda suyun gelmesi tamda benim yaşadığım olaymış

Ben bol bol kasılıyorum ama yalancı sancı çıkıyor :) eşimi bugün yolcu ettim akşam ulaştığında aradı haber vermek için, hadi hemen doğur şimdi dönüp geleyim diyor :) şaka bir yana sanırım sonraki görüşmemiz doğumda olacak,
Bir hastane hakkında olumsuz yorum görmedim yorumları olumluydu, yarın öğlen gidicem bakalm , olaylar istediğim yönde gelişir ise orda doğumu düşünüyorum, baktım gördüm olmadı artık basıp gideriz şööyle istanbul dolaylarına orda hastanemi yok

Cnm çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı inş en doğrusunu dr un bilir

ahh o yalancı sancılar mahvediyor adamı bugün rahattım dedim olmadı hiç bugünde böyle oldu doktor beni görmek istemeyecek artık inş sende umduğunu bulursun burda artık heran herşey olabilişr benim eşimde hastaneye giderken diyo bugün doğur zaten bana rapor vermedi doktor seninle oğlum sayeinde 3 gün dinlenirim sanki dinlenebilecekte :))

ii geceler kızlar..ne var ne yok buralarda? benim kayınvalideyle kayınpeder geldi de pek giremiyorum bu aralar...bu arada cuma dr daydım ve normal doğum yapabileceğimi söyledi dr...çatı iimiş:)
Cnm gözün aydın inş herşey yolunda giderde normal yoldan şıp doğuruverirsin ağrısız dikişsiz

Hadi bakalm güzel haberlerini bekliyorum cnm

ben bi uyumayı deniyim gerçi şu şey neyse akmasa uyuyacamda bi rahat vermedi iyigeceler öpüyoruz hepinizi

Artık son zamanlarya ya, bir kaç ay sonra bebeğin gazındasn tuzundan uykusundan bahsedicez :) hayırlısı artık sağ sağlim bi doğurduğumu göreyim istiyorum, cnm ben çıkıyorum iyi geceler sanada
Bizede yaz gelişmeler hakkında merak ederim ben şimdi

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr.
uyuyamadık kalkıp babamızla kahvaltı ettik onunla...

ayyy evde olmak güzel yaaa

gunaydin kizlar..

birazdan kizkardesimi okula birakacagim geri gelip erkek kardesimi ev doktoruna goturecegim karin gribi olmus sanirim

gelince gorusuruuzz

Günaydınnn, bende 2011 Şubat annesi olucam Allahın izniyle. Şuan 35+4 günlük hamileyim oğlumuzu heyecanla bekliyoruz. İnsan bu son zamanları geçiremiyor, bir an önce doğsun istiyor ...

Hepinize günaydın kızlar okul bitti artık evdeyiz kızımla ama dün yaptığım temizliğin acısı çıkmaya başladı bile yürürken kalçama kramplar giriyor olsun evdeyim sorun yok uzanıveririm yorulduğumda:)

günaydın kızlarrrr.
uyuyamadık kalkıp babamızla kahvaltı ettik onunla...

ayyy evde olmak güzel yaaa
Aynen canım yaaa herkesin okulda olduğunu bilip yatak keyfi yapmak büyük zevk.Sadistmiyim neyim:)

Ay hadi canım haberlerini bekliyorum bende inş herşey çok güzel gider suyumuz gelince altımıza ped vs koysak tutmazmıki...Bende hep sancım önce gelsin istiyorum ama bakalım artık.Senin yolcu yola çıktı bence az kaldı ne güzel maşallah:)

gunaydin kizlar..

birazdan kizkardesimi okula birakacagim geri gelip erkek kardesimi ev doktoruna goturecegim karin gribi olmus sanirim

gelince gorusuruuzz

Canım çok dikkat et ben şu an gribim hamilelikte çok zormuş grip olmak. İnan hiç bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum. Baş ağrısı kırgınlık burun tıkanıklığı öksürük ve uykusuzluk Ne ararsan var. O yüzden dikkat edin kendinize kızlar. Şurda az zamanımız kaldı bana eşimden bulaştı aman siz önlemnizi alın.:2:

yaaaa..evet şimdi şu derse girdiler deyip yatağa daha bir gömülyorumm

günaydın herkese

bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.

Canım neden üzülüyorsunki bebeğin sağlıklı olsunda. Benimkini yazayım sana
32 haftalıkken 1800
34 haftalıkken 2400
36 haftalıken 2460

Canım sen şükret Bende plesanta kalsifikasyonu var malesef. Dr bunu söyledikten sonra bebeğimin kilo alımı adeta durdu diyebilirim. 2 haftada 60 gr almış sadece Dr um iyi olduğunu söylüyor ama hiç rahat değilim. Bir de girp oldum üstüne düzenli beslenmeye gayret ediyorum bakalım. İnşallah doğuma kadar 3000 buluruz buna şükredeceğim inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…