• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yaw üstüm başşım su gibi oldu yine oturunca bişey yok ayaktayken yada uzanırken akıyor bu meret hem yapışık hem su ama doktorun dediği gibi bacaklaeımdan süzülmüyor biraz akıyor duruyor uykum var uuyuyamıyorum kafayı tırlatcam az kaldı yarın kendi doktorumuda arıyacam böyle giderse benim oğlum perşembe günkü kontrolü beklemeye niyetlideğil galiba

manikkcim ; mkt'cım kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :)

gozdeati; cnm kardeşin gelmiş gözün aydın, ama kaynanan yine canını sıkmış, seni çok iyi anlıyorum, düşünmemeye çalış cnm olan sana ve bebeğine olur, benim kaynanamdan öğrendiğim bişey var ise eğer bu da ben söylemeden hiç bişey yapmayacağıdır, bu yüzden keşke direk kaynanana söyleseydin sen bu ıspanaklı börek işini, işi kendisinin üstlenmesini beklersen çooooooooook beklersin kendi kendine sinir olursun, dahası o senden bekler bide pişkin pişkin sanki kendisi gebe gibi,
O da muhtemelen direk kendisine söylenmediği için işten kaçmak istemiştir,
Ya varya aslında içimden geçen tam olarak ne biliyomusun, hiç canını sıkmana değmemiş cnm benim, al eşini tak koluna çıkın dışarıda börekçide misss gibi el açması böreğinizi yiyin yanınada ayranınızı için
güle oynaya güzel bir gün geçirin, kaynananda takılsın evde kendi kendine börek açarmı gözlememi ekmek arasımı yer bilemicem artık kendisi bilir

nur_45; fns93; kızlar çok sağolun inş. bu sefer herşey yolunda gider

mavi3;Cnm hakkında hayırlısı inş, hadi bakalım merakla bekliyoruz gelecekmi bu hafta bebiş :)

manikk; elinize sağlık cnm

burcuozzer; cnm arada banada oluyo yalancı sancılar, hatta tam süre tutmaya yelteniyorum sancılar kesiliyor :)

cnm dediğin gibi bu kaynana olayları fln hep tecrübe işi, ailemizden yeni çkmış oluyoruz çoğunluklada safane duygularla kendi anne babamızmış gibi yaklaşıyoruz ama tabi karşıdakilerin kötü niyetli olduğunu düşünmek istemediğimizden bazı şeyleri sineye çekiyoruz değildir diyerek, ama bu değildir diye üstünde durmadıklarımız birikiyor ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor, işte o zaman anlıyosun karşındakinin sana karşı kötü niyetli olduğunu, ne dolaplar ne dolaplar... laflar sözler duyuyosun hakkında arkandan konuştuklarını bir bir öğreniyorsun, ve bunları bir bir suratlarına söylediğinde işte o zaman esas olay kopuyor, gerçek yüzlerini görüyorsun, sende karşındakine karşı soğuyosun, sonuç görüşmemek her iki taraf içinde en hayırlısı olacağa geliyor,
bu yüzden sana tavsiyem temkinli yaklaş ve o tarafı 5-6 sene tanıyana dek oynayacaksın başka yolu yok, oynamazsan kendin olursan ve iyiniyetli düşünüp karşındakinide öyle sanırsan eğer, benim eşim gibi eşin o dönemde arada kalır,ve gerçekleri görene kadarda olan ona olur maalesef,
Sen , her ne kadar kötülükte yapsalar, acıyıp görsünler diye kocanı kendi elinle gönderirsin,
Onlar kocanı doldurup sana geri gönderirler
Sonu ya eşin olayları idrak etmesi, yada boşanma olur söyliyim, Allah korusun
Bu yüzden,
Koca senin, çocuk senin ev senin huzur senin mutluluk senin, boşver seni üzenleri cnm ya, mesafe koy , çok sıkıfıkı olsan bile yılda kaç kere görücen sanki, sen eşini kırmamaya onu incitecek laf söylememeye özen göster, sana eşin eşinede sen lazımsın boşuna hayat arkadaşı dememişler

hafu; cnm başları sağolsun, benimde baba tarafımdan cenazemiz vardı, 103 yaşında vefat etti, Rabbim hepimize o kadar uzun ömür versin inş., yaşlılıktan öldü kadın ne güzel ölüm...

bersuuu; cnm Allah yardımcın olsun, az kaldı hayırlısıyla

dillerim_lal; yeğenin gelmiş gözün aydın, evde temizlenmiş ne güzel

Hoşgeldin cnm

Cnm yengen tavrını iyice belli etmiş, olayın öncesini yazmıştın bi topiğe ordan az çok fikrim vardı...

melocum;elinize sağlık cnm

Bencede cnm aceleye hiç gerek yok,hepsini bir anda yapıcam derken hastanelik olunabilir Allah korusun, eşinede valla ne desem bilemedim, al karşına konuş cnm sen konuşmadan olmayacak bu iş, elinde olmadığını anlat seninde bu durumdan memnun olmadığını ama bu dönemde tüm hamilelerin aynı sıkıntıları çektiğinden fln bahset, o da sen böyle anlatınca duvarlarını yıkıp hatalarını görmeye başlar inş., kızgınlık ile söylenen şeyler ayna gibi geri yansır her ne kadar bu muameleyi haketmiyorsanda sinirlenmemeye çalış

Geçmiş olsun cnm

Dualarımız mert bebekle, ayırlısı ile gelsin annesinin kucağına inş.

Cnm Allah yardımcın lsun, güzel haberlerini bekliyorum

Kız okuyunca bi heyecan yaptım :) hadi hayırlısı cnm küçük değilller artık

Şenaycım cnm sağolasın, şifadan vazgeçtim... vatandan hiç iyi şey duymadım... tekirdağda yaşam diye bir hastane var dr u abdurrahman bey, oraya gidicem yarın sabah,dr ile bi görüşelim, hakkımızda hayırlısı inş..

bende acayip heyecanlandım nerden bilim bilim bizim sıpa dalgaa geçti bizimle :60: sen nasılsın doktor işini ne yaptın sanırım umduğunu bulamamışsın okudum ama eşimin durumu malum cevap yazmadana bakıp kaçıyorum

yaw üstüm başşım su gibi oldu yine oturunca bişey yok ayaktayken yada uzanırken akıyor bu meret hem yapışık hem su ama doktorun dediği gibi bacaklaeımdan süzülmüyor biraz akıyor duruyor uykum var uuyuyamıyorum kafayı tırlatcam az kaldı yarın kendi doktorumuda arıyacam böyle giderse benim oğlum perşembe günkü kontrolü beklemeye niyetlideğil galiba

Cnm ciğerleri gelişmiştir artık sıkıntı yaratacak bir durum çıkacağını düşünmüyorum, hayırlısı lsun inş, sen dr una söyle bi belki çağırıp su miktarını kontrol etmek ister

Cnm ciğerleri gelişmiştir artık sıkıntı yaratacak bir durum çıkacağını düşünmüyorum, hayırlısı lsun inş, sen dr una söyle bi belki çağırıp su miktarını kontrol etmek ister

canım bu gece gittiğim doktor tatmin etmedi zaten beni başta idrar kaçırmışsındır diyor ki wc gittikten 5 dk sonra oldu ayrıca akıntılı bi su sabah kendi doktoruma gidicem netten baktımda suyun gelmesi tamda benim yaşadığım olaymış

bende acayip heyecanlandım nerden bilim bilim bizim sıpa dalgaa geçti bizimle :60: sen nasılsın doktor işini ne yaptın sanırım umduğunu bulamamışsın okudum ama eşimin durumu malum cevap yazmadana bakıp kaçıyorum

Ben bol bol kasılıyorum ama yalancı sancı çıkıyor :) eşimi bugün yolcu ettim akşam ulaştığında aradı haber vermek için, hadi hemen doğur şimdi dönüp geleyim diyor :) şaka bir yana sanırım sonraki görüşmemiz doğumda olacak,
Bir hastane hakkında olumsuz yorum görmedim yorumları olumluydu, yarın öğlen gidicem bakalm , olaylar istediğim yönde gelişir ise orda doğumu düşünüyorum, baktım gördüm olmadı artık basıp gideriz şööyle istanbul dolaylarına orda hastanemi yok

Selam kizlar, üc gündür sag böbregim agriyordu bebek baski yapiyormus, bugün normal hastaneye kontrole geldim saat gündüz 12 de geldim doktorum gerek yok böbrek agrisi cekmene suni sanciyla olursa dogumu gerceklestirelim dedi, sancimda ara ara var simdi bakalim ne olcak :18: bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim arkadaslar:70:

Cnm çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı inş en doğrusunu dr un bilir

Ben bol bol kasılıyorum ama yalancı sancı çıkıyor :) eşimi bugün yolcu ettim akşam ulaştığında aradı haber vermek için, hadi hemen doğur şimdi dönüp geleyim diyor :) şaka bir yana sanırım sonraki görüşmemiz doğumda olacak,
Bir hastane hakkında olumsuz yorum görmedim yorumları olumluydu, yarın öğlen gidicem bakalm , olaylar istediğim yönde gelişir ise orda doğumu düşünüyorum, baktım gördüm olmadı artık basıp gideriz şööyle istanbul dolaylarına orda hastanemi yok

ahh o yalancı sancılar mahvediyor adamı bugün rahattım dedim olmadı hiç bugünde böyle oldu doktor beni görmek istemeyecek artık inş sende umduğunu bulursun burda artık heran herşey olabilişr benim eşimde hastaneye giderken diyo bugün doğur zaten bana rapor vermedi doktor seninle oğlum sayeinde 3 gün dinlenirim sanki dinlenebilecekte :))

ii geceler kızlar..ne var ne yok buralarda? benim kayınvalideyle kayınpeder geldi de pek giremiyorum bu aralar...bu arada cuma dr daydım ve normal doğum yapabileceğimi söyledi dr...çatı iimiş:)
Cnm gözün aydın inş herşey yolunda giderde normal yoldan şıp doğuruverirsin ağrısız dikişsiz
kızlar iyi gecelerrr.yarın sabah tekrar nst ye gircezz bakalım ne dicek doktor.sayılı gün geçiyorr ama gün gelmiyor yaaa.bi bakmışsın doktor yarın alalım diyomuşşş yarın gelince haber verririrz.inşallah herkess iyidir.pek giremiyorum sizi takip edemiyorumm.:((.bişi çıkmazsa çarşambaa kavuşacağız biraz daha bekleyin derse haftaya kadar beklicezz

Hadi bakalm güzel haberlerini bekliyorum cnm

ahh o yalancı sancılar mahvediyor adamı bugün rahattım dedim olmadı hiç bugünde böyle oldu doktor beni görmek istemeyecek artık inş sende umduğunu bulursun burda artık heran herşey olabilişr benim eşimde hastaneye giderken diyo bugün doğur zaten bana rapor vermedi doktor seninle oğlum sayeinde 3 gün dinlenirim sanki dinlenebilecekte :))

Artık son zamanlarya ya, bir kaç ay sonra bebeğin gazındasn tuzundan uykusundan bahsedicez :) hayırlısı artık sağ sağlim bi doğurduğumu göreyim istiyorum, cnm ben çıkıyorum iyi geceler sanada
Bizede yaz gelişmeler hakkında merak ederim ben şimdi

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr.:71::71:
uyuyamadık kalkıp babamızla kahvaltı ettik onunla...

ayyy evde olmak güzel yaaa

gunaydin kizlar..

birazdan kizkardesimi okula birakacagim geri gelip erkek kardesimi ev doktoruna goturecegim karin gribi olmus sanirim:5:

gelince gorusuruuzz

Günaydınnn, bende 2011 Şubat annesi olucam Allahın izniyle. Şuan 35+4 günlük hamileyim oğlumuzu heyecanla bekliyoruz. İnsan bu son zamanları geçiremiyor, bir an önce doğsun istiyor ...:nazar:

Hepinize günaydın kızlar okul bitti artık evdeyiz kızımla ama dün yaptığım temizliğin acısı çıkmaya başladı bile yürürken kalçama kramplar giriyor olsun evdeyim sorun yok uzanıveririm yorulduğumda:)

günaydın kızlarrrr.:71::71:
uyuyamadık kalkıp babamızla kahvaltı ettik onunla...

ayyy evde olmak güzel yaaa
Aynen canım yaaa herkesin okulda olduğunu bilip yatak keyfi yapmak büyük zevk.Sadistmiyim neyim:)

Ay hadi canım haberlerini bekliyorum bende inş herşey çok güzel gider suyumuz gelince altımıza ped vs koysak tutmazmıki...Bende hep sancım önce gelsin istiyorum ama bakalım artık.Senin yolcu yola çıktı bence az kaldı ne güzel maşallah:)

gunaydin kizlar..

birazdan kizkardesimi okula birakacagim geri gelip erkek kardesimi ev doktoruna goturecegim karin gribi olmus sanirim:5:

gelince gorusuruuzz

Canım çok dikkat et ben şu an gribim hamilelikte çok zormuş grip olmak. İnan hiç bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum. Baş ağrısı kırgınlık burun tıkanıklığı öksürük ve uykusuzluk Ne ararsan var. O yüzden dikkat edin kendinize kızlar. Şurda az zamanımız kaldı bana eşimden bulaştı aman siz önlemnizi alın.:2:

Hepinize günaydın kızlar okul bitti artık evdeyiz kızımla ama dün yaptığım temizliğin acısı çıkmaya başladı bile yürürken kalçama kramplar giriyor olsun evdeyim sorun yok uzanıveririm yorulduğumda:)

Aynen canım yaaa herkesin okulda olduğunu bilip yatak keyfi yapmak büyük zevk.Sadistmiyim neyim:)

Ay hadi canım haberlerini bekliyorum bende inş herşey çok güzel gider suyumuz gelince altımıza ped vs koysak tutmazmıki...Bende hep sancım önce gelsin istiyorum ama bakalım artık.Senin yolcu yola çıktı bence az kaldı ne güzel maşallah:)

yaaaa..evet şimdi şu derse girdiler deyip yatağa daha bir gömülyorumm:52:

günaydın herkese

bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.:14:
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.:58:

günaydın herkese

bugun kontrolum vardı moralım cok bozuldu.:14:
32. haftada oğlumuz 2019 gr dı
36. haftada 2883 olmustu
bugun yanı 36+6 da 3535 olmus.:18:
bir haftada bukadar kılo alması normal degıl dıye dusunuyorum. doktorada soyledım cok degılmı dıye gecen hafta 2883 tu dedım. bıdaha olçtu 3535 dedı. belkı gecen hafta hatalı olcmusumdur dedı.ama ıcım hıc rahat degıl. kılo artısı duzenlıydı gecen hafta yanlış olçtugunu sanmıyorum. bu gıdısle 4un uzerıne cıkar dedı ve ben en basından berı normal dogum ıstıyordum. boyle gıderse normalde yapamıycam.:84: ben hıç nst ye falanda baglanmadım. bıdahakı kontolde alttan muayene yapacagını soyledı sadece.:58:

Canım neden üzülüyorsunki bebeğin sağlıklı olsunda. Benimkini yazayım sana
32 haftalıkken 1800
34 haftalıkken 2400
36 haftalıken 2460

Canım sen şükret Bende plesanta kalsifikasyonu var malesef. Dr bunu söyledikten sonra bebeğimin kilo alımı adeta durdu diyebilirim. 2 haftada 60 gr almış sadece Dr um iyi olduğunu söylüyor ama hiç rahat değilim. Bir de girp oldum üstüne düzenli beslenmeye gayret ediyorum bakalım. İnşallah doğuma kadar 3000 buluruz buna şükredeceğim inan.:49:

Back