manikkcim ; mkt'cım kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :)
gozdeati; cnm kardeşin gelmiş gözün aydın, ama kaynanan yine canını sıkmış, seni çok iyi anlıyorum, düşünmemeye çalış cnm olan sana ve bebeğine olur, benim kaynanamdan öğrendiğim bişey var ise eğer bu da ben söylemeden hiç bişey yapmayacağıdır, bu yüzden keşke direk kaynanana söyleseydin sen bu ıspanaklı börek işini, işi kendisinin üstlenmesini beklersen çooooooooook beklersin kendi kendine sinir olursun, dahası o senden bekler bide pişkin pişkin sanki kendisi gebe gibi,
O da muhtemelen direk kendisine söylenmediği için işten kaçmak istemiştir,
Ya varya aslında içimden geçen tam olarak ne biliyomusun, hiç canını sıkmana değmemiş cnm benim, al eşini tak koluna çıkın dışarıda börekçide misss gibi el açması böreğinizi yiyin yanınada ayranınızı için
güle oynaya güzel bir gün geçirin, kaynananda takılsın evde kendi kendine börek açarmı gözlememi ekmek arasımı yer bilemicem artık kendisi bilir
nur_45; fns93; kızlar çok sağolun inş. bu sefer herşey yolunda gider
mavi3;Cnm hakkında hayırlısı inş, hadi bakalım merakla bekliyoruz gelecekmi bu hafta bebiş :)
manikk; elinize sağlık cnm
burcuozzer; cnm arada banada oluyo yalancı sancılar, hatta tam süre tutmaya yelteniyorum sancılar kesiliyor :)
cnm dediğin gibi bu kaynana olayları fln hep tecrübe işi, ailemizden yeni çkmış oluyoruz çoğunluklada safane duygularla kendi anne babamızmış gibi yaklaşıyoruz ama tabi karşıdakilerin kötü niyetli olduğunu düşünmek istemediğimizden bazı şeyleri sineye çekiyoruz değildir diyerek, ama bu değildir diye üstünde durmadıklarımız birikiyor ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor, işte o zaman anlıyosun karşındakinin sana karşı kötü niyetli olduğunu, ne dolaplar ne dolaplar... laflar sözler duyuyosun hakkında arkandan konuştuklarını bir bir öğreniyorsun, ve bunları bir bir suratlarına söylediğinde işte o zaman esas olay kopuyor, gerçek yüzlerini görüyorsun, sende karşındakine karşı soğuyosun, sonuç görüşmemek her iki taraf içinde en hayırlısı olacağa geliyor,
bu yüzden sana tavsiyem temkinli yaklaş ve o tarafı 5-6 sene tanıyana dek oynayacaksın başka yolu yok, oynamazsan kendin olursan ve iyiniyetli düşünüp karşındakinide öyle sanırsan eğer, benim eşim gibi eşin o dönemde arada kalır,ve gerçekleri görene kadarda olan ona olur maalesef,
Sen , her ne kadar kötülükte yapsalar, acıyıp görsünler diye kocanı kendi elinle gönderirsin,
Onlar kocanı doldurup sana geri gönderirler
Sonu ya eşin olayları idrak etmesi, yada boşanma olur söyliyim, Allah korusun
Bu yüzden,
Koca senin, çocuk senin ev senin huzur senin mutluluk senin, boşver seni üzenleri cnm ya, mesafe koy , çok sıkıfıkı olsan bile yılda kaç kere görücen sanki, sen eşini kırmamaya onu incitecek laf söylememeye özen göster, sana eşin eşinede sen lazımsın boşuna hayat arkadaşı dememişler
hafu; cnm başları sağolsun, benimde baba tarafımdan cenazemiz vardı, 103 yaşında vefat etti, Rabbim hepimize o kadar uzun ömür versin inş., yaşlılıktan öldü kadın ne güzel ölüm...
bersuuu; cnm Allah yardımcın olsun, az kaldı hayırlısıyla
dillerim_lal; yeğenin gelmiş gözün aydın, evde temizlenmiş ne güzel
Hoşgeldin cnm
Cnm yengen tavrını iyice belli etmiş, olayın öncesini yazmıştın bi topiğe ordan az çok fikrim vardı...
melocum;elinize sağlık cnm
Bencede cnm aceleye hiç gerek yok,hepsini bir anda yapıcam derken hastanelik olunabilir Allah korusun, eşinede valla ne desem bilemedim, al karşına konuş cnm sen konuşmadan olmayacak bu iş, elinde olmadığını anlat seninde bu durumdan memnun olmadığını ama bu dönemde tüm hamilelerin aynı sıkıntıları çektiğinden fln bahset, o da sen böyle anlatınca duvarlarını yıkıp hatalarını görmeye başlar inş., kızgınlık ile söylenen şeyler ayna gibi geri yansır her ne kadar bu muameleyi haketmiyorsanda sinirlenmemeye çalış
Geçmiş olsun cnm
Dualarımız mert bebekle, ayırlısı ile gelsin annesinin kucağına inş.
Cnm Allah yardımcın lsun, güzel haberlerini bekliyorum
Kız okuyunca bi heyecan yaptım :) hadi hayırlısı cnm küçük değilller artık
Şenaycım cnm sağolasın, şifadan vazgeçtim... vatandan hiç iyi şey duymadım... tekirdağda yaşam diye bir hastane var dr u abdurrahman bey, oraya gidicem yarın sabah,dr ile bi görüşelim, hakkımızda hayırlısı inş..