sedacım benim hamile kalmadan önce tansiyonum 9/6 falandı hamile kaldım en fazla 11/7 olmuştu ama 2 haftadır yükseliyo az önce bende ölçtürdüm 13/6 çıktı ama bu bana fazla geliyo birazda bünyeyle alakalı yani canım normalde senin tansiyon 12/8 falansa 13 çok yüksek sayılmaz
yok işte benimkide düşüktür.ailecek düşük tansiyonluyuz.bide hamilelikte etkisiyle hep düşüktü yanii
banada biraz bişi oluyo gibi ama bilmediğim için anlamıyorum ne bilim ateş basıyoo kafam bulanıyo derler ya bi salaklaşıyorum nefes alışverişim fazlalaşıyo acaba ondanmı bilmiyorumm iişte
Ayy sezeryanin iyi yönüde i$te gününü biliyorsunn ama normal dogumda bekle babam bekle
sipalarin keyiflerini bekliyoruz
oooff magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummm
ayy paronayak oldum ben iyiceee her wcye kalktigimda acaba birsey geldimi diye bakiyorum
kizim acayip bastiriyor çok rahat hissediyorum kafasini artik sanki içimde rock yapiyor gibii
iyi geceler arkadaşlar...benimde sezeryen günüm belli oldu Allah kısmet ederse 26 Şubatta olcak...
bende şubat annesi olcam kısmetse...normal doğumum Martın ilk haftasıydı...ama ilk sezeryen olduğu için buda mecbur sezeryen olcak.
çok haycanlıyım...:18:
yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
kızlar oğluşum bize ceeeeeee yaptı suyum geldi biraz sonrada şeffaf bi akıntı yoğun bi şekilde hastaneyi aradık doktor hemen gel dedi bizde koştur koştur gittik komedi gibi herşeyi çantalara koymuştum eşim arabaya koymuştu arabada bugün kardeşinde oğluşum üstsüz kalıcak diye ağlandım hastneye gidene kadar neysekii suyum iyiymiş ama gelen şey su olabilirmiş çünkü biz gidene kadar kesildi çok yoğun bi akıntı var suya çevirirse hemen gel dedii oğluşum bize ceeeee yaptı geri kaçtı
pööff yaaa bende doğurmak istiyorum artıkınnn
ne nasıl doğuracağım ne ne zaman doğuracağımı bilmiyorumm.gerçi sizin haftalara bakınca benim için çok erken ama sabırsızlanıyorum çatlıcam zaten yakında böylelikle doğurmuşta olucam yanee
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam....neyseki kardeşin geldi yanına destek olur sana...gerçi çok şükür senin eşinde benimki gibi....zatenn hep eşlerimizin hatrına susuyoruz yoksa laf söylemeyi herşeyi ters yüz etmesi kolay...ben artık eşime sölemiyorum bile çoğu şeyi yazık üzülüyo kıyamıyorum....eşim ortaokulda bi çıkmış evden hep dışardaymışşş bi düşkünlükleri yok fazla ama yinede anne işte napcann sabır çekcez çekcez oturcaz....bende gün sayıyom annemlerin gelmesine az kaldı inş...mrb kızlar kimse yok yine
içimi dökmem lazım sizlere bugün kayınvalidem son noktayı koydu resmen artık toparlanmaz bu ilişki.
kızlar söölemesi ayıp canım elde açma ıspanaklı börek istedi.bizim oralarda çok yaparlar hatta yoğurtla yerler ööle (kusura bakmayın kızlar canınızı istettiysem)
eşime dedimki ben açarım arada eşimde bana yardım ederdi.ama malesef artık açmam mümkün diil.sen göre göre öğrenmişsindir açsana dedim o da hemen açıyım aşkım dedi.kayınvalidem de yanımızda bu arada ondan çıt yok.
neyse kayınvalidemle eşim pazara gitceklerdi ıspanak al dedim bide gelirken yufka al ee açma istemedinmi dedi.ee dedim sen beceremezsin.
ee annem var dedi o da ben yaparım demedi dedim bu sırada kaynanamdan çıt yok
giderken eşim demiş aç bari anne kızın canı çekti demiş.un yok demiş yufka alana kadar un alırım aç sen demiş açamam demiş (eşim suratı 5 karış geldi bende ısrar edince anlattı)
kardeşim dedi abla valla açmayı bilsem ben yapardım (kaynanamın yanında oluyo yine bunlar) büşra teyze sen bilmiyomusun dedi biliyoruuuummm dedi ee açsana kızın canı istiyo dedi yine tık yok vicdansız karıda.
sonra ben kalktım ıspanakları yıkadım kaç saat suya falan koydum.bi geldim soğan doğruyo nolcak o dedim böreğe dedi ben yaparım gerek yok saol dedim.
aldı kardeşim elinden doğradı neyse yaptım sonrada dedim bundan sonra siz benden bişey istersiniz tabi eşimi ve kardeşimi de içine kattım mecburen size yağmurlu havada su yok dedim.kardeşim ve eşim kahroldu tabi bizim vicdansızda yine ses yok
eşimde sonra bana dedi yatıp kalkıp dinden bahseder senin hakkını ödeyemiycek dedi inanın bu lafına sevindim eşim en azından annesinin ne mal olduğunu gördü ama allahım benim elime düşürmesin ini onu bunun yaşlılığı da var ama ömrüm boyunca affetmiycem onu
hiç tanımadığım bi komşuma söölesem eminim yapardı hamile halimi görünce.ben böreğinde diilim aldım hazır yufkamı mis gibi de yaptım el açması yemesem ölmem ama bu kadın nasıl bişi ben anlmadım ne yapmak istiyo bilmiyorum.
başka gelin olsa çoktan kovmuştu
allah şifa versin minik paşaya hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..
Gözde k.validen ayip etmis yaaa
Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.
Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:
güzel haberlerini bekliyoruz....allah yardımcınız olsun...yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
kızlar oğluşum bize ceeeeeee yaptı suyum geldi biraz sonrada şeffaf bi akıntı yoğun bi şekilde hastaneyi aradık doktor hemen gel dedi bizde koştur koştur gittik komedi gibi herşeyi çantalara koymuştum eşim arabaya koymuştu arabada bugün kardeşinde oğluşum üstsüz kalıcak diye ağlandım hastneye gidene kadar neysekii suyum iyiymiş ama gelen şey su olabilirmiş çünkü biz gidene kadar kesildi çok yoğun bi akıntı var suya çevirirse hemen gel dedii oğluşum bize ceeeee yaptı geri kaçtı
Ayy sezeryanin iyi yönüde i$te gününü biliyorsunn ama normal dogumda bekle babam bekle
sipalarin keyiflerini bekliyoruz
oooff magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummm
ayy paronayak oldum ben iyiceee her wcye kalktigimda acaba birsey geldimi diye bakiyorum
kizim acayip bastiriyor çok rahat hissediyorum kafasini artik sanki içimde rock yapiyor gibii
Hosgeldin canim
Hayirli olsunn Rabbim sag selim kavustursunn
merhaba canım, msjını görünce benim de canım sıkıldı. doğma bu kadar az kala yeni bir dr, hastane aramak sıkıntılı olcak senin için. şifa yazmışsın ama orayı hiç tavsiye etmiyorlar, hatta kayınvalidem geldi çorludan şimdi ona da sordum iyi araştırsın arkadaşın herkes şikayetçi diyor. çorluda genelde vatan'da yapıyormuş herkes doğumu. ayrıca sana çok uzak gelmezse çerkezköydeki optimed güven hastanesine gidebilirsin. civardaki en güvenilir hastane orası aslında.
ondan oluyodur o zaman canım benimde resmen beynim takla attı bugün ama ben hazırlnaıp çıkana kadar epey zaman geçti ona rağmen 13 tü o zaman kaçtı merak ediyorum
:))) evet canım yaa sezeryanın iyi tarafı o ama bide benim gibi olanlar var dimi dru son dkkaya kadar bekleyeneler:))
o sırada da ya suyum gelirse diye tedirgin olanlar
ayyy bende mağdurumda mağdurum hemde nasıl mağdurum
Amin canimm insaallahcanım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam....neyseki kardeşin geldi yanına destek olur sana...gerçi çok şükür senin eşinde benimki gibi....zatenn hep eşlerimizin hatrına susuyoruz yoksa laf söylemeyi herşeyi ters yüz etmesi kolay...ben artık eşime sölemiyorum bile çoğu şeyi yazık üzülüyo kıyamıyorum....eşim ortaokulda bi çıkmış evden hep dışardaymışşş bi düşkünlükleri yok fazla ama yinede anne işte napcann sabır çekcez çekcez oturcaz....bende gün sayıyom annemlerin gelmesine az kaldı inş...
allah şifa versin minik paşaya hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...
güzel haberlerini bekliyoruz....allah yardımcınız olsun...
canım ilk cümleni okuyuncaa oğluşunu kucağına aldın sandım bi anda....hayırlı zamanda gelsin minişin inş sağlıkla sıhhatle...
slm kızlar ne var ne yok ...biz iyiyiz kızımla sadece okula gitmek istemiyoruz.
olsun canım normal doğum gibisi yok ...rahat bir doğumda geçirirsen beklediğine değecektir eminim...benim daha doğum şeklim bile belli değil :)))
sürmeli umarım herşey yolunda gider bir an önce iyileşir mert
gözdecim artık ne desem boş, hamileliğinin son günleri adını çıkar. kimsenin de keyfini kaçırmasına izin verme canım
burcucum sana hastane konusunda bişey yazmıştım birazdan tekrar bulup yollıycam, galiba gözünden kaçtı
Aminn canmm...hepimizi inşallah.seninde az kalmış canmm...sen normal mi doğurcan?
kızlar bende şubat annesi olucam inş. buraya bakmak aklıma gelmemiş sonlara geldik ben ancak görebildim şuabtın 8 de doğumum olucak inş. tabi o zaman gelirse kızım artık zaman çabuk geçsede bebişimlarimize kavuşuruz
öyle valla
yazık yeğenim koltukta uyuyakaldı kıyamam yaaaa yol yorgunu bissürü şey yaptııı canım benimmm.
pöfff bende gidip gelip kendi kendime abime kızıyorum,yengeme kızıyorum... hastaymışmış.geçmiş olsunn ne diyimm.şimdi birine desemm olmayacak anama desemmm kızacak öyle şeylik düşünme dicekk.abim yeğenime sağolsun 200 lira sıkıştırdı cebine harçlık diyee.hep yapar zaten bide yengen gönderdi diyoo.insan bitane patikte bize getirir dimiii.doğurduk doğuracaz yaniiii.hiç öyle şeylerde gözüm yoktur herşeyimizde tam Allah a şükür ama şurda aynı şehirde olucaz 1 haftadır gideceği gün bi kaç saatliğine geliyoo.dur bakalım hayırlısıyla bi doğurayım ozaman nasıl olacaklar çok merak ediyorumm.ben daha ne ararrrııımm ne sorarıımm.küçüğüz de oda biyere kadar.
valla kaynanalarınızdan şikayet ediyonuz ama sonuçta onlar el.böyle kendi akraban olunca insan daha çok içerliyoo.
bende bugün bulaşık makinasının ocagın arkasını çamaşır suyuyla iyice sildim.dolapları önceden silmiştim.salonun perdesi camı birde yatak odama oyun parkını koymayı düşünüyorum bu hafta yavaş yavaş yapıyorum işlerimi işte kimse olmayınca yardım etmeyince.eşimlede kavga ettik.bana bir yardım etmedi mutfakta
Geçmiş olsun cnmslm kızlar bn geldimm cok hastayım grip oldum boğazlarım kulaklarım agrıyor birde gözlerimde atess varr doktora gitsemm mi bilemedim sizin önereceginiz bişi vr mı?
Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..
Gözde k.validen ayip etmis yaaa
Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.
Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:
Cnm Allah yardımcın lsun, güzel haberlerini bekliyorumyarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....
Kız okuyunca bi heyecan yaptım :) hadi hayırlısı cnm küçük değilller artıkkızlar oğluşum bize ceeeeeee yaptı suyum geldi biraz sonrada şeffaf bi akıntı yoğun bi şekilde hastaneyi aradık doktor hemen gel dedi bizde koştur koştur gittik komedi gibi herşeyi çantalara koymuştum eşim arabaya koymuştu arabada bugün kardeşinde oğluşum üstsüz kalıcak diye ağlandım hastneye gidene kadar neysekii suyum iyiymiş ama gelen şey su olabilirmiş çünkü biz gidene kadar kesildi çok yoğun bi akıntı var suya çevirirse hemen gel dedii oğluşum bize ceeeee yaptı geri kaçtı
sürmeli umarım herşey yolunda gider bir an önce iyileşir mert
gözdecim artık ne desem boş, hamileliğinin son günleri adını çıkar. kimsenin de keyfini kaçırmasına izin verme canım
burcucum sana hastane konusunda bişey yazmıştım birazdan tekrar bulup yollıycam, galiba gözünden kaçtı
burcucum senin içindi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?