2011 Şubat Anneleri

kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için

sata göre doğum tarihin 18 şubat gözüküyor sezeryanda 10 gün önce alıyorlar yani 8 şubata denk geliyor

Rabbim yardımcınız olsun inşallah Sürmeli . Dilerim sorunsuz ve kolay bi ameliyat olur Mert bebek çabucak iyileşip evinize gelir. Dualarımız sizinle

Aminnnnn insaallahh

yarın sabah 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.....

Allahim yardimcin olsun canim.. guzel haberlerini bekliyoruz

Kandirmis sizi annesii

Sagolasin canim.. Insaallahh

canıummm gülüyorum yanlış anlamaa benzer durumu bizde yaşadık gibide o aklıma geldi onada anlattım hatta oda yok artık arabayı kapının önünden ayırmam dedi

bizimde arabamız 2 gün bizdeyse 5 gün kaynımda.araba geliyoo aradan zaman geçiyo araba lazım diye alıyo alış o alış(gerçi gündüz araba yatıyo kapıda ben arasam beni şuraya götür getir desem getirir araba yoksa başkasından bile bulur götürür yine.annemide ablamıda getirir götürür hiç laf etmez bildiğin makam şöförü gibi çalışmıyoda neyse mevzu o diil )

yine böyle bi gün arabayı aldı.tabi gelmedi araba.bende araba yok diye akşamları şuraya buraya gidelim demiyorum aslında gidesim var.neyse acelesi yok gelince gideriz falan diyee.sonra eşim aradı aradan 5 gün falan geçti aldığın malı niye getirmiyon didi öyle geldi araba.

yine bikaç gün sonra istedi araba yine gitti tabi gelmedi.biyere gidecektikk.aradık oda arabayı kayınpedere vermiş oda sitelere gitmiş geç gelecekmiş biz yine kaldıııkkkk(ee müslümanın malı ortak nede olsa )

bende hiç kızmam kızmam o gün kızdımmm.şurda doğursammm araba yok taksiye binsek bakalım paramı var(eşim nakit taşımazz pek huyu yoktur) benimi doktora götürcen bankadan paramı çekecen diye söylendim durdumm.hatta araba dursun kapının önünde ben psikolojik olarak kötü oluyorum huzursuz oluyorum heran herşey olabilir diyee çıkıştım geçenn

şimdi senin mesajıda görüncee heehh dedimm bak böyle olacak bizimde dedimdeee tam üstüne kapak oldu yaniii

Iyi aksamlar kizlar ayy yinemi kayinvalide konusu..

Gözde k.validen ayip etmis yaaa

Amaaaann bo$veerrrr :92: Kardesinle hamileliginin tadini cikart.

Kizlar dua istiyoruuuzzz minik Mert yarin 13.00da ameliyata girecek:18:

canım eşimde bende güzel bakışlı mertinize acil şifalar diliyoruzzz dualarımız sizinle.eşimde çok selam söylüyo mert için dua edicezzz.iyileşsin bize yine haşin ve karizmatik bakışlarıyla verdiği pozlardan versin istiyoruz

aynısını eşime yaptımm bugün normalde kardeşine arabayı verir ama akşam teslim eder yarın kaynanamı hastaneye götürsün diye verdi kaynımda gececi aldı arabayı işe gitti taksi çağırdık herzaman gelen taksi evi bulamadı aksilik ya kapıda dikilip taksi bekliyoruz dedim verme daha şu çocuk doğana kadar gece bişey olsa halimiz bu olucak diye yada çantalarımı eve çıkart çıplakmı kalsın oğlum alla alla

kızlar sat 14 mayıs olan var mı.benim 14 mayıs.doğum için hangi tarihi verdiler.tabi sezeryan olanlar için özellikle.benim doktor daha bişey demedi daha erken deyip duruyor tarih vermek için

Benim 13 mayıs canım. Cuma günü gittim 10 şubat gibi olur dedi ama haftaya iyce kesinleşir dedi. Benim de sezeryan olucak

hiç sorma teyzesi hevesimiz kursağımızda kaldıııı

ama heran kapinizi tikirdatabilir

Allah razi olsun canim benim çok te$ekkür ederim Mertimin annesinin babasinin adina..

Bugun topugundan ameliyat için kan almi$lar.. Zor susturmuslar sevdicegimi

Insaallah canimmm iyilessinde bak nasil pozlar vericek benim oglu$um

ya kızlar 13-6 tansiyon yüksekmi normalmi acaba

zaten bunu düşünürken çıkıyo benim tansiyon yauuuu

bakalım bikaç gün daha takip edelimmm tırstırıyo bu tansiyon işi beni yaa.hep düşük olurduu hatta fazla düşük olurduu

hic bir fikrim yok canim bende anlamam

Benim 13 mayıs canım. Cuma günü gittim 10 şubat gibi olur dedi ama haftaya iyce kesinleşir dedi. Benim de sezeryan olucak

benim doktorum normal doğum tarihinden 1 hafta önce olur demişti sezeryan.doktorum izne ayrılınca mecburen başkasına gittim o da erteleyip duruyor.çarşamba gideceğim.ağrılarım da arttı bakalım ne diyecek.

tuzlu bişi yeme biraz yüksek 13 6 ama çok azcık gecen benimde dr öle cıktı tuzlu yeme dedi hemen

benim doktorum normal doğum tarihinden 1 hafta önce olur demişti sezeryan.doktorum izne ayrılınca mecburen başkasına gittim o da erteleyip duruyor.çarşamba gideceğim.ağrılarım da arttı bakalım ne diyecek.

Hayırlısı olsun gülüm geç olsun güç olmasın. Ben doğum izni için rapor alırken 38. haftada sezeryan oluyormuş demiştim doktorda ben erken almam öyle demişti. şimdi bana verdiği tarih 39 bitmiş 40 dan gün almış oluyorum umarım ozamana kadar kendi gelmeye kalkmaz bebişin :)
Ama tam tarih haftaya belli olacak. Bende 14 şubat olsun istiyorum hem sevgililer günü hem Mevlid Kandili ama okadar beklermi bilmiyorum tabi.

canım ben sana sööliyim drlarımız aynı olduğu için yani bana bile tarih vermedi henüz çrş günü gittiğimde vercek ve perşembe günleri ameliyat günü olduğundan 39+5 de olmuş olcak ama 39 dan sonra gün verio hbrin olsun

bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim inanın sizin destekleriniz de beni çok rahatlatıyo ama dediğiniz gibi bende benim sabrıma hayran kaldım ama eşim o kadar beni kırmamak için uğraşıyoki bende onun için susuyorum

pööff yaaa bende doğurmak istiyorum artıkınnn

ne nasıl doğuracağım ne ne zaman doğuracağımı bilmiyorumm.gerçi sizin haftalara bakınca benim için çok erken ama sabırsızlanıyorum çatlıcam zaten yakında böylelikle doğurmuşta olucam yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…