- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
maşallah denizcm ne hamaratlık bu bu saatte,aman diim dikkat et kendne de,zorlanma:)yat yat yat canım sıkıldı yaaa..koltuklar da gözümde o kadar pis kiiii..eşime söylemiştimm..tamam sileriz dediğinden bu yana 1 ay geçti. kadın tutmamada izin vermedi manyakkk...bi deneyeyim dedim..normal halimle beceremiyodumm..bebişle daha yorucu oldu..üstün körii sildimm..beklemedeyimm bakalım rengi açılacakmı eskiye oranlaaa:))
ayy ccnm maşallah de ya,sizinkiler söyleynce yapıo bari,benmki bi süprge tutar başka da hiçbişi yapmaz,yediği yemeğin tabağnı makinaya koymayı öğrenemedi hala,benm dilimde tüy bitti,yok anam öğrenmio da öğrenmioooya onlara kalsa ev zaten temizz temizlik yapmaya ne gerek var.daha yeni yapmamışmıydın 6 ayda bir perdemi yıkanırdaha geçen hafta süpürdük yaaa vb vb vb
sen onun gönlünün olmasını beklersen daha çooookkk beklersin canımmm.dürteceksin erkek milletini hatta suyu bezi hazırlıcann hadi sil diye burnuna sokacan anca öylee.kendi kocamdan biliyom
valla öyle kızlarrr..dürtmekk lazımmm.. yarınn güzel bi dürtcemm onuuubenimkine kalsa yatağı neden düzeltiyoz kiii...ne de olsa akşam gene bozulcakkk...allahımmm yarebbim yaaaaa
Cnm sağolasın,gece hakikaten moralim baya bozuktu ama şu an oldukça iyiyim, yaşam diye bir hastane var tekirdağda, oranın müdürü ile görüştük bugün, doğum orda olsun diye konuşuyoruz hayırlısı artıkfazla stres yapma güzelim ..iyi doktor kötü doktor gerçekten kişiye göre değişiyor..en uuygunu yine sen belirleyeceksin ama sakin olmalısın
Geçmiş olsun cnm inş hemen geçer...Günaydın kızlar :2: Hastayım 3 gündür yatıyorum. Sanırım grip oldum. Bir gece acilde kaldım. Bulantı kusma ishal nedeniyle gittik dra. Çok kötü üşütmüşüm. Öksürüğüm bir türlü geçmek bilmiyor. 3 hafta sonrasına dr um doğum için gün verdi. Sezeryan olacağı için öksürüğümün bir an önce geçmesini istiyorum. Malum dikişlerin acımaması lazım. Ne yapmam lazım kızlar. Şu an parol ve alfasilin (antibiyotik) kullanıyorum. Salgın varmış kızlar kendinize dikkat edin. Mümkünse kalabalığa çıkmayın. Şurda doğumlarımıza çok az zaman kaldı.
selam kızlarrr biz geldikk
evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn
bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:
neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi
neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.
tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee
nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim
herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.
çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim
tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.
alladı pulladı yolladı bizii..
eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.
böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle
Bebişini görmüşsün cnm gözün aydın, ama tansiyonunu sabah akşam takip et bakalım bir oynama varmı, bide maşallah kaynanacığına ya ne kadar düşünceli, iş yapmasını geçtim sadece düşünmesi bile yeterli bencekayınvalidem geldi kızlarr
koltuklarımık ve halılarımı silecekmiş hemen girişti işe.yau yarın eşim silecek makinayla dediysemde laf geçiremedim.o ne kadar becerecek ben silerim dedi.iyi didim ne diyim yapacaksan ben mani olmayayımiçerde iş yapıo ben burda oturuyom tuhaf geliyo ama napiimm.bişi yaptırtmıyokii.
çok titizdir kayınvalidem çok güzel iş yapar ama yoruluyoo elleri kolları ağrıyo sonra.biz ona yaptırmayalım dedik ama o durmadı bak pat diye geldii.
neyse duvarları hiç sölemiim yoksa onlarıda silecem diye başlar işe.
Cnm riskli gebelik derken risk misk hikaye oldu vallahi sana :) hadi hayırlısı artık gelsin diye bakıcan :)buarada 39. haftama başladım
Cnm durmuş durmuşta tam doğum yapacağın zamanmı aklına gelmiş teee evliliğinizin başındaki olay, sinirlenmemeye çalış... bebişin ve huzurun için cnm unutma yanında kalıcı değil dönecek evine sende kurtulcan böyle sürekli iğnelenmektenmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün 7 buçuk gibi uyandık akşamdan beri kızım az kıpırdıyodu beni bi merak sardı uyuyamadım...sonra eşimi uyandırdım yazık adamcağız hemen kalktı konuşuyo falan bizim hanımda tıkk yok....sonra hemen kalktı portakal soydu yedirdi bana başladı hemen cimcime oynamaya derin bi ohhh çektik....sonra uyuyamadık tabi....
benim canımda akşamdan pişi istediydi kayınvalideme sölediydim yaparız basit iş o dedi sonra akşamdan hamur mamur yoğurmamış...bende dedim eşime fırına gidip hamur alalım diye o da saolsun beni hiçç kırmazz kalktık atladık arabaya doğru fırına...aldık geldik....kayınvalidem ne dese beğenirsiniz aaa hamur mu aldınız ben yoğururdum....ben bi kere sölerim ikinciyi hayatta demem....biz aldık artık dedim bende....
hee bu aarada trt de bebeğim ve ben diye bi program var orda sezeryan doğumu ve sonrasında bebeğin ilk anlarını hazırlnaıp babasına verilişini gösterdilerr eşimle çok duygulandıkk tabii ben ağladım...
neyse kahvaltıdan sonra çay içiyoz içerde...dereden tepeden konuşuyo valide sultan...kızım onun yanına salça yapmaya gitcekmişş....eşimde nuru çok çağırdın da kızımımı çağırcan şimdi dedi....ben hiç öle yardıma şuna buna gitmedim eşim olmadan gitmemm zaten...bide şöyle bi dipnot düşcem...biz evlendikten sonra hani el öpmeye gidiliyo ya kayınvalidemlere el öpmeye gitiiğimiz gün saolsun kayınvalidem salça yapmaya kalktıydı...bana diyo ki geldiniz aşağıda salça yapılırken biz balkondan bakmışız yardım etmemişiz...bende dedim düğünümden 1 hafta sonra el öpmeye geldiğimde yaptınız salçayı napabilirim dedi....çıt çıkaramadı....
sonra şekerlerimizi almaya gitmeye karar verdik eşim sende gel istersen dedi hemen kalktı hazırlandı çıldırcaktım....orda da yok şunu alın yok bunu alın içine şeker koymayın güzel durmuyoo diye çıldırttı benii sabır çekiyorum sadeceee bana duaedinn
nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce
Pamuk fln az gelir , bende olsa kuş tüyü yatakta tutardım vallahikayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.
pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.
valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.
Cnm değiştiriyorum dr u, hadi bakalım hakkımda hayırlısı inş.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
gece boyu 2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır kızıma sürekli ılık duş aldırdık ve ateş düşürücü verdik
şimdi yine uyuyor bugün düne göre daha iyi
adamcağız o halde ders vermeye gitti bende etrafı topladım çamaşır yıkadım astım bi duş aldım şimdi
karşı komşuda misafir var 2kez çağırdı ama kızım hasta uyuyor
inşallah pasta börek vs getirir çok acıktım çünküüü
burcucum şimdi okudum dr unun dedikleini sinirden kudurdum o adama falan güvenilmez bence acil değiştir dr unu
Geçmiş olsun eşine sevimli Allah bir an önce şifasını versin inşallah
sedacım gözün aydın bebişi görmüşsünüz ev temizleniyormuş kek demişsin canım çekti:)
nurcum bende akşama pişi yapmaya karar verdim
ay burda ne yemek yazılsa caım çekiyor benim ya sizdede oluyormu?
Sağolasın cnm, eşimde bugün sen iyi dayanmışsın o sözlere ben olsaydım lafımı söyler çarpar kapıyı çıkardım doktormu kalmadı dedi, ama işte bende mecbur kalırda orda doğumu yaparsam diye ağzımı açamadım bi yandan, dr söyledi ben yuttum resmen... bugün iyiyim şükürcanım çok ama çok geçmiş olsun yavruya.. kıyamam ben ona
allah korusun canım ya.. ama sinirlenmekte haklısın.. ben bile okurken kudurdum.. ama sakin olup mantıklı düşünmeye çalış..umarım iyi bir doktor bulabilirsin canım..
metehan bebeğe maşallahh
evet valla burda ne yazılsa benimde canım çekiyor
Çok sağolasın cnm, bizde seni öpüyoruz :))burcucum canım benim face de yazdım ama bide burdan yazmak istedim :
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara canım .. eşinle, paşalarınla, tüm sevdiklerinle inşallahh...
öpüyoruz kızımla
Cnm kağanı göbeği düşene kadar yıkamadım, sadece çok terleyince ıslak bezle bastırmadan sildim, göbeği düşüp üstünden 1-2 gün geçince yıkadık, ilk ay şampuan sabun vs.. kullanılmıyor birde aklında olsun, bebişin üstünde doğumda cildi besleyen vernix tabakası kaplı, cildi bunu emmesi lazım, sampuan fln bu tabakayı ortadan kaldırıyormuşherkese selam artık gün saymaya başladık.az kaldı.3 haftam var.kızlar ocak ayı annelerini okudumda. bebeği eve getirince yıkayacakmısınız .bazı doktorlar göbek bagı düşene kadar yıkamayın diyorlar.bebeği hastanede yıkamıyorlarmış.siliyorlarmış evde temiz temiz değidirmeden yıkasak daha iyi olmazmı ben tecrübesizim bu konuda
Cnm haklısın, ne desem boş olacak, Allah sabır versinbenim de kayınvalidem aramış doguma 2 gün kala ra geliriz diyor sinir oldum.kayınvalidem yakın oldugu için erken dogum riskim oldu annem uzaktı onu çagırmadım.ozaman eltimlere kayınvalidemlere birgün kalın yanımda diye aramıştım o zaman ben gelemem hepsi bir bahane etmişti.yazık annem 8 sat yoldan geldi.birde arayıp geçmiş olsun demediler.sonra 3 hafta sonra 15 kişi çıkmış yatılı eltiler görümce kayınvalide bana yatıya geldiler.yediler içtiler gittiler.zaten agrım var bide onlarla ugraştım.şimdide aramış gelecekmiş annem gelecek dedim ya çekemedi kaynana....sinir oldum ya.insanların anlayışsızlığına...gelirkende eltim ilk defa geliyor 1 saatlik yol 2 senede 1 kere geldiler oda hastayken.iyiken gelmediler.birde hediye getirmemiş eşime sen ne getirdinki bizden bekliyorsun diyor.15 senelik evli ne bekliyorsa sanki benim onun hediyesine ihtiyacım var.bir tabak kaldırmadılar.onlar gitti.1 hafta agrıdan yattım.evime hayırlı olsun analı babalı büyütsün bile demediler bizim biraz geç oldu bebek işte böyle
Maş kuzuşuna cnmSlm kızlar bugün hem nst ye girdim hem bebişimi gördüm.Nst de sancı filan çıkmadı.Bebişim 3115 gr olmuş. Suyu iyimiş.Plasenta yaşlanmış dedi doktor bu sefer sordum bu normal demi diye.O da tabiki plasenta yaşlanacakki doğum başlasın dedi:) En güzelide artık kilo ölçümü yok dedi doktor çok sevindim.Hemen gözümün önünden çikolatalar patlamış mısırlar geçmeye başladı.Her şey iyiydi yani bakalım artık beklemedeyiz.Ne zman gelirse miniş... Bu arada orada 42. haftasına giren bi bayan vardı.Çok üzüldüm durumuna sezeryana girmek istemiyordu normal diye diretiyordu.Düşündümde çok zor ya öff inş öyle olmayız.Vakti saatinde gelir bizim yaramazlar.
iyi yapmışsınız cnm bizde bugün dışardaydık, sanırım benim doğuma kadar olan son gezmem olacak bugünküslm kızlar ben geldim
eşim ilk defa kendiliğinden hadi gel sıkılmışsındır bi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdik tozduk bide ilk günlüğümmü ne ondan aldık.
sonra arkadşalr aradı bize gelceklermiş sıkı sıkı tembihledi hiç bişi yappma diye bizde gelirken dışardan kuru pasta aldık yemeğimizide yyiyip geldik dışardan bekliyoz şimdi
maş oğlusuna cnmkızlar önce yazayım sonra yemek yiyip geçmişi okuyacağım. bugün doktorumuza gittik oğluşum kanala kafasını iyice yerleştirmiş 3400 kg olmuş gününden 4 gün de önde gidiyor her an gelebilir dedi doktorumuz çatı muaynesi yaptı hepimiz gibi bende çok gergin ve stresliydim bu konuda ama gerçekten sakın korkmayın ve gerilmeyin sadece 15 sn sürüyor doktor elinin 2 parmağıyla tuşe denilen yöntemle bakıveriyo ve kendinizi rahat bırakırsanız hiç acı falan yok ; baktı ve dediki bence sen normal doğurabilirsin bu söz beni nedense çok mutlu etti bende normal istiyordum çünkü , her an suyun gelebilir sancın olabilir dedi ne olursa olsun hangi saat olursa olsun beni ara dedi beni çok rahatlattı seviyorum bu adamı ya :))) nst ye girdim kasılma ağrı falan çıkmadı şimdilik !!! ama oğluşum zıplayıp durdu içerde birde yeni doğan bebiş getirdi hemşireler odaya ama Allahm ne tatlıydı gözlerim doldu , birde renkli doplerle baktı doktor oğluşumun yüzünüde gördüm köfte dudaklım benim gel artık öpeyim o dudaklarını : )))
Cnm elinize sağlık, ay çok üzüldüm o yanan kadına ya üf keşke elimden bişey gelseydi..hepinize iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir,ben uzun süredir ne girebiliyorum nede msj yazabiliyorum kayınvalideler burda doğum temizli yapıyoruz bi kaçgündür valla öldüm bittim ya ne zormuş hryerheryerde artık yarın biter gibi temizlik sonrada oğlumuzun beşiğini kurucaz alah izin verirse az bi zaman kaldı artık 38+1 olduk yarında kontrolümüz var bakalım tosuncuğum napıyor gelmeye niyeti var mı yokmu?hadi hepiciğiniz kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.akşam girebilirsem bakarım tekrar neler konuşmuşsunuz,valla nete giremediğim zaman merak ediyorum sizleri.
Eline sağlık cnm pembiş pembiş olmuş çok beğendimkızlar akşam üstü kocişle çarşıya gittik lohusa şerbeti malzemelerini aldım lohusa takımın o kadar büyük hevesle yaptım ki size anlatama çok mutlu oldum bakarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-92.html
Cnm 38. haftanın içindesin bebiş büyüdü artık, az haeket edecek, azda olsa hareket varsa korkma ,eğer aşırı hareket varsa ve bir anda kesilmişse dr una haber ver ama mutlakaya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:
Cnm iyi olmana sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş., kurtuldun hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar. K
ızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
Cnm ayneeeeeeen, ayaklarım ağrıyor, başım ağrıyor... ama değer :))ii geceler kızlar biz geldik
bugun eşimle güzel ve yorucu bi cumartesi gecirdikhep kayınvalidemlerle oldugumuzdan değişik geldi bana özluyorum kocamı yaa bi haftasonumuz var onda da ya kayınvalidemlere gidyoz yada onlar gelio :85: bugun gitmeyelim dedim bişiler uydurduk öğleden sonra gezmeye çıktık yatak odamıza halı alcaktık baya gezdik aldık sonunda ama ben çok yoruldum ayaklarım şişti aşkım bide carefoura götürdü kızımın eksiklerini alalım die ama baktık bi eksiği kalmamış ben ufaktan ufaktan herşeyini almışım prensesimin öldüm şimdi ne oturabiliyom ne yatabilyom dogururm artık bu gece diom gezerkende eşime bide saf gibi temizlik yaptım bugun iice yoruldum yani eşimde saolsun yardım etmedi film izledi ses etmedim bende hem çalışıyo hem de sınavları yeni bitti ödüllendirdim koca bebişimi ama anladım ki kendimle kızımı cezalandırmışım
ayyy ne çok yazdım boş boş kızdım kendime yaw
Cnm çok normal sana farklı oğluna farklı davranıyodur muhtemelen, boşver duymazdan görmezden gelerek kendi huzurunu satın al yeter, yaptığından kendi utansın...slm kızlar nasılsınız?
ben doğurmadım hala,allaha şükür:)
ama bu gdşle sinirden doğurtcaklar bniiii!!
sabah taburcu olduk bu arada 2. doz celestone umuzu vuruldktan snra.
bgn de kaynanamlar aradılar kocamı,gelceklermiş de 13üne kdr doğurursam ablasıgille beraber dönceklermiş.
yok doğurmazsam bi ay tepemdeler!!!
zaten oturamıorm kalkamıorum,her an doğurma riskim var,kzım geçmiş olsn bi ihtiyacn varmı demiolar,dönüşü beleşe getrcekler dertleri ooo!!
ne dese beğenrsnz oğluma ii bak!!!
o bana bakck artk durumum malum ddim,ama kocam yanmda olmasa allah bilir neler derdim...
bu kadar olmaz artk ya olmazzzz!!
almış telefonu ne zaman doğurcn dio,ne biliim ne zaman doğurcam,manyak mı ne!!
delirttiler beni,tel kapadım,snra kocama syledim,böyle böyle ddi alındm die.aptallık bnde ne die söylüosn,ANASI MELEK!!
o niyetle dememiştr,yanlş anlamışndr sen,annem hiç öyle şeyler demez,bu laflar onun lafları diil dio bana,bi de beni yalancı çıkardı!!
ddm bana nasılsn iyimisn hastaneye yatmşn şimdi naslsn,geçmiş olsn bile demedi annen,bana sordu zaten ben anlattım ona diooo,delirdim ya çıldırdımmm!!!
şimdi ikide bi bana soruolar ne zaman doğurcakmışım!!!yemin ediorm ben bunları mahvederim geldiklernde,allahm sabır ver yaaa.
nyse snra bende bir kasılmalar başladı,5dk da bir,yarm saat byle sürdü
snra 10 dk da bire dştü
snra 20 dk fln derken 2 saat içinde normale döndüm ama çok sinirliyim çoooook
allahm napıcm ben bunlarla yaaa
Cnmmmmm hatırlamaz olurmuyum bebeğini kaybettiğinde çok üzülmüştüm, Rabbim gönlüne göre vermiş bak çok şükür, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşçooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
Cnm Allah analı babalı büyütsün inşiyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
gecenin bir yarısı kaltım koltuksildimmm..beceremiyorum bu işi galibaaaa..oturdum bkliyorumm..rengi açılacak mı diyeeee...diğer 3 parça da koçişin elinden öpsün artıkkk..beni yordu bu işş:))
Maşallah canım ne güzel gerçekten 2 tane meleğin birden oldu.Allah analı babalı büyütsün...iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
slm kızlar nasılsınız?
ben doğurmadım hala,allaha şükür:)
ama bu gdşle sinirden doğurtcaklar bniiii!!
sabah taburcu olduk bu arada 2. doz celestone umuzu vuruldktan snra.
bgn de kaynanamlar aradılar kocamı,gelceklermiş de 13üne kdr doğurursam ablasıgille beraber dönceklermiş.
yok doğurmazsam bi ay tepemdeler!!!
zaten oturamıorm kalkamıorum,her an doğurma riskim var,kzım geçmiş olsn bi ihtiyacn varmı demiolar,dönüşü beleşe getrcekler dertleri ooo!!
ne dese beğenrsnz oğluma ii bak!!!
o bana bakck artk durumum malum ddim,ama kocam yanmda olmasa allah bilir neler derdim...
bu kadar olmaz artk ya olmazzzz!!
almış telefonu ne zaman doğurcn dio,ne biliim ne zaman doğurcam,manyak mı ne!!
delirttiler beni,tel kapadım,snra kocama syledim,böyle böyle ddi alındm die.aptallık bnde ne die söylüosn,ANASI MELEK!!
o niyetle dememiştr,yanlş anlamışndr sen,annem hiç öyle şeyler demez,bu laflar onun lafları diil dio bana,bi de beni yalancı çıkardı!!
ddm bana nasılsn iyimisn hastaneye yatmşn şimdi naslsn,geçmiş olsn bile demedi annen,bana sordu zaten ben anlattım ona diooo,delirdim ya çıldırdımmm!!!
şimdi ikide bi bana soruolar ne zaman doğurcakmışım!!!yemin ediorm ben bunları mahvederim geldiklernde,allahm sabır ver yaaa.
nyse snra bende bir kasılmalar başladı,5dk da bir,yarm saat byle sürdü
snra 10 dk da bire dştü
snra 20 dk fln derken 2 saat içinde normale döndüm ama çok sinirliyim çoooook
allahm napıcm ben bunlarla yaaa
çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
İyi geceler hanımlar
Bugünüm çok güzel geçti, eşim sabahtan geldi, sonra hazırlanıp başbaşa çıktık,bugün neler neler yediğimi söylemiyim malum hepimiz hamileyiz ama şu kadarını söyliyim ben kilo alsamda müstehak valla :))
Muhtemelen bu doğuma kadarki son uzun gezmemiz, haftaya gelemeyecek çünkü, sonrasındada doğum başlayabilir,
Neyse yemek yedik fln, gezdik, çocuklarımıza bişeyler aldık,
Akşamda eve geldik pastamın mumlarını üfledim :)) kağan o saate kadar uyuduğu için oğluşum üfleyemedi ama mumları sakladık yarın üfleticez onada çok seviyor mum üflemesini :))
Bu arada hastane olayına gelirsek, burda yaşam diye bir özel hastane var orası olacak gibi, tüm randevuları dolu olduğu için dr a gözükemedim falat doğum hakkında müdürü ile konuştuk bugün, adam bana muhtemelen senin doğumdaki kusman fazla anesteziden kaynaklanmıştır reflüden olmayabilir dedi, önceki anestezisyenin günahını almak istemediğim için kötü düşünmemeye çalışıyorum ama olmayacak şey değil... Allah korusun ya Allaha emanetiz hepimiz
Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
iyi geceler herkese,
günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa
günaydın kızlar,
ebrugül canım allah analı babalı büyütsün topiğimiz ilk ikizleride dünyaya gelmiş gözün aydın canım darısı bizim başımıza artık
gözdecim kızkardeşin gelmiş en sonunda gözün aydın çok sevindim senin adına doya doya hasret giderin inşallah kayınvalidende gider artık evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?