2011 Şubat Anneleri

maşallah denizcm ne hamaratlık bu bu saatte,aman diim dikkat et kendne de,zorlanma:)

ayy ccnm maşallah de ya,sizinkiler söyleynce yapıo bari,benmki bi süprge tutar başka da hiçbişi yapmaz,yediği yemeğin tabağnı makinaya koymayı öğrenemedi hala,benm dilimde tüy bitti,yok anam öğrenmio da öğrenmiooo

valla öyle kızlarrr..dürtmekk lazımmm.. yarınn güzel bi dürtcemm onuuubenimkine kalsa yatağı neden düzeltiyoz kiii...ne de olsa akşam gene bozulcakkk...allahımmm yarebbim yaaaaa

heh al işte mesela bi yatak toplamanın gereksizliğini savunan koca daha:)
bende nevresim deiştirmek fln da kavga dövüş yani:)
hep aynı:daha kirlenmedi ki

oooyyh oyh

kızlar biz çıkıyoruzz...kocacım biraz ikinci nöbetini devralcak ben halaa netteyim birazz kipat okuyayımda sonra kocacğımla konuşupp uyuyayım....hepinize iyi geceler huzurlu uykular by

kızlar ben de kaçayım da biraz uyumaya çalışayım,kendinize dikkat edin,deliksiz uykular bebiklerinizle

fazla stres yapma güzelim ..iyi doktor kötü doktor gerçekten kişiye göre değişiyor..en uuygunu yine sen belirleyeceksin ama sakin olmalısın
Cnm sağolasın,gece hakikaten moralim baya bozuktu ama şu an oldukça iyiyim, yaşam diye bir hastane var tekirdağda, oranın müdürü ile görüştük bugün, doğum orda olsun diye konuşuyoruz hayırlısı artık
Geçmiş olsun cnm inş hemen geçer...

Bebişini görmüşsün cnm gözün aydın, ama tansiyonunu sabah akşam takip et bakalım bir oynama varmı, bide maşallah kaynanacığına ya ne kadar düşünceli, iş yapmasını geçtim sadece düşünmesi bile yeterli bence
buarada 39. haftama başladım
Cnm riskli gebelik derken risk misk hikaye oldu vallahi sana :) hadi hayırlısı artık gelsin diye bakıcan :)
Cnm durmuş durmuşta tam doğum yapacağın zamanmı aklına gelmiş teee evliliğinizin başındaki olay, sinirlenmemeye çalış... bebişin ve huzurun için cnm unutma yanında kalıcı değil dönecek evine sende kurtulcan böyle sürekli iğnelenmekten

Cnm tkip et bakalım dahada şişecekmi, inş. bu kadarla kalır
Pamuk fln az gelir , bende olsa kuş tüyü yatakta tutardım vallahi
Cnm değiştiriyorum dr u, hadi bakalım hakkımda hayırlısı inş.
Sağolasın cnm, eşimde bugün sen iyi dayanmışsın o sözlere ben olsaydım lafımı söyler çarpar kapıyı çıkardım doktormu kalmadı dedi, ama işte bende mecbur kalırda orda doğumu yaparsam diye ağzımı açamadım bi yandan, dr söyledi ben yuttum resmen... bugün iyiyim şükür
Çok sağolasın cnm, bizde seni öpüyoruz :))
Cnm kağanı göbeği düşene kadar yıkamadım, sadece çok terleyince ıslak bezle bastırmadan sildim, göbeği düşüp üstünden 1-2 gün geçince yıkadık, ilk ay şampuan sabun vs.. kullanılmıyor birde aklında olsun, bebişin üstünde doğumda cildi besleyen vernix tabakası kaplı, cildi bunu emmesi lazım, sampuan fln bu tabakayı ortadan kaldırıyormuş
Cnm haklısın, ne desem boş olacak, Allah sabır versin
Maş kuzuşuna cnm
iyi yapmışsınız cnm bizde bugün dışardaydık, sanırım benim doğuma kadar olan son gezmem olacak bugünkü
maş oğlusuna cnm
Cnm elinize sağlık, ay çok üzüldüm o yanan kadına ya üf keşke elimden bişey gelseydi..
Eline sağlık cnm pembiş pembiş olmuş çok beğendim
ya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:
Cnm 38. haftanın içindesin bebiş büyüdü artık, az haeket edecek, azda olsa hareket varsa korkma ,eğer aşırı hareket varsa ve bir anda kesilmişse dr una haber ver ama mutlaka
Cnm iyi olmana sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş., kurtuldun hayırlısıyla
Cnm ayneeeeeeen, ayaklarım ağrıyor, başım ağrıyor... ama değer :))
Cnm çok normal sana farklı oğluna farklı davranıyodur muhtemelen, boşver duymazdan görmezden gelerek kendi huzurunu satın al yeter, yaptığından kendi utansın...
Cnmmmmm hatırlamaz olurmuyum bebeğini kaybettiğinde çok üzülmüştüm, Rabbim gönlüne göre vermiş bak çok şükür, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş

Cnm Allah analı babalı büyütsün inş
gecenin bir yarısı kaltım koltuksildimmm..beceremiyorum bu işi galibaaaa..oturdum bkliyorumm..rengi açılacak mı diyeeee...diğer 3 parça da koçişin elinden öpsün artıkkk..beni yordu bu işş:))

Kızzzz bu ne hamaratlık :))) ben artık yere oturunca zor kalkıyorum, sen koltuk siliyorum dediğinde imrendim maş.

İyi geceler hanımlar
Bugünüm çok güzel geçti, eşim sabahtan geldi, sonra hazırlanıp başbaşa çıktık,bugün neler neler yediğimi söylemiyim malum hepimiz hamileyiz ama şu kadarını söyliyim ben kilo alsamda müstehak valla :))
Muhtemelen bu doğuma kadarki son uzun gezmemiz, haftaya gelemeyecek çünkü, sonrasındada doğum başlayabilir,
Neyse yemek yedik fln, gezdik, çocuklarımıza bişeyler aldık,
Akşamda eve geldik pastamın mumlarını üfledim :)) kağan o saate kadar uyuduğu için oğluşum üfleyemedi ama mumları sakladık yarın üfleticez onada çok seviyor mum üflemesini :))
Bu arada hastane olayına gelirsek, burda yaşam diye bir özel hastane var orası olacak gibi, tüm randevuları dolu olduğu için dr a gözükemedim falat doğum hakkında müdürü ile konuştuk bugün, adam bana muhtemelen senin doğumdaki kusman fazla anesteziden kaynaklanmıştır reflüden olmayabilir dedi, önceki anestezisyenin günahını almak istemediğim için kötü düşünmemeye çalışıyorum ama olmayacak şey değil... Allah korusun ya Allaha emanetiz hepimiz

Son düzenleme:
Maşallah canım ne güzel gerçekten 2 tane meleğin birden oldu.Allah analı babalı büyütsün...

Canım sinirlenmekte çok haklısın ama boşver onlar seni kırıyorsa sende ona göre davran aman belli edeyim rahatsızlığımı anlarlar belki diye bekleme ne hissediyorsan söyle çünkü bu tip insanlar imalardan filan anlamazlar.Kızlar hayat çok kısa sizi mutsuz eden herkese karşı bi fanus oluşturun etrafınızda size yaklaşamasınlar...

Tabiki hatırlıyorum seni canım çok ama çok sevindim bak ne güzel yeni umut çiçekleri açmış hayatında çok sevindim.Oğluşunu sağ salim kucağına almanı diliyorum canım.

Burcucum bugün doğum günündü galiba yanlış anlamadıysam nice senelere canım ailenle mutlu ve huzurlu bir şekilde...

maşallah allah analı babalı büyütsün çoook duygulandım allah hepimize tattırsın bu duyguyu:))))))

günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa

Canım gözün aydın ne güzel sende bebişlerinde sağlıklı maşallah Çok güzel ya bir sürü bebişimiz oldu Allah bağışlasın çok heyecanlı çokkk :)

günaydın kızlar,

ebrugül canım allah analı babalı büyütsün topiğimiz ilk ikizleride dünyaya gelmiş gözün aydın canım darısı bizim başımıza artık

gözdecim kızkardeşin gelmiş en sonunda gözün aydın çok sevindim senin adına doya doya hasret giderin inşallah kayınvalidende gider artık evine

Gözünaydın canım ne güzel kardeşin gelmiş harika bişeydir eminim çok isterdim bende yanımda birinin olmasını temmuz ayından beri evde bi başımayım çıldırmanın eşiğine geldim. Helede bu günlerde çok istiyo insan yanında evdiği birinin olmasını. Senin adına çok sevindim valla

merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım keyifler yerindedir...
burcucum hastane konusunda içinin ferahlamasına çok sevindim...inş hayırlısıyla doğumuda atlatır oğluşunu kucağına alırsın...
gözde gözün aydın ne güzel kardeşin gelmiş...benim daha hemen hemen bi haftam var...

slm kızlar ii pazarlar herkese
gözdecim gözünaydın kardeşin gelmiş gitcek mi kaynanan peki yoksa devam mı
ebrugül hayırlı olsun ikizlerin canım maşallah sütün de gelir stres yapma
minikmucizem çook sevindim canım Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inş
burcucum dün doğum gününmüş geç oldu ama yeni yaşın kutlu olsun oğluşlarınla ve eşinle nice mutlu yaşlara... bu arada yeni hastanenden memnun kalırsın inş
burcuözer takma o insanları yaa sinir etme kendini
ayyy kimseyi unutmamışımdır inş bende biraz mutfakta çamaşırsuyu ile ugraştım başım ağrıdı uzanayım biraz bugun yine gezcez kocişimle kızımda dayadı poposu sağ yanıma ittiriyo da ittiriyo
hadi herkes kendine ve bebişlerine ii baksın :79:

saol canım ama malesef o daha burda üstelik bugün kaynımda geliyo
doğumdan sonra gitcek kaynanam malesef

bu arada yeni bebişlerimiz gelmiş hayırlı olsun
evridiki de gelmiş canım hoşgeldin

mavi canım nerelerdesin merak ettim seni sabah uyandım aklıma geldin bugun de girmezse doğurmuştur kesin demiştim ii misin canım ağrıların nası oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…