günaydın güzellerrrr
ayy vallahi dün yorganı yuvarlayıp bacak arasına alıp uyumaktan kim bahsettiyse Allah razı olsun
bugün sabaha kadar bir rahat uyudumki anlatamam
birazdan yuvarlayıp silindir gibi çarçafla dikeceğim tek kişilik bir yorganı doğuma kadar yarısı bacak aramda yarısına sarılarak uyuyacağım pek rahat uyunuyor ayol
sabah hep beraber ailece kahvaltı yaptık kızım baleye eşim kurs vermeye gitti bende acık size bakim dedim
şimdide papatyalı-rezene çayımı yudumluyorum birazdan evi süpürcem
öyle bir geçer zamanki dizisine başladım internetten dün ilk bölümünü seyrettim ağlaya ağlaya öldüm yaa
sonuda güzelse böyle devam edeyim
ay ne çok yazdım şimdilik öptüm sizi mucakkkk
evirdiki canım tekrardan çok geçmiş olsun,allah analı babalı büyütsün
sütünün hemen gelmesine çok sevindim darısı bize
lohusanınduası kabul olurmuş banada dua et bu sefer bol bol sütüm olsun diye
ayyy çok fena moralim bozuldu yazık kadıncağıza ya
Allahım yardımcısı olsun
burcuözer ay sinir oldum okuyunca öff ya nekadar anlayışsız bazı insanlar
6.kez uğraşıpta hamile kaldığın bebeğinin karnında kalbi durmuştu
hiç aklımdan çıkmadın bilyormusun
arada sen mesaj yazdınmı başka yerlere diye kontrol bile ettim
sana okadar çok dua ettimki anlatamam
Allahım sana başka bir mucize göndermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
dualarım seninle...
nurcum bebiş kıpırdadımı çok merak ettmi?
ay ay ayyy günün 2. güzel haberiiiii
ilk ikizlerimizde geldi
Allahım sağlık,sıhhat versin
süt konusunda edişelenme sakin ol inşallah yakında gelir çok çok öptük canımmm sanada geçmişler olsun

kıs sen daha doğurmadınmı
benim gibi 41+3 temi doğurcan yoksa
deniz1984 maşallah yani gece gece baya iş yapmışsın
melocum ellerine sağlık canım harika olmuş lohusa takımın pek beğendik biz kızımla
yapmayayım diyordum ama bende yapmaya karar verdim
Canım gözün aydın benimkide haftaya pazartesi yanımda inşallahhh
burcucum hastane konusunda değişiklik olmuş inşallah istediğin gibi olur herşey
mkt bende yağçözle uğraştım bi garip oldum valla hamile hamile işmi bizim yaptığımız şimdi ama
ayy vallahi dün yorganı yuvarlayıp bacak arasına alıp uyumaktan kim bahsettiyse Allah razı olsun
bugün sabaha kadar bir rahat uyudumki anlatamam
birazdan yuvarlayıp silindir gibi çarçafla dikeceğim tek kişilik bir yorganı doğuma kadar yarısı bacak aramda yarısına sarılarak uyuyacağım pek rahat uyunuyor ayol

sabah hep beraber ailece kahvaltı yaptık kızım baleye eşim kurs vermeye gitti bende acık size bakim dedim
şimdide papatyalı-rezene çayımı yudumluyorum birazdan evi süpürcem
öyle bir geçer zamanki dizisine başladım internetten dün ilk bölümünü seyrettim ağlaya ağlaya öldüm yaa
sonuda güzelse böyle devam edeyim
ay ne çok yazdım şimdilik öptüm sizi mucakkkk
Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
evirdiki canım tekrardan çok geçmiş olsun,allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim. 2 gün agız sütünden sonra bugünden itibare normal süt gelmeye başladı.
Kızım da iyi. emiyor, uyuyor maşallah. Ama biraz huysuz. 2 gündür toplamda 1 saat uyumadım![]()
sütünün hemen gelmesine çok sevindim darısı bize
lohusanınduası kabul olurmuş banada dua et bu sefer bol bol sütüm olsun diye

bu arada bugün çok üzücü birşey duydum eşimi iş yerinden acil çağırdılar gitti 40 haftalık bi gebe üstüne kaynar su dökülmüş bütün vucudu yanmış karnı,genital bölgesi su toplamış hep çok üzüldüm duyunca allah yardımcısı olsun kızlar aman çok dikkatli olmamız lazım hepiniz kendinize iyi bakın.![]()
ayyy çok fena moralim bozuldu yazık kadıncağıza ya
Allahım yardımcısı olsun
burcuözer ay sinir oldum okuyunca öff ya nekadar anlayışsız bazı insanlar

çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
6.kez uğraşıpta hamile kaldığın bebeğinin karnında kalbi durmuştu

hiç aklımdan çıkmadın bilyormusun
arada sen mesaj yazdınmı başka yerlere diye kontrol bile ettim
sana okadar çok dua ettimki anlatamam
Allahım sana başka bir mucize göndermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah

dualarım seninle...
nurcum bebiş kıpırdadımı çok merak ettmi?
iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
ay ay ayyy günün 2. güzel haberiiiii
ilk ikizlerimizde geldi
Allahım sağlık,sıhhat versin
süt konusunda edişelenme sakin ol inşallah yakında gelir çok çok öptük canımmm sanada geçmişler olsun

Kizlar birakin kocalariniz yapsin olmadi kadin tutun temizlesin. Valla ben bu halimle ne koltuk silebilirim ne ba$ka bir$ey.
Kendime faydam yok koltuga nasil olsun
Ayy yemegi yedikten sonra bi daraliyorum bi daraliyorum sormayinn ay çátliyacak gibi oluyorum:84:
Ebrugül güle güle büyüt ikizlerini canim. Ne güzel bi ta$ta 2 ku$$$![]()
kıs sen daha doğurmadınmı

benim gibi 41+3 temi doğurcan yoksa

deniz1984 maşallah yani gece gece baya iş yapmışsın

melocum ellerine sağlık canım harika olmuş lohusa takımın pek beğendik biz kızımla
yapmayayım diyordum ama bende yapmaya karar verdim

günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa
Canım gözün aydın benimkide haftaya pazartesi yanımda inşallahhh

burcucum hastane konusunda değişiklik olmuş inşallah istediğin gibi olur herşey

mkt bende yağçözle uğraştım bi garip oldum valla hamile hamile işmi bizim yaptığımız şimdi ama

Son düzenleme: