• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın güzellerrrr
ayy vallahi dün yorganı yuvarlayıp bacak arasına alıp uyumaktan kim bahsettiyse Allah razı olsun
bugün sabaha kadar bir rahat uyudumki anlatamam
birazdan yuvarlayıp silindir gibi çarçafla dikeceğim tek kişilik bir yorganı doğuma kadar yarısı bacak aramda yarısına sarılarak uyuyacağım pek rahat uyunuyor ayol:62:
sabah hep beraber ailece kahvaltı yaptık kızım baleye eşim kurs vermeye gitti bende acık size bakim dedim
şimdide papatyalı-rezene çayımı yudumluyorum birazdan evi süpürcem
öyle bir geçer zamanki dizisine başladım internetten dün ilk bölümünü seyrettim ağlaya ağlaya öldüm yaa
sonuda güzelse böyle devam edeyim
ay ne çok yazdım şimdilik öptüm sizi mucakkkk

Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)

Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.

Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.

Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...

evirdiki canım tekrardan çok geçmiş olsun,allah analı babalı büyütsün :nazar:

Teşekkür ederim. 2 gün agız sütünden sonra bugünden itibare normal süt gelmeye başladı.

Kızım da iyi. emiyor, uyuyor maşallah. Ama biraz huysuz. 2 gündür toplamda 1 saat uyumadım :(

sütünün hemen gelmesine çok sevindim darısı bize
lohusanınduası kabul olurmuş banada dua et bu sefer bol bol sütüm olsun diye:16:

bu arada bugün çok üzücü birşey duydum eşimi iş yerinden acil çağırdılar gitti 40 haftalık bi gebe üstüne kaynar su dökülmüş bütün vucudu yanmış karnı,genital bölgesi su toplamış hep çok üzüldüm duyunca allah yardımcısı olsun kızlar aman çok dikkatli olmamız lazım hepiniz kendinize iyi bakın.:50:

ayyy çok fena moralim bozuldu yazık kadıncağıza ya
Allahım yardımcısı olsun

burcuözer ay sinir oldum okuyunca öff ya nekadar anlayışsız bazı insanlar:47:

çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti

doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak

6.kez uğraşıpta hamile kaldığın bebeğinin karnında kalbi durmuştu:(
hiç aklımdan çıkmadın bilyormusun
arada sen mesaj yazdınmı başka yerlere diye kontrol bile ettim
sana okadar çok dua ettimki anlatamam
Allahım sana başka bir mucize göndermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar:
dualarım seninle...

nurcum bebiş kıpırdadımı çok merak ettmi?

iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.

ay ay ayyy günün 2. güzel haberiiiii
ilk ikizlerimizde geldi
Allahım sağlık,sıhhat versin
süt konusunda edişelenme sakin ol inşallah yakında gelir çok çok öptük canımmm sanada geçmişler olsun:nazar::nazar:

Kizlar birakin kocalariniz yapsin olmadi kadin tutun temizlesin. Valla ben bu halimle ne koltuk silebilirim ne ba$ka bir$ey.:9:

Kendime faydam yok koltuga nasil olsun:27:

Ayy yemegi yedikten sonra bi daraliyorum bi daraliyorum sormayinn ay çátliyacak gibi oluyorum:84:

Ebrugül güle güle büyüt ikizlerini canim. Ne güzel bi ta$ta 2 ku$$$:1:

kıs sen daha doğurmadınmı:9:
benim gibi 41+3 temi doğurcan yoksa:1:

deniz1984 maşallah yani gece gece baya iş yapmışsın:nazar:

melocum ellerine sağlık canım harika olmuş lohusa takımın pek beğendik biz kızımla
yapmayayım diyordum ama bende yapmaya karar verdim:16:

günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa

Canım gözün aydın benimkide haftaya pazartesi yanımda inşallahhh:16:

burcucum hastane konusunda değişiklik olmuş inşallah istediğin gibi olur herşey:nazar:

mkt bende yağçözle uğraştım bi garip oldum valla hamile hamile işmi bizim yaptığımız şimdi ama:30:

Son düzenleme:
ben sabahtandır temızlık yapıyodum oturdum kalkamıyorum vallahı...daha banyo beklıyo benı :32:

ammaaaannn boşver canım beklesin yorma kendini hem tadını çıkar bugünlerin şimdi bize kimse neden yapmıyon demiyo son günlerimiz sultanlığımızın :))

günaydın güzellerrrr
ayy vallahi dün yorganı yuvarlayıp bacak arasına alıp uyumaktan kim bahsettiyse Allah razı olsun
bugün sabaha kadar bir rahat uyudumki anlatamam
birazdan yuvarlayıp silindir gibi çarçafla dikeceğim tek kişilik bir yorganı doğuma kadar yarısı bacak aramda yarısına sarılarak uyuyacağım pek rahat uyunuyor ayol:62:
sabah hep beraber ailece kahvaltı yaptık kızım baleye eşim kurs vermeye gitti bende acık size bakim dedim
şimdide papatyalı-rezene çayımı yudumluyorum birazdan evi süpürcem
öyle bir geçer zamanki dizisine başladım internetten dün ilk bölümünü seyrettim ağlaya ağlaya öldüm yaa
sonuda güzelse böyle devam edeyim
ay ne çok yazdım şimdilik öptüm sizi mucakkkk

evirdiki canım tekrardan çok geçmiş olsun,allah analı babalı büyütsün :nazar:

sütünün hemen gelmesine çok sevindim darısı bize
lohusanınduası kabul olurmuş banada dua et bu sefer bol bol sütüm olsun diye:16:

ayyy çok fena moralim bozuldu yazık kadıncağıza ya
Allahım yardımcısı olsun

burcuözer ay sinir oldum okuyunca öff ya nekadar anlayışsız bazı insanlar:47:

6.kez uğraşıpta hamile kaldığın bebeğinin karnında kalbi durmuştu:(
hiç aklımdan çıkmadın bilyormusun
arada sen mesaj yazdınmı başka yerlere diye kontrol bile ettim
sana okadar çok dua ettimki anlatamam
Allahım sana başka bir mucize göndermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar:
dualarım seninle...

nurcum bebiş kıpırdadımı çok merak ettmi?

ay ay ayyy günün 2. güzel haberiiiii
ilk ikizlerimizde geldi
Allahım sağlık,sıhhat versin
süt konusunda edişelenme sakin ol inşallah yakında gelir çok çok öptük canımmm sanada geçmişler olsun:nazar::nazar:

kıs sen daha doğurmadınmı:9:
benim gibi 41+3 temi doğurcan yoksa:1:

deniz1984 maşallah yani gece gece baya iş yapmışsın:nazar:

melocum ellerine sağlık canım harika olmuş lohusa takımın pek beğendik biz kızımla
yapmayayım diyordum ama bende yapmaya karar verdim:16:

Canım gözün aydın benimkide haftaya pazartesi yanımda inşallahhh:16:

burcucum hastane konusunda değişiklik olmuş inşallah istediğin gibi olur herşey:nazar:

mkt bende yağçözle uğraştım bi garip oldum valla hamile hamile işmi bizim yaptığımız şimdi ama:30:
akşam biara kıpır kıpırdı canım...sabah yine babasına hoşgeldin dedi....ara ara ben burdayım diyo ama....sanırım ben eskiyle kıyasladığım için endişeleniyorum ama doktorumda hareketlerin azalacağını söylemişti....sağ salim kucağımıza alaydıkk bebişlerimizi....gelcemm poposunu ısırcamm beni merakte bıraktığı zamanlar için:76:

ammaaaannn boşver canım beklesin yorma kendini hem tadını çıkar bugünlerin şimdi bize kimse neden yapmıyon demiyo son günlerimiz sultanlığımızın :))

çok haklsın vallahı son ayımız tadını çıkarmak lazım...herkes çok anlayışlı en önemlısıde eşlerimiz :)...hamılelığın en guzel yanı çok fazla ılgı görmek çok güzel yaw....:86:

günaydın güzel anneler.. oh ne güzel 2 doğum haberimiz gelmiş...gözleriniz aydın taze anneler..darısı başımıza...sütleriniz bol bol olsun huzurla emdirin inş bebeklerinizi....
bizde kalktık,kahvaltımızı yaptık,kocişi işiten çağırdılar,2 saate gelirim dedi ama inş bakalım...kahvaltıyı bile toplamadım...hamarat kızlardan temizlik bulaşsın diye kkya bakem dedim...kalkıp azcık ablamla telde hastret giderip iş yapabilirsem çok mutlu olcam...ev çok kötüüü:84:

akşam biara kıpır kıpırdı canım...sabah yine babasına hoşgeldin dedi....ara ara ben burdayım diyo ama....sanırım ben eskiyle kıyasladığım için endişeleniyorum ama doktorumda hareketlerin azalacağını söylemişti....sağ salim kucağımıza alaydıkk bebişlerimizi....gelcemm poposunu ısırcamm beni merakte bıraktığı zamanlar için:76:

oh iyi iyi
bende artık az hissediyorum yavrucakların kıpırdıcak yerlerikalmıyor son aylarda annesi günde 2-3 kez kıpırdanışını hissettinmi tamamdır dedi benim dr:nazar:

ayy banada bi uyku bastırdı alışmışm tabi nerdeyse 1,5 aydır 12 de kalkmaya bugün 8.30 da kalkmak zor geldi bide misaifirmizi vardı dün gece geç de yatmıştım.
ayy kızlar valla eşlerimizden allah razı olsun kocacım valla çay servisini herşeyi yaptı saolsun kaynanacım da oturdu misaifr gibi ama allahtan kardeşim geldi artık kocamın yükü haifliycek

[/B
mavi canım nerelerdesin merak ettim seni sabah uyandım aklıma geldin bugun de girmezse doğurmuştur kesin demiştim ii misin canım ağrıların nası oldu?

canım gelemedim 2 gündür merak ettigin için teşekkür ederim...

bugun de bir bakayım dedim ve başlayayım yazmaya :):52::52: cuma günü randevum vardı dr gittim usg ye bakar bakmaz sen her an dogurabilirsin dedi :52::52:bebek inmiş artık bu hafta içi bekliyoruz normal dogum istedik olur dedi ama çatı muayenesini yapmadı gelince yapcakmış 39 haftalık görünüyormuş sancılarımdan bahsettim artık olur dedi doguma hazırlıkmış eger dogum olmazsa haftaya cuma tekrar kontrole gitcez :)) ayy çok heyecanlandım dünde hemen ev temizligine giriştik tüller perdeler kapılar camlar :) hazır ve nazır bekliyoruz kızımızı saglıkla gelir inşallah kolay bir dogum olur.

ebrugül dogum yapmışsın gözünaydın güle güle büyüt bebeklerini

geçmişi okudugum kadarıyla yazdım ama başka dogum yapan var mı ?:27:

[/B

bugun de bir bakayım dedim ve başlayayım yazmaya :):52::52: cuma günü randevum vardı dr gittim usg ye bakar bakmaz sen her an dogurabilirsin dedi :52::52:bebek inmiş artık bu hafta içi bekliyoruz normal dogum istedik olur dedi ama çatı muayenesini yapmadı gelince yapcakmış 39 haftalık görünüyormuş sancılarımdan bahsettim artık olur dedi doguma hazırlıkmış eger dogum olmazsa haftaya cuma tekrar kontrole gitcez :)) ayy çok heyecanlandım dünde hemen ev temizligine giriştik tüller perdeler kapılar camlar :) hazır ve nazır bekliyoruz kızımızı saglıkla gelir inşallah kolay bir dogum olur.

aa hadi bakalım sıradaki senmisin ben kaldım valla :))
sürmeliyle ikimiz bekliyoz ööle :)) ama biz doğurcaktıkkk

[/B

oo hayırlı haberlerle gelmiş mavişim,heyecan yaptım valla,gözün aydııınnnnn :64: benimki halen kanal dışında dolanıyo,okadarda dedim gir yerine ama nafile takmıyo beni:)
aa hadi bakalım sıradaki senmisin ben kaldım valla :))
sürmeliyle ikimiz bekliyoz ööle :)) ama biz doğurcaktıkkk

seninki başka bahara,bende doğururum sen halen bekliyo olucan yaşasın kötülük zuh hahhah hah:)

[/B

hayırlısı inş canım...buarada seninle aynıyız 37+3 benimde perşembe günü randevum var bakalım bu sefer ne diycek bende 28-29-30 u gibi gelir benim minişim diyorum ama bakalım hayırlsı....benim doktorumda çatı muayenesini doğuma gittiğimizdde yapıcak normalde 39.haftada yapıyormuş ama ben muayeneden korktuğum için seni strese sokmucam merak etme dedii saolsun:9:inş sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi....heyecan dorukta beklicez artıkın:32:

bak doğuramaya doğuramaya kendinle konuşur oldun:)

:60: :60: :60: :60:
ilahi mapuci ne güldüm yaa dimi ööle bi izlenim verdim ama doğurmamaktan diil bu olsa olsa kaynanadna olur.
ben bersuya didiydim halbuki:))
bu arada senin daha 3 haftadan fazlan var ben o kadar beklersem hakkatten mandalar gibi 10 ayda doğurmuş olcam ayy yemiycektim şu kaymak şekerini ahh ahh

Back
X