2011 Şubat Anneleri

burcucum seni çok iyi anlıyorum ama canını sıkma diycemm pek işe yaramıycak biliyorum çünkü insanın elinde olmuyor....ama imtihan olarak düşün ve de bebeğini düşün bol bol...çünkü onlar herşeyi anlıyorlarr ve etkileniyorlarr

iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.

saol cnm ya biliorum zaten siz de olmasanız kim anlıcak beni
bebeğin etkilenio olması beni daha çok üzüo zaten,dediğim gbi olmadı ben annemlere gdcm,naparsa yapsn onlar..

çok sevındım allah hep mutlu etsın...sakın stres yapma sütünde gelir en kısa zamanda...darısı başımıza....

bi dakka bi dakka...iki melek daha mı geldi aramızaaaa??ayyy hayırlı olsunnn..darısı bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin başına:)))

oyyyy topiğimizin yegane ikizleride gelmişşş.başka varmıydı yoktu galibaaa

hoşgeldilerrr.canımm kafanda sütüm yok gelmiyo falan diye düşşünme bu sütü etkileyen ennn önemli şeyy psikolojii.gelecektir eminim hiç vazgeçmeee.yok diye emzirmezsen geleceği varsada gelmezz.

ayy ne güzell bebiklerinle sağlıklı mutlu günler dileriimmm.hoşgeldiii ali ve zeynep

iyi geceler cnm,hayırlı uğurlu olsn,allah bağışlasın bebişlerini,geçmiş olsn sana da çabuk toplanırsn inşallah.
sütü artırmak için hurma yemek iyi die duymuştum,östrojen içerdii için mi ne bi hayli işe yarıyormuşş,stres yapma zamanla artar inşallh

gecenin bir yarısı kaltım koltuksildimmm..beceremiyorum bu işi galibaaaa..oturdum bkliyorumm..rengi açılacak mı diyeeee...diğer 3 parça da koçişin elinden öpsün artıkkk..beni yordu bu işş:))

gecenin bir yarısı kaltım koltuksildimmm..beceremiyorum bu işi galibaaaa..oturdum bkliyorumm..rengi açılacak mı diyeeee...diğer 3 parça da koçişin elinden öpsün artıkkk..beni yordu bu işş:))

bu saatte baya çalışkanmışsın maşallsah...:)) benım yazı yazmaya takatım yok...bende hergun bıryerlerı temızlıyom..doğum yapmadan bıtsın ama bıtmıyokı temızlık...

denizcim maşallahhh yaniii

ama işmi seninki yoruyosun kendini.gerçi kuvvetin varsa ne mutlu sana bide bu yönden bakmak lazım.benim elim parmaklarım falan hiç can yokk.bırak bişi silmeyi sürahiyi tutarken bile zorlanıcam nerdeysee.

kocana sildir kocana onlar bi kuvvetle siliyolarki valla pırıl pırıl oluyo

gözünaydın canım maşşallah...inş en kısa zamanda süt probleminide aşarsınız...

bu saatte baya çalışkanmışsın maşallsah...:)) benım yazı yazmaya takatım yok...bende hergun bıryerlerı temızlıyom..doğum yapmadan bıtsın ama bıtmıyokı temızlık...

yat yat yat canım sıkıldı yaaa..koltuklar da gözümde o kadar pis kiiii..eşime söylemiştimm..tamam sileriz dediğinden bu yana 1 ay geçti. kadın tutmamada izin vermedi manyakkk...bi deneyeyim dedim..normal halimle beceremiyodumm..bebişle daha yorucu oldu..üstün körii sildimm..beklemedeyimmbakalım rengi açılacakmı eskiye oranlaaa:))

benimki fukara avuntusu sedacımm...üstünden ıslak bexle geçince silmiş sayıyorm kedimi işteeee...ama yorucuymuşşş..bide oğluşla eğildik koltuğun üstüneee..bi ara benimki atcak kendini zıpırdak dedimmm:)))
valla bende bıraktım gettii..koçiş silsinn..biraz daha bekletirse başının etini yiycemm..pazular biraz işe yarasın dimi

ıyı fazla yorma kendını ınşallah rengı açılırda bıdaha silmek zorunda kalmazsın...erkekler rahat onlara kalsa bekler temızlık...benımkınede ne desem tamam yarın yaparız.,bırazdan yaparız,kalır öyle o kalkana kadar bın tane iş yaparım...

ya onlara kalsa ev zaten temizz temizlik yapmaya ne gerek var.daha yeni yapmamışmıydın 6 ayda bir perdemi yıkanır daha geçen hafta süpürdük yaaa vb vb vb

sen onun gönlünün olmasını beklersen daha çooookkk beklersin canımmm.dürteceksin erkek milletini hatta suyu bezi hazırlıcann hadi sil diye burnuna sokacan anca öylee.kendi kocamdan biliyom

Kizlar birakin kocalariniz yapsin olmadi kadin tutun temizlesin. Valla ben bu halimle ne koltuk silebilirim ne ba$ka bir$ey.

Kendime faydam yok koltuga nasil olsun

Ayy yemegi yedikten sonra bi daraliyorum bi daraliyorum sormayinn ay çátliyacak gibi oluyorum:84:

Ebrugül güle güle büyüt ikizlerini canim. Ne güzel bi ta$ta 2 ku$$$

valla öyle kızlarrr..dürtmekk lazımmm.. yarınn güzel bi dürtcemm onuuubenimkine kalsa yatağı neden düzeltiyoz kiii...ne de olsa akşam gene bozulcakkk...allahımmm yarebbim yaaaaa

bende bı haftadır yemek yedıkten sonra yarım dunya gıbı oluyorum kalkamıyorum bı uyku basıyo anlatam ıyıce şiştim yaw...

aslinda yuruyus iyi gelir ama yemekten sonrada insan agirlasiyor yaw

neyse yatmaya calisayim kasiliyorum yineee

size iyi oturmalar kizlar:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…