burcucum seni çok iyi anlıyorum ama canını sıkma diycemm pek işe yaramıycak biliyorum çünkü insanın elinde olmuyor....ama imtihan olarak düşün ve de bebeğini düşün bol bol...çünkü onlar herşeyi anlıyorlarr ve etkileniyorlarr
iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
iyi geceler herkese,
iyi geceler herkese,
gecenin bir yarısı kaltım koltuksildimmm..beceremiyorum bu işi galibaaaa..oturdum bkliyorumm..rengi açılacak mı diyeeee...diğer 3 parça da koçişin elinden öpsün artıkkk..beni yordu bu işş:))
iyi geceler herkese,
bu saatte baya çalışkanmışsın maşallsah...:)) benım yazı yazmaya takatım yok...bende hergun bıryerlerı temızlıyom..doğum yapmadan bıtsın ama bıtmıyokı temızlık...
denizcim maşallahhh yaniii
ama işmi seninki yoruyosun kendini.gerçi kuvvetin varsa ne mutlu sana bide bu yönden bakmak lazım.benim elim parmaklarım falan hiç can yokk.bırak bişi silmeyi sürahiyi tutarken bile zorlanıcam nerdeysee.
kocana sildir kocana onlar bi kuvvetle siliyolarki valla pırıl pırıl oluyo
yat yat yat canım sıkıldı yaaa..koltuklar da gözümde o kadar pis kiiii..eşime söylemiştimm..tamam sileriz dediğinden bu yana 1 ay geçti. kadın tutmamada izin vermedi manyakkk...bi deneyeyim dedim..normal halimle beceremiyodumm..bebişle daha yorucu oldu..üstün körii sildimm..beklemedeyimm bakalım rengi açılacakmı eskiye oranlaaa:))
benimki fukara avuntusu sedacımm...üstünden ıslak bexle geçince silmiş sayıyorm kedimi işteeee...ama yorucuymuşşş..bide oğluşla eğildik koltuğun üstüneee..bi ara benimki atcak kendini zıpırdak dedimmm:)))
valla bende bıraktım gettii..koçiş silsinn..biraz daha bekletirse başının etini yiycemm..pazular biraz işe yarasın dimi
ıyı fazla yorma kendını ınşallah rengı açılırda bıdaha silmek zorunda kalmazsın...erkekler rahat onlara kalsa bekler temızlık...benımkınede ne desem tamam yarın yaparız.,bırazdan yaparız,kalır öyle o kalkana kadar bın tane iş yaparım...
ya onlara kalsa ev zaten temizz temizlik yapmaya ne gerek var.daha yeni yapmamışmıydın 6 ayda bir perdemi yıkanırdaha geçen hafta süpürdük yaaa vb vb vb
sen onun gönlünün olmasını beklersen daha çooookkk beklersin canımmm.dürteceksin erkek milletini hatta suyu bezi hazırlıcann hadi sil diye burnuna sokacan anca öylee.kendi kocamdan biliyom
Kizlar birakin kocalariniz yapsin olmadi kadin tutun temizlesin. Valla ben bu halimle ne koltuk silebilirim ne ba$ka bir$ey.
Kendime faydam yok koltuga nasil olsun
Ayy yemegi yedikten sonra bi daraliyorum bi daraliyorum sormayinn ay çátliyacak gibi oluyorum:84:
Ebrugül güle güle büyüt ikizlerini canim. Ne güzel bi ta$ta 2 ku$$$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?