2011 Şubat Anneleri

beklemedeyim nurr sendende ümidimi kestimya hadi neyse:)

:))) bugün ayın 23 ü,25 ine girdiğimizde benim 15 günüm kalmış olacak doğuma,hatta belki bir kaç gün önce bile gelebilir kızım,ve sen halen doğurmamış olacaksın,kızın yaşına girecek karnında artık bi pasta keseriz dimi:)

saol canım ama malesef o daha burda üstelik bugün kaynımda geliyo
doğumdan sonra gitcek kaynanam malesef

neyse artık kardeşin geldi canım kaynanan çok fazla canını sıkamaz kardeşin sana destek olur artık takma kafana kaynananı inşallah kardeşinide çıldırtmaz

gözn aydn cnm,ne mutlu sana:)
ivet bi kız kardeşim de benm olsaymış keşke yaww

haklısın cnm bunu dşünmemeiştm,acemiyim tabi,milletin çirkefliklerini çözemiorm henüz..
bu arada umarım şu hastane işin yoluna girer,tekirdağda yaşam hastanesiyle görüşmüşsn,umarm memnun kalrsn cnm.
dr.un son dk golü cidden çok can sıkıcymış,al işte bi densiz daha...

haklısın tatlım,bende napıcam onu düşünüorm şimdi,kocamın yanında bişi diyemem,o yokken dediklerimi de gdp şikayet eder..
kocam da onları melek bilio,hep ben çirkefim,kötü niyetliyim o yüzdn ne yapsam die düşünüom kara karaa

saol cnm benm,takmıycm ama dişe diş kana kan

ben sabahtandır temızlık yapıyodum oturdum kalkamıyorum vallahı...daha banyo beklıyo benı

çok yorma bnce kendni cnm,ben saolsn aşırı düşünceli kocacımın 10 kişilik misafir kafilesini ağırladıktan snra 2 gn hastanede kaldım
boşveeer hiç yorma kendnii,

hadi gözn aydn cnm,inşallah tez zamanda sağlıkla gelir kuzun
kendni de çok yorma o enerji sana çook lazm olck daha

ayyy alemsin kız,güldürdn walla bni

kız sus hamilelerin dedikleri olurmuş :))
ben 3 şubatta doğuruyorum hatta diycem dra topikte alay konusu oldum doğurttur beni diye çrş günü kontrole gidince :))

neyse artık kardeşin geldi canım kaynanan çok fazla canını sıkamaz kardeşin sana destek olur artık takma kafana kaynananı inşallah kardeşinide çıldırtmaz

kardeşim zaten gelmeden önce diyodu bende onu çıldırtcam diye bakalım kim kimi çıldırtcak yada aradaki atışmadan ben iyice bakırköylük olurmuşum :))

Hepinize iyi pazarlar kızlar bizde bugün kocişle kalktık kahvaltımızı yaptık gazetelerimizi okuduk, veeeeee sonra uzun zamandır içime dert olan buzdolabını bi güzel döktük sildik yıkadık herşeyi güzel güzel yerleştirdik mis gibi oldu.Geçen haftada evi temizletmiştim biliyosunuz evde mis.Bide toz alıp yerleri süpürdük oh benden iyisi yok şimdi.Çok mutlu oldum temizlenince.Kızımın uyku setini yıkamıştım oda kurudu birazdanda onu yaparız sondan sonra gel bebiş gel:)

bu arada ben slm fln vermemişim hiç kızlar,nasılsnz?
benm gece 3e kadar fln düzenli kasılmalarım vardı yine,uyuyamadım,ama utandm artk tekrar acile gitmeye,snra kasılmalar geçti kendlğinden,sızmışım:)

ben yine çıkıorm kızlar,birazz ders çalışşıp kafa dağtmayı düşünüorm,kendnze ii bakın,bebiklere de

ohh valla sen anlatınca benım ıcım acıldı bızde kocamla koltuk sılıoz bende bırazdan mutfak dolaplarını ındırıcem temızlıcem ....Dunde tam anlamıyla bebek odasını bıtırdık ve anıden kasılmam oldu korkumdan kendı dogum cantamı hazır etmemıstım kosa kosa onu hazırladım:18::18: ay bu kocalar olmasa napıcakdık

aşkolsun canım ya neden öyle diyorsun hiçç belli olmaz bu işler
bu hafta çarşamba günü bir arkadaşımız sezeryan olucaktı ama kimin olduğunu unuttum:26:
canım yasese arkadaşımız çarşamba günü sezeryanle kızını kucağına alıcak inş diye hatırlıyorum ben...

ohh değmesinler keyfine....ay burda böyle pozitif şeyler okuyunca bende ayrı bi mutlu oluyorum

çok güzel yapmışsın canım süslü süslü,ellerine sağlık.

güzel haberlerini bekliyoruz canım, bir sen bir de ben tombik yapamadık bu minikleri)

daha iyiolmana çok sevindim canım, bizim için de öp mis kokulunu.

çok güzel bir haber gerçekten, minik yavruna kavuşacaksın sen de yakında. hayırlısı olsun

maşallah bebişlere ebrugül; hem de bir kız bir erkek. acemilik, telaş geçer zamanla. allah analı babalı büyütsün

seni okuyunca heyecan yaptım mavicim, her an bekle demiş ya dr.un. nasıl telaşlısındır şimdi sen. hayırlısı olsun canım. temizlikler de bitmiş misss gibi eve gelecek miniğin.
benim de kayınvalidem geldi o başladı temizliğe, az bişey kaldı.
sonra beklemeye geçicez. ama ben bir şubat başını görmek istiyorum en azından 37yi dolduralım.

kızlar hepinize iyi pazarlar herkes iyidir umarım,temizlik bitti sonunda ev mis gibi oldu halılarımızda geldimi tamamdır dün gece saat 5 te yattık sabah geç kalktım ama hala gözlerimden uyku akıyor kendime gelemedim bitürlü.gece haber geldi cenazemiz var alanyada eşimin dayısı vefat etti (dayı diyor ama kayın babamın kardeşi gibi gördüğü kuzeni vefat edenkayınvalidemle kayın babam gece yola çıktılar valla kadın o yorgunlukla çıktı yola çok üzüldüm.kızlar benim bebiş daha aşağıya inmedi göbeğim hala çok yukarda bakıyorumda kiminizinki baya aşşağıya inmiş.14 günümüğz kaldı artık insin kaburgalarım çok acımaya başladı valla oturamıyorum artık.

canım gözün aydın kardeşin gelmiş.

burcucuğum,dün doğumgününmüş sanırım geçmiş doğumgünün kutlu olsun.doktorunlada sorun yaşamıssın geçmiş olsun canım umarım bu saatten sonra herşey senin için daha gzel olur.

bu arada aramıza iki minik kuş daha katılmış allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin annemizede geçmiş olsun.sağlıkla büyütsün bebişlerini.

bu arada dün gece hediyeleşme topiğinizi inceledim çok imrendim ya ben neden daha önce katılmadım aranıza diye çok güzel şeyler paylaşmışsınız beraber ama ben geç kalmışım neyse inş.bundan sonra beraber oluruz.bu arada hepinizin aldığı hediyeler çok güzel allah sağlıkla bebeklerinize giydirmeyi nasip etsin,çağlayançiçek arkadaşımız birdaha böle bir etkinlik istiyoruz,bu arada ben listeye kendimi ekleyemedim kim ilgileniyorsa bi el atıverse

gözdee nasılsın canım sen pek uğramıyosun merak ediyorum seni

saol canım iyiyim arada okuyup çıkıyorum fazla pc başında oturamaz oldum genelde uzanmaya yatmaya çalışıyorum cm sini söylemedi ama dr um kısalma devam ediyor eğer önlem almasaydık çoktan doğururdun diyo benim oğluşta daha minik 2250 bari 500 g daha alsaydı diye bol bl yiyorum bakalım ne kadar dayanacak hoş böyle diye diye sen 39. haftaya geldin darısı başıma olsun inşallah
bu arada kardesin gelmiş gözün aydın....

selam kızlar ben geldimm.geçmişi okumadım dalayım şurdan dedim

sabah yeğenim geldii.canım yaa daha dinlenmeden hemen işin içine düştü garibim

kayınvalidem geldi sabah kahvaltı ettik birlikte sonra eşimle birlikte salonun duvarlarını sildiler zaten dün koltuklarıyla halıları da silmişti.camları da sildibirtek vitrinin içi ve perdeler kaldı.onlarıda şubat girsin öyle yapmak istiyorum

sonrada oturma odasının duvarlarını camlarını ve koltuklarını sildiler.valla onlar çalıştı ben yoruldum nasıl işse.yalandan dolandım peşlerinde bez verdim yıkadım falan.yeğenimde çok yardım etti.

ohh rahatladım ama yaaa.ferahladım resmen.bidahaki hafta sonuda yatak odasıyla küçük odayı silecekler bide mutfağın duvarları o fayans.bende yeğenimle bi ara dolapları silerimm.ohh temiz temiz oldu ferahladım.

bu arada abim geldii.tabii yengem yoktuu.hastaymış (yerseeennn) zaten abimde akşam dönüyomuş memlekete.biraz oturdu işte.oda benimi görmneye geldi yeğenimi anlamadım ama neyse geldi sonuçtaaa.

bizden haberler böylee bakayım geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir

slm kızlar ben geldim
mavicim gözünaydıbn canım çok sevindim hadi gelsin artık güzel kızımz sonra bizimkilere yol görüksün aman çok yorma kendini Allah kolay doğumlar versin
biz de çıkamadık bugun dışarı eşimle o 24 izledi 3e kadar (bitirdi sonunda sezonu ben rahatladım onun yerine) sonra hadi yatak odamızı kızımıza hazırlıyalım dedi işe giriştik ben zaten sabah da iş yapmıştım yorgundum ama fırsat bu fırsat aradan çıksın dedim park yatağımızı koyduk sildik süpürdük odamızı bi başka geldi bana odamız durup durup giriyorum yemeğimizi yedik ben çok yorgunum eşim çıkalım dışarı dedi ama yok benim halim kalmadı hafta içi yuvarlana yuvarlana hallederim ben dışardaki işlerimi

hoşgeldin canım,ellerine sağlık eşin vekayınvalidenin valla kayınvalidelerimizin değerini bilelim burda yazılanları okuyunca nekadar şanslı olduğumu anlıyorum benim kayınvalidemde kadın 4 gündür helak oldu ama bitti temizliğimiz evimiz pırıl pırıl artık beşiğimizi kurabiliriz.ev pis olunca tozlanır diye erkenden kurmak istemedik.şimdi az bi zaman kaldı artık ne olur ne olmaz

canım hadi hayırlı olsun bebeğin içinde mışıl mışıl uyusun bizde artık bgün yarın kuracaz beşiğimizi vakitler daralıyor ne zaman ne olacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…