hayırlısı inş canım...buarada seninle aynıyız 37+3 benimde perşembe günü randevum var bakalım bu sefer ne diycek bende 28-29-30 u gibi gelir benim minişim diyorum ama bakalım hayırlsı....benim doktorumda çatı muayenesini doğuma gittiğimizdde yapıcak normalde 39.haftada yapıyormuş ama ben muayeneden korktuğum için seni strese sokmucam merak etme dedii saolsuninş sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi....heyecan dorukta beklicez artıkın
ilahi mapuci ne güldüm yaa dimi ööle bi izlenim verdim ama doğurmamaktan diil bu olsa olsa kaynanadna olur.
ben bersuya didiydim halbuki:))
bu arada senin daha 3 haftadan fazlan var ben o kadar beklersem hakkatten mandalar gibi 10 ayda doğurmuş olcam ayy yemiycektim şu kaymak şekerini ahh ahh
saol canım ama malesef o daha burda üstelik bugün kaynımda geliyo
doğumdan sonra gitcek kaynanam malesef
selam kızlar bu hafta doğurcak varmı yada tahmini olarak?
günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa
Cnm sağolasın,gece hakikaten moralim baya bozuktu ama şu an oldukça iyiyim, yaşam diye bir hastane var tekirdağda, oranın müdürü ile görüştük bugün, doğum orda olsun diye konuşuyoruz hayırlısı artık
Geçmiş olsun cnm inş hemen geçer...
Bebişini görmüşsün cnm gözün aydın, ama tansiyonunu sabah akşam takip et bakalım bir oynama varmı, bide maşallah kaynanacığına ya ne kadar düşünceli, iş yapmasını geçtim sadece düşünmesi bile yeterli bence
Cnm riskli gebelik derken risk misk hikaye oldu vallahi sana :) hadi hayırlısı artık gelsin diye bakıcan :)
Cnm durmuş durmuşta tam doğum yapacağın zamanmı aklına gelmiş teee evliliğinizin başındaki olay, sinirlenmemeye çalış... bebişin ve huzurun için cnm unutma yanında kalıcı değil dönecek evine sende kurtulcan böyle sürekli iğnelenmekten
Cnm tkip et bakalım dahada şişecekmi, inş. bu kadarla kalır
Pamuk fln az gelir , bende olsa kuş tüyü yatakta tutardım vallahi
Cnm değiştiriyorum dr u, hadi bakalım hakkımda hayırlısı inş.
Sağolasın cnm, eşimde bugün sen iyi dayanmışsın o sözlere ben olsaydım lafımı söyler çarpar kapıyı çıkardım doktormu kalmadı dedi, ama işte bende mecbur kalırda orda doğumu yaparsam diye ağzımı açamadım bi yandan, dr söyledi ben yuttum resmen... bugün iyiyim şükür
Çok sağolasın cnm, bizde seni öpüyoruz :))
Cnm kağanı göbeği düşene kadar yıkamadım, sadece çok terleyince ıslak bezle bastırmadan sildim, göbeği düşüp üstünden 1-2 gün geçince yıkadık, ilk ay şampuan sabun vs.. kullanılmıyor birde aklında olsun, bebişin üstünde doğumda cildi besleyen vernix tabakası kaplı, cildi bunu emmesi lazım, sampuan fln bu tabakayı ortadan kaldırıyormuş
Cnm haklısın, ne desem boş olacak, Allah sabır versin
Maş kuzuşuna cnm
iyi yapmışsınız cnm bizde bugün dışardaydık, sanırım benim doğuma kadar olan son gezmem olacak bugünkü
maş oğlusuna cnm
Cnm elinize sağlık, ay çok üzüldüm o yanan kadına ya üf keşke elimden bişey gelseydi..
Eline sağlık cnm pembiş pembiş olmuş çok beğendim
Cnm 38. haftanın içindesin bebiş büyüdü artık, az haeket edecek, azda olsa hareket varsa korkma ,eğer aşırı hareket varsa ve bir anda kesilmişse dr una haber ver ama mutlaka
Cnm iyi olmana sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş., kurtuldun hayırlısıyla
Cnm ayneeeeeeen, ayaklarım ağrıyor, başım ağrıyor... ama değer :))
Cnm çok normal sana farklı oğluna farklı davranıyodur muhtemelen, boşver duymazdan görmezden gelerek kendi huzurunu satın al yeter, yaptığından kendi utansın...
Cnmmmmm hatırlamaz olurmuyum bebeğini kaybettiğinde çok üzülmüştüm, Rabbim gönlüne göre vermiş bak çok şükür, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş
Kızzzz bu ne hamaratlık :))) ben artık yere oturunca zor kalkıyorum, sen koltuk siliyorum dediğinde imrendim maş.
Maşallah canım ne güzel gerçekten 2 tane meleğin birden oldu.Allah analı babalı büyütsün...
Canım sinirlenmekte çok haklısın ama boşver onlar seni kırıyorsa sende ona göre davran aman belli edeyim rahatsızlığımı anlarlar belki diye bekleme ne hissediyorsan söyle çünkü bu tip insanlar imalardan filan anlamazlar.Kızlar hayat çok kısa sizi mutsuz eden herkese karşı bi fanus oluşturun etrafınızda size yaklaşamasınlar...
Tabiki hatırlıyorum seni canım çok ama çok sevindim bak ne güzel yeni umut çiçekleri açmış hayatında çok sevindim.Oğluşunu sağ salim kucağına almanı diliyorum canım.
saol cnm benm,takmıycm ama dişe diş kana kanslm kızlar ii pazarlar herkese
gözdecim gözünaydın kardeşin gelmişgitcek mi kaynanan peki yoksa devam mı
ebrugül hayırlı olsun ikizlerin canım maşallah sütün de gelir stres yapma
minikmucizem çook sevindim canım Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inş
burcucum dün doğum gününmüş geç oldu ama yeni yaşın kutlu olsunoğluşlarınla ve eşinle nice mutlu yaşlara... bu arada yeni hastanenden memnun kalırsın inş
burcuözer takma o insanları yaa sinir etme kendini
ayyy kimseyi unutmamışımdır inş bende biraz mutfakta çamaşırsuyu ile ugraştımbaşım ağrıdı uzanayım biraz bugun yine gezcez kocişimle kızımda dayadı poposu sağ yanıma ittiriyo da ittiriyo
hadi herkes kendine ve bebişlerine ii baksın :79:
ben sabahtandır temızlık yapıyodum oturdum kalkamıyorum vallahı...daha banyo beklıyo benı
[/B
canım gelemedim 2 gündür merak ettigin için teşekkür ederim...
bugun de bir bakayım dedim ve başlayayım yazmaya :)cuma günü randevum vardı dr gittim usg ye bakar bakmaz sen her an dogurabilirsin dedi bebek inmiş artık bu hafta içi bekliyoruz normal dogum istedik olur dedi ama çatı muayenesini yapmadı gelince yapcakmış 39 haftalık görünüyormuş sancılarımdan bahsettim artık olur dedi doguma hazırlıkmış eger dogum olmazsa haftaya cuma tekrar kontrole gitcez :)) ayy çok heyecanlandım dünde hemen ev temizligine giriştik tüller perdeler kapılar camlar :) hazır ve nazır bekliyoruz kızımızı saglıkla gelir inşallah kolay bir dogum olur.
beklemedeyim nurr sendende ümidimi kestimya hadi neyse:)
:))) bugün ayın 23 ü,25 ine girdiğimizde benim 15 günüm kalmış olacak doğuma,hatta belki bir kaç gün önce bile gelebilir kızım,ve sen halen doğurmamış olacaksın,kızın yaşına girecek karnında artık bi pasta keseriz dimi:)
beklemedeyim nurr sendende ümidimi kestimya hadi neyse:)
:))) bugün ayın 23 ü,25 ine girdiğimizde benim 15 günüm kalmış olacak doğuma,hatta belki bir kaç gün önce bile gelebilir kızım,ve sen halen doğurmamış olacaksın,kızın yaşına girecek karnında artık bi pasta keseriz dimi:)
neyse artık kardeşin geldi canım kaynanan çok fazla canını sıkamaz kardeşin sana destek olur artık takma kafana kaynananı inşallah kardeşinide çıldırtmaz
Hepinize iyi pazarlar kızlar bizde bugün kocişle kalktık kahvaltımızı yaptık gazetelerimizi okuduk, veeeeee sonra uzun zamandır içime dert olan buzdolabını bi güzel döktük sildik yıkadık herşeyi güzel güzel yerleştirdik mis gibi oldu.Geçen haftada evi temizletmiştim biliyosunuz evde mis.Bide toz alıp yerleri süpürdük oh benden iyisi yok şimdi.Çok mutlu oldum temizlenince.Kızımın uyku setini yıkamıştım oda kurudu birazdanda onu yaparız sondan sonra gel bebiş gel:)
aşkolsun canım ya neden öyle diyorsun hiçç belli olmaz bu işlerbeklemedeyim nurr sendende ümidimi kestimya hadi neyse:)
canım yasese arkadaşımız çarşamba günü sezeryanle kızını kucağına alıcak inş diye hatırlıyorum ben...bu hafta çarşamba günü bir arkadaşımız sezeryan olucaktı ama kimin olduğunu unuttum:26:
Hepinize iyi pazarlar kızlar bizde bugün kocişle kalktık kahvaltımızı yaptık gazetelerimizi okuduk, veeeeee sonra uzun zamandır içime dert olan buzdolabını bi güzel döktük sildik yıkadık herşeyi güzel güzel yerleştirdik mis gibi oldu.Geçen haftada evi temizletmiştim biliyosunuz evde mis.Bide toz alıp yerleri süpürdük oh benden iyisi yok şimdi.Çok mutlu oldum temizlenince.Kızımın uyku setini yıkamıştım oda kurudu birazdanda onu yaparız sondan sonra gel bebiş gel:)
aşkolsun canım ya neden öyle diyorsun hiçç belli olmaz bu işler
kızlar akşam üstü kocişle çarşıya gittik lohusa şerbeti malzemelerini aldım lohusa takımın o kadar büyük hevesle yaptım ki size anlatama çok mutlu oldum bakarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-92.html
kızlar ben uzun zmandır çok giremiyorum bakıp size çıkıoyrum bi durum varmı die çok şküür herşey yolunda artık bebişler gelse ii olur önceden erken doğarlar die korkuyoduk şimdi hepimiz biranönce gelmelerini istiyoruz insanoğlu işte :):) hayırlısıyla bi kucaklasak sağsalim hem annişler hem bebekşler sağlıkla kurtulsak bnmde salı günü kontrolüm var bakalım doktorum çatı muyaenesi yapacakmı sorcam bide oğluşum kilo almış sağlıklııdr inş en son minikti sıpam
hepinizi öpüyyoruz oğlumla kendinize ve bebeişlerinize ii bakın
Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
iyi geceler herkese,
en son karnımın altında ayrı bir şişlik var gibi diye yazmıştım. ikizlerim aşağıya baskı yapmış ve 3 santim açıklık yapmışlar. sezeryan tarihim 25 ocak olduğu halde doktor beklememize gerek yok alalım hemen dedi. heyecan korku merak telaş hapsi bir arada yaşadığım korkudan sonra ali oğlum ve zeynep kızımla evdeyiz artık. şimdi tek derdimiz sütümün gelmemesi. ne yaptıysam gelmiyor. birazda acemilikte var. azıcıkta ağrım var gibi. ama dünya güzeli 2 tane kuzucuğum yanımda sağlıkla olması herşeye değer. hepinize kolay doğumlar dilerim.
[/B
canım gelemedim 2 gündür merak ettigin için teşekkür ederim...
bugun de bir bakayım dedim ve başlayayım yazmaya :)cuma günü randevum vardı dr gittim usg ye bakar bakmaz sen her an dogurabilirsin dedi bebek inmiş artık bu hafta içi bekliyoruz normal dogum istedik olur dedi ama çatı muayenesini yapmadı gelince yapcakmış 39 haftalık görünüyormuş sancılarımdan bahsettim artık olur dedi doguma hazırlıkmış eger dogum olmazsa haftaya cuma tekrar kontrole gitcez :)) ayy çok heyecanlandım dünde hemen ev temizligine giriştik tüller perdeler kapılar camlar :) hazır ve nazır bekliyoruz kızımızı saglıkla gelir inşallah kolay bir dogum olur.
işte bende onu demek istiyorum nurcum ciddenn hiç belli olmuyo bu işler
günaydııınn kızlar uzun bir aradan sonra bu saatte burdayım :))
kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sonunda hamileliğimin başından beri gelcek gelcek neyse doğmadan gelebildi.
anneciğimin görevini o üstlencek artık ayy ne güzel insan kız kardeşinin olması yaaaa
gözdee nasılsın canım sen pek uğramıyosun merak ediyorum seni
selam kızlar ben geldimm.geçmişi okumadım dalayım şurdan dedim
sabah yeğenim geldii.canım yaa daha dinlenmeden hemen işin içine düştü garibim
kayınvalidem geldi sabah kahvaltı ettik birlikte sonra eşimle birlikte salonun duvarlarını sildiler zaten dün koltuklarıyla halıları da silmişti.camları da sildibirtek vitrinin içi ve perdeler kaldı.onlarıda şubat girsin öyle yapmak istiyorum
sonrada oturma odasının duvarlarını camlarını ve koltuklarını sildiler.valla onlar çalıştı ben yoruldum nasıl işse.yalandan dolandım peşlerinde bez verdim yıkadım falan.yeğenimde çok yardım etti.
ohh rahatladım ama yaaa.ferahladım resmen.bidahaki hafta sonuda yatak odasıyla küçük odayı silecekler bide mutfağın duvarları o fayans.bende yeğenimle bi ara dolapları silerimm.ohh temiz temiz oldu ferahladım.
bu arada abim geldii.tabii yengem yoktuu.hastaymış (yerseeennn) zaten abimde akşam dönüyomuş memlekete.biraz oturdu işte.oda benimi görmneye geldi yeğenimi anlamadım ama neyse geldi sonuçtaaa.
bizden haberler böylee bakayım geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir
slm kızlar ben geldim
mavicim gözünaydıbn canım çok sevindim hadi gelsin artık güzel kızımz sonra bizimkilere yol görüksün aman çok yorma kendini Allah kolay doğumlar versin
biz de çıkamadık bugun dışarı eşimle o 24 izledi 3e kadar (bitirdi sonunda sezonu ben rahatladım onun yerine) sonra hadi yatak odamızı kızımıza hazırlıyalım dedi işe giriştik ben zaten sabah da iş yapmıştım yorgundum ama fırsat bu fırsat aradan çıksın dedim park yatağımızı koyduk sildik süpürdük odamızı bi başka geldi bana odamız durup durup giriyorum yemeğimizi yedik ben çok yorgunum eşim çıkalım dışarı dedi ama yok benim halim kalmadı hafta içi yuvarlana yuvarlana hallederim ben dışardaki işlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?