bu arada bugün çok üzücü birşey duydum eşimi iş yerinden acil çağırdılar gitti 40 haftalık bi gebe üstüne kaynar su dökülmüş bütün vucudu yanmış karnı,genital bölgesi su toplamış hep çok üzüldüm duyunca allah yardımcısı olsun kızlar aman çok dikkatli olmamız lazım hepiniz kendinize iyi bakın.
evet canım sanırım herşeyden etkileniyorum artık buda kızıma yansıyor...akşam moralim biraz daha iyiydi prensesimde kıpır kıpırdı...canım benimcanım hem streslisin bu ara hemde büyüdü artık normal
maşallah sana ve prensesine....inş en kısa zamanda iyice toparlanırsınız....darısı bizlerin başına inş...Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
evet canım ya çok evham yapıyoruz...dün gecede pek kıpırdanmadı minişim bütün gece rüyamda habire nst ye girdim çıktım sabah 7 buçukta bi uyandımm aklıma takıldı sanırım rüyanında etkisiyle ağladım ağlıcam eşimi uyandırdım hemen....konuştu kızımızla falan ama tık yok bizim cadıda sonra hemen bi portakal yedirdi bana sol tarafıma doğru yattım sonra başladı yavaş yavaş oynamayaa rahatladık tabi....ama sürekli bişiler yiyip sol tarafımıza yatamıyoruz gün içindecanım kötü bişi yoktur merak etme seninki sadece evham,geçen gün kendimi biraz yormuşum bütün gün ayakta olunca hiç hareketlerini hissetmedim gecede yatınca hep kıpır kıpır olurdu öylede olmayınca başladım ağlamaya eşimde tedirgin oldu yoktur bişey diyor karnımı oynattı biraz kıpırdasın içim rahatlasın diye yine tık yok sanki inadına kıpırdamıyor bu sefer başladım hastaneye gidelim demeye gecenin 2 si tam kalktık gitçektikki bizim yaramaz kıpırdamaya başladı ikimizde bir ohh çektik,insn alışıyor kıpırtılarına bizde en ufak bişeyde hemen evham yapıveriyoruz bakalım doğurunca napçaz,zaten kadınların %90 ı doğum sonrasında en çok bebeğin karındaki hareketlerini özlüyormuş.
slm kızlar nasılsınız?
ben doğurmadım hala,allaha şükür:)
ama bu gdşle sinirden doğurtcaklar bniiii!!
sabah taburcu olduk bu arada 2. doz celestone umuzu vuruldktan snra.
bgn de kaynanamlar aradılar kocamı,gelceklermiş de 13üne kdr doğurursam ablasıgille beraber dönceklermiş.
yok doğurmazsam bi ay tepemdeler!!!
zaten oturamıorm kalkamıorum,her an doğurma riskim var,kzım geçmiş olsn bi ihtiyacn varmı demiolar,dönüşü beleşe getrcekler dertleri ooo!!
ne dese beğenrsnz oğluma ii bak!!!
o bana bakck artk durumum malum ddim,ama kocam yanmda olmasa allah bilir neler derdim...
bu kadar olmaz artk ya olmazzzz!!
almış telefonu ne zaman doğurcn dio,ne biliim ne zaman doğurcam,manyak mı ne!!
delirttiler beni,tel kapadım,snra kocama syledim,böyle böyle ddi alındm die.aptallık bnde ne die söylüosn,ANASI MELEK!!
o niyetle dememiştr,yanlş anlamışndr sen,annem hiç öyle şeyler demez,bu laflar onun lafları diil dio bana,bi de beni yalancı çıkardı!!
ddm bana nasılsn iyimisn hastaneye yatmşn şimdi naslsn,geçmiş olsn bile demedi annen,bana sordu zaten ben anlattım ona diooo,delirdim ya çıldırdımmm!!!
şimdi ikide bi bana soruolar ne zaman doğurcakmışım!!!yemin ediorm ben bunları mahvederim geldiklernde,allahm sabır ver yaaa.
nyse snra bende bir kasılmalar başladı,5dk da bir,yarm saat byle sürdü
snra 10 dk da bire dştü
snra 20 dk fln derken 2 saat içinde normale döndüm ama çok sinirliyim çoooook
allahm napıcm ben bunlarla yaaa
valla bende çok üzüldm canım ya sabahtan beri aklımdan çıkmıyor hepimizin iki kat dikkatli olması lazım can taşıyoruz allah yardımcısı olsun.aaaa..korkunç bir olayyy..ay yazık yaaa...canından can gitmiştirrr..allah şifa verir inşallah..ay yazma böyle şeyler yaaaaa...çok üzülüyorum bennn
evet canım sanırım herşeyden etkileniyorum artık buda kızıma yansıyor...akşam moralim biraz daha iyiydi prensesimde kıpır kıpırdı...canım benim
maşallah sana ve prensesine....inş en kısa zamanda iyice toparlanırsınız....darısı bizlerin başına inş...
evet canım ya çok evham yapıyoruz...dün gecede pek kıpırdanmadı minişim bütün gece rüyamda habire nst ye girdim çıktım sabah 7 buçukta bi uyandımm aklıma takıldı sanırım rüyanında etkisiyle ağladım ağlıcam eşimi uyandırdım hemen....konuştu kızımızla falan ama tık yok bizim cadıda sonra hemen bi portakal yedirdi bana sol tarafıma doğru yattım sonra başladı yavaş yavaş oynamayaa rahatladık tabi....ama sürekli bişiler yiyip sol tarafımıza yatamıyoruz gün içindemeraklanıyoruz haliyle...kesinlikle doğduktan sonra en çok özleyeceğim şey içimdeki hareketleri o yüzden şimdi hareket ettiğinde eşimle birlikte oturup izliyoruz doya doya
kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
geçmiş olsun canım,önemli olan bebeğin dikkat et kendine kasılmalarında hep sinirinden,valla ben bile sinir oldum okurken seni düşünmek istemiyorum bebeğin doğsunda hayırlısıyla onu düşün kötü şeyleri getirme aklına.valla inş.1 ayda kalmazlar başında sevmediğin insanlada aynı evi paylaşmak eziyettir.ama dediğim gibi bebeğini getir gözünün önüne onu kucağına aldığın anı onunla ilk buluşmanızı falan.
çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti
doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak
saol cnm ya,
artk annemlere gdcm olmazsa napiim,çekemicem yani,şu an bile çıldırıyorum,kocamın da yüzünü görmek istemiorm şu anda ,o aileden kimseyi istemiyorum,çok kızgnm çokkk..
ay nyse anlattkça daha da sinirleniorm,hç kimseye debişi anlatamıorm,annemlere fln anltsm çok üzülüolar,zaten istirahat halindeyim kmsyle görüşebildiim de yok.
patlycm ya patlycm,doğum önü uğraştıım insanlara ve o insanların saçma sapan dertlerine bak!!
kızlar kayınvalideleriyle ii olanlar dilinizi ısırın kçnızı kaşıyın bişi yapın yani,maşallah hepinize,kayınvalidelerinize de...
allah bozmasın,huzurunuzu kaçırmasın
çooookkk zaman geçti
çooookkk zaman geçti
ay canım allah sabır versinn..valla hiç çekilir gibi değil..böyle hassas günlerimizde üstüne bi de tuz biber oluylarrr..allah sabırversinnnn..sanada banadaaa...hepimizeee
çooookkk zaman geçti
selam kızlar ben geldimm
minik dilamız dünyaya alışmaya çalışıyor ne güzel gerçi annesini 2 günde 1 saat uyutmuş aöa olsun napalım bunlar başımıza gelecek şeyler
burcucummm sakin ol canımm.kimseye laf geçiremezsin kendini yıprattığınla kalırsın aman diyim kendinide bebişinide üzmee.bugünlerde geçecek bak herkesin hemen hemen ortak dertleri artık bunlar
minikmucizem hoşgeldinn,kızın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallahh.gözün aydın
hafuu o yanma yakma işleri benimde çok aklıma gelir.ben normalde çok yanarım ablamın düğününde ayağıma çaydanlık devrildi kendi çeyizimi getirirken elime çay döküldü ve buna benzer bissürü olay.hep korktum ya üstüme dökersem falan diyee Allah korusun
Rabbim o kadına yardım etsin anlayabiliyorum neler çektiğini inşallahh kendide bebeğide iyi olur
nurcum kızından ne haber başladımı kıpırdanmaya.çok nazlı bi kız olacak aynıı annesiii
ben yine tv karşısında uyumuşum yaaaa pöfffff
bu arada yeğenim trene bindi sabaha burda inşallah Allah nasip ederse.ohh bee yalnızlıktan sıkılmıştımm
selam kızlar ben geldimm
minik dilamız dünyaya alışmaya çalışıyor ne güzel gerçi annesini 2 günde 1 saat uyutmuş aöa olsun napalım bunlar başımıza gelecek şeyler
burcucummm sakin ol canımm.kimseye laf geçiremezsin kendini yıprattığınla kalırsın aman diyim kendinide bebişinide üzmee.bugünlerde geçecek bak herkesin hemen hemen ortak dertleri artık bunlar
minikmucizem hoşgeldinn,kızın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallahh.gözün aydın
hafuu o yanma yakma işleri benimde çok aklıma gelir.ben normalde çok yanarım ablamın düğününde ayağıma çaydanlık devrildi kendi çeyizimi getirirken elime çay döküldü ve buna benzer bissürü olay.hep korktum ya üstüme dökersem falan diyee Allah korusun
Rabbim o kadına yardım etsin anlayabiliyorum neler çektiğini inşallahh kendide bebeğide iyi olur
nurcum kızından ne haber başladımı kıpırdanmaya.çok nazlı bi kız olacak aynıı annesiii
ben yine tv karşısında uyumuşum yaaaa pöfffff
bu arada yeğenim trene bindi sabaha burda inşallah Allah nasip ederse.ohh bee yalnızlıktan sıkılmıştımm
saol cnm...
gözn aydn bu arada yeğenine kavuşuosn,insanın yanında destek birinin olması ii olur tabii
hoşgeldin canım...desene bu gecede uyku nöbeti var....kızım kıpır kıpır oynadı biraz beni mutlu etti sanırım uykuya geçti şimdi...gözünaydın yeğenin geliyormuşş ne güzell ama buraları unutmaa ona göree heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?