2011 Şubat Anneleri

aaaa..korkunç bir olayyy..ay yazık yaaa...canından can gitmiştirrr..allah şifa verir inşallah..ay yazma böyle şeyler yaaaaa...çok üzülüyorum bennn

canım hem streslisin bu ara hemde büyüdü artık normal
evet canım sanırım herşeyden etkileniyorum artık buda kızıma yansıyor...akşam moralim biraz daha iyiydi prensesimde kıpır kıpırdı...canım benim
maşallah sana ve prensesine....inş en kısa zamanda iyice toparlanırsınız....darısı bizlerin başına inş...
evet canım ya çok evham yapıyoruz...dün gecede pek kıpırdanmadı minişim bütün gece rüyamda habire nst ye girdim çıktım sabah 7 buçukta bi uyandımm aklıma takıldı sanırım rüyanında etkisiyle ağladım ağlıcam eşimi uyandırdım hemen....konuştu kızımızla falan ama tık yok bizim cadıda sonra hemen bi portakal yedirdi bana sol tarafıma doğru yattım sonra başladı yavaş yavaş oynamayaa rahatladık tabi....ama sürekli bişiler yiyip sol tarafımıza yatamıyoruz gün içindemeraklanıyoruz haliyle...kesinlikle doğduktan sonra en çok özleyeceğim şey içimdeki hareketleri o yüzden şimdi hareket ettiğinde eşimle birlikte oturup izliyoruz doya doya

geçmiş olsun canım,önemli olan bebeğin dikkat et kendine kasılmalarında hep sinirinden,valla ben bile sinir oldum okurken seni düşünmek istemiyorum bebeğin doğsunda hayırlısıyla onu düşün kötü şeyleri getirme aklına.valla inş.1 ayda kalmazlar başında sevmediğin insanlada aynı evi paylaşmak eziyettir.ama dediğim gibi bebeğini getir gözünün önüne onu kucağına aldığın anı onunla ilk buluşmanızı falan.

aaaa..korkunç bir olayyy..ay yazık yaaa...canından can gitmiştirrr..allah şifa verir inşallah..ay yazma böyle şeyler yaaaaa...çok üzülüyorum bennn
valla bende çok üzüldm canım ya sabahtan beri aklımdan çıkmıyor hepimizin iki kat dikkatli olması lazım can taşıyoruz allah yardımcısı olsun.

bende öyle canım gözüm devamlı karnımda eşiminde öyle valla baka baka şaşı olcaz yakındabenim oğlumda çikolata yediğimde ve tatlı yediğim zamnalar çok hareketli oluyor.son zamnalarda bende çok tatlı yemeye başladım hamileliğin ilk dönemlerinde hiç yemezdim,ama şimdi çılgın gibi tatlı yiyorum ye tatlıyı doğur hakkıyı tezini yalancı çıkarmıyım bari dedim sanırım.

çooookkk zaman geçti
hatırlayan olurmu bilmem ama ben sizleri ve bu topiği hiç unutmadım hep takip ettim yazamasamda
evet buraya son yazdığım mesaj yukarıdakiydi bebeğimi kaybettiğim gün çoookkk zor günlerdi ama geçti

doğumlarınızın başladığını heyecanla takip ediyorum dileğim hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız
şimdi başka bir mucizeye gebeyim minik prensesim bizimle ve haziranda aramıza katılacak

saol cnm ya,
artk annemlere gdcm olmazsa napiim,çekemicem yani,şu an bile çıldırıyorum,kocamın da yüzünü görmek istemiorm şu anda ,o aileden kimseyi istemiyorum,çok kızgnm çokkk..
ay nyse anlattkça daha da sinirleniorm,hç kimseye debişi anlatamıorm,annemlere fln anltsm çok üzülüolar,zaten istirahat halindeyim kmsyle görüşebildiim de yok.
patlycm ya patlycm,doğum önü uğraştıım insanlara ve o insanların saçma sapan dertlerine bak!!

kızlar kayınvalideleriyle ii olanlar dilinizi ısırın kçnızı kaşıyın bişi yapın yani,maşallah hepinize,kayınvalidelerinize de...
allah bozmasın,huzurunuzu kaçırmasın

hoşgeldin,ben hatırlıyorum seni unutmadım,hatta o msjını okuduğumda başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi olmuştum,tekrar hamile olduğuna çok ssevindim,hayırlı olsun hamileliğin,inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik kızını

mesajı okuyunca ağladımmm...iyiki o zaman okumamışım ben bunu...ama başka bir mucizen olduğunu da okuyunca içime su serpildi...allah yavrularımızı bize bağışlasınn

ay canım allah sabır versinn..valla hiç çekilir gibi değil..böyle hassas günlerimizde üstüne bi de tuz biber oluylarrr..allah sabırversinnnn..sanada banadaaa...hepimizeee

canım benim Rabbim ne kadar büyük bir meleği almış senden ama yeni bir mucize vermiş...inş hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi....

allah bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

ay canım allah sabır versinn..valla hiç çekilir gibi değil..böyle hassas günlerimizde üstüne bi de tuz biber oluylarrr..allah sabırversinnnn..sanada banadaaa...hepimizeee

amin cnm canı yürekten bi aminnnn...
yine başladı kasılmalarım hay yarabbim ya offfffffff

bu arada hepinize hayırlı geceler kızlar,biz bugün eşimle dışardaydık,alışveriş yaptık evimize,sonra real ve ikeayı turladık falan,çok yorucuydu kasıklarım ağrıdı valla,emzik aldım 1 adet,fakat bebedor marka silikon damak uyumlu,avente baktım çok pahalıydı,bi emzik 26 tl olurmu yaw,5 tl ye hallettim valla,zaten bebekler ne hikmetse kaliteli emziği almıyor ağzına nerde ucuz varsa o ağızlarında:) biberonuda alırım bi ara,ona kafa yoracak hal kalmadı bende,yalnız biberonun büyüklüğü nasıl olmalı bilgilendirin beni yaw,hangi marka güvenilir?bide cammı olacak? sert plastikmi?

hepinize teşekkür ederim kızlar ne yalan söyleyeyim hatırlanmak mutluluk gözyaşlarıma sebep oldu
evet minicik meleğim bir kardeş gönderdi bize
allahım hepimizi ve minik mucizelerimizi korusun

önce geçmiş olsn,snra da hyrlı olsn cnm.
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn inşallah

selam kızlar ben geldimm

minik dilamız dünyaya alışmaya çalışıyor ne güzel gerçi annesini 2 günde 1 saat uyutmuş aöa olsun napalım bunlar başımıza gelecek şeyler

burcucummm sakin ol canımm.kimseye laf geçiremezsin kendini yıprattığınla kalırsın aman diyim kendinide bebişinide üzmee.bugünlerde geçecek bak herkesin hemen hemen ortak dertleri artık bunlar

minikmucizem hoşgeldinn,kızın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallahh.gözün aydın

hafuu o yanma yakma işleri benimde çok aklıma gelir.ben normalde çok yanarım ablamın düğününde ayağıma çaydanlık devrildi kendi çeyizimi getirirken elime çay döküldü ve buna benzer bissürü olay.hep korktum ya üstüme dökersem falan diyee Allah korusun
Rabbim o kadına yardım etsin anlayabiliyorum neler çektiğini inşallahh kendide bebeğide iyi olur

nurcum kızından ne haber başladımı kıpırdanmaya.çok nazlı bi kız olacak aynıı annesiii

ben yine tv karşısında uyumuşum yaaaa pöfffff

bu arada yeğenim trene bindi sabaha burda inşallah Allah nasip ederse.ohh bee yalnızlıktan sıkılmıştımm

saol cnm...
gözn aydn bu arada yeğenine kavuşuosn,insanın yanında destek birinin olması ii olur tabii

hoşgeldin canım...desene bu gecede uyku nöbeti var....kızım kıpır kıpır oynadı biraz beni mutlu etti sanırım uykuya geçti şimdi...gözünaydın yeğenin geliyormuşş ne güzell ama buraları unutmaa ona göree heee

saol cnm...
gözn aydn bu arada yeğenine kavuşuosn,insanın yanında destek birinin olması ii olur tabii

sağolun kıslarr.yok canımmm niye unutayım.yine evdeyim yine aynı yanii.heee yeğenimle pcyi paylaşamayız belki ama olacak okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…