2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arada bir sesli de gülüyor.keşke hep öyle gülse,gıdıkladığımda falan oluyor bu genelde,onun dışında ağznı kulaklarına götürmekle yetiniyor.
kahkaha ilegüldüğünügörmek için biraz tuhaf ve sesli çıkarmayı denedin mi?kalın sesler ve biraz da şaklabanlık yaparak dene o zaman yüksek sesle giler belki bizimkini güldürmekiçin resmen palyaço oluyorum.bugün bird bebeğin çıkardığı sesleri çıkarın diye bir yazı okudum ve uyguladım çok hoşuna gittive oda cevap vermeye çalıştı.tuaf vegüzeldi.

Uçlarını değiştirmeye gerek yok bence(en azından bir süre), ben içindeki süngeri çıkartıp plastiğini bir güzel temizliyorum ve süngeri geri takıyorum.

bende bı kez oyle yaptım sonra korktum değiştirin dıyolar bı yandan da dıorum para tuzağı bende öyle yapım o zaman hemen de bıtıyo

ya bide kızlar benim kızım çok çabuk korkuyo,daldıgında bi şeye, normalden yüksek bi ses çıksa kapı açılsa falan sıçrıyo birden. Bu, gün içinde 5-6 kez oluyo sizdede varmı böle şeyler

benim kızımda çok korkuyo. Helede bağıra çağıra seviyolarya ağzını büzüp ağlıyor.ben bazen kusunca ay falan diyorum onada korkup ağlıyor. Aslında evde kimse yok sessizliğe alışmışlar ondan dolayı korkuyorlar gibi geliyor.

iyi akşamlar arkadaşlar. ben 2011 m annelerindenim.bebişim bugün 39 günlük. yaklaşık 15 gündür yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.içinizde benzer durumu yaşayan var mı. .
bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu günler

Biz aynı sesleri çıkarmayı sürekli yapıyoruz. Aaguu ya da gaauu net söylediği şeyler biz de o şekilde ona cevap veriyoruz, çok hoşuna gidiyor. Bizimki sesli çok gülmüyor. Ben konuşarak onu sevdiğimde gülerken tiz bir ses çıkıyor bazen o kadar..

bende bı kez oyle yaptım sonra korktum değiştirin dıyolar bı yandan da dıorum para tuzağı bende öyle yapım o zaman hemen de bıtıyo

Niye korkuyorsun ki diğer aspiratörlerin hepsi plastik ve yedek uçları falan yok. Ayrıca burundan enfeksiyon kapacak hali yok (Allah korusun) bence de para tuzağı. Sinir oluyorum zaten bu fırsatçı durumlardan. Serum fizyolojik fiyatlarındaki dengesizlik de sinir bozucu. Annem aldı geçen 9 lu 9 TL eşim aldı dün 10'lu 18 TL

Çok geçmiş olsun. Bizim yeşil kaka ara-sıra oluyor ama doktor normal demişti. Sizin durumunuzda olan biri varsa cevap verecektir. Gerçi yorum olarak şunu söyleyebilirim; emip kilo alıyorsa bence de sorun yoktur. Sana da bebişinle sağlıklı mutlu günler.

yesıl kaka ve her emzırmeden sonra kaka yapıyorsa gunde 7 kez yapıyormus ıshaldır o zaman
bızım doktorumuz oyle soylemıstı

kızlar bebkleriniz hıçkırık tutumca hiç limon verdinizmi benimki karnı aç olmayınca almıyo memeyi napcam bilmiom
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...emzırınce gecırıyor..karnı toksa emzırmıyorum.hıçkırsın..kızıyor ama napalım...

kızlar benim kızım ellerini tutunca yukarı dogru kalkmak istiyo bende kaldırıyorum biraz ama zararı olurmuki acaba

evet..egzersızı zaten 4 ayın..ellerınden hafıfce tut kaldır..çok zorlamadan gerı bırak..boyun ense kasları güçlenecek..bunu yapıyoruz bız hergunn..

günaydın kızlar.
otribebe harika birşey işe yarıyor.
benim oğlum özellikle babası ellerini yüzüne sürünce çok gülüyor sanırım sakalları gıdıklıyor

hepinize günaydın kızlar.bu ay bize elektrik faturası gelmemişti. eşimde gidip sorayım dedi.fatura ne kadar gelmiş sizce. 850 milyon.eşim kamera şakası filan zannetmiş.ya zaten 90 dan aşağı gelmezde 850 de olmaz yani. neyse adam yanlış okumuş faturayıda ne yaptıysa yok,

günaydın kızlar.
benim oğlum özellikle babası ellerini yüzüne sürünce çok gülüyor sanırım sakalları gıdıklıyor

daha alamadım gıttı...
bende mastıt olmusum sanırsammm...
doktora gıdecegım bugun..eşim 3:30 da gelır..bende doktora gıdferım...mınoset ıçtım 1 tane halsızlıgım ve agrılarım gectı...

offf...çok gelmiş..elektrık saatı bozulmuş olabılır..

günaydın kızlar.

bende alcam otribebeden anam babam usulu sütümü sağıyorum burnuna kavga kıyamet nasıl bağırıyo hapşırıyo zorla çıkıyo sümücükleri ama oda bende terlerde kalıyoruz, sizden çok şey öğreniyorum kızlar

ya oyuncaklar ne durumda kızlar, oyun halısı dışında bişi aldınızmı,interskool ışıklı yıldızım varmış ondan arıyorum ben gündüzleri bişilerle oyalanmak istiyo artık çıngırakları pek takmıyo

bifizol serum fizyolojik var agzını kapatıp bitene kadar kullanıyosun fiyatıda 3,50 tl ben ondan kullanıyorum çokta işe yarıyo

Açılmış serum fizyolojikler 24 saat içinde tüketilmeli diye biliyorum. Bitene kadar kullanılması ilginçmiş alayım ben de o zaman..

Bu yanlış okumalar ne kadar fazla oluyor sinir oluyorum. Bizim başımıza geldi annemlerin de başına geldi.

Biz henüz oyun halısı almadık. Çıngıraklarla devam :)

daha alamadım gıttı...
bende mastıt olmusum sanırsammm...
doktora gıdecegım bugun..eşim 3:30 da gelır..bende doktora gıdferım...mınoset ıçtım 1 tane halsızlıgım ve agrılarım gectı...

Of çok geçmiş olsun. Umarım mastit değildir. Ya da çok önemli değildir çabucak geçer.

bizim çıngıraktan başka oyuncağımız yok.en keyif aldığı oyuncak benim

Aynen katılıyorum bu cümlelerine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…