- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.101
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...emzırınce gecırıyor..karnı toksa emzırmıyorum.hıçkırsın..kızıyor ama napalım...
evet..egzersızı zaten 4 ayın..ellerınden hafıfce tut kaldır..çok zorlamadan gerı bırak..boyun ense kasları güçlenecek..bunu yapıyoruz bız hergunn..
belki koliği tutuyordur. öyle olunca -ben iyi biliyorum-- insan ne yaparsa yapsın susmuyor bebek. ancak kucakta tutmakla sakinleşiyor. çok zor. karı kocayı boşattırır bu kolik..
Arkadaşlar sizlere iki sorum olacak.
1- Gün içinde bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor?
2- Akşam uykusuna dalarken 1 saate varan ağlama ya da mızırdanma nöbetlerimiz oluyor. Sizde de oluyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz?
kahkaha ilegüldüğünügörmek için biraz tuhaf ve sesli çıkarmayı denedin mi?kalın sesler ve biraz da şaklabanlık yaparak dene o zaman yüksek sesle giler belki bizimkini güldürmekiçin resmen palyaço oluyorum.bugün bird bebeğin çıkardığı sesleri çıkarın diye bir yazı okudum ve uyguladım çok hoşuna gittive oda cevap vermeye çalıştı.tuaf vegüzeldi.
2- Akşam uykusuna dalarken 1 saate varan ağlama ya da mızırdanma nöbetlerimiz oluyor. Sizde de oluyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz?
arkadaşlar biişe sorcam benim kızım 3 ocak doğumlu ve dolayısıyla mayıs ayında 4 aylık olacak inşallah..ama ben bunu kayınvalideme anlatamıyorum..hayır 4 aylık 5 olacak diyor..e öyle de olunca okuyorum kızım 4 aylık bebeğin yapması gerekenleri yapmıyor..bu sefer endişeleniyorum ama gelişimi mi yavaş diye..şimdi size soruyorum bebeğim kaç aylık ?
kısa kısa uyuyor gündüzleri, sesten faalan hemn uyanıyo, akşamlarıda açsa yada gazı varsa öyle yapıyo, o yüzden bende bazen mama veriyorum gece sonra uyuyor
bende hıçkırırken birakıyorum napayım üzülüyorum o haline
kızım kalkınca çok mutlu oluyokorkuyorum biyerine zarar veririm dye sevindim
merhabalar, bende ocak annesiyim..
19 ocak doğumlu bir oğlum var..
sizlerle paylaşımda bulunmaktan zevk alacağım..
merhaba puzzle,hoşgeldin
benim de 19 ocak doğumlu bir kızım var:)
hangi mamayı kullanıyorsun ?
sizlere bir sorum olacaktı..3.aylık muayenesinde doktorumuz rota virüsü için aşı vurmamızın çok iyi olacağını söyledi..biz aşıyı yaptırdık..aranızda yaptıran var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?