• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aptamil 1 kullanıyorm esracım ama gündüzleri çok gazlı oluyo, bu bitince conformil alcam inş.

ben ikisini de kullandım,comformil gerçekten süper bi mama,gaz sorununuz varsa tavsiye ederim.
ben memnundum ama kızımın malum iştahsızlığı yüzünden değiştirdik.sma gold aldım,onu da istemiyor.yani sadece uykudayken alıyor.ben de bazen günde 1 defa,bazen 2-3 günde 1 defa veriyorum sütün durumuna göre.

rota virüsü aşısını da bizim doktorumuz önermedi,yaptırmadım ben de,inşallah pişman olmam.

doktorumuz tanıdık ve ısrarla yaptırmamızı söyledi, kendi kızımada yaptırdım dedi..önümüz yaz.ishal le uğraşırsın hastanenelerde perişan olmakta var, maliyetli ama mutlaka yaptırın dedi..maliyet olarak hazırlıksızdık ama evet demiş bulunduk araştırmadan ve yaptırdık..umarım bir faydası olur.zararı olmasında..

bende 28 inde yaptırabilirm ama hala karar veremedim, öneren dr da var önermeyende bnm eniştem önermedi 15 yıllık hekim çocuklrnada yaptırmadı

bende hala karar veremedim bu aşı konusunda:(

conformil mamayı da kızım beğenmedi yemedi. milupa aptamil veriyorum ben. bazı günler hiç gerek kalmıyor bazı günler 2 kere veriyorum duruma göre. zaten mama yemeyi seven bi bebek değil.

conformil in tadı beğenilecek gibi değil zaten,buruk,hatta acımsı.ama 1 ay önce kızım hapur hupur yutuyordu onu:))

bebeklerinize süt ve mama dışında bir şey veriyor musunuz kızlar?
ben geçen kayınvalideme 4 ayını doldursun ufak ufak tattıracağım meyvelerden falan dedim.dün eşimin yanında elma yalatmış çocuğa,annesi görmesin diyormuş bir de.benden yüz buldu herhalde.
kızımı ona bırakıp kuaföre gidecektim şimdi kızdım bırakamıyorum

ben geçen kayınvalideme 4 ayını doldursun ufak ufak tattıracağım meyvelerden falan dedim.dün eşimin yanında elma yalatmış çocuğa,annesi görmesin diyormuş bir de.benden yüz buldu herhalde.

git esracım ben daha kırkı çıkmadan elma yalatmıştım şapur şupur emmişti:9: bişi olmaz korkma ben mayıs çıkınca herşeyden az az vermeye başlıcam sütüm bi ay daha çok olsunda yoğurt falan meyvepüresi vercem inş.

merhabalar, bende ocak annesiyim..
19 ocak doğumlu bir oğlum var..
sizlerle paylaşımda bulunmaktan zevk alacağım..

Hoş geldin puzzle.. Biz de senin paylaşımlarından zevk duyacağız :)

sizlere bir sorum olacaktı..3.aylık muayenesinde doktorumuz rota virüsü için aşı vurmamızın çok iyi olacağını söyledi..biz aşıyı yaptırdık..aranızda yaptıran var mı??

Biz ilk dozumuzu yaptırdık. Doktorumuz ısrarla önerdi. Neden önermiyorlar yaptırmayın diyen doktorlar bilmek isterdim.

Valla ben 6 aydan önce pek düşünmüyorum ama doktorumuz beni ikna ederse daha önce başlayabilirim. Bu arada yeni kuaförden geldim anneme bırakmıştım, kıllandım şimdi :26::44:

sizlere bir sorum olacaktı..3.aylık muayenesinde doktorumuz rota virüsü için aşı vurmamızın çok iyi olacağını söyledi..biz aşıyı yaptırdık..aranızda yaptıran var mı??

bende yaptırdım, 2 farklı doktorda mutlaka önerdi... zaten hastanenin verdiği aşı takvimindede var... neden bazı doktorlar önermiyo
m:26:

puzzle hoşgeldin.Allah bağışlasın yavrunu.
elma yalatınca ne olacakki sonuçta suyunu çekecek kadar kuvvetli değiller daha.ben herzaman yalatıyorum elma ekşi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

merhaba .ocak annesiyim ve yeni üyeyim.yeni baslık nası açıcam bilemedim.bebişimin başı emerkn titriyo.uyurkn oluo bu..4-5 kere oldu.aynı sorunu yaşayan var mı?sinirim çok bozuk.

merhaba .ocak annesiyim ve yeni üyeyim.yeni baslık nası açıcam bilemedim.bebişimin başı emerkn titriyo.uyurkn oluo bu..4-5 kere oldu.aynı sorunu yaşayan var mı?sinirim çok bozuk.

hg canım ben hiç öyle bişey farketmedim moralini bozma ama bi uzmana danış derim

ya kızlar forumda gezerken gördüm biri karın çevresine beline falan biberiye yağı sürüp sarıyomuş sproda yapmadan 7 cm incelmiş beli .az önce okudum hemen uygulamaya geçmem lazım:8:

Bende 70-79 kilo aralığındaki gruba katıldım. Kilona göre diyet bölümündeki gruba katılsan hem faydalı hemde kalıcı olur.ben 70 kiloyum. O göbekten bendede var ve 60 kilo olmak istiyorum:72:

çok ilginç, belki tutuşundan boynu zorlanıyodur.. ne biliyimm...canım bence devam ederse mutlaka doktora sormak lazım:44:..

sürekli olan bişi değilse korkma bence... inşallah hiç bişi yokkk...

Merhaba hoş geldiniz. Uyurken oluyorsa istemsiz bir harekettir belki. Moralinizi bozmayın, doktorunuza sorun mutlaka..

bikaç gündür benim kızımın da arada başı titriyor.emerken falan değil ama normal zamanda uyanıkken.kendini sıkıyor sanırım ondan oluyor,bu aralar biraz fazla hırslı ve gergin nedense

evet canım malesef çok stresliyim engel olamıyorum kendime.ama napıyım,şu saat oldu,bir önceki gün sadece gece içtiği kadar sütü içiremedim.gittikçe daha inatçı oluyor ben düzelecek diye beklerken.
6-7 saat uyumasın,bir damla süt içmiyor.ya da uykudayken içiyorsa,o an uyanırsa anında kilitliyor ağzını.

Back