- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.061
Herkese selamlar nasılsınız?Haftasonu kv'lerdeydik güzel geçti.Oğluşum sadece emmek ve uyumak için bana geldi dinlendim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kızım1 hafta sonra 4 aylık olacak ama hala dönmüyor.normal mi?
kızlar bebkleriniz hıçkırık tutumca hiç limon verdinizmi benimki karnı aç olmayınca almıyo memeyi napcam bilmiom
günaydın anneler
otribebe aldım sonunda çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum diğer aspiratörler işkence gibi bununla çok rahat temizlniyo bi sorum var otribebe kullanan arkadaşlar uçlarını ne sıklıkta atıyosunuz uçları pahalı biraz
merhaba bebeğidönmeyenler varmış.bebeğininiz el bileğinde tutarak sağ sol dönüşler yaptırabilirisniz sayı sayarak biz ona kadar sayıyoruz 10 dediğimizde elleri her iki tarafında açık oluyor ve 10 dediğimizde çok hoşuna gidiyor kahkahayı basıyor.bebek egzersizi yaptıran var mı?
ya kızlar üst kat komşumla ne yapacağımı bilmiyorum. tanışmıyoruz daha onlarda yeni taşınmış bizde. bebekten fırsat da bulamıyorum ya da tanışmak istiyormuyum bilmiyorum. sorun şu komşumun bi bebeği var. var diyorum ama görmedim hastaneden geldiğimizde bebek ağlama sesi duyuyordum hemen kızıma bakıyordum benimki değil ağlayan. neyse son günlerde bebek o kadar çok ağlıyorki ilgilenmediklerini düşünüyorum nedense. gece 12 de bir başlıyor 1 e kadar çığlık çığlığa ağlıyor. sadece bebek sesi kadının sesi yok susturmaya çalışsa duyulmazmı. tam da yatak odamızın üstünde. içim parçalanıyor resmen. gece emzirmeye veya tuvalete kalktığımda da çok duyuyorum sesini gündüz etraftaki seslerden çok duyulmuyo ama geçen sabah da karı koca bağıra bağıra kavga ediyolardı. o yüzden dedim tanışmak isteyip istemediğimi bilmiyorum diye. ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. o bebeğin ağlama sesini duydukça çok kötü oluyorum. kaç gecedir üzüntüden doğru düzgün uyuyamıyorum. ya bebeğin gerçekten bi derdi var hasta belki de ya da ağlatarak uyutuyorlar
merhaba bebeğidönmeyenler varmış.bebeğininiz el bileğinde tutarak sağ sol dönüşler yaptırabilirisniz sayı sayarak biz ona kadar sayıyoruz 10 dediğimizde elleri her iki tarafında açık oluyor ve 10 dediğimizde çok hoşuna gidiyor kahkahayı basıyor.bebek egzersizi yaptıran var mı?
belki koliği tutuyordur. öyle olunca -ben iyi biliyorum-- insan ne yaparsa yapsın susmuyor bebek. ancak kucakta tutmakla sakinleşiyor. çok zor. karı kocayı boşattırır bu kolik..
Hep söylüyorum ama gözden kaçıranlar vardır diye yazıyorum. Oğlum çok minik doğdu (1550 gr) ve henüz 4000 gr olmuşuzdur (yani umarım) o yüzden ufak ufak egzersizler yaptırıyorum, çok bilindik olanlardan.. Siz neler yapıyorsunuz?
bizde 2 kilo doğduk..elleri göğüs hisasında çrpraz yapıyoruz.ayakları düz tutup birleştirerek karna doğru hafif hafif itiyoruz.bunları o kendini kasmadığında yapıyorusz ve bisiklet sürer gibi yapıyoruz ayakları.ellerine ayaklarına masaj yapıyorum..kollarını aşağı yukarı yana hareket ediyoruz şarkılarla ve sayılarla..
birde ağzım minnacık burnum hokkacık yanaklarım elmecıl gözlerim boncuk kulaklarım kepçecikbenim adım çocuk diye şarkı söyleyerek organlarını tanıtıyorum.ve önce kendimin sonra onun duyu organlrına dokunarak ismini söylüyorum...
bebişeleriniz gıdık alıyor mu? biz alıyoz ve hıhıhı diye gülüyoz.
bu şarkı değil tekerleme...bu gıdıklanmayı ben koltuk altına krem sürerken farkettim birde bezini bağlarken elim bel kısmına gelmişti dokununca kıkırdadı.ordan anladık.belli kısmlardan alıyo.Benzer şeyler yapıyoruz. Ben o çocuk şarkısını bilmiyorum ama hanimiş oğlumun burnu? İşte burdaa diyip dokunuyorum. Yüzündeki her bölgeye yapıyorum. El ve ayaklara da yapıyorum. Ayak masajını çok seviyor. Gıdıklanmıyor pek sanki :)
Benimki de dönmüyor hala.. Ayaklar sürekli hareket halinde ama hiç dönme emaresi yok. Gerçi bir kez eğimli yerde dönmüştü ama çok oldu bir daha da olmadı.
Limon muu?? Yapmayın etmeyin. Onun asidi bebişin midesine ne yapar ya? Bırakın hıçkırsın.
Otribebe dediğiniz burun aspiratörü mü? Eczanelerde mi satılıyor sadece? 2 kez aldım ikisinden de pek memnun kalmadım. Bebeğimin burnu ha bire tıkanıyor. Sümükler kalıp kuruyor serum fizyolojik sıka sıka bir hal oldum burnuna..
belki koliği tutuyordur. öyle olunca -ben iyi biliyorum-- insan ne yaparsa yapsın susmuyor bebek. ancak kucakta tutmakla sakinleşiyor. çok zor. karı kocayı boşattırır bu kolik..
kızlar nasılsınız, bugün kızım çok kakalı ve çok cıvık hep cıvık oluyoda bugün çok yaptı sizinkiler nasıl oluyo, kakalrı bile dert bunların
kızlar benim kızım ellerini tutunca yukarı dogru kalkmak istiyo bende kaldırıyorum biraz ama zararı olurmuki acaba
ya bide kızlar benim kızım çok çabuk korkuyo,daldıgında bi şeye, normalden yüksek bi ses çıksa kapı açılsa falan sıçrıyo birden. bu, gün içinde 5-6 kez oluyo sizdede varmı böle şeyler