- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.961
CANCEEERR nasılsın canımm?ardacık nasıl büyüdü müü
kızlar bebeğim 3 kilo doğdu 3 aylıkken 6100 grdı sizce zayıfmı.babannemiz bişey yemiyosun bebek zayıf kaldı deyip duruyor.sinir oluyorum yaaaaaaaa.
cnm aslında ban görede zayıf değil ama gelip gidip beni sinir ediyor işte.bende hiç mama vermedim.büyük kızımda birlikteydik bunda sadece ben ilgileniyorum diye böyle yapıyor.bu bebeğe hiç karıştırmadım ilkinde cnm çok yandı ilk 3 ay altını bile değiştirtmedi bana resmen benim çocuğumu benden kıskandı.şimdide kızımla ilişkilerimiz pek iyi değil.ne yapsak yaranamıyoruz varsa yoksa babannesi.anneliği yeni tadıyorum sabaha kadar otursamda zor gelmiyor çok rahat bakıyorum.ben onu çoooook bekledim şükür Rabbime aldım yavrumu kucağıma.Allah onlara sağlık versin
alnında tuy yok bızım bebegın..ama kafasının arkası dokuldu..tepelerde dokuluyor..ama rerıne yenılerı geldı dokulurken.kel kalmadı..benim bebişimde gaz problemi yok şükür ama bende var
kızlar bebeklerinizin alnında tüyleri duruyomu kv süt sür dedi sürmedim ben bide bizim kızın kafasının arkasındaki saçlar döküldü sizinkilerde durum nasıl
maşallah..canım bebişin kaç kilo?ben az evvel geldim sağlık ocağından 5800olmuş göbek atcam nerdeyse.ayda500 gr ve üstü yeterli dedi hemşire 800almış benmki
kızlar bebeğim 3 kilo doğdu 3 aylıkken 6100 grdı sizce zayıfmı.babannemiz bişey yemiyosun bebek zayıf kaldı deyip duruyor.sinir oluyorum yaaaaaaaa.
üzüldüm kızınla diyaloğunuzun kopuk olmasına.ama kayınvalideninde bunu düşünmesi lazım sen onun annesisin.kendi büyüttüğü çocuklar yetmemişmi birde senin çocuğuna karışmaya kalkıyor.bu gibi durumlarda en büyük rol eşlere düşüyor bence.Allah sabır versin cnm.
bende çok üzülüyorum bu duruma napıcamıda bilemiyorum.acaba bi uzmandann yardımmı alsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık?
kızlar sütünüz geliyosa neden sagıyosunu8z anlamadım
kızlar sütünüz geliyosa neden sagıyosunu8z anlamadım
kızlar bu emmeme sorunu herkeste var sanırım bizimkide hala devam ediyo
bi arkadaş 750 900 cc içmesi lazım 3 ay bebeklerinin demiş benim oğlum 3 buçuk aylık ama okadar içtiğini sanmıyorum az mı besleniyo acaba ??
bende yanlız yıkayamıyorum yaa eşimle beraber yıkıyorum herzaman..
kızlar cumanız mübarek olsun. mart annelerinden biri dün kızını yıkarken genzine su kaçmış, akcigerlerine gitmiş şimdi yoğun bakımdaymış kızının adı eda dua istemiş bizde dua edelimde bi an nce iyileşsin yavrucak inş.
sizler napıyosunuz ben sallıyorum kuzumda uyuyor şimdi sallamazsam uyanıyo uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?