2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğim 3 kilo doğdu 3 aylıkken 6100 grdı sizce zayıfmı.babannemiz bişey yemiyosun bebek zayıf kaldı deyip duruyor.sinir oluyorum yaaaaaaaa.

CANCEEERR nasılsın canımm?ardacık nasıl büyüdü müü

iyiyim cnm teşekkür ederim.sen nasılsın?
arda bey iyi çok şükür aradaki huysuzlanmaları saymazsak.
miray nasıl? kilonuz bizimkiyle aynı dün tarttırdım 5800 geldi ama benim oğluş ayına göre zayıf aslında zayıfda değil tam ortada.bu aylarda olması gereken en düşük 4100 en yüksek 6500 dedi hemşire.

Son düzenleme:
kızlar bebeğim 3 kilo doğdu 3 aylıkken 6100 grdı sizce zayıfmı.babannemiz bişey yemiyosun bebek zayıf kaldı deyip duruyor.sinir oluyorum yaaaaaaaa.

ya böyle zayıf mı diye soruları görünce çıldırıyorum.biz 3.5 aylığız oğlumu dün tarttırdım 5800 geldi size bakınca bizim ölmemiz lazım o zaman.dışarıya kulağını kapat cnm bebeğin sağlıklıysa kiloyu çokda dert etme kendine.bende önceleri çok takıntılıydım ama şimdi alıştım üstelik ben ilk 1 haftayı saymazsak hiç mama vermedim.

cnm aslında ban görede zayıf değil ama gelip gidip beni sinir ediyor işte.bende hiç mama vermedim.büyük kızımda birlikteydik bunda sadece ben ilgileniyorum diye böyle yapıyor.bu bebeğe hiç karıştırmadım ilkinde cnm çok yandı ilk 3 ay altını bile değiştirtmedi bana resmen benim çocuğumu benden kıskandı.şimdide kızımla ilişkilerimiz pek iyi değil.ne yapsak yaranamıyoruz varsa yoksa babannesi.anneliği yeni tadıyorum sabaha kadar otursamda zor gelmiyor çok rahat bakıyorum.ben onu çoooook bekledim şükür Rabbime aldım yavrumu kucağıma.Allah onlara sağlık versin

üzüldüm kızınla diyaloğunuzun kopuk olmasına.ama kayınvalideninde bunu düşünmesi lazım sen onun annesisin.kendi büyüttüğü çocuklar yetmemişmi birde senin çocuğuna karışmaya kalkıyor.bu gibi durumlarda en büyük rol eşlere düşüyor bence.Allah sabır versin cnm.

alnında tuy yok bızım bebegın..ama kafasının arkası dokuldu..tepelerde dokuluyor..ama rerıne yenılerı geldı dokulurken.kel kalmadı..
canım bebişin kaç kilo?ben az evvel geldim sağlık ocağından 5800olmuş göbek atcam nerdeyse.ayda500 gr ve üstü yeterli dedi hemşire 800almış benmki
maşallah..

oo süperr...

benım oglumda kaka yapmıyor kaç gundur.gece 5 de cıyakladı..yaptırdım..sulu degıldı eskısı gıbı..
zeytın yagı ıçırdım ben bu sabah..ınşallah yapar..sadece gecelerı tutan bır kaka yapma ıstegı..:78:

bende çok üzülüyorum bu duruma napıcamıda bilemiyorum.acaba bi uzmandann yardımmı alsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık?

bende çok üzülüyorum bu duruma napıcamıda bilemiyorum.acaba bi uzmandann yardımmı alsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık?

güzel fikir aslında.kızınla giderseniz bir uzmana daha etkili olabilir.kızının seni başkasından dinlemesi,onun annesinin sen olduğunu ona can verenin sen olduğunu anlamasına yardımcı olur.

kızım bi hafta sonra 4 aylık olacak, tepkiler verdikçe, gözlerime bakıp gülümsedikçe ve yardım idter gibi ağladıkça yani iletişime geçtikçe beni korku sardı, sizede oldumu bilmiyorum....:18:

acaba onu anlayabilecekmiyim, iyi yetiştirwecekmiyim, sağlıklı bi psikoloji ve güzel bi gelecek verebilecekmiyim.. bunun korkuları başladı bende...

galiba anne olmak kendinden daha fazla sevmekmiş...
:26:

slm kızlar nasılsınız, biz bugün uyandığımızda kızım rahat durmamış üstünü açmış o kdarda sarmama ragmen emzirmeye aldım gögsü buz gibi olmuştu inş. bişi olmaz yavruma, gaz canavarıda bırakmadı kuzumu hala sizin bebişlr nasıl şapka yada başlık takıyomusunuz evde başı üşümesin diye biz çıkaramadık bi türlü

benim oğlum şapka takmayı hiç sevmiyor :)
ne giydirdiğimi söyliyeyim; alt çıtçıtlı zıbın, üstüne uzun kol body eğer tulum giymişse yelek giydirmiyoeum, altına da iç pijama ve başka bi pjama pantolon daha :)
evim sıcak ama hemen üşüdükleri için bu şekilde yapmak lazım sanırsam :)

Ben oğluma çıtçıtlı badi,altına normal çorap,bir tane alt,üstünede badi giydiriyorum.Dışarıya çıkarken de bu kıyafetinin üstüne ceket giydiriyorum :)

kızlar sütünüz geliyosa neden sagıyosunu8z anlamadım

Keyfimizden :) Ah ah rahat rahat emzirebilenlere ne kadar uzak geliyor bu durumlar değil mi? Geçen gün 5-6 dakika emdi beni mutluluktan gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse.. Bu mutluluk da bana yeter oğlum napalım dedim.

Ben doktorun yalancısıyım valla. Ayrıca bir tablo var orada da öyle diyordu.

Ya bu tip mesajlarınızı görünce neler hissediyorum bir bilseniz.. Lütfen benim bebeğimi örnek gösterin. Bebeğim 2 ay 3 haftalıkken 3600 gr idi. Özel bebek kategorisindeyiz ama olsun. Siz örnek verebilirsiniz bizi. Şunu unutmayın ki normal sınırlar içersindeyken kilo hiç önemli değil. Mühim olan sağlıklı olması.. Ayrıca şu da var ki obez bir bebek mi istersiniz normal mi? Daha minicikken az yedirmeye çalışmak hepsinden zor olsa gerek..

We-ra canım kilo hiç önemli değil.Sağlıklı olması önemli olan.Bence azimle emzirmek için çaba sarf ediyosun bundan vazgeçme sütünü sağıp vermeye çalış arada seni emmesi içinde uğraş çünkü bebek seni azda olsa emdiğinde oksitosin hormonu salgılanmasını sağlıyor.Gerçekten kolay bir durum değil bizde başlarda emme problemi yaşadık çok zor oluyor şimdi silikon aparatla emziriyorum :) ama emzik almıyor ilginç oluyor bebekler.

kızlar cumanız mübarek olsun. mart annelerinden biri dün kızını yıkarken genzine su kaçmış, akcigerlerine gitmiş şimdi yoğun bakımdaymış kızının adı eda dua istemiş bizde dua edelimde bi an nce iyileşsin yavrucak inş.
sizler napıyosunuz ben sallıyorum kuzumda uyuyor şimdi sallamazsam uyanıyo uyanık

çok üzüldümm allah şifa versin eda bebeğe...

seninde cuman mubarek olsunn canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…